Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Finale: PITTSBURGH PENGUINS VS. NASHVILLE PREDATORS

Vyvrcholenie sezóny 2016/2017.

:cup:

PIT
48%
15
NAS
52%
16

Ta flaška před gólem pens mu na střídačce taky sama vylítla z ruky na led. :sarcasm:
pome predatori bime ten draftovy tim
Nedavno som si pochvaloval trejd Hornqvist - neal, dnes este viac. vdaka patric :-D
Když spadne v lese strom a nikdo u toho není, je to slyšet? :hmm:
Gratulácia šampiónom, legende Crosbymu a tak ďalej. Pens si zaslúžia obdiv a rešpekt, po 19 rokoch sa stali prvým tímom od Red Wings, ktorý obhájil pohár. Pripomínam, že to zvládli bez Krisa Letanga. Úžasný počin. Som veľmi zvedavý, kto ich budúci rok zastaví, pretože si myslím, že šanca na threepeat môže byť veľká.
o porážke Preds vo finále rozhodne dlhoročný hráč Preds, to nevymyslíš :lol2:
Škoda, nevyrovnaný Rinne byl určitě velký faktor, ale zase když v G5 i 6 nedáš gol, tak nemůžeš vyhrát, to dá rozum :thumbsdown:
Velká škoda, Preds jsem to moc přál. Je to velice sympatický tým a určitě budou kousat i do budoucna, sestavu a cap hit mají výborně poskládaný.
Nejsem hater Pens, takže s nimi problém nemám a je v tom týmu velké množství lidí, kteři si to opravdu zaslouží a nešlo jim nepřát, takže nezbývá, než před nimi smeknout :klobuk:
No to ja si zase kousam kyanidovou pilulku.

Bohuzel teda hlavne diky Crosbymu.Celej tym mi absolutni nevadi ale videt toho hada s pohárem je pro me fakt spatny.Na druhou stranu to maj Pens naprosto zaslozene a nejde tomu nic rict.
Gratulujem, bez debat zaslúžene, aj keď mi to trhá srdce.
Během série jsem nepsal, protože jsem vůbec nesdílel pocity většiny diskutérů. Kritika Rinneho je úplně mimo. Dostal je do finále, tam to několikrát zavřel. Působil jistě, nějaký ten zápas se mu nepovedl, byl na to celé sám. Viděli jste, když nastoupil Saros? Budoucí potenciální elitní brankář, byl úplně mimo, napadalo mu to tam ani nevěděl jak. Nepočítám to jak Rinne pomáhá při rozehrávce, ať už rozehráním nebo zastavením kotouče za mantinelem, vyhozením atd. Za mě MVP Preds, poté celá ta TOP 4 s mírným vyzdvižením Ekholma, který se v letošním play-off rozehrál do neskutečné formy. Vepředu chybá depth a záraveň kvalita, v koímbinaci se zraněným Johanssonem a Fialou to udělalo své. Nicméně souhlasím s tím, že v Nashvillu se dělá práce koncepčně a do příští sezóny očekávám další posílení, uvidíme jak moc výrazné a snad se Peka dočká mísy. Teď k Pens - zajímalo by mě, jestli ten kdo se tady neustále pouští do Crosbyho sleduje ty zápasy nebo jen HL a pak múdruje? :thumbsdown: Conn Smyth Trophy i Stanley Cup jsou ve správných rukou. Crosby na tom má extrémní zásluhu v těch nejtěžších momentech ten tým zvedl, dostal se ze zranění, je to lídr. Celkově jsem měl ten tým teď druhou sezónu pod drobnohledem a pod taktovkou Sullivana hrají divácky atraktivní hokej, spoustu zápletek, příběhů, krizí a vzestupů. Nakonec vždy dojdou nejvýš, ten tým má charakter. Takže gratulace do Pens, zasloužený SC.
Souhlasím, že Penguins mají pohár zaslouženě, to jim nemůže nikdo upřít. To, že tam byly některé věci, které mi po chuti z jejich strany nebyly, je taky fakt. Obdiv mají u mě za to, jak se celé PO vypořádali se zraněními a i když se jim někteří vrátili, nejlepší bek jim chyběl stále, a přesto to dokázali uhrát. Byli výborní hlavně směrem dopředu, tam byla ta kvalita určitě hodně znát. Predators velice sympatický tým, nejenom kvůli Subbymu :wink2: . Obrana vynikající, Rinne většinu PO také - sice ve finále byl Murray asi lepší, ale určitě bych prohru neházel zrovna na Rinneho. Snažili se hrát rychlý a důrazný hokej, přesně takový, jaký vyřazovací část potřebuje.
Pasha píše:sa stali prvým tímom od Red Wings, ktorý obhájil pohár. Pripomínam, že to zvládli bez Krisa Letanga
..Wings tehdy chyběl btw Vlado, v té době lepší obránce než Nick
Postavte před consol energy miku Sullivanová sochu. Jsme obhájci poháru.a za rok zase!!!
martin83 píše: Sullivanová
:andy: První ženská, která na pozici hlavního kouče vyhrála SC. :hmm:
takze pens vyrovnali oilers v pocte SC (5) :hmm: musime ich opat predbehnut a vratit :cup: na zapad. Najlepsie uz v dalsej sezone :)
arek píše:takze pens vyrovnali oilers v pocte SC (5) :hmm: musime ich opat predbehnut a vratit :cup: na zapad. Najlepsie uz v dalsej sezone :)
Prave vo vas vkladam velku doveru.
Najlepsi tim to kvalitativne rozhodne nebol, taktiez im priali vsetci hokejovi bozikovia. Ale koniec-koncov je to jedno, vyhrava ten, co ziskal pre seba 16 zapasov a to im nikto zobrat nemoze.
S odstupom casu, mohol fakt radsej postupit Anaheim zo zapadu.
Connor McDavid píše:S odstupom casu, mohol fakt radsej postupit Anaheim z vychodu.
Coulda shoulda woulda... Nemyslim ze by to udelalo rozdil. Zapad byl letos slabsi nez Vychod a Nashville tam byli zaslouzene, bohuzel pro ne ve finale byli prehrani na brankarskem postu a to by pravdepodobne postihlo i Ducks. Nemluve o tom ze Penguins jsou proste v kritickych momentech narozdil od teamu jako Ducks mnohem psychicky silnejsi a dokazou posunout tu hru na vyssi level kdy to nejvic potrebuji. Jedina realna hrozba a jediny team kde jsme byli outmatched byl opet a zas Washington. Tam obrovsky dik Fleurymu.

Letos jsme zdaleka nebyli tak dominantni jako loni, zdaleka ten dojem nebyl tak estetickej, no to snad ani neslo vzhledem na vsechny okolnosti. O to je to cennejsi. Krom jasnych opor bych jeste zminil nenapadneho ale klicoveho Dumoulina. Opet v playoffs rock solid. Nebude nikdy flashy, ale je jen malo hracu ktere bych chtel na lede pri povinnosti branit tesnej naskok vic nez prave Duma. V poslednim zapase o 5 minut nejvyssi ice-time v teamu. Ready na 1st pair, snad s Letangem.

Krasne pribehy i u Cullena, Kunitze a Fleuryho.. odchazeji (snad) na vrcholu a po vybornych vykonech v playoffs. Tenhle SC byl tezko vybojovanej a potrebnej byl podil od kazdeho hrace, bez toho by to neslo. Rust taky opet clutch atd atd. Pristi sezonu snad budeme jeste silnejsi, predevsim v obrane potrebujeme posilit a to nemluvim jen o navratu Letanga.
Getzlaf v tej forme, co mal, by urobil rozdiel. Narozdiel od casto sterilnych forwardov Nashvillu. Ci by to stacilo na vitazstvo? To neviem, mozno nie. Je to uz aj tak jedno.
Parda píše:Škoda, nevyrovnaný Rinne byl určitě velký faktor, ale zase když v G5 i 6 nedáš gol, tak nemůžeš vyhrát, to dá rozum :thumbsdown:
Jenže nejhorší na tom je, že oni ten gól dali :cry:
Logan píše:
Parda píše:Škoda, nevyrovnaný Rinne byl určitě velký faktor, ale zase když v G5 i 6 nedáš gol, tak nemůžeš vyhrát, to dá rozum :thumbsdown:
Jenže nejhorší na tom je, že oni ten gól dali :cry:
To je druhá věc, ale bohužel, sudí a jeho chyby patří k hokeji...
Connor McDavid píše:Getzlaf v tej forme, co mal, by urobil rozdiel
Tu formu stejně proti Preds ztratil, ti ho vygumovali. Tak či tak bychom asi prohráli, netřeba řešit kdyby. Ani žádné góly nególy, tohle se prostě stává.
Věřím že obhajime
Kunitze rozhodně udržet, hornuist je po tom gólů doživotní true Penguin...jinak já věřím v příchod p Sharpa v lete
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS