Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Connor McDavid píše:Ak si Vegas zoberu z Rangers Raantu, tak je to nejlepsi scenar pre Rangers, pretoze im ostane Grabner, Lindberg a Fast. Jedinym negativom takeho vyvoja situacie by bolo to, ze o Raantu je zaujem medzi timami NHL (Winnipeg a Calgary) a prisli by tak o zaujimave picky. Situacia na volnom trhu je taka, ze tam je viacero kvalitnych golmanov. Vobec by ma neprekvapil ani podpis Masona, i ked ten bude asi hladat miesto, kde by sa mohol pobit o jednotku. Kazdopadne, nepochybujem, ze Rangers nebudu mat problem najst dalsi kvalitny backup. Nepomyl sa, Raanta a Talbot su dvaja velmi talentovani golmani, ale to uz asi nie je uplna nahoda, ze sa vysvihli prave pod patronatom Allairea.
Úplně to sem nepatří, ale sorry jako, kdybych si měl vybrat mezi Raantou, Grabnerem, Lindbergem a Fastem, tak volba je nad slunce jasná - Raanta! Myslím, že on je nyní nejlepší dvojka v lize s obrovskou perspektivou na jednoho z nejlepších gólmanů ligy.
To, že by k vám měl jít právě Mason, mi přijde jako utopie. On dal jasně najevo, že chce být jedničkou a v tomto případě přes Kinga ještě vlak nepojede. Určitě ne v sezóně 17/18.
BosBru píše:Úplně to sem nepatří, ale sorry jako, kdybych si měl vybrat mezi Raantou, Grabnerem, Lindbergem a Fastem, tak volba je nad slunce jasná - Raanta! Myslím, že on je nyní nejlepší dvojka v lize s obrovskou perspektivou na jednoho z nejlepších gólmanů ligy.
Tak jsme si trošku (spíš trošku) zapřeháněli a můžeme jít dál. Hlavně to bere z pohledu fandy Rags, kterým víc uškodí ztráta jednoho z těch útočníků než ztráta dvojky, ať už je jakkoli kvalitní.

A co se týče Masona, nebylo by marné, kdyby ho zkusilo Buffalo, Lehner s tím jeho zdravím není žádná jistota.
tomasinho píše:Tak jsme si trošku (spíš trošku) zapřeháněli a můžeme jít dál. Hlavně to bere z pohledu fandy Rags, kterým víc uškodí ztráta jednoho z těch útočníků než ztráta dvojky, ať už je jakkoli kvalitní.

A co se týče Masona, nebylo by marné, kdyby ho zkusilo Buffalo, Lehner s tím jeho zdravím není žádná jistota.
Ale jo, trošičku jsem to přehnal (Raantu mám fakt v oblibě, už se mi líbil před pár lety v několika zápasech za Chicago), ale vidím v něj vývojovou podobnost s o tři roky starším Dubnykem. Ten dozrál v top gólmana ve středním hokejovém věku (samozřejmě tým Wild má k tomu taky co říct), takhle nějak by mohl směřovat právě Raanta...

Těch adeptů tam bude asi více, myslím si, že Mason nebude bez dostatečného zatížení. Buffalo, proč ne... :wink2:
Neuvirth nebude jednička .... Hextall řekl že tandem Neuvirth - Stolarz pro něj není přípustnej, teď se hodně spekuluje že k nám přes Vegas přijde Fleury :shock:
Logan píše:Neuvirth nebude jednička .... Hextall řekl že tandem Neuvirth - Stolarz pro něj není přípustnej, teď se hodně spekuluje že k nám přes Vegas přijde Fleury :shock:
Já četl i o Smithovi :giggle:
Wtf Hexy? Tohle není pěkný jednání s Masem ...
Vegas plánují Fleuryho keepovat.

A jestli by fakt měl být MAF nebo Smith naši jedničkou, tak to se dívat asi nehodlám. Jeden je legendou Penguins, Smith je přeplacenej průměrák. To radši Mase. :mad:
Smith je Bryz v 2.0
Flyers trade Nick Cousins and Merrick Madsen to the Arizona Coyotes for a prospect and a fifth round pick

Tohle bude mít pokračování :petrik:
Nicka mi je trošku líto, měl jsem ho v oblibě.. Vždy mi jsou sympatičtější hráči, námi draftování a vychovaní. Nebál se shodit rukavice, když bylo třeba. Na 3C hrál skvěle ale už moc není místo.

At se daří Nicku! :salute:
Fuck. Ideální plejer do 4. lajny, za málo peněz dost muziky, a my ho pustíme za 5. kolo? Jestli tam nebyla jistota, že by ho VGK vzali při ED, tak tohle Hexy po*ral. :hroza:

Už jen re-signout VandeVeldea.
Z toho trejdu jsem zklamanej ... myslím že jsme měli dostat o dost víc ...
Madsen by pravděpodobně nepodepsal, ačkoliv je to super goalie prospect a je dost možný, že se v lize i prosadí, naše GK situace v prospectech je ovšem našlapaná a tak musel jít, to cháapu
ale proč Nickyho obětujeme za tak malou hodnotu, to fakt nevím :-(
Being a NCAA prospect, Madsen was probably not going to sign his ELC with the Flyers with goalies like Hart, Sandstrom, Lyon, Stolarz and Tomek ahead on the depth chart.

The Flyers weren't going to protect Cousins in the Expansion Draft. Nick had a strong chance of being lifted by Vegas.

The trade freeze is getting closer, and there aren't many buyers looking to take players for picks.

This is the environment that the Expansion sets.

Get what you can from who you can when you can get it, and move forward
Co si slibujeme od ochrany Laughtona? Moc nevěřím že zrovna jeho by VGK vzali, to jsme opravdu rovnou mohli keepnout Cousinse, který už na NHL levelu ukázal o dost víc než Laughton ... nebo když už, tak Raffla ...
Jinak jako očekávaný a celkem ok ... tak teď ještě jim tam teda poslat nějakej pick a ať vezmou Amaca ...
S golmany by snad nemusel být problém, spoustu jich je unprotected a věřím tomu že Vegas je vezmou a budou trejdovat, takže šance pro nás
LV prý vyjednává s Wealem..
Tak Bellemare LV... trošku škoda. Chtěl jsem at vemou Reada, Weise nebo zázrakem AMaca + pičk...
Podle té logiky další trejd pak uděláte až v roce 2021
... 6/23/17 - PHI trades Ivan Provorov for Matt Duchene :jn:
... 6/23/17 - Philadelphia are proud to select from QMJHL Halifax Mooseheads Nico Hischier
Welcome to Philly, Nolan Patrick! :wave:
Hexyyy. :wave: :wave:

Aneb BUST je pryč!
#Flyers trade Brayden Schenn to St. Louis for Jori Lehtera, the 27th overall pick (Morgan Frost) and a conditional first round pick.

Conditions on second pick from STL to PHI: top 10 protected, STL has option to push to 2019. If they do so, PHI also gets a third in 2020.
Takže 1st round pick je na 90% jasnej, Blues PO udělají imo.

Lehterä mi teda úplně nevoní, jistě, ale Blues se ho chtěli zbavit a imo to byla jejich podmínka.

A my se, díky Hexy, zbavili přeplacenýho Schenna, kterej to má ještě na 4 roky. OH, FUCK YEAH! :jupi:
Obrázek

Busta jsem měl rád... Trade se mi až tak nelíbí.
Z Patricka velká radost! Měl by být NHL ready, akorát ted není nějak místo.

Lehtera úplně zbytečnej pro nás na centru ... Frost, nevím nějak z něj nadšenej nejsem .. To měli Schenna trejdnout o rok dřív, kdy ten draft byl našláplej.
Takto sa využíva cap space, zisk 2 výberov v prvom kole za preplatenú sračku, ktorá vie dávať len góly na PP :giggle:

Teraz ešte trejdnete nejakého centra a bude (G?)
12294 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS