Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já za sebe určitě ano :jn:
jen tu smlouvu bych dal Kovalchukovi raději na 10 let a sebral mu pas
Za mňa radšej Ovi, u Kovalchuka vôbec nevieme do čoho ideme a bol by som rád keby Ovi svoju súčasnú zmluvu a aj kariéru dohral u nás aj napriek tomu, že pri svojom AAV je pri terajšej výkonnosti trochu preplatený. (Už dlhšie si myslím, že mu skončí táto zmluva a následne pôjde koniec kariéry dohrať do KHL za Dynamo, prípadne ešte podpíše jednu krátkodobú na 1-2 roky a následne pôjde.)
Kovalčuka v žádném případě... Ztráta MoJa, tak to je pro mě osobně velká tragédie... Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů Caps v historii...
http://md-akc.med.nhl.com/mp4/nhl/2017/ ... _1800k.mp4" onclick="window.open(this.href);return false; :hroza:

Strucne:
1. call us Washington Canucks, sme done
2. MacLellan to neskutocne po*ral
3. Kuzy to po*ral
4. zaciatok naseho dlheho padu
5. tie serie s Pitt boli epicke, skoda ze sme aspon jednu nevyhrali, ale po hokejovej stranke nas vrchol na dlhe-dlhe roky nasledujuc
XruC píše:http://md-akc.med.nhl.com/mp4/nhl/2017/ ... _1800k.mp4 :hroza:

Strucne:
1. call us Washington Canucks, sme done
2. MacLellan to neskutocne po*ral
3. Kuzy to po*ral
4. zaciatok naseho dlheho padu
5. tie serie s Pitt boli epicke, skoda ze sme aspon jednu nevyhrali, ale po hokejovej stranke nas vrchol na dlhe-dlhe roky nasledujuc
Loni to bylo 50-50 herne, Murray prehral Holtbyho a meli jsme trosku vic stesti, misto 4-2 tomu odpovidalo 3-3 a game 7, vynikajici serie a jako jedini jste nam byli fakt vyrovnani. Loni to byli mnohem silnejsi Penguins a bylo to 50-50, o to vetsi zahadou mi je letosni serie.. Letos to byl totiz kompletne unfair matchup, silnejsi uz nebudete nikdy a my bez Letanga, bez Crosbyho na 2 zapasy, bez Murrayho.. Herne to podle toho vicemene i tak vypadalo, sam nechapu jak se to stalo (ale v game7 jsme to zahrali genialne, aspon neco na zaklade ceho to nebylo uplne mimo misu). Meli jste pres nas postoupit a pak Ottawu resp. NSH bez Johansena by jste museli zmaknout, ten SC byl realny a proto se neda uplne odsoudit ta strategie. To co se deje ted je totalni chaos, neverim ze se to nedalo resit jinak. MacLellan dela spatne uplne vsechno.. Na druhou stranu ale nelze rict ze to allinování bylo nerozumne.. za takovyma sancema se proste musi jit.
Burkie na 2 roky - za 6 mega!!!!! Pochopil situaci a není tak nenažranej jako Kuzi.....
J.R.-20 píše:Burkie na 2 roky - za 6 mega!!!!! Pochopil situaci a není tak nenažranej jako Kuzi.....
Tak zase nam toho Burakovsky neukazal tolko,aby si hned po novacikovskej zmluve mohol pytat 5 melonov .Kuzy mal po novacikovskej presne rovnaku zmluvu aku ma teraz Andre.Takze o tom,ci je alebo nieje Andre nenazranej sa mozme bavit tak o dva roky.....
Suhra s Ellerom a Connollym bola hlavne zo zaciatku ZC :good: ale ku koncu sa chalani zadrhli,potom prislo to Andreho zranenie a pokles formy.
Pocas PO vyzeral pri Backymu a Oshiemu ozaj dobre,je to len na trenerovi,ci to skusi v 1. lajne s nim,alebo tam pretlaci naspät Ovieho a Andre pojde ku Kuzymu s Vranou.
Kazdopadne v tejto sezone dostane priestor na to,aby si zvysil svoj kredit.
Nepsal jsem, že by měl dostat 5 mega... Ale že je Kuzi nenažranej, tak za tím si stojím... Jinak pochybuji, že bude hned hrát Vrána ve druhém útoku...
O Vranovi sa GM vyjadroval i na tlačovke teraz, rátajú s ním do prvých dvoch útokov, čo je logické, nemá zmysel taký typ hráča ako je Vrana hrať v 3. alebo 4.utoku
J.R.-20 píše:Nepsal jsem, že by měl dostat 5 mega... Ale že je Kuzi nenažranej, tak za tím si stojím... Jinak pochybuji, že bude hned hrát Vrána ve druhém útoku...
Aj podla mojho nazoru je Kuzy o 1 melon preplateny,ale zase nevieme,aky tvrdy bol nas GM vo vyjednavaniach,(takze je to z casti aj jeho vina,ze tancuje ako mu hraci piskaju).....mozno keby viac pritlacil,bola by ta hodnota o cosi nizsia.To iste plati aj u Orlova.
Kuzy bral ohlad na team,ked podpisal pred dvoma rokmi zmluvu na 3m rocne,predvadzal vykony,ktore vysoko presahovali hodnotu tohto kontraktu a dal tak moznost riesit inych hracov,len aby mali Caps co najvyssiu sancu vyhrat CUP.To sa ale nestalo a asi najblizsiu dekadu ani nestane.Teraz uz nemoze pozerat na team,Kuzy je v najlepsich rokoch a kedy by mal zapytat viac aby zabezpecil seba aj svoju rodinu,ak nie prave teraz ?
Pri tvrdych hitoch sposobujucich otras mozgu a nasledne koniec kariery,kto z nas by nepytal viac ?
Pri sucasnom preplacani hracov uz teraz rozmyslam,kolko moze zapytat Carlson.Ak by dostal zmluvu ako Niski,tak budis...ale ak by mal dostat ako napr. Letang (7.25m),tak to je najvyssi cas pre Djoosa,aby sa aklimatizoval a zastal jeho miesto.
Dalsi priklad Price (10.5m)....ved to je sialene :-O :hroza: ,to uz aby sme si hladali nahradu za Holtbyho.
NocnyVlcik píše: Aj podla mojho nazoru je Kuzy o 1 melon preplateny,ale zase nevieme,aky tvrdy bol nas GM vo vyjednavaniach,(takze je to z casti aj jeho vina,ze tancuje ako mu hraci piskaju)
Pri sucasnom preplacani hracov uz teraz rozmyslam,kolko moze zapytat Carlson.Ak by dostal zmluvu ako Niski,tak budis...ale ak by mal dostat ako napr. Letang (7.25m),tak to je najvyssi cas pre Djoosa,aby sa aklimatizoval a zastal jeho miesto.
No údajně byl Kuzněcov hodně tvrdý na GM...
Jinak taky doufám, že se Djoos letos protlačí do základu...

ZATÍM bych tu sestavu viděl takhle:

Ovečkin - Backstrom - Oshie
Connolly - Kuznetsov - Burakovsky
Vrána - Eller - Wilson
Graovac??? Walker??? nějaký podpis??? - Beagle - Smith-Pelly (Barber, Boyd, nějaký podpis???)

Orlov - Niskanen
Djoos - Carlson
Orpik - Chorney
-----------------------
Bowey, Siegenthaler, Ness

Holtby
Grubauer
---------------
Copley
Vaněček

Tak snad ještě někoho podepíšeme....
Uvidíme, co GM vymyslí....
Kuzy byl tvrdej. Dostal totiž v KHL nabídku na 7.8M ročně a řekl, že pokud mu ve WSH nedaj min. stejný plat, tak půjde do KHL.
Ano... Přesně tohle jsem někde četl...
Kuznecov je chyba GM, čo mu bránilo predĺžiť s ním zmluvu skôr? Po sezóne bolo viac, že si zapýta viac (a to aj skrz ponuku z KHL).
Grubauer na rok za 1,5, takže ostalo nám 4,1. Takže niečo ešte od nás očakávam.
možno by ste mohli ukecať Markova na rok za smiešny peniaz a zrazu tá obrana by na tom nebola tak zle :jn:
Že by nakonec Markov??? Ještě je kmáni třeba Jokipakka...
J.R.-20 píše:Že by nakonec Markov??? Ještě je kmáni třeba Jokipakka...
Jyrki Jokipakka (D) --- Signed by the Washington Capitals to a professional try-out contract.

Tak uvidíme, co v kempu předvede.... :-P
Ovca :scare: :klobuk:
Creeper píše:Ovca :scare: :klobuk:
Tendle popis furt sedí, dneska další gol :ciga: :klobuk:
:lol2:
Orpik je už brutálny ty vole, úplne to už je level Erskine.
Eller 3,5 ročne na 5 rokov.


Moja prvá reakcia bola AAV ok a dĺžka o 1-2 roky viac než by bolo ideálne.
Po prečítaní pár reakcii som si uvedomil jeden dôležitý fakt.. v našom prospect poole je center najslabšia pozícia, len ťažko budeme hľadať niekoho, kto by v dohľadnej budúcnosti vedel Ellera zastúpiť, možno Stephenson.
Ak by sme sa po 3C poohliadli cez trade alebo UFA nenašli by sme za podobné peniaze lepšieho hráča.

Na najbližšie 2 sezóny ( ak Backstrom podpíše zase u Caps, 5) máme podpísanú trojku Backstrom/Kuznetsov/Eller, čo je celkom slušné, hlave po problémoch s 2C a 3C pozíciami v minulosti.
Šialené, čo s tou našou tragédiou v obrane dokázal urobiť príchod 2 aspoň ako tak trošku schopných obrancov, síce to stále nie je nic čím by sa dalo nejak chváliť, ale s Kempným a Jerabkom ten posun je značný.

a legenda :klobuk:
Za mňa jeden z najlepších výkonov túto sezónu a akurát práve v Pittsburghu, Gruby bol skvelý a celkovo super výkon.
Myslím, že aj v noci sa ukázalo, že pre oba tímy toto proste nie je len obyčajný zápas a musíme ich v nejakej sérii dostať, chcem ich, raz cez nich musíme prejsť a nie je dôvod si na nich tento rok neveriť. Napriek tomu, že sme boli dosť podceňovani, zase vyhrávame divíziu, nie je to až také zle ako sa čakalo, kvalita je tam stále veľká, aj keď obrana je výrazna slabina.
4062 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS