Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Schenn a centr? A ještě do první lajny? No, tak to si užijte.

A teď trošku seriózněji. Schenn k sobě potřebuje two-way C, do obrany hoří jak fakla, při ES je produktivní jako bottom-six winger, jeho hlavní předností je produkce na PP rozhodně. Svůj nejlepší hokej hrál jinak na RW vedle právě Coutse, two-way C.

Užijte si ho. :)
Ach bože. No přesně jsem čekal, že tady přijde nějakej chytrej fanoušek Flyers a bude mě bez jakýkoliv znalosti okolností poučovat jak strašnýho tragéda nám to prodali. Z toho popisu mi přijde, že popisuješ Jakupova. A ten je trochu jinde, než Schenn s 55 body.

Děkuju a nazdar. Užijte si Lehteru, který vydělává podobný peníze a je absolutně nepoužitelnej.
honziss píše:...
Neznalostí? I kdyby to tak bylo, vysvětlil jsem ti pouze ve druhém odstavci jeho přednosti a zápory. A ano, ty zápory přebývají.

A ten první řádek? Nedalo mi to, hele. Neboť Schenn hrál centra naposledy v 11/12, zjistilo se, že na to nemá a od té doby hrál sezónu, co sezónu na křídle. Pouze když se zranilo více centrů, tak tam zastoupil na tři, čtyři zápasy a pak ale zase putoval zpět na křídlo.

S 55 body... 21 bodů při ES, což je na úrovni Lehterä btw. :D

Lehterä ale není pro nás pointa trejdu, dva roky může klidně i "odsuckovat" v bottom-six a půjde.
Ja myslim ze nikto nikoho neoďubal a fair deal pre obe strany :neviem:

Oni ziskali co potrebovali a my tiez
Tak ale to že tam u vás nehrál dobře neznamená, že nebude ani u nás, kde se na centru zkoušelo už tolik možností, že bych to nespočítal. Steen byl schopnej odehrát zápas bez vyhranýho buly na centru. Zkoušel se tam Schwart, Lehtera naprosto shořel, byť s Tarasenkem hrál velkou část sezóny...

Naše hra je trošku jinde, pokud se bavíme o struktuře. Bude mít trošku jinej support od beků, než na jakej je zvyklej ve Philly. Navíc bude v týmu, kterej pravidelně postupuje do play-off, jeho role bude jiná. Já jsem rád za jeho popis výkonů Flyers, ale vy nadáváte a měnili byste i Girouxe, takže to co mi říkáš pro mě prostě není měřítko. Kategoricky nechci říct, že je kupovanej jako centr k Tarasenkovi a nic jiného nepřipadá v úvahu, ale ta možnost že tam začne je velká. A nevím, proč by to u nás nemohlo fungovat.
Mě příjde Schenn úplně v klidu... naopak mě vždy přišlo, že proti němu něco Hextall má. Dokonce si myslím, že z něj může být daleko lepší hráč u vás, klidně udělá 60 bodů imo. Hodně bodů dává na PP, jak psal Rono.

Hraje dobře tvrdě, nebojí se zastat spoluhráčů, já ho měl rád. Určitě bude přínos :yes:

Naopak mě sere další garbage Lehtera k AMacovi a dalším podobným... už jsme suckovali dost.
Neřekl jsem, že nebude hrát dobře ani u vás. Nebo jo? Mám pocit jen, že jsem popsal jeho výkony a styl hry u nás za ty léta. Ano, vím, bude teď v lepším týmu, může mu to pomoct, Taras ho třeba potáhne, kdo ví. Určitě tu nevěštím budoucnost.

Ovšem zase nemůžeš čekat že ze dne na den se naučí bránit, on fakt pozičně je mimo. A to byl jak pod Lavym, tak pod Berubem, tak i pod Fuckstolem, tak i na WC, když tam byl za Kanadu. Né náhodou byl většinou HS i tam.

Girouxa by měnila většina a asi víme, jak dokázal zahrát a jak (ne)hraje teď. Není divu že i Atlantik si strašně přeje, aby u nás už zůstal, protože he sucks, naše kotva... Ale to je už jiné téma.
Esem píše:Dokonce si myslím, že z něj může být daleko lepší hráč u vás, klidně udělá 60 bodů imo.
Popravdě já tomu docela věřím, že to bude 60+ bodový hráč u Blues. Naše přesilovky byly hrozný, takže hráč, kterej tam dělá tolik bude je poklad. A pokud najdou chemistry s Tarasenkem, tak to může být geniální tah od Armyho.
Esem píše:Naopak mě sere další garbage k AMacovi a dalším podobným... už jsme suckovali dost.
To mě právě překvapuje, že to ještě nikdo nezmínil. Lehtera opravdu je kotva. Bere skoro stejně jako Schenn (a 2 roky brát bude), ale přitom je to hráč pro KHL. A přijde mi, že vy jste si takových nabrali už relativně moc.
Berieme kotvu a bude zalezat od toho, jak zuzitkujeme ten draft o rok, inak sa nam to neoplatilo.
Schenn na tej pp vedla Tarasenka tie body nabucha, 60 s prehladom. V ES teda ale nepomoze a odmakat to za neho musia ostatni ale bude tam mat ten support na to.
a Blues budú mať asi problém na centri :? Berglund do decembra mimo, zranené rameno
Zrovna tohle problém nebude. Berglund je hierarchicky 3. centr a na tom postu může klidně hrát Sobotka. Nebo se otevírá možnost pro náš NHL-ready depth - Barbashev, Sanford, Sundqvist a možná do toho zasáhne i Tage Thompson.

Veřejně už navíc bylo vyhlášeno, že se Schennem se počítá taky jako s centrem do prvních dvou útoků.

Takže problém nastane, až se Stastny klasicky ve 3. zápase sezóny zraní...
dajte pls nieco o rayovi bennettovi ktory k nam od vas prisiel robit asistenta trenera...
Po bodové stránce máme za sebou snový začátek sezóny, navíc i s přihlédnutím k tomu, že jsme dvě třetiny zápasů odehráli venku. Teď bude hlavní cíl se nenechat sklíčit větším očekáváním a navázat na to.

Lídři splňují očekávání a Armstrongovy offseason moves se ukazují jako velmi chytré kroky. Před sezónou jsem četl názory, že naší slabinou bude brankoviště s nabízenou otázkou, zda Allen dokáže navázat na dobré play-off a ukáže, že je opravdu dobrý brankář. Myslím, že těm komentářům odpověděl zcela jasně. Jo a Hutton je víc, než dobrý backup.

Velmi příjemně překvapuje Dunn. Zápas od zápasu se lepší a potvrzuje, že Blues patří k nejsilnějším organizacícm v developmentu obránců.

Co zatím drhne je oslabení a bottom-6, která je zdecimovaná zraněními. Thompson ještě potřebuje seasoning v AHL, Blais s Barbashevem nijak nenadchli, byť se čekalo, že povedou seriózní boj o místa v týmu. Sundqvist mě zatím nepřesvědčuje a nejsem si jistý, jestli by hrál, pokud by zranění hráči byli zdraví. Pozitivní jsou Brodziak s Upshallem, kteří nám vyhráli dnešní noční zápas s Columbusem, ale i v jiných zápasech odváději svůj kvalitní standard.
Finch182 píše:Ja myslim ze nikto nikoho neoďubal a fair deal pre obe strany :neviem:

Oni ziskali co potrebovali a my tiez
Jak zatím hodnotí fans Flyers "fair deal" po prvním měsíci?
honziss píše:Po bodové stráníc i s přihlédnutím k tomu ..
Opravdu ta naše třetí lajna není dobrá. Hodně se rotuje a pořádně se nikdo neukázal. Dokonce i hráči 4. lajny dostávají více prostoru.
Těším se na návrat Berglunda, ten by tu trojku mohl výrazně pozvednout, pokud se vrátí alespoň v podbné fazoně, jako při playoff.

Jinak samozřejmě souhlas prakticky s každým slovem
Fabregas píše:
Finch182 píše:Ja ..
To by ses asi měl ptát v našem topiku? :matika:
Fabregas » pon lis 06, 2017 12:42 pm píše:
Finch182 píše:Ja myslim ..
Tak krátkodobě pro vás jasný win ale dlouhodobě se uvidí.

Skutečnost je ta že u nás neměl nejlepší podmínky , které v St.Louis očividně má.On není přímo tažný hráč ale hráč kterému když uděláš podmínky tak ten výkon dá.U nás je navíc přetlak mladých a na centru.

Teď po pravdě nevím jestli u vás jede křídlo a nebo centra.
Anger píše:Teď po pravdě nevím jestli u vás jede křídlo a nebo centra.
Centra
Hodnotit to teď, když jsme za něj dostali 1st picky? Přičemž Frost teprve válí v juniorce a ten druhý jsme ještě ani nevyužili. Notak.

Každopádně mně vůbec nechybí. A ani proti nám, když jsme u vás hráli, mě nijak nezaujal, a to jste nás dost přehrávali.
Schenn je fantastická posila. Pozvednul naši top-6 o úroveň výše, Schwartz vedle něj krásně vykvetl. Skvělý trejd od Armstronga.
honziss píše:Schenn je fantastická posila. Pozvednul naši top-6 o úroveň výše, Schwartz vedle něj krásně vykvetl. Skvělý trejd od Armstronga.
Musím poupravit svůj názor. Nejdříve jsem souhlasil s Ronem a nabyl jsem dojmu, že vítězem trejdu budou Flyers. Ovšem úvod sezóny jasně ukazuje opak. Ten váš první útok je fakt válec a Schenn k tomu přispívá měrou vrchovatou.
S Schennem v sestavě hrál Giroux ho*no. Bez něj je válec..
H2H navíc dostali Blues nařezáno.
Takže jsme to vyhráli..
AndyF píše:S Schennem v sestavě hrál Giroux ho*no. Bez něj je válec..
H2H navíc dostali Blues nařezáno.
Takže jsme to vyhráli..
:lol2:

Předpokládám, že to s tou vazbou Schenn - Giroux je myšleno v nadsázce. Protože loňský Giroux by hrál ho*no s kýmkoliv.
BosBru píše: Předpokládám, že to s tou vazbou Schenn - Giroux je myšleno v nadsázce. Protože loňský Giroux by hrál ho*no s kýmkoliv.
Obrázek
Obrázek
5276 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES