Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Obrázek

More to come, stay tuned :frajer:
TRADE ALERT


Po komplikovaných jednáních jsme dospěli ke zdárnému konci a máme tady trejd.

Kuznetsov + Klingberg + 23 (from fantomas) & 23 from 2018 :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

Drouin + 15 (from fantomas) & 15 from 2018 :arrow: Silesia Ice Miners
TRADE ALERT


Mike Smith :arrow: Alaska Wolves
16. pick :arrow: Hogsmeade Hedgehogs
Tak pro mě po trejdech off season moves zřejmě končí, nechystám žádný trade, keepeři jsou docela jasní, hodím do příslušného topicu. Zůstali mi jen hráči, kteří při určité konstalaci mlžou být keepeři, ty bych dal za nějaký nižší pick klidně. Namátkou Dubinsky, J. Staal, Rielly, Muzzin, Goligoski, Vatanen. Kdyby někdo chtěl, ozvěte se, ale počítám, že už z toho nic nebude.
Do vedlejsiho topicu jsem oznamil svoje keepery. Hraci, ktery tam nejsou uvedeny jsou logicky k dispozici pro trejd, kdyby nekdo potreboval zaplnit misto na keep. jeste jednou pripominam, ze tam jsou celkem zajimavi hraci - Skinner, Barrie, Zaitsev, Orlov, Mason.
takže konečne som si urobil prehľad, čo a ako a prioritne hľadám na výmenu spoľahlivú brankársku jednotku, ísť iba s Freddiem do boja by bola samovražda.

A som ochotný načúvať aj iným ponukám (aj na prípadných keeperov), a to na nasledovných hráčov:
Shattenkirk, Steen, Landeskog, Vlasic, Krejčí
Nabízím hráče jako Petr Mrázek, Duncan Keith, Matt Niskanen, Ryan Ellis, Jack Eichel, Henrik Zetterberg, Kyle Okposo ....
Vo vedľajšom Topicu som nahodil priebežných keeprov, zatiaľ ich mám viac než 12, tak ak by mal niekto záujem o niekoho za draftík. prípadne kus za kus kvôli postom, som ochotný jednať takmer o komkoľvek..

Hlavne by som potreboval Brankára, ale nie je to podmienka..
zaujimave meno v mojom kadri za pripadny pick Nino Niederreiter- LW,RW (Marleua,Parise,ci Neal)
Offseason výměna mezi...
Silesia Ice Miners :arrow: 17. kolo

Colorado Dragons :arrow: Conor Sheary + 22. kolo (from imp)
TRADE ALERT



Jeff Skinner + 20. kolo :arrow: Halifax Royals

15. kolo :arrow: Bemidji Beavers
Offseason výmena medzi...
15. kolo :arrow: Springfield Duffmen

Petr Mrázek + 22. kolo :arrow: Colorado Dragons
Late trade...
Silesia Ice Miners :arrow: Nino Niederreiter + 22. kolo

Big Bad Bruins :arrow: 17. kolo (from Joe S.)
No čo, zoznamy na zajtrajší draft prichystané? Ja už mám ako tak plán na svoj prvý keeper draft pripravený, ale aká bude nakoniec realizácia, som sám zvedavý : giggle:
ja som si akurat vyhodil prospectov a to je tak vsetko :D mozno este cosi zajtra vymyslim ked sa mi bude chciet
blizi sa to blizi :petrik:
zoznam ako tak pripraveny, duplom, kedze na lieceni to môze dopadnut s wifi vselijako, ale vyzera to tu slubne, tak hadam no problema
viem, na ktorych stats, postoch potrebujem popracovat, ale ako to uz byva tradicne zvykom, po prvych kolach a hracskych rozoberackach padne:D (v keeper by to malo byt o nieco stabilnejsie tak uvidime, tesime)
Anty píše:ja som si akurat vyhodil prospectov a to je tak vsetko :D mozno este cosi zajtra vymyslim ked sa mi bude chciet
Ovšem vyhození prospektů je zrovna u tebe základ úspěchu :giggle:
fantomas píše:
Anty píše:ja som si akurat vyhodil prospectov a to je tak vsetko :D mozno este cosi zajtra vymyslim ked sa mi bude chciet
Ovšem vyhození prospektů je zrovna u tebe základ úspěchu :giggle:
:oops: :ninja:
Nabízím k trejdu Maroona, doklepaváče McDavida. Administrativní chybou jsem ho vzal, protihodnota podobně hitující hráč cca.
S draftem spokojenost, jen kdyby mi někdo chtěl dát blokujícího beka (lepší než FA materiál) za nižší pick, naslouchám.
Kromě Maroona nabízím i Lučiče, chtěl bych se jednoho Olejáře zbavit.
TRADE ALERT

Milan Lucic & Patrick Eaves & 20th round :arrow: Big Bad Bruins

David Backes & 15th round :arrow: Hogsmeade Hedgehogs
co sme si to nakoniec s liecebnou 2jkou v zile nadraftovali? :lol2:
priorita numero uno v ramci zlobivejsieho maca, zameranie na second stats-hits bks, D by to splnat mohli (+angazovanie Loocha)
bota ocividne tlaci(la) na FW, snazil som sa aj na tomto popracovat, az sezona ukaze ci to nebude tak cajove, ako v predoslej sezone este pod vedenim pôvodneho managera, no tu neocakavam drvenie superov
bodove pridely, aj v ramci PP by mali zabezpecovat najmä keeperi, aspon jedna bruin srdcovka v kadri je, takze spokojnost
zakeepoval som aj 3jicu golmanov, som zvedavy najmä na Lehnera, ktory bojuje o svoju buducnost, resp. dlhodobejsiu zmluvu a riskol som to aj s Elliottom, kde by o nejaky ten kvalitativnejsi chl mal byt pre Neuvirthom
do Acka som (mozno docasne) (darmo full roster nepusti) vytiahol aj PP Manthu+Kellera, kde od nich ocakavam veelke veci:) (len z toho dôvodu na pristi sezonu dost velka dilema, koho zakeepovat..)
na uvod tradicne dlhsi tyzden, proti Antymu, znameho od klasickej jahu:) tazko povedat co a ako, pri pocte 12 timov su supisky natrieskane, sezona ukaze na com som

Obrázek

Malkin
Seguin
Benn
Tarasenko
Galchenyuk
Monahan
Zetteberg
J.Staal
Lucic
Marleau
Vrbata
Eaves
Mantha (PP)
Keller (PP)
Zacha (PP zatial ako FA)

Weber
Krug
Hamilton
Larsson
Gudas
Seidenberg
Emelin

Dubnyk
Lehner
Elliot
Inu, za pár hodin nám to startuje, tak si náš počáteční stav zbilancuju i já...

Chugwater Chokers začali poměrně suverénním, start-finish triumfem v první sezoně, hned druhá sezona a na poslední chvíli ztracený "bye" do semifinále předznamenalo brutální trápení v sezoně třetí. Neudělat ani play-off, to se rovnalo totálnímu krachu a náš GM měl na kahánku. Po letošnim draftu nicméně převládá optimismus...

Centři:

John Tavares - tvář dynastie, v off-season se vynořila opatrná nabídka na jeho trejd, ale to prostě nepřipadá v úvahu, jako jeden z mála je JT opravdu v tom pravym slova smyslu nedotknutelnej; letos od něho během contract year a s Eberlem na křídle čekáme větší věci než posledně, a pokud by náhodou vypadl nebo se ho Isles z nějakýho důvodu zbavili, v závěsu číhá prospect Barzal, kterýho si mimo keepovanou dvanáctku budeme moct podržet i za rok.

Logan Couture - snad se vyhnou zranění, jinak rovněž očekáváme step-up; hlavně to chce výrazně přidat v kruhu pro vhazování, odkud se vytratil "parazit" Marleau, takže snad Loganovo zápěstí povolí a on začne řádit i na FW.

Eric Staal - překvapení minulý sezony a nakonec jasnej keeper, letos neočekáváme úpadek, koneckonců ono se to nezdá, ale pořád mu je "teprve" 32 let, a pokud Staal bude v pokročilym věku válet jako třeba Jumbo, nebudeme se vůbec divit ani zlobit.

Henrik Sedin - naše strategie na draftu se čtvrtym čistym centrem nepočítala, ale Henrik propadl tak hluboko, že jsme prostě nemohli odolat; na dohnání FW a áček během víkendu myslím nemůže zaškodit, i v tragickym Venkůvru on beztak neselže, jen těch loňských -27 straší.

Pravý křídla:

Corey Perry - nemohli sme uvěřit našim očim, že Corey propadl až na šestý místo, a tedy nám do náruče, na draft sme koneckonců šli s tim, že půjdeme primárně po produktivnim RW a už dopředu byli smířený s nějakym Folignem (nakonec máme oba); pevně věříme, že před sebou Corey má bounce back sezonu zpátky napevno po Getzlafově boku, a i kdyby ne, taková mašina na SOG se hodí; snad po návratu Keslera nevypadne z první PP.

Mark Stone - minule jsme keepovali Brassarda a hrozivě sme se s timhle Senátorem spálili, tentokrát jdeme tímto off-season trejdem (kus za kus za Paláta, kterýho sme loni brali z FA) víceméně na jistotu; tři 50+bodový sezony v řadě i v propadajícím se týmu nám dodávají klidu na duši; škoda jen, že na relativně solidního goalscorera nestřílí příliš často.

Patric Hornqvist - naposledy sme měli kvalitního, hitujícího pravýho křídelníka snad v první sezoně v Iginlovi, a to se vážně jeví jako pravěká minulost; Hornqvist vstupuje do sezony na IR, ale strach o něho přílišný nemáme; naopak se jedná o příslib PPP, kterých nám bez Kruga a OELa potenciálně ubylo.

Nick Foligno - překvapivá přidaná hodnota ve FW díky pravděpodobnýmu startu na centru může být vykoupená posazením mezi dva nezkušený mladíky; tohle může být úlet, nebo trefa do černýho (kór pokud z něho bude během sezony tříposťák), každopádně hity a na Columbus solidní přísun PPP se dají očekávat vždy.

David Perron - otevřeně říkáme, že první adept na drop; leccos se bude odvíjet od toho, jak moc zaostávat bude celý Vegas, sázíme ale na to, že Perron už delší dobu bažil po větší roli v týmu, a teď by ji měl mít i na 1. PP; další silovej borec, kterej když už nic, tak aspoň bude hitovat.

Levý křídla:

Jaden Schwartz - jeho zranění nám dost zkomplikovalo 2015/16 a loni nám zase chyběly jeho góly; letos Jaden musí kralovat coby gólostroj a my pevně věříme, že se vrátí do dřívějších let; letos ho v naší perspektivě čeká tak trochu "contract year" - už se nezdá jako neohroženej keeper, musí se vyšvihnout a být lídrem.

Nikolaj Ehlers - první sladkej produkt naší akademie, rovněž nedotknutelnej asset, o kterej byl v off-season opatrnej zájem; momentálně už naše jednička na LW, a to ho u nás čeká první "senior" year mimo prospectí rank; lajny Ehlers - Little - Laine se absolutně nemůžeme dočkat, letos se snad Nikolaj nenechá tolik zahanbit Lainem na přesilovce, jenom tam máme menší výtky.

Brandon Saad - hodně si slibujeme od jeho restartu v Chicagu poté, co sme v dubnu, květnu vážně zvažovali jeho budoucnost v týmu a dokonce ho vystavovali i na trade blocku; zpátky doma to snad zase bude o něčem jinym.

Rick Nash - naše opatrná sázka na bounce back year, nechce se nám věřit, že by Rick už neměl co nabídnout, místo v top6 má koneckonců stále pevný; zdraví chátrá, ale třeba odchod Stepana bude tim impulzem, na nějž Rick v posledních dvou sezonách "čekal" jako na smilování.

Teuvo Teravainen - na útok Caroliny sme se v uplynulých sezonách naučili nesázet, lajny nestálé a nestále (ne)produktivní, ale Teuvo vypadá být připraven na breakout; menší risk s potenciálem na velkou výhru - taková je holt nedílná součást našeho "rebuildu" po otřesnym ročníku.

Artturi Lehkonen - naše prospectí wild card; třetí lajna Montrealu vypadala v přípravě skvěle, Lehkonen má navíc náběh na pořádnou SOG mašinu a ještě letos by mohl povýšit do top6 - v takovym případě aby se Schwartz se Saadem třásli o keeper spot.

Obránci:

Ryan Suter zůstává kapitánem s vysokou odolností vůči mínusům, jen to chce přidat na přesilovce; tam se očekává opětovnej vzestup taky od Carlsona, kterej se v minulých měsících byl s konkurencí v Greenovi a Shattenkirkovi, aby se na něho tentokrát opět bezvýhradně sázelo jako na Ovieho nabíječe; Phaneuf je pro nás ideální fantasy komplexní hráč a zbytek D poolu se soustředí na bloky (případně přizpůsobíme potřebě).

Brankáři:

Velká neznámá. Corey Crawford se bude muset vyšvihnout s velkym rokem, podobnym tomu prvnímu u nás. Tehdy nám s Fleurym z dobrý poloviny podepřeli Cup run, naopak loni byli oba velkýma vykřičníkama. Tentokrát se nebudeme muset třást o starty, zato Fleury slibuje přehršel obdržených gólů a mizerných procent. Snad aspoň ty SV a výhry budeme zvládat urvat. Vzhledem k menší či větší nedůvěře k Chicagu i Vegas sme pak zvolili strategii draftu dvojky v silnym týmu, navíc s injury prone jedničkou - Ryan Miller si snad v Anaheimu zachytá dostatečně a bude převážně zárukou výher (nebo neproher). Aspoň taková je teorie.

---

Abych to shrnul, slabiny se nám uplně zahladit nepodařilo, ale to na druhou stranu nikomu. Obecně každopádně z tohohle týmu máme lepší pocit než z toho po 2016 draftu, takže snad nám bude přát štěstí se zraněními (Carlsone, Couture... koukám na vás).

GO CHOKERS! :groupwave:
to mi pekne začala sezóna, ghost hviezdi a ja dám na IR+ :roll: nemám slov
1337 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO