Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jo, já kde už to viděl

Dnes full roster až na Lindbloma a Morina. Dále nehrají také MacDonald, Weise a Vecchione.

Obrázek

Giroux dnes na LW.

G-Couts-Voras
Weal-Patrick-Simmer
Lehterä-Filppula-Konecny
Raffl-Laughton-Read

Provorov-Hägg
Manning-Ghost
Sanheim-Gudas

Neuvirth
(Elliott).
_______________________________

Už to vypadá jako skoro opener season roster, pro můj ideál už tam chybí jen Lindblom místo Reada či Lehtery a Morin místo Manninga.
Poslední zápas jsem neviděl, prý Sanheim, Hagg a Morin hráli perfektně. Dost možná může Sanheim poslat toho luboša AMaca do AHL. :pray:
Sanheim si pro ten svůj flek v áčku jde opravdu tvrdě! Paráda :)
Jo, Sanheim zřejmě áčko nakonec udělá. :good: Pro Patricka taky důležitá asistence.

Jinak jako nijak výsledky v pre-season neřeším, ale mám z nich úplně pocit, že se s Fuckstolem nikam nehneme, zase samé remízy, jednogólove rozdíly, jedna výhra v OT, s takovou pojedeme na ten úvodní trip s nízkým sebevědomím...
Když už to nakousli v topicu Colorada, tak něco napíšu taky k Flyers.

Máme teda před sebou ještě několik pre-season games, ale zdá se, že roster je už téměř uzavřen. Mladíci překvapili všichni nakonec.

ÚTOK: Co se týče útoku, nejhorší výkony rozhodně podávají Read, Filppula a Lehtera. Weise nastoupil jen v jednom zápase, takže doufám, že ten o roster ani nebojuje.

Co se týče TOP9, ta je zřejmě jasná: Giroux, Voráček, Couturier, Konecny, Simmonds, Lindblom, Patrick, Weal a Raffl.

Ovšem nejeden zápas ovšem spolu odehráli Raffl-Laughton-Read, což bude zřejmě naše 4th line. Takže pokud-li by Raffl měl hrát ve 4. lajně, těžko říct, kdo jej nahradí v té 3. Ale asi Filppula, nevím. Jinak místo Reada si umím raději představit Vecchioneho nebo Leiera, který je NHL 4th liner ready.

Dále bych rád viděl Gho a Vorase od sebe, oni k sobě potřebují shootera. Oba nahrávají i před prázdou bránou :hroza:. Konecny jinak beast, proti Rags opět nejlepší útočník. Snad bude časem akorát i efektivnější. Weal-NP-Simmer funguje také dobře.

A tohle je spíš mé přání:
Lindblom-Giroux-Konecny
Weal-Patrick-Simmonds (tahle lajna je už lock)
Raffl-Couturier-Voras
Leier-Laughton-Filppula/Read

Reálný tip:
Lindblom-Giroux-Voráček
Weal-Patrick-Simmonds
Raffl-Couturier-Konecny
Filppula-Laughton-Lehtera/Read

OBRANA: Sanheimovi se nepovedl první zápas a většina lidi mu přisuzovala farmu, ovšem on dokázal opak a dnešním výkonem především si řekl o místo v Áčku. Otázka, kdo půjde z kola ven, jestli MacDonald? Manning? Hägg? ku*va doufám, že to bude AMac.

Provorov, Gostisbehere, Morin, Sanheim, Gudas, Hägg - 7th: Manning/AMac
Složení párů si neodhadnu zatím tipnout, ale něco zkusím:
Provorov - Gudas
Morin - Ghost
Sanheim - Hägg

Provorov s Ghostem jinak famózní. Provy je zvíře, all-around, No. 1. Ghost je ještě rychlejší jak vloni, elite off Dman už, letos zase snad +40 bodů.

Jdeme vskutku velmi správným směrem, tým na papíře vypadá velmi dobře. Pokud nebudou výsledky, tak Fuckstol musí letět. On je i imo náš největší otazník už. Giroux se totiž zvedl, je rychlej jako býval v nejlepších letech, body mu snad přijdou. Ale ten Fuckstol... oh, snad ty remízové, jednogólové zápasy už skončí co nejdřív..
Rono píše:Weise nastoupil jen v jednom zápase, takže doufám, že ten o roster ani nebojuje.
Myslíš, že ho uklidíte na farmu?
Parda píše:Myslíš, že ho uklidíte na farmu?
Bylo by to nejlepší řešení, ale spíše to bude tribuna.

K zápasu se jinak zkusím vyjádřit později.
Zápas jsem viděl celej, celkově jsme byli lepším týmem, několik pasáží dominovali, ovšem někteřé naše chyby v D-zone, to musí zmizet a to co nejrychleji...

Lindblom je velmi dobrej, nemá sice rychlost jako Konecny, ale vždy když je na ledě, tak vždy se potká s pukem, vyhraje snad 9 z 10 soubojů u mantinelu, což je jeho obrovská přednost, viz. celá akce třetího gólu, poziční hra při bránění taktéž naprosto výborná, no a první gól? Zasloužil si ho už. Patrick? Každou přihrávku co dá, každej pohyb, jeho two-way, ve všem velmi chytrý a jako Lindblom, tak i on je u mantinelu famózní, neprohraje tam snad jedinej souboj, udrží puk a ještě rozdá. Jeho hra v off-zone je vskutku famózní, jeho chemistry s Wealem, kterej je do 3. lajny naprosto ideální winger, je jinak vynikající. U nich nechat toho Simmondse a snad časem ho budou hledat i v gólovějších příležitostí, které Simmer umí proměnovat.

Lindblom přes 80% v corsi!!!

Konecny? Opět a opět budu tvrdit, že to bude letos dost možná náš nejlepší útočník. Včera i dnes s Rags byl opět nejlepší. Jeho puck movement je famózní, slintáš nad tím a k tomu ta jeho rychlost, navíc jakožto správnej Flyer dost provokuje, J.T. Miller z něj byl dobře na prášky. A gól v OT? Třešnička na dortu za jeho výkonem. :klobuk:

4. lajna Raffl-Laughts-Leier? Výborná, výborná. Plnila přesně to, co má, chemistry výborná, jeden gól přidali. Dojem teda kazí Laughtonův giveaway ke konci třetí třetiny, kdy to vyřešil fakt ku*va blbě a Rags díky tomu vyrovnali.

Morin se Sanheimem zřejmě nejlepší beci zápasu od nás, Morin ještě o chlup lepší. A ten jeho snipe, WOW. Manning naopak úplně jasně nejhorší, bad plays, turnovers, děs.. AMac se už aspoň nepokoušel o rozehrávku, tak to tak nebolelo, ale taktéž zaostává za všemi ostatními mladýmy.

Hexy jinak řekl, že zřejmě se 3 mladejma Ds do sezóny nepůjdem, tudíž jeden z tria Sanheim-Hägg-Morin asi ještě poputují na farmu. Furt je to ale i pozitivum v tom, že jeden z dua Manning-AMac by hrát neměl.

Elliott jinak v přípravě zatím super, velice klidný, i několik highlight-reel sejvů. Když v tom bude pokračovat, bude jedině dobře.

Co se týče hry, fakt se na to koukám rád, baví mě to, hlavně transition máme po letech vynikající, ti noví beci jsou strašně znát. Co chce ale ještě dost vylepšit je zvýšení gólovek, když máme tak slabou efektivitu, aby ne všichni jen pass, pass, pass, ale taky občas vystřelili, tohle je děs. No, a neudržení vedení a další OT? Děs, to se ovšem odvíjí od naší efektivity, no, kdybysme vyhráli 5:2 asi by nikdo nemohl říct něco extra.

EDIT: Něco taky na zhoršení nálady.
Hak on being asked about the play of the young defensemen: "Don't forget about the veterans. I thought we had good leadership there, and guys doing things the right way." Kept talking about how, despite everyone wanting to talk about the young players, "it's a group of 8."
On je prostě idiot, jinak si to už neumím vysvětlit. :lol2: :hroza:
Díky moc za parádní report :)
Je to Flyeeeer

Válec, zasloužená výhra. 5-on-5 budeme letos fakt konečně na nějaké úrovni. Boston a Rangers jsme si na pre-season prej pořídili právě kvůli jejich propracované ES hře, kdy jsme mívali snad největší problémy s nimi v posledních sezónách. Tak snad si to přeneseme i do regular season.

Jinak 4th line Raffl-Laughton-Leier se mi líbila mnohem více než Filppula-Laughton-Lehtera. Finnish twins jsou v momentální depthu fakt na tribunu, no, myslím ale, že se budou pravidelně střídat ob zápasy, holt někdo sedět bude muset.

Giroux jinak včera na LW velmi solidní výkon, ale stejně bych ho radši furt viděl na centru a Coutse s Patrickem na druhém, resp. třetím. We'll see.

V neděli poslední pre-season game a ve středu konečně regular! :slintac:
Tak bylo nastíněno, že v neděli v last pre-season game chceme nastoupit už v sestavě, která odehraje i opener game ve středu.

Zítra tak můžeme zřejmě tedy očekávat poslední dva hráče, kteří půjdou na waiver, resp. rovnou do AHL.

A já jsem z toho ku*va nervózní. :nervozny:
https://public.tableau.com/profile/sean ... Dashboard1" onclick="window.open(this.href);return false;

:!: :!: :!:

Doporučuju kouknout přes PC, ale i přes mobil se to dá, klikni si na naše logo a zobrazí se ti pak ostatní naši hráči.

Weise, Lehterä :rofl:. Filppula taky bída.

Zato Lindblom naprosto famózní!! Jestli by ten roster neměl udělat, tak Fuckstolovi ve Philly snad někdo ustřelí hlavu. Vynikající čísla mají pak i Patrick, G, Voras, Couts a Hägg.
Otázkou je jak Haksy uvažuje, protože posadit Morina, Sanheima a dokonce i Lindbloma se jeví jako čiré bláznovství, kdy jsou v týmu místo nich totální jelita weise, manning, Mcd. Morinovi uz nema Ahl co nabídnout, ten uz musí hrát v Acku. Lindblom a San jsou sice ready, ale asi pro ne bude lepší když odehrají část sezony v Ahl a budou na ledě neustále, nez aby hráli v Acku druhé housle, protože Haksy je konzerva a Oskara do první pětky zatím prostě nedá a nez aby hral 7min v bottom six, tak raději 20min v AHL... Hex je sice skvělý manager a soustředí se budoucnost, ale společně s Haksym na me působí někdy dost priposrane a alibisticky.
To nepříznání si, že AMac s Weisem mají prostě na ho*no kontrakty, ale musej hrát, protože ty prachy berou, na úkor lepších, mladých hráčů je prostě humus.

Zápas s Isles zvláštní. První i třetí třetinu jsme jasně dominovali, ale soft góly, minimálně dva Elliottovy byly, rozhodly o výhře Isles. Naše první dvě lajny a ta čtvrtá naprosto v pohodě. Ale ta třetí, kde je Weise a Filppula (a bohužel Konecny) je k pláči. Weise je hráč absolutně k ničemu, kdyby měl alespoň nějakou přednost, ale on nemá nic. A Filppula je tak pomalej, že už ani s tím pukem nedokáže nic vymyslet. Nemůže hrát centra. Konecny se tam snaží, ale sám to prostě nezvládne.

Z beků opět nejhorší AMac a Manning, to je prostě tragédie. Ale ne, Morin se Sanheimem budou sedět, respektive jeden z nich zřejmě měl být poslán na farmu, ale jen "díky" zranění Ghosta pojedou i oni na trip do Kalifornie. Což je ale smutné, to snad vidí i jednookej debil, co v životě neviděl hokej, že Sanheim či Morin mají na ten tým mnohem, mnohem větší impact než AMac nebo Manning.
With the roster at 24 players, defensemen Travis Sanheim and Samuel Morin still remain in camp. The final opening night roster is officially due to the National Hockey League office on Tuesday, Oct. 3 at 5 p.m. ET
Tož, jop, jsem zvědavý, jak to teda ještě dopadne.

Ale že já se vůbec rozčiluju...

Zkusím si užívat minuty Patricka, Hägga, Provorova, Konecnyho, Weala, Leiera, Laughtona a hlavně znovuzrozeného Girouxa...

Ale jestli nedáme play-off, snad by to stálo Hakstola místo, snad. LET'S GO FLYERS!
Jako na dědky a rentály jsem se v posledních letech koukal víc než dost.

Nechci dalších x let koukat na MacDonaldy,Manningace a podobny vocase.

At tam daj mlady i za cenu ze něco pokazi , je to stokrát lepsi nez tam drzet marny hrace který uz se proste nezlepsi.
Takhle to vidí snad všichni fans, bohužel Hexy je jiného názoru (zřejmě). Ovšem je sranda, jak celé HFB jede teď proti Hexymu a Hakstolovi. A nedivím se. Já tam to vedení za tyhle rozhodnutí taky vyfuckoval 10x v jednom postu snad.

Máme problém, že na 1st PP není kdo by hrál Bustovu pozici, but we have Lindbl.. oh, wait.. he is in LV.
V TOP9 se nám motá Weise, kterej je rád, že umí bruslit, ale ne, máme na farmě Lindbloma. To i toho Reada bych tam viděl mnohokrát raději než Scheiseho.

O té obraně fakt už bylo popsáno dost, ale stejně mi to nedá a nedá... Nechápu, co tím AMacem a Manningem sledujou. Jejich rozehrávka je naprosto o ničem a všeobecně platí v dnešní NHL: NO transition = NO offense. Jejich bránění je taky k smíchu (viz AMacovo poziční bránění u Leeho gólu).

Morin se Sanheimem naopak na kempu skvělí, jasně ukázali, že jsou naše budoucnost, že jsou mnohem lepší než ti dva (BTW v mých očích a nejen v mých byli lepší i než Hägg, ale ten zase jako jedinej je schopnej zahrát i RD, takže to nějakou logiku má.)

Nechápu, nechápu a nechápu.
Rono píše:...
Jen doufam že se ty názory dostanou k samotným hráčům a uvidí že fandové za nima stojí i když se deje nespravedlnost.
Matt Read is on waivers.
Je to prosté.

Zítra musí být soupisky uzavřeny. Soupiska může čítat 23 hráčů.

A protože Ghostovo zranění není natolik vážné, aby jej mohli umístit na IR, ale zároveň není jisté, jestli zasáhne do prvního duelu se San Jose, tak do Kalifornie poletí osm beků včetně Sanheima a Morina.

Tudíž musel z kola ven nějaký útočník, odnesl to Read.
Teda koukal jsem na prispevek na facebooku flyers :) a mam pocit ze tam za to aby zustal Morin a Sanheim drzkujou snad uplne vsichni :)))
Flyers už pomalu a jistě dohání Bruins v míře žalostných kroků směrem k sezónní sestavě. A tím nemyslím jen letošní preseason.
Neberu to tak tragicky jak to vypadá ... z dvojice Manning - MacDonald bude v sestavě je jen jede, tím jsem si skoro jist, Morin má místo jisté a proti Isles nehrál z důvodu že ti dva výše zmínění si to "rozdali" o poslední místona rosteru. Lindblom měl prý docela problémy s B2B zápasy a proto jde do AHL aby si na tohle trochu zvyknul v AHL, bude tam hrát s Vorobyevem a Vechionnem, nepochybuju že do Vánoc je v NHL.
Mnohem víc mě trápí to že hraje Weise v TOP9 a Filp na centru. Nepochybuju o tom že i bez Lindbloma bychom to složení útoků zvládli mnohem lépe, mnohem raději bych to viděl
11 - 28 - 93
40 - 64 - 17
51 - 14 - 12
58 - 21 - 24/Lehtera

Jsem ochotnej žít s tím že Lindbloma povolají až během sezony, ale Weise v sestavě je fakt fail.

Sanheim bude podobnej případ, i když tam si mslím že se prostě bojí tam poslat 3 rookies apočkají jak budou hrát Morin s Haggem a pak teprve povolají Travise.
Logan píše:Neberu to tak tragicky jak to vypadá ... z dvojice Manning - MacDonald bude v sestavě je jen jede, tím jsem si skoro jist, Morin má místo jisté a proti Isles nehrál z důvodu že ti dva výše zmínění si to "rozdali" o poslední místona rosteru.
Proč tedy nebylo zmíněno, že Morin či Sanheim udělali roster? Proč Manning a AMac naopak v rosteru jsou jasně napsaní, vybraní?

Jako v tenhle scénář, co píšeš, samozřejmě doufám každou minutu, co můžu, ale nevěřím mu prostě. Ale to jsem psal i v chatu, že pokud by hrál jen jeden z té dvojice a hrál Morin, dalo by se s tím žít.

S tím Lindblomem uvidíme, ale nedivil bych se, kdyby další šanci dostal až v dalším kempu.

Flip na centru a Weise v TOP9 faily jsou, ale tak to se shodnem všichni.
Anger píše:...
A tam je to jen pár fanoušků. Najeď si teprve na HFB, kde to kritizujou taktéž všichni, ale je jich tam cca 50(!!), šilené.
New Flyers jerseys: Morin (No. 5), Sanheim (No. 6), Hägg (No. 8 ), Patrick (No. 19), Leier (No. 20).
12294 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS