Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

By virtue of a player vote, the #Flyers name Filppula and MacDonald alternate captains.
Obrázek
To je hrozná tragedie a ani to nejde hodit na vedení, protože si to zvolili sami hráčl :cry:
Logan » stř říj 04, 2017 7:19 am píše:To je hrozná tragedie a ani to nejde hodit na vedení, protože si to zvolili sami hráčl :cry:
Jsem zvedavej az se mrknu na zapas.Co si pamatuju tak Macdonald byl fakt tezce mimo.Kazdy druhy stridani namazal souperi a nebo to aspoň tezce po*ral.Tak jsem zvedav az to zase uvidim.Ale oba jako Asistenti trochu komedie.
Rono píše:...
Ale přesto už se všichni těšíme. :lol2:
Vždyť to je úplně jedno kdo je asistent. Pokud si je opravdu vybrali sami hráči, tak asi ví proč to dělají, my v kabině nesedíme.. Amac mi taky leží v žaludku, ale mnohem větší paseku dělá podle mě Manning. Sem tam sice předvede solidní moment, ale jinak to není hráč do NHL ani náhodou. Špatná poziční hra, rozhodování, přehled, ten chlap neumí dozadu ani dopředu, úplně mě mrazí po zádech, když je na ledě. Podobný pocit jsem měl v repre z Jordána, u něj jsem taky nechápal, že mu těch pár zapasů v NHL vůbec zahrál.. Manning asi dobře kouří, nebo proč ho proboha drží v Ačku? Amac je v ačku kvůli platu, ale Manning ???
Něco pro zkrácení čekání :arrow: https://www.nhl.com/flyers/video/flyers ... c-53133603" onclick="window.open(this.href);return false;
BosBru píše:Ale přesto už se všichni těšíme. :lol2:
Ale jo, o tom žádná.

Happy opening day! Let the NOLAN PATRICK era begin! :hfman:
Morin se Sanheimem v press boxu.

Weise ve třetí.

Let's go! :tada:
Hmmm....
Výhra super, PP která v preseason byla hodně neprodukitvní nás hned první zápas podržela. Simmer je beast.
Naše útoky fungují, až na ten třetí kde funguje jen Konecny. Val jakž takž a Weise je k ničemu.
Dnes se vyhrálo, nicméně jestli se budu dál dívat na Manninga/Amac a Morin se Sanheimem budou v press boxu, tak to jak dlouhou jsem měl trpělivost a hájil Hakstola rychle skončí ...
Hextall řekl že pokud rookie udělá tým lepší a vybojuje si místo váčku, tak bude hrát, tak proč doprdele oba rookies seděli?
Manning stupid penalty před vyrovnávacím gólem, následně Weise nevyhodí jasnej puk a bum, 2:2 doo šatny.
MacDonaldův epic shift ve druhý třetině, to bylo něco. Nejdřív má puk na modrý v OF zone a vybere si pro přihrávku jediný místo, kde není žádnej Flyer. Následně má pukve středním pásmu a posere rozehru, again.
V def zone pak prohraje souboj u mantinelu a po tom co se uráčí zvednout z ledu tak ze zadu před bránou přímopřed rozhodčím krosčekuje hráče Sharks .... un fukin believable :hroza:
Weise, Manning out - Lehtera, Morin/Sanheim in, aspoň to, prosím!!!

EDIT: a ještě wtf na konci s tou PP. Místo abychom hráli v OF zone měli puk tak na PP pošlem posraně 2beky a totální paskvil lajny a jedinej result toho je to, že Gudas nesmyslně fauluje v def zone a dá ještě soupeři šanci vyrovnat :scare:
AMac je MVP zapasu.
Podrazil chudaka Labanca, kterej jak padal podrazil Patricka a z následné PP jsme dali GWG.
Vyhra na začátek potesila :) Stejne jako hatrick Simmera a 3 asistence od Vorase.

Bohužel jsem neměl možnost vidět zápas ale koukám že ohlasy na Maca jsou docela jednoznačný.
Anger píše:Vyhra na začátek potesila :) Stejne jako hatrick Simmera a 3 asistence od Vorase.

Bohužel jsem neměl možnost vidět zápas ale koukám že ohlasy na Maca jsou docela jednoznačný.
Ohlasy na Maca budou furt stejný, i kdyby dal hattrick.
On by to byl teda hattrick do vlastní sítě, ale co už.
Jako pro jeho obranu. První třetinu až na první shift měl celkem solidní. Ale pak to byla těžká tragédie a ten own goal byl třešničkou na dortu.

Manning a Weise byli tragičtí celej zápas, děs, velkej děs. A je síla, jak dva, tři hráči dokážou změnit vývoj zápasu, resp. ovlivnit jeho vývoj...

Jinak Provy přes 25 minut. Naprosto fant-fucking-tastic game od něj! :klobuk:
Ja jsem hlavne strasne rad ze uz ten tym zacina mit solidni koule.

Vzpominam si před 5 lety jak jsem byl na pul v depresi ze jsem si rikal ze s téma obrancema je to proste marny a zadny svetylko v dohledu.Ted uz zase zacinam byt plny optimismu a když neprijdou výsledky v dohledny době tak aspoň se budu moct tesit z novych tvari kde velka část bude tvorit budouci kostru tymu.Po pravde z toho mam zatím dobry pocit protože hrace v nejlepsim veku na vrcholu sil (Voracek,Giroux,Simmer) doplnuji hraci plni elanu co chteji najit svoje místo v hokeji.
Ráno už jsem neměl nějak sílu se vyjádřit, zkusím to aspoň teď.

Když jsme vloni nedali ani gól, byl ten zápas z naší strany fraška, nudnej a nevydržel jsem dokoukat. Tohle ale bylo něco jiného. Byl to velmi solidní road B2B zápas v Los Angeles, které stále budou patřít, co se týče possession, k nejsilnějším týmům ligu, což nám úplně nesedí, letos chceme hrát my, bylo to tězké.

První třetinu kluci vyloženě odbránili, nijak se nehnali, a díky skvělému Neuvirthovi (ten jeho zákrok na Kopiho by byl zřejmě mezi 'saves of the year', kdyby ve stejnej den Dubnyk neudělal zákrok alá Dominátor, neskutečný, klobouk dolů, pánové) jsme udrželi bezbrankový stav.

Od druhé třetiny jsme začali víc hrozit, bohužel po nesmyslném turnoveru Laughtona, špatné poziční hře Gudase a bad play Sanheima jsme inkasovali. Sanheim BTW byl tak strašně nervózní, že jsem si ani nevšímal, že je někdy na ledě, s takovou ho brzy pošlou do AHL, nevím, musí ukázat víc, ve třetí třetině už to bylo lepší, ale jako nepanikařím, Provy byl první zápasy vloni tragickej a kde je dneska.

No a třetí třetina? Naprostá dominance z naší strany, na střely 17-5. Bohužel Quick měl zaplej svůj mód a když ho má, je ku*va těžko překonatelnej. A my neměli ten 'luck' jako včera proti Jonesovi, bohužel. Pak samozřejmě BŮH Hakstol 3, 4 minuty před koncem, když chceme vyrovnat, pošle na led v jeden moment Weiseho, Filppulu a MacDonalda. To nemohlo dopadnout jinak než tím, že Carter s Toffolim pojistili vedení Kings.

Nejvíc v zápase po Scheisem a Flipovi mě ale sral včera Voras. Passing, passing and passing. V té jedné situaci to neskutečně zabil, to bylo fakt neskutečně špatně vyřešené. Co se týče PP, neměli jsme problém se dostat do pásma, drželi jsme ho i s nepříjemným napadáním Kingů, ale málo střel, velmi málo.

No, nezbývá nic jiného než na Anaheimu bodovat. Viděl jsem jejich zápas s Arizonou, hrají stále svůj klasický hokej, tvrdý napadání, pomalejší transition, ale spousta battles u mantinelů. No, pokud-li uhrajeme aspoň bod, měli bysme být s tripem v Kalifornii spokojeni.

By the way, this schedule... eats my ass... :hroza:
Rono píše:Co se týče PP, neměli jsme problém se dostat do pásma, drželi jsme ho i s nepříjemným napadáním Kingů, ale málo střel, velmi málo.
Já viděl jen tu jednu poslední a to bylo teda něco. Buď byli tak strašně nervózní, nebo tak nerozehraní, nebo hráli neěkde na písku, jak jim to odskakovalo.
Po několika letech máme konečně tým a s tím i tedy hru, na kterou se dá koukat a stejně se nějak po zápase nikdo nevyjádřite, tak musím já.

Dva body s Anaheimem naprosto zasloužené, ale utrápené. Gibson famózní výkon, ovšem nutno podotknout, že Anaheimu chyběli nejen Kesler, Getzlaf, Vatanen či Lindholm, ale i ještě nějací další hráči. Což je prostě neskutečná marodka.

Patrick s Konecnym výborní, chemistry skvělá, ale chudák Weise. Jak vedle Filppuly někdy ještě vypadal jako schopnější, tak teď to byl úplnej propadák. ROFL. Pouze si tam jezdil jak nějakej panák, co neví, kde má bejt a když se nějakou náhodou k tomu puku dostal, sám byl snad překvapenej.

Co mě ale oproti loňsku zatím fakt těší, tak jsou do třetí třetiny. Když jsme po druhé třetině vloni vedli, vždy jsme do třetí šli s tím, že ji odbráníme (což samozřejmě dost nevycházelo), zatímco letos v každém jednom ze tří utkání soupeře ve třetí třetině zavíráme v jeho pásmu a vytváříme si spousta dalších gólovek.

Filppula naprosto tragickej, ale jeho lajna dostala nejvíc ES minut, WTF?! Děs. Weise byl jedinej, kdo ho předčil. Jinak ostatní so opět odvedli minimálně svůj standard.

No, a na závěr si nechávám jedno jméno zvlášť. IVAN PROVOROV. V defenzivě naprosto dominantní, po AMacovi hasí plno chyb, jeho rozehrávka téměř bezchybná, k tomu gól a asistence. Naprosté monstrum. A dost jsem přemýšlel, jestli jsme někdy v historii si sami draftovali takového beka, který se zanedlouho stal No. 1 bekem a strávil u nás většinu své kariéry. A nikdo mě nenapadl. Proto si Provyho velmi užívám a dost doufám, že u nás vydrží minimálně dalších 10 let. Už se objevují i první hlášky o tom, že se bezpochyby zařadil mezi TOP10 beků ligy, i když to si osobně ještě nemyslím, na to potřebuje ještě sezónu i s +40 bodama. Ovšem MONSTRUM. :poklona2:
Body sú super a trip po východnom pobreží tak skončil úspešne ale.....
Máme konečne dobrú possession, no tá koncovka nás bude veľmi trápiť ak sa nezlepší. To sa týka aj PP, kde mimo zázraku v prvom zápase si už zase len prihrávajú. V 1st unit chýba po odchode Busta strelec a on tam dá k Simmerovi na dorážanie a teče Fillpulu :slap:
Po rokoch ale vyzerá dobre second unit, kde včera ten gól ešte rezultoval z PP a to potom už dali snáď viac gólov, než za celú minulú sezónu :D

Trochu sa ale obávam teraz o Sanheima. Je nervózny, robí chyby a musí si začať veriť. O tom nepochybujem, že to príde, aj v prvých zápasoch v preseason s tým mal problém, než sa chytil, no aby mu dostatočne veril aj Fuckstol a nepráskol tam Manninga, ktorý bude robiť tie samé chyby alebo väčšie, a napredovanie u neho nehrozí. Provorov napokon vyzeral pred rokom v prvých zápasoch ešte horšie a kde už potom bol o mesiac.
Ten je inak fantastický a je hlavne neskutočné, v akom veku to dosiahol. Ešte ako 19 ročný po pár týždňoch v NHL už top bek mužstva a ťahal kotvu Amaca :respekt:

Treba teraz dúfať, že nám to Fuckstol s tými bekmi neposerie, chudák Morin stále pressbox. Neviem si nanešťastie ani predstaviť, že by Amaca za nejakých okolností stiahol počas sezóny dole. Ak nebude niekto zranený, tak sa obávam, že on v pohode nechá vždy jedného z dua Sanheim / Morin sedieť :roll:

Scheise je príšerný samozrejme :roll: 18-20 roční chlapci ho majú ako kotvu v lajne :hroza: Ostáva jedine dúfať, že Lindblomovi to bude v AHL sypať a vypýta sa hore. Nech zmizne aj ten posledný odpad v útoku (Fil mi tak extrémne nevadí).

Treba ho ale aspoň pochváliť za tú štvrtú lajnu, konečne niečo spravil fakt dobre. Mohol tam hrať Lehtera s Readom...
Rono píše:A dost jsem přemýšlel, jestli jsme někdy v historii si sami draftovali takového beka, který se zanedlouho stal No. 1 bekem a strávil u nás většinu své kariéry. A nikdo mě nenapadl.
To tě nenapadl správně.
https://www.broadstreethockey.com/2013/ ... defensemen" onclick="window.open(this.href);return false;
Finch182 píše:Trochu sa ale obávam teraz o Sanheima. Je nervózny, robí chyby a musí si začať veriť. O tom nepochybujem, že to príde, aj v prvých zápasoch v preseason s tým mal problém, než sa chytil, no aby mu dostatočne veril aj Fuckstol a nepráskol tam Manninga, ktorý bude robiť tie samé chyby alebo väčšie, a napredovanie u neho nehrozí.
Zatim snad má rozum a po minulém zápase ho postavil.

Jinak nepřeju AMacovi nic zlýho, asi je to dobrej chlap a vlastně za to nemůže, ale jeho zranění by nám, jako před dvěma lety Streitovo, vyřešilo spoustu problémů.
Morin prej po tripu má zamířit na farmu, takže Manning snad zůstane jako 7th Dman a Sanheim (btw včera měl nejlepší corsi ze všech, heh) snad zůstane IN.
No teda, Pronger na farmu :cry: :neviem:
tomasinho píše:No teda, Pronger na farmu :cry: :neviem:
Tak dobře na tom jsme :yes:
Přitom v kempu byl vynikající. Nikdo nechápe, proč nehraje. V kempu byl lepší i než Sanheim IMO.
Goalie swap. #Flyers get #LVPhantoms G Dustin Tokarski & they send Leland Irving to San Diego. That helps AHL goalie depth.
Zajímavé.
Obrázek
Samuel Morin is practicing today but is soon expected to go to LV (AHL). He had an excellent training camp. #Flyers
Hakstol :rofl: :rofl: :rofl:.

Oficiálně je to re*ard retardů, idiot idiotů.

Aneb Preds srovnají při 5-on-3 na 5:5 minutu před koncem, co Hakstola nenapadne, dát challenge na offside a poslat nás znovu do tří. :lol3: ko*ot. Mohli jsme mít zlatej bod. Fakt idiot.

By the way zápas jako takovej mě moc nebral, měli jsme lepší zápasy, první lajna bída, Filppulova lajna se mi nelíbí. Nevím, nemastný, neslaný. Ovšem bod být mohl nebýt idiota Fuckstola a samozřejmě také stupidního faulu Weiseho v off-zone na konci. :hroza:
12294 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG