Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

formic99 píše:bohuzel jsem byl v praci.. mohl by mi nekdo dat nejakej kratkej souhrn.. cetl jsem dost pozitiv ale rad bych si precetl i ty negativita nebo kdyby treba vedel kde se daj videt cely zapasy ze zaznamu? díky :)
Zápas jsem sledoval vzhledem k blížícímu se dvojutkání Bruins s COL.

Dopředu výteční Palmieri (ovšem v průběhu zápasu odstoupil kvůli zranění... dostal na koleno), Hall a Hischier (v off zone hodně agilní). Skvěle fungovaly obě přesilovkové pětky, v oslabení čaroval Schneider.

Celkově překvapivě útočný hokej, což bych od Devils nečekal. :wink2:
tak tak, dobry vykon. k negativam patria zranenia palmieriho (dnes by sme mali vediet co a ako), podobne aj stafford. obaja neboli na treningu, ale zatial sme nikoho nepovolali( na co je cas), tak mozno aspon jeden nastupi zajtra.. greene nedohral druhu tretinu, ale do tretej naskocil a zucastnil sa treningu.
k hre- BosBru ti popisal co bolo dobre+ posadenie lovejoya. negativne bolo nase branenie, ale schneider bol 100%. prvu polku sme mali zapas v rukach a malo byt rozhodnute, co nebolo( vdaka bernierovi). poslednych 8 min druhej tretiny nas colorado zatlacilo a bol som rad ze ta tretina skoncila.. chybalo im stastie, mohli otocit zapas. a v tretej to bolo divoke horu dole. takze za mna negativum, ze sme dali superovi sancu, pricom ten zapas sme mali jasne v rukach. ako som pisal predtym, ani keby slo o zivot, tak neviem spomalit supera a branit modru.. mohli zato aj absencie, obaja top 6 rw zraneni +greene, mueller toho mal dost a chvilami to nezvladal pri absencii andyho(inak hral fajn). + blbe vylucenia. fajn zapas. na buffalo nam verim.
Ok tak takovej rozjezd jsem necekal.
to asi nikdo, i kdyz preseason nas namlsala. Nejlepsi na tom ale je, ze to nejsou nahody a vse jsou poctive vyhry. uvidime jak nachazejici b2b ale myslim, ze po dlouhe dobe budu cumet na hokej i pozde vecer. Rags si nechci nechat ujit.
bilancia 3-0, fantazia.. k tomu to nie su ziadne nahody, ale poctive, zasluzene vyhry po dobrych vykonoch.
zapas s leafs som strasne prezival (toto sa neudialo roky). ten ich utok je sialeny. prejst modru a dalsi dvaja si to valia rovno na branu.. vsetko smrdelo golom.
prvu polku dost poznacili vylucenia (ako obvykle, slashing, tripping, hooking, cross-checking), inak to bol vyborny zapas.. toronto sa ujalo vedenia v pp po uplne zbytocnom gibbonsovom faule. Schneider to podla mna mal mat, sam si puk usmernil do brany nohou. nastastie sme vzapati vyrovnali, tecom od wooda a nasledne predviedol v com je dobry- rychlost, dravost a pridal dalsi gol. nas inkasovany druhy gol bol pre mna wtf? pri konciacom oslabeni sa Mueller necha mooreom bez boja odtlacit od branky, ktory tam ostal sam so spoluhracom a skoroval. to som davno nevidel mat dvoch osamotenych superovych hracov pred branou v oslabeni, ked sa hra odohrava v nasej obrannej tretine.. ale tak pri muellerovi v kombinacii s nasim mooreom je asi vsetko mozne.( ten si nastavil hranie pk na obtiaznost extreme a povedal si ze sa bude pohybovat len po ciarach a obkorculovaval tam kruh).
V druhej tretine sme zapas preklopili na nasu stranu. najprv sa trafil konecne zacha po rychlej kombinacii bratta s johanssonom a potom sme skorovali v oslabeni 5 na 3 (1x v historii devils v zakladnej casti) gibbonsom. v tretej sa trafil este coleman (konecne, ten chlap ma smolu, ten sa uz tesil z tolkych golov co mu neuznali, abo ich tecom nakoniec strelil niekto iny, ze az). toronto znizilo pri dalsej oslabovke 5 na 3, ale to bolo vsetko. Zacha ich zaklincoval vybornym tecom, ked vyhral buly a hned tecoval mooreovu strelu. toronto sa potom opustilo a mohlo dostat aj viac.

:plus:
-Celkova hra. hrame vyborne 5 na 5, dobre sa na to pozera a este nam aj vsetko vychadza.
vsetky goly sme dostali v oslabeni (ten druhy bol hned po konci), ale aj tak vyborna praca pk (inak co zapas to sh gol).
-S hracov musim vyzdvihnut Halla, ktory nebodoval, ale uz druhy zapas po sebe bol najdominantnejsi utocnik na lade. znovu treba pochvalit bratta- ten chlapec sa puku nikdy nevzda zadarmo. nieco ako nahodenie unho neprichadza do uvahy. schneidera, ktory je zatial neskutocny.. sice mu pomohla 3x tycka, ale chytil 47 striel, nedovoloval dorazky, vzdy bol na mieste.. a colemana, o ktorom som bol presvedceny, ze kvoli veku a zraneniu pred 2 rokmi, bude vecny ahlkar a on sa stava oblubencom. vyborny na pk a nasa 4ka absolutne drví tie superove.
-po 2 goly od wooda a zachu a dalsie 2a butchera.
-motivovany rico

:minus:
-presilovky sme mali viac ako strasne
-vela vyluceni.s tym ma asi problem kazdy momentalne.. ale napr. noesen sa takto nemoze pobit. chapem, teraz tahame za jeden povraz, ale ist tlct martina za hit na gibbonsa, ktory nebol nijako tragicky, oslabit tim za stavu 2:1 je hlupe.. martin dosiahol co chcel, viedlo to k vyrovnaniu. mal to riesit ako trebars rico v tretej, ked nam narazil mladasa, tak si to s nim vykecal a postuchavali sa v objati. a ako bonus bol z toho superov ofsajd, miesto najazdu, kedze sa muchlovali v nasej obrannej tretine.
-hischier. proti torontu mu neslo az tak ako predtym a bol z toho ocividne frustrovany. hynes ho preradil do prveho utoku, lebo druhy s nim bol bity a zavreny v obrannom pasme. bolo na nom vidiet sklamanie, po kazdom striedani, ze neskoroval, alebo neurobil nejaku akciu.
a najvacsi minus zapasu bol severson. ten dokonca predcil aj torontsky cirkus gardinera s reillym a rosenom, co boli statocni klauni. (hlavne gardiner pri gole v oslabeni 5 na 3, ten prehlad a pohyb, hlavne ako intenzivne siel branit tycku, bez ohladu na puk, hracov, ci smer hry). ale ten koho chcem zdrbat je damon.. 3x..fakt 3x!! vyhadzoval puk stredom rovno na supera do sance.. to sa nemoze stat 3x v prvej polke zapasu!. a zda sa ze ofenzivne instinkty sa unho vytracaju priblizenim sa k superovej modrej. co akcia a situacia na superovej polovici, to zle rozhodnutie a realizacia.. so 100% uspesnostou.. takto to nepojde..

teraz nas cakaju silni superi, caps a rangers. jeden zapas odchyta kinkaid. aspon 2 body by potesili :cert:
prehra 2:5 s caps.. zasluzena.. nebolo to tak zle ako hovori vysledok. rozdiel bol v tom ze washington bol o kusok lepsi vo vsetkom a zapas si postrazil. boli o kus rychlejsi, silnejsi, lepsie forcekujuci a vdaka tomu silnejsi na puku. mali viac s hry ale nepustali sme ich do nicoho. teda pokym im prvy gol nedaroval moore v domneni ze je orr a cez bekend si to vykorculovaval z tretiny cez 2 superov.. druhy gol trafil oveckin v pp.. dokazali sme odpovedat pp golom halla, ale zaver tretiny sme zaspali a nechali si strelit zbytocny gol minutu pred koncom vranom, ked nam tam problemy narobil smith-pelley :evil: (na hanbu). na zaciatku tretej tretiny nas do zapasu vratil palmieri s najazdu po skvelej prihravke seversona. stale sme boli v zapase, aj napriek o kusok lepsim capitals.. vaz nam zlomilo 2+2 vylucenie zachu, ked sme inkasovali 2 goly.. backstrom bol neskutocny a to skoro ani nenastupil.
nevadi, nemozme vsetko vyhrat, dolezite bude ako sa otrasieme. a najlepsie bude hned dnes z fleku rozbit rangers!
ty vole to neni zapas kdyby Zacha nesel na trestnou.. :evil:
vysledkovo sme sa otriasli, herne vobec.. prvu tretinu sme neboli snad ani na lade, ale kinkaid bol dobry.. v druhej tretine sme sa nakopli po nevydarenej pp a poslednych 10 minut sme dominovali co viedlo k otoceniu vysledku na 2:1. zacali sme korculovat a forcekovat, co neviem preco sme nerobili dovtedy. na zaciatku tretej tretiny butcher v pp krasne nasiel stafforda a bolo 3:1... v istom momente sme na strely viedli 19:17.. ehm, skoncilo to 19:31, tak si vie kazdy predstavit ako to vyzeralo. bago v tretine ako za starych cias.. v podstate sme az na 10 minut druhej tretiny hrali presne to co minuly rok, totalne ho*no a vo vlastnej tretine.. hlavne ze hynes je spokojny s hrou po prvej tretine :neviem: miesal utoky a hned na zaciatku druhej posadil zachu a jedno striedanie neskor aj johanssona s hayesom, ktori uz do konca nenastupili. posadit ich mohol, ale v tretej ich mal nechat hrat.. back to back zapas, bijeme sa s rivalmi o zapas na tri utoky.. uplne bolo vidno ako toho maju hraci plne zuby, ale vydychnut im nedal. na utocenie neboli sily... dnes hral lovejoy, neviem preco si hynes mysli, ze bol lepsia volba ako mueller, abo prout. mal sice asistenciu a na pk zahral svoje, inak vsetko brzdil. bolo az komicke ako sa snazil rozohravat. az tak sa sustredil na prihravku, ze vzdy zabudol korculovat a stal tam ako tlk, okolo neho nikto a on prepasol akukolvek moznost posunut puk dopredu.. inak butcher super, uz 8 asistencii.. ta dnesna bola vystavna. inak vacsinou su to druhe asistencie, ale aj to sa rata. posuva puk spravnym smerom v spravnom case :thumbsup:
do dalsich zapasov sa musime zlepsit, hlavne opat zacat korculovat.
Conte ty hajzel jeden.
Hneď po drafte Zachu som mal prazvláštne pocity a tie sa do dnešného dňa len napĺňajú. My sme z najsilnejšieho draftu za poslednú dekádu vybrali toho najslabšieho hráča, to je umenie toto. A o to viac je to na ho*no, že hneď za ním šli dvaja budúci nominanti na Norrisa :hroza:
Obranca, ktorý nám chýba, ktorého tak strašne silno teraz potrebujeme. Zachu treba vymeniť najlepšie za obrancu, čím skôr, pokiaľ ešte väčšina nevie, že to bude bust nato skadiaľ bol draftovaný.

A inak Butcher nevie korčuľovať. Mal by sa prekérne rýchlo začal zlepšovať.
A ešte jedna vec. Teraz sa nám síce možno darí, ale držať si tu Hynesa, keď je na trhu Sutter, Bylsma, či Tippett to je na facku.
Já vážně nevím, co si představujete. Devils maj nejlepší vstup do ročníku za poslední roky, ten hokej vůbec nevypadá špatně, tak si člověk ze zvědavosti otevře tenhle topic a jediné co se dozví je definitivní odsouzení Zachy do busta, to, že jejich nejlepší bek (na kterého ještě prej stále čekaj) neumí bruslit a že by někdo měl vyhodit trenéra, když na trhu je plný pytel starých vyčpělých páprdů, kteří to můžou vzít místo něj.

Někdy mám pocit, že sleduju úplně jinou ligu.
honziss píše:Já vážně nevím, co si představujete.
preco mnozne cislo? :neviem:
formic99 píše:ty vole to neni zapas kdyby Zacha nesel na trestnou.. :evil:
a taky dostal jasnou zpravu. Bencnuti MoJo mi prijde trochu zvlastni, tak doufejme, ze to nevyvola zlou krev. Zacha rozhodne nebude Marner, ale prohlasovat ho za busta je moc. Zatim to porad vypada, ze patri mezi top 10 z daneho draftu a je to jeho druha sezona v NHL. Takze pockejme jeste rok dva, nez budeme moci udelat soud.

Jinak z dosavadnich zapasu jsem nevidel jen rags a az na tenhle zapas, resp. jeho zacatek a zapas s caps, coz byl podle me dobrej wake-up call, si nemuzeme stezovat. Konecne hrajem onen utocny, rychly, podporujici hokej, co nam byl slibovanej a me to bavi.

hodne se mi libi Rico, ktery na pozici tretiho centra dela vsechny kolem sebe lepsi. Nico krome sbirani bodu dela vse dobre a pokud v tom bude pokracovat, pak verim ze i ty body prijdou. Jasne na Caldera to asi nebude, ale 15 +25 je podle me dosazitelny.

Butcher je vybornej, nejen ze sbira body, ale ani v obrane neni vylozene spatnej a bude se jen zlepsovat (doufejme).

zatim vedeme divizi, takze za me dobry :)
:klobuk:
Musim priznat ze z butchera mi zatial pada sanka, cakal som ze bude (aspon zo zaciatku) prinajlepsom niekde na hrane NHL/AHL a on zatial ide jak pila :thumbsup:
Parada, 2 dalsie vyhry :good:
s tampou 5:4 po sn.. vyborny hokej, dobre sa na to pozeralo. tam si oba timy zasluzili bod. my sme boli stastnejsi v najazdoch a mame bod navyse. vsetci traja sediaci z predchadzajuceho zapasu nastupili, co bolo spravne, plus aj mueller. dobry tah hynesa. johansson sa stale hlada, ale snazil sa, zacha hral vyborne, (sice 2 min pred koncom mu drblo a hrdinsky siel uplne zbytocne pomstit gibbonsa, ktoreho dotchin hodil o zem 2m od rozhodcu. zhodil rukavice a schytal 2 minuty 1:58 do konca za stavu 4:4. chlapec musi byt rozumnejsi). a hayes bol non faktor a celu tretiu zas sedel. zda sa ze caro z pripravy je fuc... mueller klasika, aj dobre aj zle. na lade vyzera a korculuje dobre, ale zaroven je vzdy meter pozadu, alebo popredu, plus v subojoch je niekedy papierovy. skill ma, zda sa ze hlavu nie.. aj tak by mal hravat, lebo vacsie skody ako alternativy v podobe lovejoya a prouta nespacha.

S ottawou to bol zapas o hubu. ten sme mali jednoznacne vyhrat, miesto toho sme ho ledva zachranovali. ale spravodlivost sa ukazala a vyhrali sme 5:4 v predlzeni. zaciatok bol vyborny,schneider najprv vychytal najazd supera a hischier si otvoril po peknej akcii ucet v lige. hned na to tupo fauloval vo svojom prvom shifte prout(strkal do smitha) a bolo 1:1. tento gol si cory za klobuk neda. (od modrej, ziadny tec, medzi nohy :slap: ) o chvilu bolo 2:1, ked sa znova presadil nico z pred branky a dotlacil puk za andersona. tak skoncila prva tretina, co bola skoda. mali sme ju dat 5:1 a bol by klud... zacha tam dal 2 tycky, palmieri( super butcherov pass) ani rico nepremenili najazdy.. a skoro nas to stalo zapas.. v druhej sme mohli dat hned na zaciatku zo 2 goly, miesto toho sme inkasovali.. prout tam branil priestor nikoho, hlavne ze za nim jeden volny hrac, pred nim jeden volny hrac a on inteligentne medzi kruhmi s dosahom na nikoho..hischier uz nedokorculoval vzdialenejsieho hraca.. 2:2. hned za tym senators vyuzili dalsiu presilovku a bolo 2:3.. a aby toho nebolo dost, tak butcher uplne bez sance pinchoval, precislenie, a po navrate si neustrazil pyatta (a schneider tycku) a bolo nespravodlivych 2:4.. v tretej sa nam podarilo znizit, ked najazd po vybornej praci halla skvelo zakoncil palmieri. potom sme nedali 2 najazdy v oslabeni. ani rico ani gibbons skoda. nakoniec sme stastne vyrovnali johanssonom( snazil sa, snad sa nakopne), ked sa puk odrazil pred branu od palmsa a marcus polahky do poloprazdnej brany medzi troma zaspatymi supermi. este nas potom zachranil kinkaid, kedchytil najazd ryana. v predlzeni ottawa nemala ani puk a nas najlepsi hrac v hre 3 na 3 moore svojim 5 golom v predlzeni za devils rozhodol. zasluzene.

nejake postrehy: nas prvy utok hall- hischier- stafford bol absolutne dominantny.. (hlavne hall, 4 asistencie- ale hlavne ten vykon, tuto sezonu lieta po lade). hischier 2+1.. stafford sa okrem dobrych vykonov vraj osvedcil aj v satni ako lider a velmi pomaha mladym. stale im radi, rozpravana nich na striedacke atd atd.. vyborny podpis..
nicovi nesli velmi buly 6-10, aleto celemu timu a v tretej som si vsimol ze siel miesto neho na buly rovno stafford aj hall..
Schneider sa zranil a nenastupil do tretej. dnes nemal dobry zapas (prvy v sezone) a pustil 2 goly ktore mal mat. kinkaid ho vyborne zastupil.
dnes nam nesla presilovka, hlavne prvej formacii, druha sa dokazala udrzat v pasme, ale jalovo. v oslabeni sme dostali 2 goly, tiez nic moc ( aj ked sme v nom mali 2 najazdy). konecne hral zas noesen miesto hayesa, urcite lepsia volba. prout hral miesto muellera. tu som skor za muellera, zahra to iste na pk a pri sheltered minutach s butcherom bude v pohode. dalton mal hrozostrasne prve 3 striedania v zapase. 1 gol pri jeho vyluceni, ku ktoremu pridal dalsie uplne zbytocne na superovej modrej, 2 gol branil ako pako. mal aj svetlejsie momenty.. 2 fakt dobre rozohravky a jednu dobru strelu. ale podla mna to nestaci.. nenapadny ale vyborny vykon podal severson. sice bez bodu, ale prsty mal v goloch.. po zapase v tampe ho na hfboards chceli vsetci posadit, bo mal zas 3 zle turnovery. takyto hrac nemoze sediet. tych chyb sice narobi vela, ale on to vynahradi. aj vdaka nemu(hlavne) mame taky dobry prechod do utoku. zacha znovu vyborny (ja by som ho vymenil s ricom, ktoremu viac sedi hrat v 3. utoku).
dnes doma proti sharks, v brane kinkaid, ktoremu sa minulu sezonu proti nim vydaril zapas. v
obrane ocakavam spet muellera. pome natiahnut vitaznu seriu a potom tyzden volno :cert:
jaka to zmena oproti lonsku, driv bych to za stavu 2:4 po druhe tretine vypnul, letos si clovek rika "jeste je cas". Zacha smolar poslednich dvou utkani, kdy trefil asi 4 tyce. Jinak souhlas ve vsem s dunimem. Jen dodam, ze Butcher ukoncil svou rekordni snuru.
tohle jsou ty zápasy, kde můžem dělat sebevíc, ale stejně to stačit nebude..
nejake to info o poslednom tyzdni: po prehre so sharks na nulu( tak ako pise formic99, gol by sme nedali do rana- 4 tycky, nepremenene brejky atd atd), tim cakala tyzdenna pauza.. neviem ci to brat pozitivne, ci negativne, uvidime neskor.. hned na prvom treningu palmieri narazil v rychlosti do mantinelu a poranil si nohu, ktoru ma doteraz v bote a odvtedy ani netrenoval.. pisalo sa ze je day to day, ale skor to vyzera ze skonci na ir.( stale je sanca ze dnes odleti s timom na trip, ak nie, na supiske ho nahradi boyle :cinka: ).
odohrali sme 2 vitazne zapasy.. prvy s ottawou 5:4 na najazdy.. v tom sme hrali dobre a mali sme ho vyhrat bez stresu. miesto toho sme dotahovali z 0:2 styrmi golmi. velmi nas drzala pp, k tomu zacha hral fantasticky zapas a hayes mal tiez lepsiu chvilku.. hlupo sme supera nechali skorovat 1:15 pred koncom pri odvolanom golmanovi a vzapati pustil kinkaid lahky gol z uhla... vyhrali sme uplnym stastim na najazdy, ked nas v poslednej serii zachranil stafford a rozhodol uzasne bratt.. to je jedine pozitivum zranenia palmsa, ze sa do top six znovu pozrel bratt. absolutne tam zapada a najlepsie hra, ked hra hore. v tretej lajne nerobil body.. ked sa vrati zajac, tak to budu krute 3 utoky..

S arizonou to bola utrapena vyhra 4:3.. rozdielom bola bojovnost a uzdraveny cerstvy otec schneider.. nastupili sme bez palmsa, na rozkorculovani sa zranil aj johansson( vcera trenoval a mal by byt ok), chybal aj greene( tiez dieta).. takto oslabeny a btb zapas- presne tak to aj vyzeralo.. 8 pim v prvej tretine a nemali sme narok, vdaka gibbonsovmu najazdu, schneiderovi a pk to bolo 1:1.. z toho zacha zas 2 hlupe fauly hokejkou. kym sa to odnauci, to bude asi dlhy proces, ale v zbytku zapasu sa z toho otriasol a bol dobry. po hallovom gole na 2:1 sme porobili chyby.. hischier (ktory mal zly zapas) dostal facku, ked superovi daroval gol, snad mu to nieco da. nestalo nas to body.. v tretej tretine nas zachranila skvela presilovka.. inak nic moc.. hall bol skvely aj s brattom, gibbons mohol dat aj 3 goly a coleman nema body, ale je neskutocny :wub: super ze sme vydreli body zo zapasu, kde sme moc nemali narok..

v oboch zapasoch hral lovejoy.. podla mna hral dobre.. ale nehodi sa do timu.. len v prvej tretine so sens vyrobil 3 zbytocne zakazane uvolnenia.. brzdi ten tim.. paradne 2x zasiahol proti superovi na modrej, ked sa snazil vyrovnat, ale vzapeti neatakovany im ten puk zadarmo odovzdal.. ale lepsie ako prout. mueller hraj najviac minut proti arizone.. nebol ziadny zazrak, ale nemal by podla mna sediet. nech hra co najviac.. v zavere mal par dolezitych blokov.

teraz nas caka trip v zapadnej kanade, hall uz vyhlasil ze sa na nom ukaze, ci sme PO tim. vonku mame bilanciu 4-0, nemame tam btb zapasy, 3-4 body by mohli( a mali) byt realne.. :twisted:

ps. vytrejdovali sme wedgewooda do arizony pred vzajomnym zapasom za 5.kolo.. je to sympatak a dobry brankar, co u nas nemal sancu sa presadit. budem mu drzat palce.
vím že je to daleko, ale byli by jste pro nějaky posilnění před play-off? já bych byl radši aby jsme se picků nezbavovali a hráli s čim máme. Navíc kdyby to play-off nedopadlo tak myslim ze za Sttafyho by jsme to 3kolo mohli dostat, ale snad to vyjde. S tradem Wedgewooda jsem vcelku spokojenej a Appleby hned v prvním zápase ukazal skvelej vykon. Já bych rád uvítal ještě nějakýho obránce ale s těma je to těžký no. Prostě když vidim Prouta, Lovejoye tak mám vždycky obavu že se stane nějakej průser. Muller má světlý momenty ale taky zatím nic moc.
Na posilovani resp rozprodavani je fakt moc brzo. Predpokladam, ze pri uzavirce trejdu se budeme pohybovat nekde kolem wild card a tak jsem pro status quo. Samozrejme bude zalezet na spouste veci - zdravi, co bude trh nabizet a poptavat a na protihodnotach. Napr. pokud si Stafford udrzi vykonost a my budeme mit realnou sanci na PO, pak je treti kolo malo a radeji bych si ho nechal.
ja len ze po vyhre schneidera vo vancouveri mame bilanciu 9-2, co je najlepsi start do sezony v historii klubu.

dnes v edmontone nenastupi johansson, ked sa hned v prvom striedani proti canucks pokusal zasamozavrazdit o mantinel. nahradi ho noesen.. boyle si zahral 15 minut, na buly bol silny, inak sa mi nepacil ( co je po takom case, chorobe a treningu pochopitelne). edmontonu sa nedari, snad im nazhaveny hall poriadne podkuri a vratime sa ku korculovaniu a forcekingu.. lebo posledne 2 zapasy sme neboli moc dobri (ak by nam dali canuks 5ku, tak sa nemozme cudovat).
z tripu mame 3 body co je celkom ok.. ale predvedena hra vobec nebola ok. s canucks nam to vyhral Schneider.. s edmontonom sme boli slabi vacsinu zapasu a zasluzene sme prehrali. s calgary som videl len tretiu tretinu.. bol to zabavny hokej, ale goly sme dali stastnejsie ako flames, plus boli trochu nebezpecnejsi, tak si asi zasluzene pripisali o bod naviac za najazdy.. najvacsi problem je ze nam chybaju johansson a palmieri ( k tomu aj zajac). Goly a sance napriek tomu generujeme (Hall je neskutocny), ale ta obrana :hroza: akonahle korculujeme menej ako na zaciatku sezony, neforcekujeme a cakame v strednom pasme, tak sme zmasakrovany.. tradicny problem pod hynesom/ nassreddinom.. supera nespomalime ani keby od toho zavisel zivot rodin samotnych hracov..na modrej mame 24h, 7dni v tyzdni otvorene.. a potom sledovat ten chaos, ked sme zavrety v pasme je nechutne.. nikto nie je/ nevie kde ma byt.. musime korculovat a forcekovat ako o zivot, nenechat hrat supera, inak nemame sancu... nie je vela casu na oddych, hned v utorok nas cakaju silni blues. palmieri ani johansson este nenastupia..
uprimne taky dost chybel Santini.. jinak Nico uz asi po treti letos ztratil puk ve vlastnim pasmu, kde to zbytecne tahal a chtel to rozehrat konstruktivne.. vcera to hned potrestal Monahan.. pred nim to byl Keller a jeste nekdo.. vim ze je mladej ale to jsou naprosto zbytecny ztraty, ktery nas pak hodne oslabi. Kdy by se mel vratit Mojo a Palms?
:hroza: frustrujuca prehra s oilers po predlzeni.. uz stvrta po sebe. takyto zapas musime vyhrat.. edmonton nic moc.. len zas sme nedali jasne sance, vyrobili hrubice, chybal nam kusok stastia.. len taky stafford mohol dat 3 goly, wood dva, palmsovi tam vsetko pochytal talbot.. zapas sme mali rozhodnut v tretej tretine.. tych sanci bolo dost..schneider by si mal odpustit goly ako dostal od lucica.. hischier by nemal pravidelne hned v prvom striedani hlupo faulovat na superovej polovici..a co je hlavne treba nieco robit s presilovkou.. mat bilanciu 0-11 v poslednych 5tich zapasoch je zufalstvo.. dnes stacilo jednu premenit a vyhrame.. (v zapase proti blues to iste.. my sme nedali, oni jeden gol ano v pp a to uplne stacilo)... v predlzeni sme zacali ok, len potom sa tam nasa trojka nechala chytit skoro na 3 minuty.. edmonton nedal asi cistych 5 golov, ale ked sme to zazrakom prezili a vyviezli puk, sli prestriedat, tak jediny prestriedany gibbons( co robi na lade v predlzeni??) miesto podrzania puku, ho captavo strati, dostal ho super. mcdavid si to po priamke popri gibbonsovi jednoducho presiel az do branky, draisaitl a gol.. skoda..

Zacha healthy scratch.. neviem ci to je rozumne.. sice utocnici nik nehral zle, ale zacha by mal byt v zostave a urcite by pomohol aj na pp. severson po HS celkom dobre, ostreloval to tam, nemal stasti., boyle prvy gol sezony, palms ozivil utok. nepaci sa mi posledne zapasy rico, zasma tu svoju fazu na rucnej.. potrebujeme aby bol efektivnejsi 5 na 5, mne sa zda strasne pomaly momentalne..naopak sami dnes pacil mueller, ktory naozaj zahral dobry zapas..jeho dve strely dnes boli tretia a stvrta v sezone :D
Zacha :giggle: Treba ho čím skôr streliť. Taká Carolina alebo Columbus sú ideálny za nejakého obrancu.
6693 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS