Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Je Chiarelli nejhorším GM v lize? (+ anketa)

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Nejhorší trejd Chiarelliho?

Můžete vybrat 1 možnost


Poslední dny se čím dál více spekuluje o výměně Ryana-Nugenta Hopkinse.

Útočník Jordan Eberle si postěžoval, že v Edmontonu ho zničila média, kterým měl Chia podlehnout taktéž.

Nebude tedy zřejmě úplně překvapením, pokud na Vánoce RNH již nebude hráčem Oilers a Chiarelli provede tak další "výhodnou" výměnu.

V anketě hlasujte, který trejd je podle vás nejhorší, který kdy Chiarelli udělal.
Pokud by se naplnily spekulace a RNH půjde do Bostonu, tak mu poděkuji a zatleskám. :lol2:

Každopádně již legendární zásek se Seguinem řadím na první flek. A mnoho těch dalších (Boychuk, Wheeler,...) těsně na druhý. :wink2:
Konečne to tu niekto načrtol, nebyť McD nikde by nás neposunul. Prakticky kto od nás odíde, hneď to "sebavedomie" získa s5. Ako písal kolega nadomnou, už len čakám kde strelí Nuga. V ankete je ťažko vybrať len jednu možnosť.
na pohlad asi nie je o com, Seguin sa tam vynima, ale vieme, ze Boston opustit musel....ci sa dalo v tom momente zan vytrieskat viac hm...Loui v tom case este ako vyrazne sexy meno a nadejny Smith, ktory potencial u nas naplnal...to skôr nepochopim jeho trejd ku Cats....momentalne vo Vegas opät ide

za mna jednoznacne Wheeler, ale ku*evsky mrzi Boychuk za nejaky smudla pick

zachytil som nas zaujem o RNH, davaj het!
neviem ci nahorsi, kedze nesledujem pracu ostatnych, ale mizerny urcite. Osobne ma velmi sklamalo toto leto, ocakaval som nejake dalsie zmeny, ktore by nas posunuli zasa o dalsi krok vpred, ale k nicomu takemu nedoslo. Ocakavat, ze to pojde s takmer rovnakym mancaftom tak dobre ako vlani, je naivne. Niektori hraci mali zivotnu sezonu a to je tazke zopakovat.

To, co vypusta Eberle a Hall su len uplakane reci.
A dufam, ze Nugenta nevymeni, toho mam rad :pray: cepi :nono:
Podla zatial dostupnych informacii Oilers rozbehli rokovania s Bruins a na oplatku si pytaju dvojicu talentovanych mladikov Peter Cehlarik – Danton Heinen.....
cepi píše:Podla zatial dostupnych informacii Oilers rozbehli rokovania s Bruins a na oplatku si pytaju dvojicu talentovanych mladikov Peter Cehlarik – Danton Heinen.....
Za mě ano. :yes:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES