Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nic se nedaří, Getzlaf out na 2 měsíce cca a dneska to bylo znát.

Tři čtvrtě první i druhé třetiny dominujeme, ale fakt naprosto jasně, dvakrát vedeme o dva góly a pak ke konci třetiny jedna chyba a gól ku*va. Po dvou 3:2, i když to mělo být aspoň o 2-3 a to jsem ke Kings milý, ten jejich zm*d( ano, opět se zas chová jak zm*d, Doughtyho herectví nemluvě) vychytal dost. Do třetí zase vstoupíme dobře, ale pak se necháme vyloučit za příliš mnoho hráčů, dostaneme gól na 3:3 a od té doby se úplně posrali, sesypali se, chyběl element kapitána, který by je trošku zklidnil. Mohli jsme být pak rádi aspoň za bod.

V OT klasika, každému týmu proti nám stačí dojít do OT. Pak tam proti němu stojí Grant, Vermette, Wagner. A Perry nemá ani vteřinu. Ne, nerozumím krokům RC, nerozumím tomu, proč Grant hraje prvního centra.

Navíc Kaše v prdeli. Prostě všechno špatně, prohrát vyhraný zápas s rivalem, který dvě třetiny neunášel naproto, to je hotová pohroma pro jejich sebevědomí. Asi to zase na prá zápasů nechci vidět.
"They are looking (for) a top-six forward, in fact, they've been looking for one since the off-season but now there's a little more urgency," LeBrun said Tuesday. "They were in on the Duchene situation. They kept tabs on it, wanted to know what it would take to get him, obviously they fell short. In the meantime, a top-six forward, preferably, a left winger or a left-handed centre is what the Ducks would look for between now and the deadline with a little more urgency now with the injuries."
Wow, takže my jsme zkoušeli i Duchena, no, škoda. Ale aspoň dobře vědět, že něco děláme, že se snažíme něco vhodného najít.
Takže Evander Kane :serus:
The Rev píše:Takže Evander Kane :serus:
:nono: :bee: Rentala bych fakt nechtěl přeplácet no.
To jako jenom protože je černej?! :dup:
Si jej pak podepíšete. Silový je, takže by zapadal :jn:
The Rev píše:To jako jenom protože je černej?! :dup:
Si jej pak podepíšete. Silový je, takže by zapadal :jn:
Ano, protože je černej :oops: Ne, nechcu ho ani tak, i když je rychlý, silný, střelec, ale prostě ne :-D
Gibson :klobuk: Takhle dominantní výkon jsem letos od soupeřova gólmana ještě neviděl. Ten zápas měl skončit rozdílem minimálně tří gólů, ale John to jednoduše zavřel. Kuch z něj musí mít noční můry.

A když ve 3. třetině z ničeho nic zamířil do kabin a místo něj se chystal Berra, fakt jsem si říkal, že to je abnormální smůla pro Ducks při myšlence, že se jim zranil další důležitej hráč. Naštěstí pro ně to byla jen nějaká drobnost.
Gibby je prostě bůh, letos bychom byli bez pochyby bez něj v suterénu někde. Opět neuvěřitelně dominantní výkon, hlavně ve třetí třetině. V první většina střel easy, ve druhé se to stupňovalo a ve třetí úplný mazec. Vůbec nechápu, jak nás mohli takhle přehrát, když hráli potřetí ve 4 dnech. Nebylo vůbec vidět, kdo je b2b, spíš to vypadalo, že my. A to jsme měli 3 dny volna. Fakt je Gibson zatím naprosto famózní, žasnu, jaký krok ještě udělal vpřed přes léto.

Absolutorium pro Mansona ještě. Nejen, že to je naprostá špička mezi defenzivními beky, shutdown monster, ale čím dál tím víc přidává víc i dopředu, má na takového bombarďáka skvělý 1st pass, hraje hrozně chytře. A k tomu ten dnešní gól :klobuk: :slintac: Nevěřil jsem vlastním očím, jak Luonga vykoupal. Boží hráč.
Gibson improved to 12-0-0 in his NHL career when making at least 36 saves, and 4-0-0 this season when facing 40 shots or more.
:klobuk:
Theodore 0+1
Perron 0+2
Karlsson 1+1

wait :eek2:
tomasinho píše:
Gibson improved to 12-0-0 in his NHL career when making at least 36 saves, and 4-0-0 this season when facing 40 shots or more.
Jsem to zakřikl :bitka3:

Ale tohle už prostě nejde, čtvrtý zápas s 42+ střelami, dneska to byl totální one-way game a nebýt Gibsona, je to po dvou třetinách tak 2:8. Po prvním góle (Manson střelec :giggle: ) 12 střel po sobě Vegas. Po gólu na 2:0, asi 10 střel Vegas v řadě. Naprostá rezignace na to něco hrát, takhle brutálně přehráni jsme ještě nebyli, naprostá katastrofa. Chudák Gibson ale, chytí naprosto nemožné, za stavu 2:2 ještě chytí asi 3 jasné gólovky a oni ho pak nechají na holičkách ještě dvakrát.

A i když jsme neměli absolutně žádné právo na to dneska vyhrát a chtít vůbec nějaký bod, tak možná jsme se k němu dopracovat měli, kdyby ti zkruvenci odpískali naprostý jasný icing před 2. gólem Veas. To fakt nebylo ani trošku close, naprosto jasný icing, jeden z čárových to ukazoval, druhý ču*ák rozpažil a byl z toho gól. Kdo ví, jak by to pak vypadalo.

Každopádně padnotu na hubu jsme asi už museli, tři výhry, když proti nám šlo přes 40 střel, víc štěstí už mít nemůžeme. Teďka nás čeká B2B Jets doma a Kings venku, budu překvapený z jakéhokoliv bodu. Pak trip 5 zápasů, kde taky nečekám vůbec nic. Aspoň má ten dinosaurus na lavičce výmluvu, že hraje buzerantský hokej. Zranění, nezranění, takhle to nejde prostě.
Anyone want to have a gander at what Anaheim's overall shot differential is this season?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-143. And yes, that's the worst in the NHL.
Anaheim has allowed 219 shots on goal in its last five games, and there's still seven minutes left in this one
Tohle prostě není jen o zraněních, to je dementní systém, který zachraňují brankáří a omlouvá se absencí klíčových hráčů. Obrana už je kompletní, akorát místo Bieksy bych uvítal Megnu ideálně, který přehrál Bikesu i Beauchemina teda.
Shea Theodore had a 68.18 CF% when on the ice against Brandon Montour tonight. 60 HDCF% as well. Friendly reminder that the sight-unseen Kevin Bieksa extension by extension cost Bob Murray Shea Theodore.
:hroza:
Over the last three games, at 5v5 the Ducks are:
-86 in shot attempts
-95 in scoring chances
-40 in high danger chances.
A dost už nářku, sezona je v prdeli, ale co už.
Jak jsem to dnes rano videl na livescore tak jsem myslel ze je to pokus o hloupy zert s tema strelama. A on nebyl :|
a ked napisem na reddite v sub Ducks, ze Carlyle je nasa najvacsia slabina, tak som vyminuskovany jak svina.
It's Thanksgiving and times are a bit tough for the Ducks. Let's look on the bright side and talk about what we're thankful for about the Ducks.
For me, it's John Gibson and Randy Carlyle. I don't know about anyone else, but when Randy was hired, I had serious doubts about how well he'd do here. A western conference final removed most of my doubts. Then this season, a season where we've had over 100 man games lost, but are only 1 game of a playoff berth has shown how well Carlyle is able to coach and adapt.
I'm thankful for our coach too!
I'm thankful a bargain bin pickup who was a relative AHL nobody Derek Grant is pushing offense and really making it up in the bigs.
That we aren’t doing too bad with all the injuries and guys like Grant have been a great signing...
:lol:
Takže Henrique, Blandisi a 3rd za Vatse a 3rd (pokud ho re-signeme za rok)

Prvotní nasrání sice opadlo, ale pořád panuje značné rozhořčení. Jednak proto, že x let už doufáme ve výměnu beka za kvalitní mladé křídlo, někoho tvořivého, kdo zlepší naši mizernou ofenzivu. Místo toho přijde 28letý centr/křídlo, který bude při nejlepším v plné palbě 3C. Značí to sice to, že zřejmě je Getzlaf déle out, ale taky to, že x let přebíráme a přebíráme nabídky, nejsme schopni nic udělat a pak zpanikaří a přivedou dobrého hráče, ale nikoho, kdo by vyřešil long term organisational need . Prostě panika, dovézt rychle centra. Ano, Grantovo angažmá v top lajně je asi u konce, ale i tak, nemohlo se měsíc počkat a pak získat křídlo?

Další věcí je protihodnota. Já proti Henrqiuemu zatím nic nemám, jenže bude při plné labě při nejlepším 3C nebo 3LW, což je za relativně mladého, top 4 beka, který zvládá hrát všechny situace a který má ještě dvě a půl sezony smlouvu, málo. ku*evsky málo jako main piece, takže jsem hodně, hodně zklamán. Náš útok bude zřejmě trošku lepší, ale dramatická změna to taky není. Montour ukázal, že si zaslouží větší šanci, Vats byl prostě postradatelný, ale tenhle trejd mi prostě nevoní a je to jasný win pro Devils. Věřím, že Vats tam pookřeje stejně jako Palms.

Potential Anaheim forward lineup:

Rakell-Getzlaf-Perry
Cogliano-Kesler-Silfverberg
Kase-Henrique-Roy
Ritchie-Vermette/Wagner-Shaw

Takhle to nevypadá až tak zle, ale prostě mi tam jeden ten piece chybí. Věřím, že příští rok by mohl 3C zahrát Steel a Henrique 3LW s tím, že by za něj chodil na buly třeba. K nim na RW a mohlo by to klapat. Tím pádem by mohl být postradatelný jeden z dua Ritchie - Jones. Tam bych to asi riskl a jednoho z nich společně třeba s 1. kolem zkusil poslat i za nějakého rentala, ze kterého by mohl být nějaký hráč na podpis (Kane, JVR). Zkusit to risknout, Ritchie je stejně zas*anej bust a Jones je zase jeho rychlejší, ale zároveň víc bezmozková verze, takže to je fuk, kdybychom ho ztratili jen tak nazmar.
Když Ti Kane nebyl dobrej.. :neviem:
The Rev píše:Když Ti Kane nebyl dobrej.. :neviem:
U Kana je problém to, že je rental, za ty se prostě nepřeplácí, ne takhle. Jak jsem psal, já bych nevylučoval, že draftem + prospektem nezkusíme třeba Kana.
az taky jasny win pre Devils to nie je podla mna. vymena ma znacny vyznam pre oba timy. Vatanenovi proste nezostavalo vela miesta pri tom, co mame momentalne v systeme... aj ked to zrejme teraz otvori viac priestoru pre Holzera. ten chalan je drevak a este to ma aj v priezvisku. viem si predstavit Rica vynimocne aj ako 2C aj ako 2LW, Kesler s Coglianom stejne zvykli byt pisani ako 3. lajna. netreba zabudnut, ze Henrique uz mal 30 golovu sezonu a dve 20 golove sezony. neskor mozno captain material. z Blandisiho mozno tiez nieco este bude, dalsi energy forward. Vatanen sa mi pacil, ale jeho vymena pomohla nam aj jemu.
Ano, pomohla teď, ale v krátkodobém horizontu. Henrique je dobrý hráč, ale nepotáhne útok sám. Za Vatanena jsme prostě měli získat daleko víc, i kdybychom měli k němu přidat pick/prospecta. Podle LeBruna jsme šli dost po Duchenovi a byli jsme ochotni zaplatit dost. Když to krachlo, přišel na řadu Henrique. Duchene nemá nejlepší období, ale je to šílený sešup. Mohli jsme zkusit toho Galche třeba.

Jinak Getzlaf prý bude do dvou týdnů, Kesler nějak kolem Vánoc, Kaše už trénuje.
Prodali jste mi meho oblibence vy parchanti!

Ale uprimne uz jsem s tim nejakou dobu pocital tak me to ani neprekvapilo. Receno tu bylo uz snad vse tak nema cenu se v tom dal pitvat. Jen me mrzi ze behem par mesicu prijdeme o Vatanena s Theodorem, ikdyz v soucasne dobe si to muzem dovolit. Jenze taky byly doby kdy jsme meli naslapany utok a zadarmo jsme pustili Beleskyho, Palmse atd a ted nam kvalita na kridle chybi. Uvidime jak se situace vyvine, snad to klukum u nas pujde. Samimu preju jen to nejlepsi v novem klubu a asi obcas na zapas Devils mrknu. Jaka to zmena kdy v dobach minulych jsem je nesnasel pro ten jejich hnusny ale ucinny hokej, ktery jim par popelnic vyhral.
Celkem slusny vykon kdyz vezmu v potaz v jake sestave jsme hrali. Henrique hral prvniho centra, Blandisi kridlo ve 4.lajne. Nastoupil uz Kase, ale pro zmenu vypadli Silf s Rakellem :hroza: Jesteze mame Ironmana. Bojovalo se a prohrat golem par minut pred koncem proste mrzi. A neodpustim si komentar ke komentatorum Jackets, to jsou strasni homeboyi, objektivita na bodu mrazu :thumbsdown:
Selly8 píše:a zadarmo jsme pustili Beleskeyho
chces ho spät? za jedno pecene kurca je vas :cookies:
Selly8 píše:a zadarmo jsme pustili Beleskeyho
Ne vždy získat něco zadarmo přináší výhody.

V případě Beleskey je to asi takto: :cepi: Boston :hehe: Anaheim
U nas hral slusne za rozumny peniz, vy jste ho preplatili a hraje prdlajz :jn:
Selly8 píše:U nas hral slusne za rozumny peniz, vy jste ho preplatili a hraje prdlajz :jn:
Naštěstí nyní nehraje vůbec.
2703 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES