Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DANGEROUS DRAGONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

chcel som, aby sme v prvom kole skončili do 4. miesta, čo síce vyšlo, ale spolu s nami na 4. priečke oxidovali aj modrí analfabeti :grc: v dôsledku čoho je bodový zisk nižší, ako mohol byť. Aspoň máme dôvod, aby sme boli v druhom kole ešte lepší. Miernym pozitívom je aj to, že sme za celé kolo pripísali iba jedno n-ko, v druhom kole by to mohlo byť ešte lepšie (že kajo? :giggle: :jn: )
som rád, že zatiaľ sa moja druhokolová neforma podporená nočným neskorým natipovaním neodráža na výsledkoch tímu :good:
kua chlapY, to čo bolo dnes za výkon :lol2:
:hroza: Dali jsme sanci i ostatnim? :lol2:
:champions: :lol:
klasicky vykon dragons.
arek píše:klasicky vykon dragons.
a ty si z ktorej diery vyliezol? :hmm:
Joe je skratka jinxer par excellance :jn:
petrik píše:Joe je skratka jinxer par excellance :jn:
:ee: to bol pokus o antijinx mojich výkonov :bee:
Pekne nas dnes kajo+Joe vratili do hry. :thumbsup:

To ja jsem zralej na farmu. Po 3 dnech tohoto kola jsem vedl individualni tabulku a od te doby jsem trefil 17 zapasu z 73... :hroza:
Redy píše:Pekne nas dnes kajo+Joe vratili do hry. :thumbsup:

To ja jsem zralej na farmu. Po 3 dnech tohoto kola jsem vedl individualni tabulku a od te doby jsem trefil 17 zapasu z 73... :hroza:
asi som ťa minule jinxol :lol2: :jn:
Kua chlapy, to čo je toto kolo? Však nemôžeme skončiť poslední :scare: Treba zabrať, lebo budeme mať problém prebojovať sa do play off :panika: :bitka3:
Joe S. píše:Kua chlapy, to čo je toto kolo? Však nemôžeme skončiť poslední :scare: Treba zabrať, lebo budeme mať problém prebojovať sa do play off :panika: :bitka3:
Nemělo by se tu začít psát #FireJoe.S. :jn:
Joe S. píše:Kua chlapy, to čo je toto kolo? Však nemôžeme skončiť poslední :scare: Treba zabrať, lebo budeme mať problém prebojovať sa do play off :panika: :bitka3:
"najlepsie" na tom je ze ti co su v tabulke sezony po 2 kolach okolo vas na spodnych nepostupovych prieckach su v tomto kole vsetci v top3. realne vam hrozi ze po tomto kole zostanete tam dole dost osamoteni s velkym odstupom... :hmm:
ale samozrejme je mi jasne ze vy len davate ostatnym naskok aby ste to nakoniec nevyhrali s prilis velkym naskokom... :moj:
SUPER, stal som sa GM, ktorý dotiahol tím na samé dno tabuľky, pričom odstup na po máme veľký :scare: Musíme ku*va začať makať, aby sa sezóna neskončila tragicky
Joe s Redy ste nám ale dobre zatápali až do konca ,ale naštastie Joe dal si na duel SAN-JOSE-CAROLINA 2 a to rozhodlo o ten bodík o vašej prehre. :) Prekvapilo ma,že ste mali až 2,ale kto neriskuje nemôže vyhrať,zase u Pens ti to vyšlo :good: .Každopádne dobrý a vyrovnaný duel, :) good luck s dalšími konkurentmi. :klobuk:
Tak tomu sa hovorí smola na začiatok ďalšieho kola, prvý zápas tesná prehra o bod :hroza: a v druhom zápase len remíza s MB, pričom proti takmer všetkým ostatným tímom (viď HK) v rámci oboch konferencií by sme v noci brali 3 body.

Nevadí, treba bojovať, raz to zlomiť musíme :bitka:
chlapY posledné dva dni dobre, porazili sme jednak modrých analfabetov a zároveň aj holuby :jupi: najväčších rivalov sme dali, i keď včera analfabetov len preto, že podali ešte trápnejší výkon než my :giggle:
:moj:
Tak odveta skončila X ,všetkých dalších súperov by sme ale obaja porazili,takže 2 body uleteli,ale za výkon sa ani dnes nemusíme my ani vy hanbiť a o to go. :) Kajčo zmeškal 1 duel,potom to ale dali na pána on i Lukáš ,vy ste ho slušne doplnali Joe a Redy :good: Gratulka i vám ako tímu pekne ste zapli a máte kopu cenných skalpov za opaskom,mimo nášho. :) Len tak dalej máte to dobre rozohrané,tak nech sa darí i nadalej . :good:
tá Xka ma osobne nepotešila, ranný pohľad na tabuľku bol pozitívnejší, ale tak snáď dnešný výsledok a najmä výkon bude odrazom do ďalších zápasov v tomto kole, aby sme sa aj celkovo priblížili k play off
chlapY, konečne, ešte dve kolá takýto výkon zopakovať a budem spokojný.

Musíme bojovať až do konca :!: :!: :!:
Gratulujem k 1 miestu z tohto kola páni :klobuk: ,vrátili ste sa do hry boja o play off vo velkom štýle ,good luck do dalších 2 kol :klobuk:
dík, ale posledný deň som ma obavu, či neskončíme až 3. a to by bolo po nádejách, ale našťastie BA nedeľu nezvládli a vy ste ostali za nami o jeden bod :giggle:
No škoda chalani,držal som vám palce aby ste to play off dali,DD do play off historicky patrí ,dúfam,že vás to neodradí,správne navnadí pred dalšou sezonou a vidíme sa na štarte v novej sezone. :klobuk: :) Joe štart ako GM nebol práve najlahší,ale není všetkým dnom koniec,odpočiniete si počas leta,date dokopy opäť na štarte novej sezony a verím tomu,že budúcu sezonu play off určite urobíte a budete mať viac dovodov na radosť ako v tejto. :klobuk: :)
3667 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: MinonkySK
2006 CAROLINA HURRICANES