Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DETROIT RED WINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Wings 2 : Tampa 5 bez komentáře. :grc:
Ano, k překvapení všech jsme to s nima opět a zase projeli. :lol2:

Počítám další zápas v kysně sněhulman. :wink2:
JKL píše:Počítám další zápas v kysně sněhulman. :wink2:
Klidně se vsadím, že to tak bude. Nic méně komentář Mrázka na fejkbooku je trefný.
"Na Tampu se nám dlouhodobě nedaří, ale teď máme volno potrénujeme a vrátíme se silnější". :lolo:
Mně by zajímalo, co ten Big Error proti Mrázkovi má ... vloni mu tam posílá vlastňáky, letos nahrával na soupeřovy góly a teď Mrázka dokonce odveze z branky :)

Ze záznamu to nebyl tak špatný zápas a ani Mrázek nepůsobil hrůzostrašně (viděl to někdo jinak?). Ale čísla si Mrázek moc nepolepšil, takže ta prohra zase bude na něj ...
Rethon píše:Mrázek nepůsobil hrůzostrašně
Mě teda přijde, že tam pořád strašně lítá. Takže je pořád spíš vleže a odkrejvá celej vršek.
Howard je takovej klidnej medvídek, co jen zaplní nejvíc z brány.
A to je Howard teď proti stavu před pěti lety hotový atlet v bráně.. Zajímavé, protože Bedard se poroučel na úkor Salajka právě kvůli Mrázkovi. Paradoxně to ovšem prospělo Howardovi, který pokročilejším služebním věku začal předvádět zákroky, které u něj byly dříve nemyslitelné (se stačí podívat na první třetinu zápasu s Floridou).
Rethon píše:Mně by zajímalo, co ten Big Error proti Mrázkovi má ... vloni mu tam posílá vlastňáky, letos nahrával na soupeřovy góly a teď Mrázka dokonce odveze z branky :).
Ale to nemusí být nic jiného než absentující komunikace, domluva a návyky mezi brankářem a jeho obranou. Vždycky píšem, že obrana hraje před Mrázkem hůře (obecně to tak jde říct, už je to prostě delší interval a nemožno se vykecávat na dva tři nepovedené zápasy), ale to prostě není jen tak.. buď si nedovede řídit obránce, nebo trenér ignoruje jeho poznatky k obranné hře, nebo nevím jak to funguje v přípravě brankářů na zápasy, ale přijde mi, že oni jsou zvyklí na Howarda a on na ně a Mrázek tam jednoduše nepasuje. Jeho styl je jiný než Jimmyho, vykrývá (no, spíš nevykrývá) jiné úhly, jinak vyjíždí, jinak pracuje za brankou a tohle..
Creeper píše:Wings 2 : Tampa 5 bez komentáře. :grc:
Nejen že nám dali tuším po desáté na prdel :spank: ale ještě Larkinovi rozbili frňák :box: a Tatara Gourde vypral jak prádlo :giggle: :hehe:
Creeper píše:Nejen že nám dali tuším po desáté na prdel :spank: ale ještě Larkinovi rozbili frňák :box: a Tatara Gourde vypral jak prádlo :giggle: :hehe:
Larkin se pak ještě pochlapil a taky jich pár od cesty Pointovi přibalil. To mi připomíná, že nechápu, jak jsme nemohli mít přesilovku po tom vražení Paláta na manťák. Celkově rozhodčí stáli za pixu. Ale Gourde s Tatarem zametl parádně. Vlastně pak zkompletoval hattrick Gordieho Howea v jeho aréně, co víc si přát. :frajer:
Tohle už není jeho aréna.
Tak to nebyla ani JLA, když už jsme u toho.
Jirik19 píše:Tak to nebyla ani JLA, když už jsme u toho.
Jsi mne předběhl.
To ne, ale JLA se ke Gordiemu hlásila, měla Gordie Howe etrance aspoň. LCA už je duševně jinde, jestli je to něčí hala, tak Mika Illitche. Má to pizzaře na střeše, :slap: :hehe:
GR se po naprosto úděsné první polovině soutěže trochu probrali, aktuálně dvakrát vyhráli na ledě leadera soutěže v Manitobě (v prodloužení a teď 5:1, Holmstrom 2+1) a mají momentálně nejlepší last 10 v AHL (8-1-0-1).

Když už nehrajem, tak pár věcí pro ty, kteří to moc nesledují:

- náš top draft Michael Rasmussen je bohužel ltir, protože si zmrvil zápěstí

- Dennis Cholowski, toho času sedmý v bodování obránců 37GP(13+26), byl vyměněn z Prince Cougars do Portlandu. Uvidíme co příští rok, podle mnohých nejsou postavení a body ve WHL příliš relevantní.

- Jordan Sambrook, druhý nejproduktivnější bek Erie Otters 38GP(7+17) se stěhoval do Sault Ste.Marie.

- Filip Larsson si drží v Tri-City stále skvělá čísla, těžko říct, jestli on nebo obrana, je to tým s nejnižším počtem obdržených branek v lize.

- Libor Šulák ve Finsku osmý v bodování obránců a nejlepší v ppg (22gp 7+13).

- Machovský v Toledu vychytal v neděli svou první nulu. Roli dvojky za Naglem zvládá dobře, má odchytaných dvanáct zápasů 0.921 s průměrem 2.28, což je hezké a řadí ho to na páté místo v lize (jen první má ovšem méně zápasů).
Jo a administrativní detail, Glendening byl retrospektivně zapsán na LTIR.
Meh, odporné. Aby toho nebylo málo, tak 1:4 prohrál doma Vsetín s Třebíčí. Opravdu hnusný večer.

Do týmu povolán Dominic Turgeon, Patrně místo Abdula.
Po delší době jsem se díval, když už hráli večer, a slovo odporné naprosto sedí. Přesilovky strašidelné (i přes ten Abbyho gól), šancí málo a když už se do ní dostali, tak Tatar začal vymýšlet <>oviny. Rád bych věřil, že většina z toho byla tím týdnem volna (který ale Pens měli taky).
Helm ani Abby nedohráli a neměli by hrát ani dnes, takže povolán Turgeon a snad si i zahraje.
Blivajz. Humus. sra*ka. Dneska nás vyprovodí Hawks a je po sezónė. V brance předpokládám "Fakebook" man Mrazič. Error u toho gólu kobliha Kessela čuměl jak re*ard. :eek2:
Lets go Dead Wings :wave:
Opýtam sa vás takto - Čakali ste po päťdňovej pauze niečo iné? Ja teda ani náhodou, len som myslel, že aj Pens sa budú rozbiehať aspoň do druhej tretiny. Videl som akurát prvú tretinu, potom som prešiel na Lakers, čo bola napokon rozumná voľba.
No mrkl jsem na Hawks. Gratulace Bertovi k prvnímu gólu v NHL. :good: Nehraje špatně. Nepřišlo mi, že by Hawks měli nějaké výrazné šance. Mrázek nemusel řešit nějaký výraznější závar. Pěkná akce byla po ose Nesquick / Zette / Manta, která skončila na tyčce :cool: Škoda. Jinak mě přišlo Chicago nějaké pomalé, oproti tomu co proti nám vždy hráli. Další zápas Stars doma. No stále tady žije šance na wild card. Divize už je ztracena.
Bert přišel a imho odvádí super práci. Žádný světoborný hráč to není, ale dělá přesně to, co se po něm chtělo - zvýšit aktivitu, zvýšit činnost, dojíždět rohy, vyčkávat na správných místech.

Mrázek cajk, potřeboval takový zápas, bohužel ty předchozí měl podobně náročné, ale prostě dostal vždycky dva tři fíky z ničeho. Je to v jeho zájmu něco předvést, aby vůbec měl smlouvu příští rok s tímhle.

Uvidíme co bude.
JKL píše: Mrázek cajk, potřeboval takový zápas, bohužel ty předchozí měl podobně náročné, ale prostě dostal vždycky dva tři fíky z ničeho. Je to v jeho zájmu něco předvést, aby vůbec měl smlouvu příští rok s tímhle.

Uvidíme co bude.
Nevim no. Mrázek měl podobný zápas (SO) už proti Oilers a pak to bylo zase stejný - co se týče šancí chytat, které (ne)dostal a pak jeho čísel, když už v kase byl.



Proti Chicagu výborný začátek, ti kluci fakt lítali a zaslouženě vedli 2:0. Pak už se hra vrátila do normálu (včetně WTF přesilovek), ale soupeř byl hodně nevýrazný, takže nakonec poklidná výhra.
a na toto co vy ako jako

„Je predčasné robiť závery, no v Detroite už teraz cvrlikajú vrabce na strechách, že brankár „červených krídel" Jimmy Howard má už takmer namierené do New Yorku výmenou za Haláka" (Adler nhl.cz).
cepi píše:a na toto co vy ako jako

„Je predčasné robiť závery, no v Detroite už teraz cvrlikajú vrabce na strechách, že brankár „červených krídel" Jimmy Howard má už takmer namierené do New Yorku výmenou za Haláka" (Adler nhl.cz).
Nič o tom neviem, len o vyjadrení Darrena Dregera - Detroit Red Wings – Teams will be interested in pending UFA, right-handed defenseman Mike Green. It’s well known that Petr Mrazek is available. Tomas Tatar might interest teams. Tatar has three years left on his deal at a $5.3 million cap hit. The asking price is thought to be a prospect and draft picks.

Neviem, čo by sme získali výmenou Howarda za Haláka. Nevidím v nej zmysel.
Pasha píše: Neviem, čo by sme získali výmenou Howarda za Haláka. Nevidím v nej zmysel.
Jestli to čtu správně, je to uvolněný cap hit na příští sezonu. A pokud by ta výměna nebyl jen kus za kus, ale z Islanders by přilétlo ještě nějaké to +, tak mi ta výměna smysl rozhodně dává.
13157 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES