Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cehlarik uz fici za Providence, mimochodom poslali sme tam Bjorka...

Rano to bol sok, ze 7:1, asi museli byt po tom zrusenom zapase naspeedovani ako vevericky, som zvedava na dnesnu noc, zapas dava Noha 2 .... od 1:35, to uz budem hlboko spat, rano to isti pohlad na vysledky.
Našel se tým, který nás dokázal po delší době přehrát. Co nastolil Pittsburgh v závěrečné třetině a prodloužení, tomu se jen těžko dalo čelit. Velikáni Malkin, Crosby, Kessel ukázali, s čím vyhráli poslední dva SC.

Ale za úvodních 40 min. jsme si bod zasloužili a máme ho. Skvělý zápas. :good:
Najlepší zápas sezóny, napadá ma jediná otázka. Čo keby chytal od začiatku Murray? :!:
Bergy má ze zápasu s Pens nastřelené pravé koleno (blokoval střelu). Není úplně v pořádku, momentální status zní day-to-day. Pevně věřím, že se do sobotního derby s Habs dá do kupy. :nervozny:
Máme päť dní voľna tak snáď sa modrina zahojí, nechápem prečo to nedali o jednej. Sobota, derby.. čo viac si môže Bostončan žijúci na Slovensku priať :giggle:

Zaregistrovali ste niekto, že Big Z ma 20 plusiek?! Samozrejme March aj Bergy sú v top 10 tiež! A ešte menšia pochvala k Charliemu, 40 zápas a 21 bodov, okey, ale mať aj 14 plusiek? Stále neviem pochopiť, že to je jeho prvá sezóna a chalan má 20 rokov.
Bostončan píše:Zaregistrovali ste niekto, že Big Z ma 20 plusiek?! Samozrejme March aj Bergy sú v top 10 tiež! A ešte menšia pochvala k Charliemu, 40 zápas a 21 bodov, okey, ale mať aj 14 plusiek? Stále neviem pochopiť, že to je jeho prvá sezóna a chalan má 20 rokov.
Plus/minus je přeceňovaná a zastaralá statistika, v podstatě ji nesleduji. Na fb jsem četl, že Bergyho řada (ve složení B + M +P) inkasovala jediný gól a sami nasázeli soupeřům už 17 branek!
CF% (ES)... Bergeron 58.3, Marchand 57.4, Pastrňák 54.6
oZS% (ES)... Pastrňák 58.6, Marchand 56.3, Bergeron 55.2
... Těžko se proti nim hraje, natož prosazuje.
BosBru píše:
Bostončan píše:Zaregistrovali ste niekto, že Big Z ma 20 plusiek?! Samozrejme March aj Bergy sú v top 10 tiež! A ešte menšia pochvala k Charliemu, 40 zápas a 21 bodov, okey, ale mať aj 14 plusiek? Stále neviem pochopiť, že to je jeho prvá sezóna a chalan má 20 rokov.
Plus/minus je přeceňovaná a zastaralá statistika, v podstatě ji nesleduji. Na fb jsem četl, že Bergyho řada (ve složení B + M +P) inkasovala jediný gól a sami nasázeli soupeřům už 17 branek!
CF% (ES)... Bergeron 58.3, Marchand 57.4, Pastrňák 54.6
oZS% (ES)... Pastrňák 58.6, Marchand 56.3, Bergeron 55.2
... Těžko se proti nim hraje, natož prosazuje.
Ale pre správnosť by bolo dobré tam zahrnúť aj obrancov, teda kto s BMP hrá najčastejšie. Lebo na lade je vždy 6 hráčov, nie len traja. Ale ako zaujímavosť je to super.
No tady jde spíše o schopnost této trojice přehrát soupeře, resp. nepustit soupeře do zakončení/gólu. Ještě by šlo napsat xxx dalších statistik, které to prokazují podobným způsobem.
S BMP bývá nejčastěji nasazovaný první pár. Ale všeobecně se dá říct, že rozdíly v TOI u obránců nejsou letos výrazné, navíc nyní všichni hrají vysoký level a jsou/dostávají se do kladných čísel.
Charakter hry těchto hráčů, jejich souhra, vhodné nasazování na soupeřovy pětky, skill a chytrost tvoří tu správnou kombinaci úspěchu a těchto výrazně pozitivních čísel.
Suboj s Floridou, ktory bol pre blizzard odrieknuty, sa uskutocni

8 apríla, 7:30 ET :)
Cathy píše:Suboj s Floridou, ktory bol pre blizzard odrieknuty, sa uskutocni

8 apríla, 7:30 ET :)
Čtu něco jiného: 5. dubna, 7.30 pm ET s Panthers a 7. dubna, 7.00 pm ET se Senators
:neviem: mne tamto bliklo od NHL...
Cathy píše::neviem: mne tamto bliklo od NHL...
Máš pravdu, už termín (8. 4.) naběhl i v schedule.
Souboj s Habs neměl chybu. Teda až na tu Chárovu střelu a zranění Danaulta. Ale tohle bylo nezaviněné a nešťastné, chlap se z toho snad brzo oklepe.

Skvěle zahrál DeBrusk, soupeře již tradičně motal Marchand a palec nahoru pro Krejčího. Nabuzený a podrážděný McAvoy bude v Montrealu asi novým "oblíbencem".

win :cinka:
Ja môžem snáď len vytknúť prvé naše a ich dva góly. Kde sme my skórovali 2x po krásnom okne v obrane (keď francúzi ostali asi popíjať šampaňo na modrej), tam zas oni dali prvý po všelijakých odrazoch puku pod Raskom a druhý vznikol zrejme len kvôli diere v ľade. Zaslúžená výhra, to čo sme robili pred ich bránou a to čo Krug pred našou :lol2: muselo byť za dva body. A poprosím kýbel medu pre DeBruska, Bear of the Match!
Odehráli jsme další slušný zápas, i když nakonec bereme jen jeden bod. Silový duel se Stars nabídl spoustu osobních soubojů a srážek, řekl bych, že to dopadlo fifty fifty. Seguin nakonec přidal pomyslnou třešničku na dort.

Jak poznamenala Cathy v chatu, chlapci někdy až okatě přehrávali situace, mnohdy to chtělo přímočařejší řešení. Už nějaký ten zápas drhne spolupráce mezi Marchandem a Pastrňákem. Marchy se hodně mazlí s pukem, více si to dává s Bergeronem a Pastrňák (ač se nabízí v dobrých pozicích) se nedostává tolik do finálního zakončení, jak bychom si představovali. Navíc proti Stars chtěl až příliš, zase mu skákali puky kolem hole. V tento okamžik se nabízí výměna Pastrňáka za agilního Spoonera, tímto krokem oživit první formaci a Pastu samotného.
z bos stranky

Cam Neely na včerajšom stretnutí s pernamentkármi v TD Garden odpovedal na otázku ohľadom potrieb Bruins pred TDL takto: "Stále skúmame naše možnosti, chceli by sme sa zlepšiť vpredu na pravej strane a naľavo v obrane"

Jasný odkaz, že keď Bruins budú niečo meniť, bude to zisk ľavorukého obrancu. Včera SJ dalo na Waivers Paula Martina, ktorý má takmer 5 miliónov v cap hite. Na druhej strane včera John Chayka z Arizony vyhlásil, že Oliver Ekman-Larsson a Niklas Hjalmarsson sú voľní na trade. Obaja sú presne left-handed a to Bruins potrebujú. Samozrejme, Ekmana-Larssona bude získať oveľa ťažšie. Ale Bruins sú schopní niečo podobné s Coyotes urobiť.

Prečo? Majú to, čoby Arizona chcela. Hromadu prospektov, ktorých nepotrebujú. Takisto by sa vedeli zbaviť hráčov, ktorí im zaberajú miesto v salary cap space ako napríklad Spooner či najmä Matt Beleskey a keďže Arizona má cez 16 miliónov priestoru voľných... To je na rozdávanie.

Ekman-Larsson by bol veľký blockbuster, ale možno Bruins rozmýšľajú nad náhradou za Cháru? OEL má len 26 rokov a je to perfektný obranca. Čo tak lacnejšia možnosť v podobe Hjalmarssona? Má len 30, 3 Stanley Cups na sebe, určite by namiesto Grzelcyka pôsobil oveľa lepšie (pri všetkej úcte k Mattymu). Navyše Bruins by sa v trade mohli zbaviť Beleskeyho a nie veľa prospektov (možno iba Spooner a tým by sa uvoľnilo miesto pre Cehlárika v zostave). Hjalmarsson má 4 milióny v salary cap space. Obaja švédski obrancovia majú zmluvu na tento a budúci rok (čo pre Bruins je super, lebo po sezóne 18-19 bude treba vymyslieť čo s miestom po Chárovi a nové zmluvy pre McAvoya a Carla, plus dvíhanie salary capu o možno až 5 miliónov dolárov určite pomôže).
Adícia takého hráča z ľavej strany obrany ako hoci aj Hjalmarsson by Bruins urobila oveľa lepším tímom ako sú teraz a že už hrajú dobre aj bez toho. Navyše to nie je len záležitosť, že teraz chceme vyhrať SC a potom kruto plakať nad zruinovaným rosterom. Práveže skôr naopak, riziko je úplne minimálne.
Sakra, to aby som začal riešiť tie víza do Bostonu :-O Musím stihnúť Cháru v drese Bruins! Nepridal by sa prípadne niekto? Pýtam sa úplne vážne :good:
Zprávy jsou to určitě zajímavé, ale je tady spousta ale...

Martina nebrat! Letos nic neodehrál, je to neproduktivní veterán, typologicky výrazně defenzivní štít nepotřebujeme. Postma taky doposud nevyšel a pochybuji, že by se u něj něco změnilo, po sezóně u nás končí.

OEL je jiná kategorie, ale tohle by nebylo zadarmo (myšleno protihodnotou i potencionálními konkurenty v případném trejdu). Nepochybuji, že by k nám nechtěl jít. Tým z O6, se zlepšující se sestavou i vyššími ambicemi. Nemá klauzuli, 5.5 mega taky není nesplnitelných, skvělý věk a ještě lepší kvalita. Krejčí má NMC, ten by Arizonu asi nevzal, a těžko povědět, jestli by Arizona vůbec měla zájem. I když kvalitní 1C/2C a držitel SC by mohl lákat, ale negativum je Krejčího chatrnější zdraví.

Hjalmarsson představuje rovněž zvučné jméno, pro mě tedy o level níže než OEL. Za něj bych nerad obětoval třeba právě Grzelcyka.

Nyní máme vzadu 3 praváky (McAvoy, Miller a Carlo) a 3 leváky (Chára, Krug a Grzelcyk). Popravdě, kdybychom se měli zbavit beka, jako první bych volil Cháru (což pochopitelně nenastane a po sezóně mu bude nabídnuta nová krátkodobá smlouva). Myslím, že nedoknutelní jsou Chára s McAvoyem, ostatní jsou možností (ale odchod malého Grizzlyho bych teda obrečel).

Beleskey je totální odpad. Tenhle borec se už bude jen horko těžko zvedat z farmy. Jeho kontrakt je příšerný. Nebude jej chtít ani Arizona. Acciari, Schaller, Nash, Bjork, Miller,... to jsou možná jména pro arizonskou poušť.
Po těžkém zápase se Stars přišel na řadu druhý díl s kanadským soupeřem. Montreal může být rád, že nedostal větší příděl, tento tým hrál místy až odevzdaně, bez zápalu. Julien jen krčil rameny a smutně hleděl na kluziště. V podstatě proběhl poklidný duel bez sebemenších náznaků letité rivality.
win :cinka:
A znovu iba gól, ktorý sme si dali vlastne sami :lol2: krása, dokonalosť. Škoda, že sa nepodarilo Backesovi vyškoliť Pricea úplne a trafil len tyčku. Díky frantíci za 4 body. Tak sviežo som sa po ránu dlho necítil :fucker2:
Bostončan píše:A znovu iba gól, ktorý sme si dali vlastne sami :lol2: krása, dokonalosť. Škoda, že sa nepodarilo Backesovi vyškoliť Pricea úplne a trafil len tyčku. Díky frantíci za 4 body. Tak sviežo som sa po ránu dlho necítil :fucker2:
Krejčí zakončil bekhendový blafák taky do tyčky. V neděli bychom je mohli vyškolit do třetice. :)
To fakt? Sedem dní, 3x Montreal? :lol: to si asi pôjdem vsadiť.
15!
Dynamic Duo naprosto famózní!!! :slintac: :rono:
win :cinka:
Bergeron se hattrickem proti Isles posunul na 7. místo v historickém žebříčku klubu. Není pochyb, že se jednou dočká stejné pocty jako včera :flyer: s číslem 88.
7906 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO