Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

petrik píše:s ducheneom som mal trpezlivosti az-az, ale co je vela to je vela... tak nech mu change of scenery pomoze ;)
posledne 4 zapasy 3+3 takze hadam sa zobudil :jupi: (kolosalny jinx)
Anty píše:
petrik píše:s ducheneom som mal trpezlivosti az-az, ale co je vela to je vela... tak nech mu change of scenery pomoze ;)
posledne 4 zapasy 3+3 takze hadam sa zobudil :jupi: (kolosalny jinx)
good for you ;)
on je znamy tymi svojimi "obdobiami", akurat ze hot strekov je cim dalej menej a su kratsie a cold streaky presne naopak. ale tak nech sa mu len dari, ja mu to doprajem :)
Kdyby měl někdo LW rentala s potenciálem na keep nebo rovnou nějaké top LW k trejdu, klidně se ozvěte. Mohl bych mít na výměnu borce jako Arvidsson a vzadu třeba Fowlera. + samozřejmě draft picky, případně házím do pléna A. Nylandera jako prospekta.
Tak jo, předešlý koment neřešte, GM Hogsmeade Hedgehogs vyřešil situaci rychle, jelikož našli s GM Hollands's Red Army rychle společnou narozdíl od předešlých jednání.

Chris Kreider & 23rd round :arrow: Hogsmeade Hedgehogs
Bryan Little & 22nd round :arrow: Holland's Red Army

Ne moc standardní řešení, ale bereme hráče, na kterého jsme se vyptávali už přes rok a konečně se ho podařilo přivést. Sice v obtížné době, kdy bude minimálně 6 týdnů out, ale jdeme do toho s long term plánem a jeho posílení pro případné PO, do kterého doufám postoupíme, bude vítané. Little to měl těžké, tým, kde je celkově slabší FW a kdy mnohokrát při přetlaku centrů seděl na úkor bodově lepších centrů.

PS: V následujících týdnech se nebráním trejdu pro nějakého rentala za draft pick, takže pokud má někdo k mání takové hráče, klidně se ozývejte.
TRADE ALERT No. 2!

Derrick Brassard & round 23 :arrow: Hogsmeade Hedgehogs
Brandon Dubinsky & round 19 :arrow: Colorado Dragons

Big day at the office :frajer:
Krasne naslapane je to od 2. po 8. miesto… bude pekny boj o PO :petrik:
clovek vyhraje 6:0 GK stats a konecny vysledok 6:8 :lol2: 3 stats som zremizoval a dalsie 5 som prehral o max. 3 body :D s troskou stastia som mohol mat 14:3 namiesto 6:8
:nervozny: veru, ten boj o PO je kruty/zabavny.. vzdy som sledoval len svoje vysledky, teraz priebezne a aj dopredu sledujem celu hornu 8micku..
aj preto si cenim posledne 2 vysledky, kde sa mi najprv podarilo odrazit utok halifaxu vyhrou 9:7 a tohtotyzdnovu prehru s Hogsmeade 6:8.. predsalen tie volna v nhl totalne krivia vysledky a moznosti timov.. pred poslednym dnom mi to vychadzalo ze mozem dostat 10+ a ajhla, prehra len o 2 statistiky.. poziciu mam dobru, rozpis tiez nie je na zahodenie, snad si to uhram :box:

Len treba zlepsit formu.. najme v brane kde schneider dostal v poslednych piatich zapasoch vzdy 4+ golov.. talbot s celym edmontonom sa trapi plus za najblizsie 3 tyzdne hraju presne 4 zapasy :shock: nepomaha ani zranenie najlepsieho hraca Scheifeleho, ktory mi pomoze asi az v PO ak sa tam prebojujem..

Zatial poslabsiu ofenzivu tahaju Bergeron s Getzlafom, prekvapivo aj Reilly Smith a zo zadu dava bomby Seth Jones( este ze ho nikto nechcel pred sezonou). Bude to este zaujimave.
bude to husty :tvrdas: a ako spominal dunim, ja uz tiez nejaky cas intenzivnejsie sledujem aj zapasy ostatnych GM´s, teda tych, ktorych potrebujem dolepit
no nie a nie sa odlepit od toho 8.fleku, 7icka uz bola a kedze smer nadol uz neplanujem, ti hore maju po ppc:D
do odvetnej casti som vstupil viac ako cennymi triumfami, nad zatial suverennym lidrom Henym 8:7! a rovnakym skore aj nad fantomasom, co mi dava dost slusny optimizmus vybojovat vytuzeny PO post, jedine co potrebujem trhnut vyraznejsi triumf
co sa tyka posledneho matchu, pri tom nizkom pocte zapasov a superovmu o nieco vyssiemu poctu hracskych startov, by som z uvodu bral aj prijatelnu prehru, no od piatku sa to bodovo zacalo preklapat a vikendovka vysla na paradu (resp. fantomasovi hraci dovolenkovali), akurat skoda prehry o gol...na strane druhej, to ze fantomasovi FA golmani nezaznamenali jedinu prehru, su v G stats moje 2w a 1t moc fajn (taktizovanie ma svoje caro:)
:plus: Malkin Staal obaja 2+2, flames duo Monahan 2+3 Hamilton 3+2, Dubnyk taky tak
next, suboj s :petrik:

pohlad pre nezainteresovanych

Obrázek
boj o 12te miesto bude este napinavejsi
cepi píše: jedine co potrebujem trhnut vyraznejsi triumf
tento tyzden si ho este kludne odpusti, nechaj si to do finisu zakladnej casti ;)
Trade alert :!:

S. Varlamov + J. Bernier + N. Hischier :arrow: NoBa Witchers

C. Talbot + N. Kadri :arrow: Alaska Wolves
Ja sa bojím, že teraz proti Henymu výrazne stratím. :scare:
Lukas33 píše:Ja sa bojím, že teraz proti Henymu výrazne stratím. :scare:
Pokud budeš zbytečně plýtvat addy jako teď na Theodorea, tak určitě. :nono: :giggle: (Stále patří Joeovi.)
A je to totálně v prdeli, na posraného i hajzl spadne. Gratuluju Antymu a rád bych tímto poděkoval vymrdanému Sullivanovi a jeho odpornému rypáku, který si z nás udělal totální prdel a nasadil tam toho tragéda jen proto, že vyhrál nad Kings, což by momentálně dokázal i Bryzgalov snad. Nedám starty, takže místo 9:5 to je teď už 7:9...Bravo, místo posunu na druhé místo, který mě měl čekat, přišlo tohle, i moje chyba, ale prostě něco, co moc ovlivnit nešlo.

Murray se v úterý vrátí do tréninku, fajn, měl mít středu/čtvrtek. Ve středu oznámí úmrtí otce a že je zase out, takže add Jarryho, jenže ten nedostal b2b čtvrtek a nepochopitelně ani sobotu, takže jsem ho bral úplně zbytečně. Mezitím Reimer, který snad měsíc nevynechal jediný zápas musí teď pustit do branku tu finskou čučku. Bravo. A aby toho nebylo málo, tak Jones nejenže chytí úplný ho*no, ale on se taky zraní, takže z víkendového b2b nemá ani jeden start = 3 starty a sbohem druhé místo, spíše propad a vzhledem k příštímu double weeku s lídrem fakt nechutně pochuchaný naděje nejenom na bye, ale i na celé PO.

Bleju velebnosti :grc: :bitka3:
tomasinho píše:A je to totálně v prdeli,...
Bleju velebnosti :grc: :bitka3:
:moj:
este mozes dnes otocit SOG GWG a G takze aspon tak..kazdopadne nastve
utrapena vyhra s Holland's Red Army 8:7.. nic som nestratil, na PO som ziskal jeden bod.. uprimne som cakal lepsi vysledok, ale podla priebehu som rad aj za tento.. blbe bye weeks.. smola,nic som z nich nevytazil, skor naopak.. v tomto matchupe mi kazdy den hralo o 1-2 hracov menej.. nemohol som to korigovat ani na FA.. 2 fa tahy som musel pouzit na backupov aby som vobec mal 4 starty golmanov (ktorí mi vyhrali matchup) spolu so ziskanym bernierom. inak nic som nemal vo svojich rukach :evil: aspon som tych golmanov riesil prezieravo cez tyzden a nenechal som to na vikend, bo by som tie starty naisto nedal.. sice som do vikendu musel hrat s 1 volnym postom, ale co uz ( najprv kvoli trejdu a potom pripadnemu miestu pre golmana).

Inak trejd uz sem petrik hodil.. talbotovi som pred sezonou veril (vlastne edmontonu).. nakoniec je sezona odpiskana. edm sa zrejme pozviecha v dalsej sezone, ale ktovie ako to bude s talbotom, lebo vobec nechyta dobre. dostal som varlamova s bernierom. statisticky si tuto sezonu nepohorsim v brane. uvidime co v dalsich sezonach, ale cenou za to bol zisk hischiera. to ma na pozicii c stabilizuje do buducnosti (duo scheifele+ hischier), popri veteranoch bergeronovi s getzlafom. a je to diabol :cert:
:pc: v odvete stale bez prehry, ale vitazstva 8:7 (aj ked cenne), remiza 7:7 ehm, je to zakazdym krok po kroku, ale potrebujem uz kurna trhnut nejaky 2_ciferny triumf
po winneri Della (brankari bez jedinej prehry wow) som bol v tom, ze to mam 9:5 a spokojnost, no ono rano :eek2: petrik dorovnal v pp a mojou chybou som si neustrazil fw (nas*at!)
jeden fa vysiel uplne navnivoc, aj ta prehra v shg, gwg o bod zamrzi, co uz
po mensich rezoch v kadri (adieu Marleu+Silfv add Nash +bks!) hadam predlzim seriu bez prehry a nejako to tam hore uz skôr ci neskôr konecne dolepim, pomohla nakladacka Lukasovi (sam si ju pred matchom skusene privolal:)): len ta horna PO svorka nie a nie polavit :tvrdas:
ja pravdepodobne uz vynecham hodnotenia do konca sezony lebo nie je co hodnotit..u mna budu dobre vysledky zavisiet len od toho co mi super dovoli..a tento tyzden mi tomasinho dovolil dost :D 10:6 je inak nezasluzeny vysledok

len pripominam moznost trejdov mojich dalsich hracov..mna zaujimaju len picky na drafte + utocnici/brankari na keepovanie..nic ostatne nema pre mna vyznam
No ja som si pred nedelou zelal 2 veci – aby som nejak dorovnal/otocil tie PPP a aby Dell prehral resp. aspon nevyhral... prve sa podarilo (aspon vyrovnat), druhe sa nepodarilo takze som bol zmiereny s prehrou. Ze by som mohol otocit FW kde som pred nedelou prehraval o nejakych 20 ci kolko sa mi ani neprisnilo :D
Pomohlo ze centra zacal hravat wheeler (uz mu pribudol aj C post, parada) a ten vcera zapisal 11FW :poklona:
Dokonca som skoro dobehol aj 19b stratu v hitoch – nakoniec som prehral len o 4 (v nedelu na hity 20:5 pre mna)
Celkovo to bolo cely tyzden vyrovnane, skore sa z priebeznych 7:8 prilis nemenilo.

V tabulke je to 5 tyzdnov pred koncom ZC celkom optimistiske (klop klop), ak sa mi podari nedostat nejaku kefu a uhrat aspon tesne vyhry tak by to PO mohlo klapnut... ale este to bude tazke

K vymene s dunimom:

Je to samozrejme dlhodoba investicia do Talbota. Na zvysok tejto sezony sa mi to pravdepodobne neoplati. A lahko mozne ze to skonci ako dunimov win aj s odstupom par sezon.
Ja osobne Oilers verim ze od buducej sezony budu znovu tvdit muziku na cele pacifiku. McJesus je na to prilis dobry aby to tak nebolo, tuto sezonu beriem v ich podani za haluz. Otazne je ci po tejto sezone nestratia s Talbotom trpezlivost a nenahradia ho niekym inym. Ak ano tak to bude pruser... :nervozny:

Strata Varlamova/Berniera na zvysok tejto sezony asi bude boliet – Avs hraju nad ocakavanie dobre, bojuju o PO, vyhry utesene pribudaju... otazne je co do buducnosti. Varlamov ma zmluvu este na dalsi rok, ale je cim dalej viac injury prone. Viem si lahko prestavit moznost ze Avs zacnu v blizkej dobe intenzivnejsie hladat jeho nastupcu ktory by branku najneskor od sezony 2019/20 prebral naplno. Rozhodol som sa ho vymenit kym ma este aku taku hodnotu.

Strata Hischiera trosku mrzi, ale bez neho by to samozrejme dunim nezobral :) v kazdom pripade myslim ze center sa vzdy zozenie lahsie ako brankarska jednotka dobreho timu... riskol som to s tym ze Talbot by tuto definiciu mohol este dlhe roky splnat. Uvidime...
Já se k minulému týdnu nevyjadřuju, ještě bych se zas nasral. PO snad klapne, ale chtěl jsem víc, útok na druhé místo už tak reálně nevypadá.
TRADE ALERT

Chara + Round 22 :arrow: Alaska Wolves

Schmidt + Round 19 :arrow: Preshow Destroyers
O chvilu sa premenujem na Alaska Destroyers a Anty na Preshow Wolves :giggle:
petrik píše:O chvilu sa premenujem na Alaska Destroyers a Anty na Preshow Wolves :giggle:
ked sa nikto iny nechce so mnou hrat :( :-D
Week 14 - vs Big Bad Bruins, loss 7:8


Škoda slov fakt. Zas těsně prohraný body, PPP, SV, SV%... GA srovnaný. Ta liga je teď tak nechutně vyrovnaná, že při každym weeku teču a potim krev.

Chokers hvězda týdne: Ryan Suter :plus: 4 zápasy, 1+3, +1, 1 GWG, 9 SOG, 8 hitů
Chokers zklamání týdne: Brandon Saad :minus: 4 zápasy, 0 bodů, -1, 15 SOG

Week 15 - vs Colorado Rapids, win 8:7


:sok: :scare: :dance: :rocker:

Po čtyřech týdnech bez výhry a samých frustrujících, veskrze těsných prohrách jsme to konečně prolomili. Radši se moc nepídit po tom, jak jsme to prolomili (shutout pro Joea v neděli víceméně anuloval dva moje skvělý starty golmanů, ovšem urvaný SV a srovnaný áčka stačily)... hlavněže prolomili, teď se to snad rozjede.

Nadcházející double week odehrajeme s Lukášem, kterej má ještě šanci dohnat ten náš vyrovnanej peloton, takže jde o dost podstatnej double week. Ale deka je pryč, Jadenek co nevidět zpátky... bring it on!

Chokers hvězda týdne: John Tavares :plus: 4 zápasy, 4+1, 1 SHP, 1 GWG, 15 SOG, 50 FW
Chokers zklamání týdne: Corey Perry :minus: 4 zápasy, 0 bodů, -4, 9 SOG
1337 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS