Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Nemáte náhodou někdo k dispozici jako rentala brankáře co?
Howard? :D

myslim ze nic lepsie ako rentala nezozenies
tomasinho píše:Nemáte náhodou někdo k dispozici jako rentala brankáře co?
Uzdrav mi Crowa a dám ti Haláka klidně za 22nd :-D
toho sa nezbavim uz ani v keeperi?! :cepi:
apelujem na Springfield Duffmen....nedostatok casu, riesenie inych veci oka, oka...ale co dat aspon vediet, sorry chalani blabla, nejaku nahradu docasnu abo co....vytaca ma, ze tou neaktivitou sa automaticky "pomaha" superom v boji o PO...a ja sa môzem snazit
imp to dal 11:5, vsetky G stats loganovi usli pre nizky pocet startov+benche od zaciatku tyzdna....jeho tyzdne spredoslych matchov som uz nepozeral, postacilo mi toto (pricom kader ma slusne nadupany)
mohol by som byt ticho, vychutnat si tuto jeho neaktivitu a nazbierat to potrebne 2ciferne vitazstvo, kedze po suboji s imp ho riesim vo vzajomnom suboji, ale seriem na take lacne vitazstva
:thumbsdown:
S Loganem sem to už řešil soukromě, v podstatě slíbil, že se o to zkusí starat víc, ale že zároveň nabízí svuj tým k dispozici, páč to asi už nikdy o (adekvátní) tolik lepší nebude.

Problém je, že... s druhou divizí už uplně neni kde brát. :neviem:

Kdybyste ale někdo měl tip, dejte vědět, nemám problém předat tým i během sezony, když to takhle ovlivňuje vyrovnanej boj o PO...
fantomas píše:Kdybyste ale někdo měl tip, dejte vědět, nemám problém předat tým i během sezony, když to takhle ovlivňuje vyrovnanej boj o PO...
no mna napadol napr. Redy... kedysi bol stabilnym ucastnikom klasickej HF ligy, mozno by sa dal ukecat na vyskusanie keepera :neviem:
No kdybyste vubec nevedeli, tak to muzu docasne odklikat..
tomasinho píše:Nemáte náhodou někdo k dispozici jako rentala brankáře co?
Hele, už to asi aktuální není, Murray se měl vrátit k tréninku, nějak to teď přežiju, nemůžu nad ním s Jonesem zlomit hůl. Škoda, že mi o chvilku utekl add Della, kterého jsem měl do té doby skoro furt, jen jsem ho na chvíli dropl. Howardy a Haláky si nechte :giggle:

Ale pořád platí, že jsem pro jakékoliv vylepšení týmu, takže pokud máte rentaly k výměně, piště do PM nebo posílejte offery v yahoo klidně.
No kdybyste vubec nevedeli, tak to muzu docasne odklikat..
Zober to a potom odklikni/ zrus/dojednaj trejd na ktory cakam uz pomaly druhy tyzden :roll: a neporaz ma :scare: :!:
Ještě před relokací vyhlašuji, že na trading block umisťuji všechny hráče Springfieldu. Sice jsme s Garym Bettmanem ještě nedořešili všechny administrativní záležitosti a ani neproběhlo oficiální představení nového sídla a identity, ale sportovní stránka nemůže čekat. Jako protihodnotu beru vše - hráče, picky, prospekty.

Follow us for more information about new franchise


PS: Nabídky typu Engelland a Seabrook za Matthewse přijímat nebudu. Díky.
fantomas :bitka: človek sa snaží, drží s favoritom krok a nakoniec prehra 7:8 (vďaka zákrokom Elliotta :scare: ) Ale potešilo zistenie, že s tým kádrom dokážem držať krok s tímami, ktoré sú na PO miestach.

No prejdime k zásadnejším veciam, som ochotný trejdovať skoro všetkých hráčov, nedotknuteľní sú jedine Stamkos, Namestnikov, Eberle, Keller a Hellebyuck (ktorý sa v off-season odo mňa keepu nedočkal :dudo: ), mladíkov ako Fiala, Sergachev, Tkachuk a McAvoy sa ale tiež nebudem bezhlavo zbavovať.

Avšak hráči ako Landeskog a Ghost nie sú k dispozícii ako rental players, obzvlášť trejd Ghosta prichádza do úvahy jedine v prípade veľmi dobrej ponuky
tomasinho píše:
tomasinho píše:Nemáte náhodou někdo k dispozici jako rentala brankáře co?
Hele, už to asi aktuální není, Murray se měl vrátit k tréninku, nějak to teď přežiju, nemůžu nad ním s Jonesem zlomit hůl. Škoda, že mi o chvilku utekl add Della, kterého jsem měl do té doby skoro furt, jen jsem ho na chvíli dropl. Howardy a Haláky si nechte :giggle:

Ale pořád platí, že jsem pro jakékoliv vylepšení týmu, takže pokud máte rentaly k výměně, piště do PM nebo posílejte offery v yahoo klidně.
Hmmm ty si toho ale nalozil na trading block :cool:
petrik píše:Hmmm ty si toho ale nalozil na trading block :cool:
Jo, chce to změnu a úplnýma sračkama to nedosáhnu. Došel jsem do bodu, kdy jsem ochoten trejdovat i McDavida, pokud by to bylo pro dobro týmu. Jestli je teda nějaký zájemce, cena by pochopitelně byla astronomická žřejmě, ale nedotknutelný není. Pořád je to nejlepší hráč ve hře na nějakých klidně 15 let dopředu že jo. Muselo by to být jó něco, abych to vážně zvážil.

Ostatní jsem taky zkusil vzhledem k zájmu. Pokud by někdo chtěl zkusit něco větší. Nejsem nucený je nějak měnit, nepanikařím nijak, jen taková sonda, jaký je asi zájem. U těch gólmanů spíš možná i takový impulz, pořád jim věřím, měnit je teď, když mají slabší formu by nebylo výhodné. Leda by někdo jó chtěl.
:monokel: to ako vazne sa mi vsetci zrakvia prave teraz? :grc:
Scheifele mimo do konca nasej zakladnej casti.. to iste Nugent Hopkins.. Palat este o 2 tyzdne dlhsie.. k tomu dnes aj Forbort a hlavne Schneider.. minuly matchup nechytal 3z, lebo mal sracku.. teraz pre zmenu koleno :bitka3: update o zraneni bude az vo stvrtok, takze som si z preventivnych dovodov minul 3. fa tah na Lehnera :hroza:
Uvidim v akom stave bude kader po ASG a podla toho sa zariadim.. pripadne ak by mal niekto zaujem o ir palata za zdrave lw (samozrejme by sme sa dohodli na adekvatnom drafte k palatovi)... inak som ochotny vymenit hracov ako josi, getzlaf, van riemsdyk, ak by to davalo zmysel..
Tak já se loučím.
Opravdu jsem se snažil, ten tým má kvalitní jádro a já z něj nedokázal dostat maximum. MOmentální situace kdy jsem se stěhoval, mám novou práci a je toho opravdu hodně mi to dost stížila a já sám vím že kdybych se o tým staral víc, tak by měl na víc. Nicméně hraju ještě druhýho keepera, kterej má delší historii, takže jsem řešil ten a tady už pak nebyla moc síla se věnovat ještě Duffmenům. Přeju honzissovi hodně štěstí, je to zkušenej manažer a myslím že v týmu najde i několik oblíbenců, který si snad nechá. Ačkoliv se mi vlastně ani jednu sezonu nedařilo podlle představ, tak si myslím že základ týmu na kterým se dá stavět tam určitě je.
Mějte se, hodně štěstí :klobuk:
Jo a omlouvám se všem, kteří se mnou chtěli v poslední době trejdovat a nereagoval jsem. Já si to všechno pročetl a většinou mě ty naídky nezaujaly, nebyl jsem ale schopnej vymyslet nějakej rozumnej counter offer.

ad cepi ... sestavu jsem se snažil nastavovat poctivě, jestli jsem vynechal, tak to bylo jen pár konkrétních dní. golmany jsem nedal kvůli bye weeku, což jsem si neuvědomil protože mám jen 2, no , takže se omlouvám. :)
TRADE ALERT

Tomáš Hertl & 22nd pick :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

16th pick :arrow: Charlotte Godless


Jeden z vytoužených rentalů je tady, trojpost, FW, solidní PPP, měl by pomoct.
tomasinho píše:TRADE ALERT

Tomáš Hertl & 22nd pick :arrow: Hogsmeade Hedgehogs

16th pick :arrow: Charlotte Godless


Jeden z vytoužených rentalů je tady, trojpost, FW, solidní PPP, měl by pomoct.
Tiez som mal nanho zalusk, ale nie za tak vysoky pick
u mna dnes
ziskane body: 1+5, -6, 0 SHP, 0 GWG
benchnute body : 6+1, +3, 1 SHP, 2 GWG

ziskane GK stats:
W 0
L 1
GA 3
SV 6
SV% 66,7%

benchnute GK stats:
W 0
L 0
GA 1
SV 17
SV% 94,4%
u mna :hroza: jedine stastie?, ze sa riesi 2 tyzdnovy tyzden, aj ked velke oci podla priebehu nemam, tie G stats ma podla vsetkeho potopia (Vasil staci na vsetko sam, zatial co moji si uz v predstihu pred pauzou zbalili svestky) a ak to skonci 2_cifernou kefou, to PO :unsure:
BLOCKBUSTER TRADE ALERT


Connor McDavid AKA McJesus :arrow: Charlotte Godless

Jack "The Coach" Eichel & Filip "not better than Erat" Forsberg :arrow: Hogsmeade Hedgehogs
GM Hogsmeade Hedgehogs k nečekanému trejdu: "Dospěli jsme k závěru, že pro potřeby organizace bude lepší vyměnit nejlepšího hráče, největší tvář franchise a hráče, kvůli kterému jsem i přišel. Bylo to těžké rozhodování, měl jsem na stole dost nabídek, jednu i snad i výhodnější než tuhle, ale dospěl jsem k názoru, že tohle bude nejlepší možný obchod. Získal jsem podobně kvalitního franchise playera jen o půl roku staršího, který je kapičku horší, ale i tak je to v tak ultratragickém týmu PPG player. A k tomu návrat Forsberga, kterého jsme měnili za Kucherova. Takže došlo k tolik cílému zlepšení depthu na křídle, tihle dva hráči dohromady mi teď i u budoucna dohromady dají víc než McDavid. Ztrácím sice X-factor, ale získávám depth a hlavně prvotřídního kouče že jo." :frajer:

Takže tak, sorry všem, jejichž nabídky jsem nepřijal, ale Eichel faktor to převážil.
pekny trejd :thumbsup:
All-Star break výměna mezi...
Silesia Ice Miners :arrow: 18. kolo

NoBa Witchers :arrow: Nino Niederreiter & 22. kolo
TRADE ALERT


Halifax Royals :arrow: I. Provorov + 18. kolo + 23. kolo
Charlotte Godless :arrow: 13. kolo + 17. kolo


Halifax Royals :arrow: J. Drouin + 14. kolo + 17. kolo
Silesia Ice Miners :arrow: M. Granlund + 22. kolo + 23. kolo
1337 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO