Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Další skvělé představení týmu vedeného geniálním Butchem. :klobuk:

Bergyho formace z ledu absolutně vymazala Matthewse a spol. Její precizní nasazování na nejnebezpečnější hráče soupeře nemělo chybu. Sám Bergeron podal další famózní výkon a letos snad poprvé jej komentátoři zmínili v souvislosti s Hart Trophy.

Chára nastoupil k utkání č. 1400, bylo vidět, jak si zápas užíval. Rask vychytal několik vyložených příležitostí soupeře, byl bezchybný.

Potvrdili jsme excelentní formu (celou druhou třetinu jsem měl spadlou čelist), série šesti proher přetržena, Babcock si musí na sté vítězství na lavičce Leaf počkat.

win :cinka:
:ciga:

Něco k čtení před b2b s @DRW a @NYR.

http://www.bostonherald.com/sports/brui ... e_playoffs" onclick="window.open(this.href);return false;
Až na závěrečnou EN jsme zápas s Wings v klidu a jasně drželi ve svých rukách.

Samotný zápas patřil do kategorie "podprůměrný", v pomalém tempu a hrobovém tichu.

Bez Marchanda máme zápis 4-1-0. Vrací se do zápasového kolotoče, mohl by rozprášit uvadající Rags.

win :cinka:
BosBru píše:Samotný zápas patřil do kategorie "podprůměrný", v pomalém tempu a hrobovém tichu.
Aha, tak preto som zaspal hneď po 15 minútach! :lol: Ale ten poloprázdny štadión, fakt musí byť o držku tam hrať, fandiť, čokoľvek..
Klasický zápas proti Detroitu, kto z koho. Najviac poteší, že to nešlo do predĺženia. To by nás mohlo stáť cenné sily a body proti Rangers. Stále sú silnejší v útoku ako Wings. Ako "BB" spomenul, Parchant je späť, plný chuti po góloch a má čo fanúškom a týmu vracať. Očakávam hattrick :jupi:

P.S. Vidieť tým a ich hru okolo Henrika je na zaplakanie. Škoda, že nezískali pohár 13-14 respektíve 14-15. Vtedy to bol iný Rangers, iný Henrik..
Dnes šialený zápas. Prva tretina vyrovnaná. Tlak bol skôr náš ale miestami mali Rangers neuveriteľné šance. V druhej tretine sa to zlomilo na Henrikovi, veru už ma vrchol asi za sebou. Za stavu 4:1 až na pár momentov (A gólov!) už nebolo na čo pozerať. Vyzdvihnúť musim McQuaida, po ani nie velmi tvrdom zákroku nevahal zhodiť rukavice druhýkrát. Carlo bol dnes v niektorých momentoch ako starý skúsený harcovník! A na záver Tona, rozhodne dnes Bruin of the Match. Nebyť jeho tak sa naťahujene aj v druhej a tretej tretine. Kritika len na stredných útočníkov, príliš vela priestoru mali Rangers predpred našou brankou v prvej tretine a nebyť Khudobina, fasneme ďalšie dva.
kuva skoda tej puta prehry s hydinou, mohli sme trhat rekordy :-/ aj tak su tie vysledky (vykony) absolutne sialene
mat dalsieho Thomasa v brane potesi:) Dobbyho vylety pomaly do stredu klziska, kolotoce okolo vlastnej osi, no lapa sicko :cool: pochytal golovky, ked sa lamal zapas, ex_ kralovna to ma najlepsie zda sa uz za sebou :moj: a s celym Rags idu do kytek
pritomnost Marchanda v time inak citit, v oslabovke dovi dopo:))
bod za Bolts so zapasom k dobru, here we go
Klobouk dolů před Cassidym, před Bruins. :klobuk: Ach, když vidím, co dokáže udělat změna jednoho trenéra, který se nebojí dát více prostoru mladíkům... :cry:
Rono píše:Klobouk dolů před Cassidym, před Bruins. :klobuk: Ach, když vidím, co dokáže udělat změna jednoho trenéra, který se nebojí dát více prostoru mladíkům... :cry:
U něj nejvíce oceňuji smysl pro detail a rychlou (zpravidla správnou) reakci na vývoj zápasu. Střídačka je opravdu jeho království.
Práce s mladíky je další plus v jeho trénování. Částečně je to dané i tím, že se sestava za jeho dosavadního působení mění vlivem značného množství zranění/absencí, tzn. moc jiných řešení mu nezbývalo a navíc má šťastnou ruku na výběr těch správných chlapců (např. McAvoy, DeBrusk, Heinen).

Osobně jsem nejvíce nadšený z našeho bottomu. Když to srovnám např. s Flyers, tak to je jako nebe a dudy.
Bostončan píše:... A na záver Tona, rozhodne dnes Bruin of the Match. Nebyť jeho tak sa naťahujene aj v druhej a tretej tretine...
Zápas jsem neviděl, ale sestřih mi ukázal, že vytáhl několik parádních zákroků v první třetině. Po tom sněhulákování s Ducks předvedl lepší level. :good:
:slintac: :cookies:
S bliziacim sa trade deadline ste uz rozmyslali? Osobne si myslim ze by sa velmi nemalo zasahovat do slapajuceho teamu ale ja by som si vedela predstavit nejakeho dobreho obrancu...
Súhlas, avšak ja by som počkal a túto sezónu to už neotváral. Mužstvo je hore, šlape ako dobre namazaný stroj a ani jeden z chalanov si nezaslúži vidieť ako sa na jeho post zháňa náhrada. Určite ale súhlas, potrebujeme jedného obrancu, ktorý bude posledným dielikom skladačky a konečne bude z Cháru už "len nepotrebný hrajúci kapitán". Nemôže predsa byť 40 ročný hráč najlepším hráčom na svojom poste. To už je niečo zle-nedobre (alebo je dotyčný z inej plánety ako Jagr a spol)

P.S za týmto tvrdením si budem stáť aj keby zrazu klesneme na 5-8 miesto a vypadneme v prvom kole Play Off. S touto súpiskou u mňa splnili očakávania už minimálne 2x a majstri sú pre mňa už teraz :)
Mluví se o posílení dvou postů (nebo alespoň jednoho z nich). Konkrétně jde o levého beka a pravé křídlo (prý k vylepšení PP).
Za nynější situace nejsem pro zásah do sestavy, protože "velké jméno" by nás stálo mnoho. Obranné páry fungují, máme sedm kvalitních beků. Útočné trojice hrají extratřídu, navíc v záloze je kvalitní náhrada v podobě Vatrana, Czarnika nebo Cehlárika.
Osobně si myslím, že něco zkusíme, ale nebudeme to hrotit za každou cenu.
za mna obranca...v PO budu praskat kosti, Miller, ci McQ to pri ich zdravotnych pataliach ziadna istota veru
velke meno za nejaky zbytocne vyhodeny package asi nehrozi, Swee je skôr konzervativny v tomto:) a pokial kara funguje, nie je najmensi dôvod pre rez v kadri, ako vravim, obranca :frajer:
Ouha, to byl nepovedený zápas. Konec série Raska. Žádnou paniku, ale vraťme se nohama na zem.
S Devils to nebylo zdaleka ideální, ale tým zaslouží pochvalu za skvěle sehraná oslabení. Naše góly (včetně 2x SHG) asi nebudou v žebříčcích nejhezčích akcí večera, ale to určitě nikomu nevadí.

win :cinka:
Zajímalo by mě, jak velký zájem je o Maroona. Tenhle "big boy" (191 cm, 102 kg) vloni vyrostl vedle McDavida, letos je asi mírně za očekáváním. LW s levým držením hole kopíruje všechna naše křídla na této straně. Tzn. logická podpora a posila málo zkušené ("nováčkovské") levé strany (vyjma Marchanda)...
Pozrel som si aspoň rozšírený zostrih no a opäť musím povedať, že vďaka ti Tono za dva body! Ta obrana... Zdeno by mohol polámať zopár hokejok nech sa spamätajú. Dva zápasy stačilo :evil:

Čerešnička na torte bol budík Marchandovi na konci. Karma, damn right you bitch! :yahoo:
Bostončan píše:Čerešnička na torte bol budík Marchandovi na konci. Karma, damn right you bitch! :yahoo:
tak to bola solidna chutovka :giggle:



hit :good: ale nasledne mi Severson pripomenul tu ex_korytnacku od Habs, ktora ked nieco rozdala, nasledne zutekala alebo sa schulila do ulity:D ratalo sa mi, ako po nom ihned vystartovali nase dvojite veze :good: toto sa mi v time a vo vseobecnosti zakazdym pocita, ako v podobnych pripadoch nikto nic neriesi :thumbsdown:
Nejako sa nám to "bordelizuje", žeby kríza? :neviem:
Marchand je podsaditý, ale tvrdý chlapík, tohle očekává v každém zápase. Navíc si i tak v této situaci připsal áčko, takže pohoda. Konkrétně v tomto zápase skvěle pracoval v oslabení.

Krize není, jen jsme zahráli podprůměrně (se Sabres) a průměrně (s Devils). Teda zejména v defenzivě to skřípalo, dvojice Chára - McAvoy nic moc, no. Kdo z nás čekal, že budeme v půlce února (a mnoho týdnů předtím) patřit mezi top3 týmy ligy. Já určitě ne...
Jako jestli získáme Grabnera nebo Maroona za přívětivou protihodnotu (výběr, prospect), budu spokojený. Měním názor, jedno křídlo rád uvítám. Naopak určitě nestojím o E. Kanea a Nashe.
Dnešní předzápasový program bude věnovaný ročníku 1977/78, kdy náš tým prohrál finále SC s Habs v poměru 2:4. Ale hlavně 11 hráčů tehdejší sestavy v regularu vstřelilo soupeřům 20 a více gólů, což je rekordní počin. Je zajímavé, že 10 hráčů nedalo 30 a více gólů, hráči se pohybovali mezi 20 a 29 góly, jediný - Peter McNab - to rozparádil na 41 branek. Čekejte mírné zpoždění zápasu.
Plameny sfouknutý, výkon opět v pořádku. :good:

Do první třetiny jsme vstoupili razantně a gólem R. Nashe, pak soupeř skóre otočil dvěma slepenci. Druhou třetinu nastartovala dlouhým tlakem Krejčího řada, Nash vyrovnal a pak už předvedlo svoje umění Dynamic Duo. Bergy s Marchandem válcovali soupeře v ES, PP i PK. Neskutečně dominantní výkon podpořený vynikajícím Krugem a spolehlivým Raskem. :poklona: Bergeron dal dnes dva góly, v 19 zápasech vstřelil 18 gólů. Famózní! :klobuk:

V zápasech s NJD a CGY byl zatažený Pastrňák (ice time: 13:42, 12:02). Částečně to vynutila oslabení (celkově 12), na která nechodí, částečně slabší výkony trvající od porážky s BUF. Navíc od poloviny zápasu jej Cassidy vyměnil za Backese. Uvidíme, co tím trenéři sledují...

win :cinka:
7906 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS