Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no mueller zatial poslany na conditional stint (3z abo 6 dni).. dovtedy sa situacia musi poriesit.. myslim ze to schyta hayes a budeme mat 8 bekov na supiske. aspon zo zaciatku. podla mna nie uplne idealne.( hlavne ked jeden az dvaja pri momentalnej hre lovejoya budu mueller, santini, severson.. ja nas nevidim v trejde za kridlo, hlavne nie pre spomenutych kanea s hoffmanom.. su to lw a tam mame pretlak.. na rw mame palmsa s brattom.. je tam moznost upgradnut sa cez stafforda, ale na to je cas pri tdl... skor nas vidim v trejde za top 4 ld... tam by som si vedel predstavit pustit seversona + prospect+ draft za hotoveho hraca.

s neproduktivnou druhou lajnou suhlasim.. ale tak hynes ju poskladal tak, ze tam napchal vsetkych hracov po zraneni a tí nie su rozbehnutí, ani vo forme.. pri rotovani zistil, ze palms hral dobre so zachom a spojil ich s woodom a je to dobra trojka.. v dvojke je snad zas hot stafford, zlepsujuci sa mojo so zajacom. minuly zapas skorovali. za mna momentalne utoky vyzeraju dobre poskladane :good: .. este by som vymenil v stvorke noesena s colemanom (to sa skor ci neskor stane).

dnes nas cakaju flyers, v brane znovu s kinkaidom. dnes ocakavam ovela lepsi vykon ako naposledy proti nim, ktory bol odovzdany a bez emocii.. zostava rovnaka ako proti caps.. hall netrenoval, hadam nastupi. pome devils :cert:
dunim píše:skor nas vidim v trejde za top 4 ld... tam by som si vedel predstavit pustit seversona + prospect+ draft za hotoveho hraca.
mas nekoho konkretniho na mysli, kdo by se te libil. Ja mam strasne rad Johnsona z CBJ
:hroza: zas zly vykon proti diviznemu rivalovi (flyers hrali velmi dobre :klobuk:).. od stavu 0:3 sme mali prvu golovku asi tak 5 min pred koncom, dali nas s prstom v nose.. s takouto hrou PO nedame.. musime zabrat.. ak nieco vylepsime, zakonite nieco ine poserieme.. idu nam pp a mame zlu pk? fajn, zapracujeme na pk, ktora je razom vyborna a presilovky zacneme hrat otrasne.. vobec si nou nevieme pomoct, pritom sme dostavali v poslednych zapasoch dost moznosti..(vzdy usmudlame jeden nahodny gol, inak ju travime za vlastnou branou v snahe vobec rozohrat)... prepadavame v obrane?.. zapracujeme na strukture, skusame to zavriet, len nejak potom nestihame forceking a nasa hra vyzera tak ako vyzera.. sme menej nebezpecny a prechod do utoku je zly.. proti flyers sme neboli schopni normalne prejst strednym pasmom..

caka nas dnes detroit, to je zapas co musime bezpodmienecne vyhrat, lebo potom nas caka btb zapas v bostone a tam necakam od nas nijaky vzdor v momentalnom rozpolozeni. a vo stvrtok v nashville.. tazke zapasy.. chvalabohu potom prichadza velmi vhod prestavka. zacali sa kopit zranenia.. Hall nie je v poriadku, netrenuje, len hra zapasy (poslednych 7z 5+7).. zranil sa gibbons (zlomeny prst), zranil sa aj kinkaid (koleno), ktory zaskakoval za schneidera so zaludocnymi problemami.. Inak kinkaid :hroza: z poslednych 9 zapasov dostal 3x gol z prvej strely a proti flyers tiez velmi skoro. moze za to aj tim, ale kinkaid spinka. najazd leeho proti isles len tienoval, vobec nechytal a za taky druhy gol proti washingtonu by som ho poslal na mesiac do kamenolomu makat.. za stavu 3:1 :slap: to nebol captavy gol ktory mu presiel, co sa stava... on bol proste mimo.. taky pomaly a lenivy presun po prvej strele som nevidel uz strasne dlho a to ako technicky a v akej pozicii celil tej strele je na hanbu golmana v nhl :bitka3: pritom nam uz dokazal ze to vie lepsie a konzistentne.. Schneider tiez strieda formu tuto sezonu a nie som si isty ci nam zmena trenerskeho golmana pomohla..

Zranenie gibbonsa momentalne riesi situaciu s muellerom (neriesi kto bude hrat).
Kvoli zraneniu kinkaida si zachytal prvykrat (a dufam ze aj posledny) ken applebby.. gol neinkasoval, nazvyme to uspech. mal 2 vyborne zakroky, inak bol zufaly. dvojku asi bude robit aj nadalej, nemame koho povolat. blackwood je tuto sezonu uplne mimo po velmi pozitivnej druhej polke minulej sezony.. a lack sa mi zda je zraneny.. snad bude Schneider ok a cakam ze odchyta vsetky 3 zapasy tento tyzden..
mas nekoho konkretniho na mysli, kdo by se te libil. Ja mam strasne rad Johnsona z CBJ
nemam na mysli ziadne meno. neviem kto je dostupny, za aku cenu a ci to vobec shero riesi..
Johnsona by som bral pred sezonou ako posilnenie, ale teraz urcite by som radsej bol za trvalejsie riesenie ako rentala.. teraz si za takeho hraca mozme dovolit zaplatit..
tak a mame tu prvni krizi. Nejhorsi je ze ten vykon proti Bostonu ani nebyl tak spatnej, ale kdyz nedavame tutovky tak to se pak spatne hraje. Furt jsme v dobry pozici, ale musime vyhrat dalsi zapas. Proti Preds to bude strasne tezky, ale je potreba aby trosku pomohli fanousci doma. Bez Hall a MoJo to bude dost zajimavy. Nico bez Halla naprosto neexistujici, Bratt taky nic moc ale rozhodne lepsi nez Nico. To co predvadi Zacha je fakt nechutny. Kdyz jsem videl proti nam Provorova tak se mi chtelo brecet. Ze Zachy maximalne vyroste center 3 formace co nasbira za rok 30-40 bodu. Driv jsem s tim nesouhlasil ale ted rikam, prodejme ho dokud ma value. Nejvic se mi libi z naseho teamu asi Wood. Dre a ikdyz nema takovy skills tak se dokaze prosadit. Ta sezona je furt dobre rozehrana, ale potrebujem posilit. Shero make some calls
tak s kym se uvidim ve Svedsku? pokud se nestane něco necekaneho, tak ucite jedu. kdo vi kdy se postesti videt Devils nazivo.
megaton píše:tak s kym se uvidim ve Svedsku? pokud se nestane něco necekaneho, tak ucite jedu. kdo vi kdy se postesti videt Devils nazivo.
No nevim, přijde mi, že to můžeš rovnou letět do Ameriky, jak to mám naplánovaný já.
Pořád mi to vychází na odpolední sobotní zápas zhruba 20,000 komplet. (pátek tam, v sobotu zápas, neděle projít New York a v pondělí domů. Letenka 10, zápas 2, ubytování 6 + jídlo a tak)
Nevěřim, že to do Švédska vyjde o moc levnějc.

Aha, tak letenka vychází levnějc, než jsem čekal.. Pak asi jo.
Jako jo, ale když už nekam letet 10 hodin , nebo kolik, tak na dyl. Nesnasim totiž letani a zvazuju ze tam pojedu autem, ale když zvazim pomer cas/ peníze tak se asi na ty dve a pul hodiny premuzu. Co jsem tak koukal, tak letenka max 3000, k tomu nejaky AirBnB, vzhledem k tomu ze pojedu asi s rodinou, tak 1000 za noc a osobu (co jsem se tak koukal) + listek pocitam tak max 5000. Coz na nejaky prodlouzeny vikend celkem jde.
Do svedska sa 100% chystam, zaklad bude vymaknut vstupenky..

K hokeju. po serii zlych vysledkov sme dali dokopy 3 vyhry v rade co je super.. s buffalom sme museli a aj sme to ukopali. proti flyers by zapasu svedcala remiza, ale radovali sme sa golom v zavere.. plus sme konecne bojovali.. ked uz zajac bije gudasa, tak nam hori pod zadkom.. k tomu si voracek uzil zopar dokoncenych hitov za svoje reci po zakroku gudasa na palmsa a parkrat sa zbieral z ladu :good: tak ma vyzerat suboj s diviznym rivalom o PO... proti btb pens to bola jasna zalezitost a nedali sme im sancu.. tlak mali akurat v uvode, comu pomohla presilovka, inak uz len zo 2-3 prilezitosti.. mohli sme vyhrat pokojnejsie vyssim rozdielom.. skoda inkasovaneho golu, ked sa v utocnej tretine zabudli stafford s hallom a malkin mal volnu cestu k brane.. konecne zaberaju aj ostatne lajny, nielen prva.. dvojka v zlozeni wood-zacha-palms zabrala proti buff a flyers. proti pens zabrala trojka coleman-zajac-noesen, ktora si mazala crosbyho lajnu na chleba.. Hall si ide svoje, proti pens mu ale velmi nesekundovali bratt s hischierom, snad to bolo sposobene silou oponenta a v dalsich zapasoch nas potiahnu k vyhram.. v divizii sme druhy so ziskom 62 bodov.. na PO mame naskok 5 bodov.. na stvrteho v divizii 4 body a 1-2 zapasy k dobru. poziciu mame vybornu. do konca zakladnej casti nam ostava 31 zapasov a staci nam hrat na urovni 50% aby sme to PO dali. dolezite budu hlavne divizne zapasy.. do konca februara nas caka 7 takych.. 2x bus, 2x car, isles, flyers a pens..
No a medzičasom, kým sme sa nepočuli,... :ninja:

Obrázek

Nehráme náhodou aj vo Švajci? :neviem: Tam by som šiel skôr. Inak komentovať veľmi nemám čo, zvládnete to tu aj bezo mňa, myslím si. :giggle: Ale to viete, že sledujem keď sa dá a tešíme sa spoločne.

Držme si prsty na drafte a pri offseason a z budúcej sezóny mám veľmi silno pozitívny dojem. :)
vcerejsi zapas ze slabsiho soudku, ale aspon po strasnym Lednu, zacina Zacha hrat tak jak by mel. Snad mu to vydrzi. Jinak Shero se prej vyjadril, ze nema v planu rozprodavat prospecty za posileni pred play-off. Ono je to asi spravne, protoze stejne kdyby jsme narazili na Caps nebo Tampu tak letime hned.
:hroza: vykony ako na hojdacke ale stabilne vysledky poctivo drzime :thumbsdown: 4 prehry za sebou.. ako pisal formic99 zapas s ottawou bol slaby. je hanba po skvelom vykone proti pens predviest proti uplne z formy superovi s milion zraneniami taky vykon a prehrat 3:5...

Proti Calgary sme sa vzchopili a ten zapas sme mali vyhrat.. hlavne 3. tretinu sme ich mleli, ale rittich drzal, tycky drzali a nasa nemohucnost v zakonceni sa nas drzala.. nerad placem nad rozhodcami, ale znovu musim.. gol gaudreaua na 1:2 vobec nemal byt.. nasi idu 2 na jedna a chlapec si mimo hry uplne v pohode podrazi hischiera, nasi to posrali, bratt stratil hlupo puk, prihravka na cisto uvolneneho johnyho do brejku a gol.. wtf? a potom tomu pridali v tretej ked bol vyluceny hamonic za vysoku hokejku na colemana..2 min.. ze mal coleman rozbite celo asi nie je dost na 2+2..ok. zacha v tejto presilovke skoroval..tesiaceho sa palmieriho trafil znovu obranca calgary hokejkou do hlavy, ked nou nasrato sermoval.. nic.. ok.. po spravnosti sme mali hrat 5 na 3 po tom gole este 2 minuty za stavu 2:3.. neskoro sa tam potom hynes rozculuje, ked uz to nie je odpiskane a ukazuje rozhodcovi krvaveho colemana.. po funuse.. frustrujuca prehra 2:3.

zapas s busom sa komentovat ani neda..valec.. 1:6.. bez naroku na cokolvek..

a zapas s bostonom bol snad viac frustrujuci ako s calgary.. 5 na 5 sme boli vyrazne lepsi.. nas forceking im robil velke problemy, ich obrana to nezvladala.. po prvej tretine malo byt hotovo 3:0 a uz sa malo len dohravat.. miesto toho bolo 1:2 a vsetky goly sme strelili my :hroza: oba sme dostali vo vlastnej presilovke.. prvy si po nahodeni puku pred branu z poza nej vrazia nasi sami do brany.. druhy 3 sekundy pred koncom, lack odpali bohorovne puk za branu tak inteligentne ze sa dostane mimo poziciu na meter daleko.. samozrejme puk ide na supera, ktory to napriek jeho skoku dako dostal do brany.. v prenose nebolo vidno ci puk presiel za ciaru (vobec puk nebolo vidno), ale rozhodca bol blizko a asi videl nieco co my nie.. po preskumani gol platil. tak ani neviem ci naozaj videli gol z nejakeho zaberu co maju len oni, alebo nedokazali urcit ze puk nebol za ciarou a platilo rozhodcovo rozhodnutie..( v tom pripade to nemal hynes challengeovat?). ale to je jedno.. vzdy sme prehravali o gol a vzdy sme dokazali rychlo vyrovnat.. ale nic viac.. vitazny gol bola smolna skackajuca strela od modrej.. smola.. tento zapas nam prehrali special teams a nevyuzivanie sanci... musime sa spamatat, sezona nam unika :bitka3:

problem mame vo vsetkom snad.. golmani su totalne deravi a na dobry(aspon priemerny) vykon v brane si uz ani nepamatam..
special teams su viac negativne ako pozitivne.. presilovka vyzera uz od decembra tragicky.. nevyrovnanost vykonov.. a obrana.. hynes z nejakeho dovodu drzi v zostave lidra na zakazane uvolnenia lovejoya s ktorym v zostave to mame (13-16-5) a ako reakciu na zle vykony vzadu ho povysi do prveho paru :cepi: ja proti nemu tuto sezonu nemam nic. nehra zle na trei par a oslabenia.. ale ked sa prehrava a na tribune sedi mueller a na tragickej farme musi hrat santini, tak zacinam pochybovat o hynesovej pricetnosti.. moore konecne zasluzene sedel a na jeho mieste hral mueller.. nijak uzasne.. moore ako nas drzal 40 zapasov tak sa zosypal do svojho standardu absolutneho mantaka ktory nerozumie slovu pozicia, netusi ako vypichnut puk, ani z akej strany branit supera..lieta tam ako morka bez hlavy po dvore.. a top 4 uz nemoze hrat za ziadnych okolnosti.. a tu nastava problem..na lavo mame greenea, ktory neziari veru.. moorea ktory je momentalne v lese.. a butchera, ktory vyssie ako v 3ke hrat nemoze, ale v zostave byt musi.. a muellera, ktory na to nema.. toto shero podcenil.. ziskal sice vatanena napravo, ktory sa rozohral na najdolezitejsieho obrancu timu.. na pravo pretlak a na lavo traja 6-7th beci.. shero by mal rychlo reagovat, ak chce uspesnu sezonu.. v utoku nie sme efektivny ale nie je to zle.. darmo davame 3 goly za zapas ak inkasujeme 5 krat.. pri obrane, ktora sa zlozi kazdy druhy zapas a totalne priemernych golmanoch sa neda vyhravat.. v utoku sa zasekol bratt.. mozno by mu pomohlo si na tyzden vydychnut na tribune.. nepodrzi puk, odskakuje mu a v hre je dost pozadu.. problem ze tam nie je dat koho.. stafford neboduje vobec.. quenneville nas nespasi a uz sa stihol zranit. povolany lappin uz duplom nie. tu by shero tiez mohol zakuzlit a zaplatit za rentala do top 6 na rw.. vsetko mame zatial vo svojich rukach.. musime zvladnut divizne zapasy.. a najlepsie hned dnes u flyers, nasledne mame 2x carolinu a medzi carolinou este tampu do konca tyzdna.. ten rozpis je husty..

Zatial taha hall, ktory bodoval v 14tich zapasoch po sebe co nastupil a ma to v nich 9+12.. mali by sa zapojit aj dalsi.
dunim píše:...v prenose nebolo vidno ci puk presiel za ciaru (vobec puk nebolo vidno), ale rozhodca bol blizko a asi videl nieco co my nie.. po preskumani gol platil. tak ani neviem ci naozaj videli gol z nejakeho zaberu co maju len oni, alebo nedokazali urcit ze puk nebol za ciarou a platilo rozhodcovo rozhodnutie..( v tom pripade to nemal hynes challengeovat?)...
V přenose byl jeden detailní záběr na branku shora a v něm šlo dobře vidět celý puk za brankovou čárou u tyčky.
S Mooreom a Lovejoyom vstříc do playoff ty vole :hroza: a Santini na farme, velmi dobre Hynes.
Burrows kope Halla do hlavy a Greene sa nato pozera kokos :hroza: hrac bez ktoreho sme Arizona v2.0 a kapitan sa ani nehne, tak to dakujem pekne. Treba Stevensa stiahnut z tej TV a kopnut min. trenera obrancov doprdele.
Davvy píše:Burrows kope Halla do hlavy a Greene sa nato pozera kokos :hroza: hrac bez ktoreho sme Arizona v2.0 a kapitan sa ani nehne, tak to dakujem pekne.
Tohle mě na tom překvapilo asi nejvíc. Nikdo nešel Burrowsovi rozbít držku. Nechápal jsem.
skvelej zapas, konecne i Kinkaid neco zachytal a skvelej pohyb a utocna aktivita nam pomohla k dulezity vyhre. Snad by se mohla rozjet mensi winning-streak, aby jsme si udelali mensi bodovy naskok. Vcera Nico neskutecnej, ja ho obcas je*u, ale furt si musim uvedomovat, ze kluk ma 19 let. Strasne se mi na nem libi ta inteligence na puku a to i bez nej. Az chlapec pribere jeste nejaky to kilo, tak mame neskutecnyho centera co s Hallem posbira mega bodu kazdej rok. Proti Tampe to bude dost tezky, za jakejkoliv bod budu rad. No a potom b2b Canes, pravdepodobne s Lackem v brane. Pan buh pri nas.
parada :good: 4 prehry sme tento tyzden napravili 4mi vyhrami.. neboli to najkrajsie ci najjednoznacnejsie zapasy, ale rataju sa body.. zapas s flyers sme vyhrali len tak tak.. 2x sme prehravali o 2 goly..zachranil nas hall vyrovnanim v zavere zapasu a v najazdoch stafford.. tu vyhru sme potrebovali ako sol.. inak kinkaid klasicky zle. dostal gol hned z prvej strely a cely zapas nic moc.. vytiahol sa az v zavere a v predlzeni, kde chytil 2 goly.. bola to dolezita vyhra..
doma s carolinou to bol vyrovnany zapas, ale boli sme efektivnejsi.. kinkaid chytil co mal( na carolinu mu ide) a darling je proste diera.. nakoniec pohodova vyhra 5:2. dominoval hischier 1+2..

V tampe to bol masaker.. mali viac z hry, viac sancí, ale dokazali sme im kontrovat a vasil pustil lahsie goly.. bojovny, obetavy vykon.. hraci na lade nechali dusu, lack ju asi aj predal diablovi.. celil 51 strelam.. pustil sice 2 lahsie goly, ale vynahradil to a doviedol nas k vyhre..

Zapas v Raleigh som nevidel( len zostrih). podla striel nas mleli ale vraj nemali high scoring chances.. tím zrejme mlel z posledneho. ten rozpis je nechutny.. 6ty zapas v 9 dnoch.. btb zapas po tazkom zapase v tampe, cestovanie a zaciatok dalsieho zapasu skorsi. Devils nemali medzi tym vsetkym ani 24h.. o to je prekvapujucejsi a dolezitejsi zisk 2 bodov :good:

taha nas jednoznacne Hall.. bodoval v 18 zapasoch v rade co nastupil a ma to v nich 12+14.
Rozbehol sa aj hischier, ktory bodoval 5 zapasov v rade 4+4..
Az na stvrty utok sa presadzovali vsetky utoky a na pocte strelenych golov to vidiet.. uz len aby zabrala brana, kinkaid vraj bol vyborny konecne..
Vatanen mal dobry tyzden s 5 sistenciami. z toho 2 boli ze :slintac:

Zranenych mame stale schneidera( mal by zacat korculovat tento tyzden), Johanssona a gibbonsa. navrat ktorehokolvek by nam vyrazne pomohol.. vratil sa boyle po zraneni ramena. asi skor ako by mal ale hayes je uplne zly, wood si odpikava 2 zapasovy distanc, takze nema kto hrat (dnes hral aj pietila).. Butcher si sadol prvy krat v sezone a hral mueller.. asi dobre rozhodnutie.. po zapase v tampe by asi totalne horel proti caroline.. fyzickejsi mirco bol asi lepsia volba.. nasa presilovka je zufala aj s butcherom.. proti car skoroval v pp hischier po 5 zapasoch bez pp golu.. aj to bolo individualne majstrovstvo nica s vatanenom, ziadne rozostavenie v pasme..

Dnes ziadny trening (zase) a v utorok nas caka bus, ktory nas naposledy uplne vyklepal.. neviem co cakat od zapasu.. ci dokazu hraci zregenerovat..presilovku bez treningu nezlepsime, zostava bude asi veelmi podobna tej dnesnej, takze neviem.. vo stvrtok nas doma cakaju wild a v sobotu isles (bude sa vesat dres Eliasa)..

Inak poziciu mame dobru.. mame 70 bodov (nas minulorocny zisk) v 59 zapasoch.. od flyers nas deli len horsie row na prvych pens stracame 4 body a mame k dobru 2 zapasy.. co je dolezitejsie na non PO Carolinu uz mame 6 bodov a zapas k dobru (to iste isles), bus to na nas ma az 7 bodov.. vyhra v utorok vo vzajomnom zapase by mohla byt zlomova, pome devils :cert:
prospect watch..

měl jsem trochu chvíle a chtěl jsem se podívat jak si vedou naši top prospecti. Když pominu větší jména jako je McLeod, Anderson, Rykov nebo třeba Boqvist, tak se velmi daří například obránci Sissonsovi, kterej v WHL posbiral 62 bodu v 60 zapasech. V +/- ma dokonce 47 plusovejch bodu. To může bejt steal jako prase, kor když frajer byl UNDFA. Další zajímavej hráč je Aarne Talvitie, kterej září ve finský juniorce. Celkově ty prospecti naši vypadají velmi dobře, ALE co mě trošku trápí jsou letošní výkony Speerse a Bastiana, oba šli docela vysoko na draftu a nehrají vůbec dobře. Proto bych se vůbec nebál někoho z těchlech mládíků poslat pryč za nějakou posilu před play-off. A málem bych zapomněl na Joshe Jacobse, kterej by podle mě mohl bejt slušnej obránce, ale u nás tu šanci podle mě nedostane. Quenville to samy.
Tak toto Shero kolosalne po*ral. Prva vymena ktory sme prehrali ani nezacala. Vsak za toto sme mohli mat Galchenyuka pomaly a nie nejakeho 30 rocneho Grabnera. Co tam po 2. kole, ale on im dal Rykova :hroza: :hroza: :hroza: to je idiot, takto sa nechat osrat. On sa vzda Rykova to je neuveritelne. Nas najlepsi D prospect, no tak hned som "nadseny", seriem mu aj na playoff do riti s tymto hokejom pojdeme. Hlavne ze rentalov brat nebudeme :slap:
Davvy píše:Vsak za toto sme mohli mat Galchenyuka pomaly
Tak to zase brzdi, to ani omylem teda za toto :nono:
z tradeu nie som uplne odvareny(hlavne kvoli rangers- 1. trejd v historii medzi klubmi, odkedy sme sa prestahovali z colorada). ale som rad ze sa nam podarilo zohnat rw, ktore zapadne a okamzite nam moze pomoct.. davvy, stale nerozumiem ze si tak negativny celu sezonu :neviem:
tento trejd sme potrebovali. Ved u nas nema momentalne kto hrat a nemame odkial brat.. gibbons, johansson out( u moja bohvie ci nastupi tuto sezonu). quenneville out, stafford out... hrame na 7 obrancov v zostave s hayesom v najnarocnejsej casti sezony!! plus taky bratt neskoroval uz 16 zapasov.. Grabner je vitana posila, rw sme potrebovali ako sol. goly vie strielat, korculiarsky zapadne do systemu.. cena je aka je.. uvidime ako pojdu dalsi.. dolezite je ze sme ho zohnali uz skor.. ak by nam ho niekto vyfukol, cena u ostatnych by sla hore a mohli sme skoncit bez rw uplne..(ved nase druhe najlepsie rw po palmsovi je posledny mesiac noesen :thumbsup: :hroza: )
druhe kolo bola asi istota a misky vah prevazil rykov.. za posledne 2 roky sme mali asi 20 draftovanych hracov.. to je strasne vela( minimalne polovica z nich snad ani nedostane zmluvu), takze drafty a prospekty prec sa da ocakavat.. Rykov.. co ja viem.. ano nadejali sme sa, ze raz zalepi nase ld..ale to bolo roky vzdialene a otazne( nemusim snad spominat vsetkych nasich urbomov, gelinasov, taorminov a podobne).. co som si precital tak v najblizsej dobe neplanoval ist do usa.. za mna v konecnom dosledku spokojnost :thumbsup:
(Aj ked tym zrejme pada moja predstava o Karlssonovi+ ryan k nam :D, uspokojim sa aj s hjalmarssonom :sarcasm: )

ten strelec co nam chyba sa ukazal aj pri poslednych dvoch prehrach s busom a wild.. vzdy sme o triedu lepsi ako super, prestrielame ho vyrazne, ale sme neefektivny vpredu..
za me win win. Protihodnota vysoka, vic nez Rykov me mrzi 2nd. Kdo vi jestli vubec Rykov opusti bohaty Petrohrad. Navic pokud se nepletu tak smlouvu tam ma do 2020 a to je tak daleko, ze mi vic zalezi na spokojenosti Hall ( ktery je chte nechte stredobodem a je potreba projevit snahu o PO nejen teoreticky) nez potencialu Rykova. Spis je blbe, ze v roce 2018 mame v prvnich trech kolech jen 1st.
ted je dulezity udelat play-off a v lete podepsat Grabnera.. prostor pod capem mame a snad bude chtit zustat, podle me se ani nemusi stehovat :-D ale jeste by to chtelo nejakyho beka.
V noci sa vyvesovala pattyho #26 :klobuk: myslim ze to bolo celkom dobre..

Cely ceremonial: https://www.youtube.com/watch?v=uuzB_wZec1I" onclick="window.open(this.href);return false;

v zapasoch po vyvesovani dresov to mame myslim 5-0 teraz, takze kto je dalsi?
Inak zapas vyzeral ako predchadzajuce, devils lepsi tím, ale malo nebezpecny.. nakoniec sme to ukopali, palms dal 2 goly, kinkaid konecne podrzal, hall predlzil seriu a vatanen hra monstrozne.. v utorok je na rade pittsburg :cert:
Oduya by se mohl vratit domu skrz waivers.. Jussi Jokinena bych taky zkusil, kor s nasi marodkou
AndyF píše:Tohle je ale trochu něco jiného.
To přece bylo za to, že s váma Kovalchuk vyjebal
nene. ta pokuta byla za tu zamitnutou smlouvu na 15 let, nebo na kolik to bylo.
6693 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS