Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

My jich máme hned 5 a u nás se ani neozve. :tvrdas:
Rono píše:My jich máme hned 5 a u nás se ani neozve. :tvrdas:
No jestli s nima budete zacházet jako s Elliotem a Masem, tak ten počet 5 je tak akorát pro vás. :giggle:


Penguins fans, pokojne vytlačte slzu, v tomto prípade je to úplne v poriadku a bez hanby. MAF :klobuk:
petrik píše:Mam taku otazku – s Murrayom predpokladam pocitate ako s dlhodobou jednotkou. Okrem neho mate v time dvoch slubnych mladych brankarov – jarry + gustavsson. Mohol by byt jeden z nich na predaj? Ktory a za aku protihodnotu?

Avs sa zrejme potrebuju poobzerat po kvalitnom mladom brankarovi ktory ma potencial byt najneskor do 2-3 rokov jednotkou a vy s tolkymi mladymi brankarmi mi pridete ako jeden z vhodnych trade partnerov… :hmm:
No je to otazka.. JR se nedavno vyjadril ze nejvetsi zajem ze vsech nasich prospetu je o Gustavssona, vetsi nez o Spronga nebo Jarryho. Murray urcite zustane jednickou, o tom zadna a do budoucna prave tady vlastnime nejvetsi aktiva. Jejich hodnota ale nebude mala, Jarry letos x-krat potvrdil ze je NHL ready, dokonce byly momenty kdy dostal prednost pred Murrayem i kdyz neslo o B2B... A to mame jeste DeSmithe, ten nema az takovou hodnotu, ale i tady jde minimalne o solidni backup material.. Predpokladam, ze kdyby byl protihodnotou mladej, zazmluvnenej 3C (napr. level Pageau a podobne), tak by jsme jednoho golmana strelili.
tak za toho Brassarda jste taky nedali malo..
sem jedinej komu ten trejd prijde jako sofistikovana ojebavacka CBA?
megaton píše:sem jedinej komu ten trejd prijde jako sofistikovana ojebavacka CBA?
Tak ten starej carodej ziskal Brassarda a jeste usetril cap space :D

Jinak opet pobavil McPhee. Nejdriv riznul Caps tim trejdem Forsberga, pak nam udelal sluzbu s Fleurym (a jeho kontraktem) a jeste nam byl za to vdecnej (coz castecne chapu), takze ted opet pomohl v ramci "dobrych vztahu". Ale Caps toho Schmidta proste na expansion draftu vzal, i kdyz ho chteli dodatecne pochranit za nejaky ten pick. To je excelentni troll, loving him :-)
Brassard nadhera, ale jak rikam, ztrata Coleho je problem. Normalne by sestej bek nemel tolik vadit, ale to by nim nemohl byt Hunwick......... :thumbsdown: Dnes nam prohral zapas, zas na lede u 4 golu.. Budicek Sully, k cemu tam mas Ruhwedela?? Nebo ted bude JR panikarit a shanet dalsiho beka..? Nevim jestli by to bylo dobry.. Jinak sudich uz dele neresim, ale dnes to byl nejhorsi zapas od nich za celou nasi sezonu. I GWG Floridy padl v dobe kdy jsme meli mit presilovku po krosceku na Horna, k tomu ignorovali interference asi 2x. Vubec v 5 z poslednich 6 zapasu jsme meli bud to 0 presilovek nebo jednu.. To je nam pak ta nejlepsi PP k hovnu.. No a Jarry si tenhle zapas taky neda za klobouk.
Atlantik píše:Brassard nadhera, ale jak rikam, ztrata Coleho je problem. Normalne by sestej bek nemel tolik vadit, ale to by nim nemohl byt Hunwick......... :thumbsdown: Dnes nam prohral zapas, zas na lede u 4 golu.. Budicek Sully, k cemu tam mas Ruhwedela?? Nebo ted bude JR panikarit a shanet dalsiho beka..? Nevim jestli by to bylo dobry.. Jinak sudich uz dele neresim, ale dnes to byl nejhorsi zapas od nich za celou nasi sezonu. I GWG Floridy padl v dobe kdy jsme meli mit presilovku po krosceku na Horna, k tomu ignorovali interference asi 2x. Vubec v 5 z poslednich 6 zapasu jsme meli bud to 0 presilovek nebo jednu.. To je nam pak ta nejlepsi PP k hovnu.. No a Jarry si tenhle zapas taky neda za klobouk.
David Schlemko je odpověď na váš problém :good: 5. kolo že jste to vy.
Atlantik píše:Tak ten starej carodej ziskal Brassarda a jeste usetril cap space
bylo by to jiste usmevne, kdyby jinej tym nebyl za "poruseni ducha dohody" nebo jak to znelo, potrestan odberem dvou picku a pokutou 3 mice
megaton píše:
Atlantik píše:Tak ten starej carodej ziskal Brassarda a jeste usetril cap space
bylo by to jiste usmevne, kdyby jinej tym nebyl za "poruseni ducha dohody" nebo jak to znelo, potrestan odberem dvou picku a pokutou 3 mice
Tohle je ale trochu něco jiného.
To přece bylo za to, že s váma Kovalchuk vyjebal :neviem:
Tak si to holt budeme muset letos uhrat i s Hunwickem.............. :|
Škoda colea... teším sa na play off, ale tampa vyzerá na papieri super
Tak news z treningu Pens :/


Matt Murray ma otras mozgu. Predpokladam ze Jarry bude povolany do prveho timu. Snad Murray nie je prec nadlho. Som ale zvedavy ako budu vediet utiahnut tieto zapasy DeSmith s Jarrym.

Brassard je zatial vedeny ako Game Time Decision, trenoval ale v lajne spou s Shearym a Kesselom.
Guentzel - Crosby - Rust
Hagelin - Malkin - Hornqvist
Sheary - Brassard - Kessel
Aston-Reese - Sheahan - Rowney

Je tam teda Rowney misto Simona, kterej proste posledni zapasy je marnej... Ta TOP9 je ale masakr :-)
Chlapci nejak nam to pokulhava :sarcasm:
Kde je kdo ? :giggle:
Po delsi dobre se udelala jedna velmi dobra vec.. Healthy scratch 4+milionovej pomalej Maatta za sikulu Kahuna, pricemz jsme usetrili pres 3 mega capspace a dostali jeste jako bonus 5th rounder. Diky Chicago, a je mi jedno co tim sledujete :D

Kazdopadne furt je to prilis malo na to aby bylo opet dobre. Toho bordelu je tam u nas furt hodne, ale je to aspon uz krok spravnym smerem. Ted jeste kdyby se povedlo zbavit za nejakou solidnejsi cenu rakoviny Kessela a nejak zazracne dumpnout Johnsona bez extremni ujmy :neviem: Hornqvist ma bohuzel NMC, takze tam je to bez sance, tak snad jeste neco ukaze, letos to bylo od neho taky pod kritiku.

Stavet na mladych hracich hrajicich za par drobnych jako McCann, Simon a Kahun je urcite dobra cesta a zpusob jak zustat konkurenceschopny.. Ale jak rikam, tohle je sice pekny moment, no chleb se bude lamat jinde.
Kessel(6.8M) za Galchenyuka(4.9M, po roce UFA) a 1st round defenzivniho prospekta Pierre-Olivier Josepha.. Solidní value, to beru, vzhledem na to ze Kessela jsem povazoval za rakovinu. On Phil si tu svoje odehral a hodne dobre. Ty Stanley cupy, tam ma svuj slusnej podil. Jenomze.. Ono je to jak ve vztahu.. nekdy proste prijde cas ze citite ze dal to uz nejde a je potreba to utnout. Proste a jednoduse, neco tam nefungovalo. Kessel byl fakt silenej v defenzive a 5 na 5.. Silenej. Navic sam si o trade rekl a byli jsme limitovani jeho 8-team listem, kde Arizona byla na prvnim miste a sama nemela o Phila az takovy zajem.. Takze tezko cekat zazraky. Opakuju, vzhledem na okolnosti, dobrá value, navic ja jsem ten prvni co byl ZA Kesseluv trejd.. Jenomze abych nebyl jen optimista a pozitivista.. Galchenyuk ma nektery podobny problemy jako Kessel, taky to neni zrovna 2-way monster.. Ale tak Kessel ve 32 letech s tim jeho stylem hry.. No uvidime, Galch to ma jen na rok, je to trosku gembl, klidne se tu muze chytnout, talent ma nespornej. A holt kdyz ne, tak po roce nazdar a mame capspace. Btw Joseph je kvalitni prospekt, do obrany jsme to potrebovali. Kazdopadne misto Galchenyuka bych preferoval hrace s podobnou hodnotou ale jinym stylem hry.. Ale tak nespokojnej nejsem, Kessel proste musel odejit a co se tyce value jsme obesli jeste slusne :neviem:

Nicmene jeste urcite nejsme hotovi. Ted to chce udelat ten nejtezsi krok.. A to zbavit se Johnsona. To ale asi nepujde. Mame nejakej capspace i pro free agency, tak uvidime. Ale zatim ne moc.
Rad bych napsal neco informativniho.. ale stalo se toho strasne moc a nevim kde bych zacal.. snad u Rutherforda.. po lonskem fiasku a masakru proti Islanders to starej pan konecne pochopil a TEDA ZE POCHOPIL!!

Kessel byl strasna kotva.. jsem rad ze to potapi i v Arizone a jen se potvrzuje ze jsem mel s nim pravdu.. byla to posledni sance se ho zbavit a ten team je lepsi uz jen proto ze ten typek tam nestrasi a nesere celej styl a identitu. Najednou hrajeme paradni defenzivni a teamovej hokej.. a kazdej jeden zapas makaj naplno. Ta hra je lepsi nez ukazuje tabulka. V Corsi stats dominujeme cely lize a to mame brutal zraneni.. Nadherne se na to ale diva, ten depth je skvelej.

Podme ale postupne od JRa..

Galchenyuk neni zazrak ale uz se pomalu chyta.. furt mnohem lepsi nez mit tam Kessela..

To ze se zbavil Guddyho bez toho ze by ponechal neco z jeho platu je wow.. diky Anaheim :-)

Loni vymenil ztraceneho AHLera Spronga za solidniho spolehliveho mladeho beka Petterssona.. Vybornej tah.

Zbavil se trageda Maattu a jeho 4+ mega.. a dostal draft a Kahuna za 0.9M :shock: :shock:
Zbylej capspace dal do Taneva.. Tanev je absolutnej prototyp idealniho 3rd linera.. ma naslapnuto na 40+ bodu.. hituje vse co prijde.. PK monster a vyprodukoval svyma motorama mrte presilovek. Ten kontrakt vypadal crazy ale je jeste slabej :-) Tanev za to co predvadi je jeste underpaid.. Wow no.

Kahun - pomalej start ale ted nestacim cumet. Poencial je uplne jasnej. Mladej hodne sikovnej winger co se presne hodi do naseho stylu. A zadarmo.

Jared McCANNON - celej fail s Brassardem vlastne nebyl fail :-) Protoze JR uznal chybu a vycaroval z toho nazad McCanna. Jeho strela je uplnej killer.. navic je rychlej a superspolehlivej dozadu. 23 let.. 9 golu.. +16..

A to nejlepsi si necham na zaver.. John Marino za 6th rounder :-O :shock: ****ing magician.. 22lety novacek z Harvardu hraje zapas co zapas na urovni 1st pair beka. To jsem snad jeste nevidel a furt to nechapu ale vypada ze je to realita. Steal. Gem.

Do toho cela identita a vyborne hrajici Rust. Malkin kterej najednou brani atd atd.. Nebyt tech silenych zraneni a toho ze jsme prohrali tesne par zapasu kde se herne dominovalo tak by to vypadalo jeste lip - Murray totiz hraje pod ocekavani a je outplayed Jarrym. Ten uz chytal posledni dva zapasy a vyborne - tam to bude jeste zajimave. Ale proste celej ten proces. Ten je vybornej a opet mam z toho po dvou letech vazne radost. Ten team je mladej a hladovej. Uvidime. Ale hodne se to pohlo spravnym smerem behem roku 2019.
Celou sezonu na marodce 30 milionu a hrajeme neuveritelne.. Guentzel out na 4-6 mesicu je uz ale prilis moc.. :hroza:
6373 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES