Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

UFF to bylo utrapene vítězství. První třetina v pořádku držel skvělý Kolesnik. Pak jsme ale zbytečně začali přehrávat akce jakoby to bylo 4-0, přidali jsme pár zbytečných vyloučení a Kazaši se dostali do hry. Naštěstí se Lotyšsko neopakovalo to co s Lotyšskem. Ale i toto vydařené vítězství stmeli tým. Vítězství ve skupině je zase blíž :)
PS: Vůjtek se rozhodl povolat Faksu :) skvěle rozhodnutí je to typ útočníka, kterého přesně potřebujeme. Možná nastoupí už v neděli zatím ve 4. Lajne ale víc by se hodil do 3.
Dostali jsme facku. Za ty neproměněné šance jsme si to zasloužili. Třeba nám to pomůže, ale dneska krom Plcancovy lajny ty útoky nefungovaly.
Tak a zase zpátky na zem chlapci.
Ano dnes jsme měli smůlu. Spálili jsem asi 3 10000% šance a trefili 4 tyčky ale na to se fakt vymlouvat nemužem. Za tu odchozenou 1.třetinu jsme si to zasloužili.
Vlastně si ani neuvědomují kdy jsme Dany nějak zatlacili. Dnes byli úplně rovnocenným soupeřem.
Ta 3. A 4.lajna se mě moc ale nelíbí. Faksa by určitě měl jít ke Kašparovi na centra. Kovář taky slabota ale tam se to měnit nebude.
Ale tahle prohra nám může jedině pomoct. Turnajem jsme proplouvali až příliš lehce. Tým si snad vyrika co bylo špatně a proti Svycarum předvedeme daleko koncentrovanější výkon.
Snad vždycky, když jsme skupinu prošli bez prohry, jsme vypadli ve čtvrtfinále. Já jsem rád, že to přišlo, snad to pomůže. :)
Kuwa ten závěr to bylo jako co :?: Hrát ještě o chvíli déle, tak to Švýcaři minimálně vyrovnají. V přesilovce 5:3 nás zatlačí do vlastního pásma a ještě zkouší odvolat brankáře :scare:
No zebry dneska teda bída. :hroza:
Dřeváci. :thumbsdown: Neproměnit X přesilovek. No cement. Bye bye :razzi:
Škoda, co na to říct... V tomhle zápase jsme si o to koledovali, těch neproměněných šancí a špatných přesilovek prostě bylo moc. Na druhou stranu i tak jsme byli lepší než Američani a je to dost smolný výsledek. I tak si kluci zaslouží potlesk za to co na celém turnaji předvedli. :thumbsup:

Reakce některých omezených jedinců, kteří fandí když se daří a posmívají se když ne, snad ani nemá cenu komentovat. :roll:
Přesně tak, turnaj považuju za vydařený.

Škoda, Vůjtkovi jsem placku přál. Pan trenér :klobuk:
Skorpion píše:...
Obrázek
:pc2: :lol2:

inak ak s tymto kadrom cesi neziskaju akukolvek placku :thumbsdown:
Nemám proti našim bratom nič, ale už ked vcera nebolo to slovné spojenie ,,české štestíčko,, na pravom mieste, tak potom neviem. MIER... :wink2:
kacenka209 píše:Nemám proti našim bratom nič, ale už ked vcera nebolo to slovné spojenie ,,české štestíčko,, na pravom mieste, tak potom neviem. MIER... :wink2:
Spíš pochopili že jim pěkně teče do bot :-D každopádně třešnička na dortu ten Gudasův hit... pustil jsem si to ještě několikrát naprostá nádhera :good:
Zatím jsme celkem úspěšní jsem zvědav na dnešek :D
To zase byla tragédie dneska... :|
tak to hodně bolelo dneska.. fuuujky
Tak chlapci dneska mnohem lepší výkon a hlavně super výsledek, tak se mi to líbí. :oslava:
Dneska zápas docela o nervy... Většinu jsme byli lepší a nebýt těch 3 neodpískaných jasných faulů to třeba mohlo být rozhodnuté dřív, ale prodloužení kde byli lepší Amíci jsme ustáli a skvělý Francouz na nájezdech přispěl k postupu, co víc si přát. :jupi:
Blahozelam k vitazstvu a vela stastia s OAR (nemylit si s Ruskom) :!: :!: :!:
Jak vypadala cesta českých hokejistů na Turnaj století? To přibližuje dokument režiséra Ondřeje Hudečka, který můžete sledovat už zítra! -18:00 - Eurosport1 :arrow: https://www.facebook.com/OlympicChannel ... EXUsJc2PKU" onclick="window.open(this.href);return false;
Brankáři: Pavel Francouz (Čeljabinsk, KHL), David Rittich (Calgary, NHL), Dominik Hrachovina (Tappara Tampere, Finsko).

Obránci: Radko Gudas (Philadelphia,NHL), Adam Polášek (Soči, KHL), Michal Jordán (Chabarovsk, KHL), Filip Pyrochta (Bílí Tygři Liberec), David Sklenička, Michal Moravčík (oba HC Škoda Plzeň), Martin Pláněk (Mountfield HK), David Musil (HC Oceláři Třinec).

Útočníci: Tomáš Plekanec (Toronto, NHL), Roman Červenka (Fribourg, Švýcarsko), Andrej Nestrašil, Robin Hanzl (oba Nižněkamsk, KHL), Robert Kousal (Davos, Švýcarsko), Roman Horák (Podolsk, KHL), Dominik Kubalík (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Filip Chytil (New York Rangers, NHL), Dmitrij Jaškin (St. Louis, NHL), Radek Faksa (Dallas, NHL), Michal Řepík (HC Sparta Praha), Martin Nečas (HC Kometa Brno), David Šťastný (Aukro Berani Zlín), Martin Kaut (oba HC Dynamo Pardubice), Tomáš Hyka (Chicago, AHL).

Ceska nominacia na ms v Dansku.
Dneska Šulák a Hronek hodně slušné :good:
Krejčí a Pasta, to je něco neskutečného :shock: :good:
Lord TT píše:Krejčí a Pasta, to je něco neskutečného :shock: :good:
Po jednom zápase bych nesoudil. Jo bylo to super. Za to náš kapitán předvádí výkony hodné C na dresu.
Stále nechápu co tam dělá a jak může dělat kapitána. To individuum je totálně mimo. Holt zásluhy ... :bee:
Škoda tý prosp(r?)aný první třetiny a neschopnýho Červenky... Ale jinak slušně odehrané, co se dá dělat. :( Jo a nutno dodat, že Francouz předvedl perfektní výkon.
678 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO