Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Week 18 - vs Holland's Red Army, win 10:6


Vzhledem k výsledkům konkurentů prostě nedostatečná, jakkoliv povinná výhry. Prohraný body a SOG později obzvlášť mrzely - ve výsledku promrhanej week vzhledem k mimořádně silnym golmanum.

Chokers hvězda týdne: Marc-Andre Fleury :plus: 2 starty, 2 W, 57 SV, 3 GA, .950 SV%
Chokers zklamání týdne: Tyler Johnson :minus: 4 zápasy, 0 bodů, -3, 13 SOG, 9 FW

Week 19 - vs NoBa Witchers, draw 6:6


Spolu s dalšim nedávnym matchupem s tomasinhem se právě tady rozhodlo o druhý absenci v PO v řadě (což je po dvou umístěních v top3 fakt obří selhání).

Golmani šli po silnym weeku zákonitě dolu, ale rozhodovalo se spíš na A, PP, SOG i hitech, kde sme si prostě měli vést líp. Remíza 6:6 nás sice udržela na dostřel PO, ale nepřiblížila nás úhlavnímu konkurentovi.

Chokers hvězda týdne: Eric Staal :plus: 4 zápasy, 4+3, +5, 1 PPP, 1 GWG, 17 SOG, 30 FW
Chokers zklamání týdne: Jaden Schwartz :minus: 3 zápasy, 0+0, -4, 7 SOG (Tavares selhal téměř identicky)

Week 20 - vs Preshow Destroyers, loss 6:9


Ani ne tak náš výbuch, jako spíš nereálnej pondělek soupeře (SHP, SHO, bodová exploze) může za tuhle prohru s devastujícími důsledky - proto zásadní zlom spatřujeme spíše v předešlých týdnech.

V bodech to bylo extrémně těsný (když Antyho skvělej pondělek následoval náš skvělej úterek), ale ani ty by nakonec nestačily; soupeř z devátýho místa se holt pro jednou pochlapil.

Chokers hvězda týdne: Eric Staal :plus: 4 zápasy, 4+2, +2, 3 PPP, 1 GWG, 11 SOG, 34 FW
Chokers zklamání týdne: John Tavares :minus: 3 zápasy, 0+1, +1, 5 SOG

---

Za play-off příčkama jsme nakonec zaostali o 8 bodů, což je oproti loňsku mírnej posun, ale samozřejmě ve výsledku posun nedostatečnej. Nic jinýho než opětovnej triumf v consolation PO nebereme, jinak bude nutný razantně sáhnout do kostry týmu, což se zatím vedení úplně nechce.
fantomas píše:
Week 20 - vs Chugwater Chokers, loss 6:9
:matika:
Heh. No tak trochu to moje osobní prohra je... :roll:
:wave: PO v premierovej sezone zasluzene padlo! :wine:
este dva tyzdne pred koncom zakladnej casti mimo postupovej pozicie, no finish v odvetnej casti, kde som zaknihoval same winy a jednu remizu, ma katapultoval na 3.priecku, len 4 body na bye week
celkova bilancia 13-6-1 solidna, pricom uvodne 4 prehry som zaknihoval v uvodnych 4 tyzdnoch...ak GM zastabilzuje kader k svojim predstavam, co sa mi podarilo hlavne v odvetnej casti, da se
vyrazne k tomu dopomohol fakt, ze sa mi v priebehu celej sezony vyhybali zranenia klucovych borcov, jedine Weber v mínusovom MTL odpadol
ciel pred zaciatkom sezony splneny, to vsak neznamena, ze som sa tymto uspokojil :nono:
momentalne v laufe a bolo by skodou, ak by mi bola vystavena stopka hned v uvode PO, chcem sa dalej hrajkat! :lol2:
zahraju si podruhé v řadě s cepim, teď to bylo hodně těsné, dvakrát v řadě ale neprohrávám, zvlášť s tím stejným člověkem.
.
tak s tym stejnym clovekom by si uz pukol po 2x :giggle: 2x tesny win 8:7, takze do 3tice vse nejlepsi :serus:
po poslednom, aj ked ltt matchi, som si veril, nakolko som ani nahodou nepredpokladal, ze G stats pôjdu do muky tak, ako minuly tyzden (jedina G remiza..) a ono v uvodny den Fred proti lacnym maslam 5/19 :hroza: takze G drama hned od uvodu, ale verime! :box:

btw heny,nani,imp vy zijete?:D
cepi píše:ono v uvodny den Fred proti lacnym maslam 5/19
Lehtonen, se kterým jsem počítal až dneska, tomu taky moc nepomohl, i když aspoň je bez L :-D
tomasinho píše:Lehtonen
pomohol! :lol2:

to je kuva uvod! :scare: :pray:
cepi píše:
tomasinho píše:Lehtonen
pomohol! :lol2:

to je kuva uvod! :scare: :pray:
Dneska Lehtonen pomohl, za to Ward selhal totálně. Aby toho nebylo málo, tak McDonagh nakonec nebude tento týden a i posranej Krug dá 4 body. Plno stats vypadá ztraceně už po dvou dnech. Není to dobré, vůbec ne.
:thumbsdown: priebezne sa este drzim.. ale 6 zrakvenych keeperov je uz sku*vena smola..scheifele out, reilly smith out, josi out.. a navraty bergerona, palata a troubu su v nedohladne.. o troch hracov menej ale za to s laughtonom, leipsicom, b. sutterom a danaultom vpred! :-D
tomasinho píše:Dneska Lehtonen pomohl, za to Ward selhal totálně..
tak mne pomohol aspon tou prehrou :) vzajomny suboj Dubnyk-Ward vysiel uplne idealne pre mna, tah s Khudobinom ehm, jedno stastie ze padol aspon win...ak poriesim take dve G win stats budem spokojny
jj utocna produktivita potesila a to môzes byt rad, ze som pred Manthom (2+2) uprednostnil Nasha. no tu to tiez aspon jaz tak kaplo 0+2, bolo by hriechom, ak by som o tento slubny naskok prisiel :nono:

dunim - si si vybral cas :giggle: a to mas este konzervativneho supera, uz pocas zakl.casti minimum add tahy, ani DTD Neala nema uprataneho...takze sancu aj mas
za to ja po dlhej dobe držím krok so súperom (dokonca priebežne vediem), v čase, keď už ide 1st overall :hroza: :lol2:
to mi dobra forma z minuleho tyzdna dlho nevydrzala :roll:
cepi píše:cepi
Gratuluju k postupu do semifinále, mi se v podstatě zhroutila celá sezona, taková tečka za tou sezonou. Velké zklamání, ale co se dá dělat. Tohle už je nezvratitelné, ztrácet 21 SOG, 27 hitů, 11 bloků, 77 FW, tolik gólů, bodů, +-. Prakticky můžu nějaký bod ještě udělat, GWG, max srovnat SHP, něco u gólmanů, ale to je fakt úplně vše a tu ztrátu těžko doženu.
ja to este nevzdavam, 7. zraneny hrac :cinka: :-D vysledok vyzera hrozivo. pritom na to ze je uz piatok a hram o 3-4 hracov menej(scheifele, bergeron, reilly smith, josi a najnovsie ani len danault nenastupil) su tie kategorie dobehnutelne (teda boli by za normalnych okolnosti). goly o dva..asistencie o jednu, vyrovnane ppp a gw, prehravanie o jeden Sh. sogy o 19, buly o 20..bloky o 7.. mozem uz len fantazirovat kde by som bol so zdravym duom bergeron, scheifele.. no nic, mozno o rok :klobuk:
Anty píše:to mi dobra forma z minuleho tyzdna dlho nevydrzala :roll:

:bac: To bylo uplně jasný!!
tomasinho píše:
cepi píše:cepi
Gratuluju k postupu do semifinále, mi se v podstatě zhroutila celá sezona, taková tečka za tou sezonou. Velké zklamání, ale co se dá dělat. Tohle už je nezvratitelné, ztrácet 21 SOG, 27 hitů, 11 bloků, 77 FW, tolik gólů, bodů, +-. Prakticky můžu nějaký bod ještě udělat, GWG, max srovnat SHP, něco u gólmanů, ale to je fakt úplně vše a tu ztrátu těžko doženu.
Obrázek
tomasinho píše:
cepi píše:cepi
Gratuluju k postupu do semifinále
tak dik, vyzera to uz ozaj nezvratne :good:
absolutne paradny tyzden hned od uvodneho dna v tej najdôlezitejsej faze sezony :thumbsup:
ako bonus shp a nakoniec to dam aspon v jednej
g stats, kde to nastastie tentokrat neboli
pomaly ale isto kujem plany na :petrik:
cepi píše:tak dik, vyzera to uz ozaj nezvratne :good:
To už nezvratné je, viz dnešní GWG, dalších xy bodů Benna se Seguinem a kdo ví koho a prostě j***t. Předem deklaruju soupeři v boji o 5. místo, že to mám u prdele, nastavím to, ale starat se o to nebudu asi, to prostě pro mě není zápas už. Radši vrhnu všechny síly na SF druhého keeperu, který hraju a kde jsem potřetí v řadě vyhrál ZČ.

Každopádně gratuluju, v první sezoně fajn úspěch, ať se daří i v SF.
Obrázek :clap:


n-e-u-v-e-r-i-t-e-l-n-y week, najuspesnejsi vôbec v ramci celeho rocnika, aj v druhom stvrtfinale by si super nepipol, silne pochybujem, ze to zopakujem, kazdopadne novacikovsku sezonu hodnotim uz tetkom vysoko pozitivne a ci v tomto suboji, ci v matchi o bronz placku dam opät do toho vsetko :box:
sweep s tomashinom 8:7, 8:7,15:2 dokonany (toto si do dalsej sezony asi zapamäta:D next lisiak petrik :petrik:
toto bude zrejme aj o taktickom suboji, pochybujem, ze mi zostane nejaky add tah, ako sa mi to stalo v tomto tyzdni, ked som pouzil len tahy tri...
vzajomna bliancia v prospech supera 6:10, 7:7 (aj ked tu som si tu "vitaznu" fw stats nepohlidal) takze hratelne by to byt mohlo, vsetko sa ukaze v priebehu tyzdna, dnesna uvodna noc môze co to naznacit
pevne dufam, ze G kombo Dubnyk-Freddie neprepadne, zdravotne su na tom vsetci hraci v poriadku, co nechapem, ako sa mi prakticky v priebehu celeho rocnika vyhybaju dlhodobe IR (klop,klop,klop) a co je alfou omegou pripadneho (ne)uspechu (vid. dunim)

h-e-r-e w-e g-o :power:
cepi píše:pevne dufam, ze G kombo Dubnyk-Freddie neprepadne
jinx hned z uvodu :facepalm: a toho, coho som sa najviac obaval realne hrozi, nakolko pri pohlade na petrikovych brankarov no ehm
toto bude tazka praca a ak sa mi aspon ciastocne a zazracne nezadari v G stats, tak ako jako no chance
cepi píše:
cepi píše:pevne dufam, ze G kombo Dubnyk-Freddie neprepadne
jinx hned z uvodu :facepalm: a toho, coho som sa najviac obaval realne hrozi, nakolko pri pohlade na petrikovych brankarov no ehm
toto bude tazka praca a ak sa mi aspon ciastocne a zazracne nezadari v G stats, tak ako jako no chance
este musim takticky podrzat smitha na IR (aj ked dnes uz nastupil a poriesil SO :slap:) lebo keby som teraz dropol grubauera este ho na vikend stiahnes k sebe a urcite by si tym tie G stats skomplikoval...
uvidim,co dnes rags matrioska..ale nepaci sa mi,ze hned v uvode riesim G stats..taktika bola ponekud ina :lol2: a nedari sa mi hned od uvodu ani v inych stats ako tomu bola u tomasha, ppp este aj to shp kuva :pc:
A to som bol v sobotu malilinky kusok od toho aby som lindholma dropol… som vahal medzi nim a wilsonom… teraz mi tym SHP aspon splatil doveru…
:nervozny:
blba rags matrioska...
nemohol pustit tomu malkinovi gol z trestneho? :bitka3:
:pc:
1337 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS