Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Wait a minute – nam zostalo nastavenych 8 timov do PO? Tak by som potom pomaly mohol byt aj za vodou... :ciga:
Tak už jste se dohodli, kdo na mě půjde? :tvrdas:
Nenechte se zmást špatným závěrem, holt jsem nechával uzdravit hráče a teď třeba už adduju jen ty, co hrají zápasy až další týden :ciga:
Samozřejmě čekám, že po takové suverénní jízde vypadnu hned v 1.kole. Čím blbější sedlák.. :neviem:
Ja to snad s joem vypustim, abych tě vypráskal všude. :hmm:
Hungry Sharks použili včera 4. golmana, aniž by jednoho pustili. Protože kuchařka na to dlabe, nikdo si toho nevšiml. Je za to vůbec nějaká sankce??
Hm, tak nejak žiadny oficiálny trest nemáme. Riešil som to myslím iba raz, vtedy som náhodne odobral jedného brankára zo štvorice, tu už ale má tím iba troch. Mohli by sme napr. benčnuť (to je slovo) jedného z brankárov v jeden hrací deň. :hmm:
Mel by jit jeden z tech trech, ktery sedeli na waiver. Ale nechme to bejt.
Nicmene jde o to, ze mam 2 gólmany na ir a musim sehnat nahradu a to je ted minimalne o jeden den obtiznejsi..
Danny měl během matchupu se mnou celý týden čtyři aktivní gk, všechny je prostřídal a nikomu to nevadilo. :neviem: Ale jestli přijde nějaký trest, tak ho přijmu.
Za mě nechat být. leda že bych s hapym vypadl, pak jej doživotně diskvalifikovat
The Rev píše: leda že bych s hapym vypadl, pak jej doživotně diskvalifikovat
Neříkej hop, dokud jsi nepřeskočil. Ještě nejsi semifinále. :nono:
Semifinále už mám domluvené s Dědkem, promiň :neviem: Ale na finále ještě nikoho nemám :hmm:
Taková už fantatradice, když máš tři chytající brankáře v jeden den
Obrázek
Já měl všechny 3 L..
Takže se v semi neuvidíme..
:ahoj:
Teda musím říct, že mé čtvrtfinále začalo jako zlý sen. Linden využil po+út převahy hráčů, vypracoval si asi osmibodový náskok, gólman mu vychytal SO a já samozřejmě posadil jediného brankáře s W. Ale možná proto, že jsem tak trochu zahodil poslední week a měl drtivou převahu hráčů ve středu a hlavně ve čtvrtek, kdy jsem udělal 17 bodů, tak jsem s obratem uspěl :neviem: Mrázek JEDEN win ze sedmi zápasů je ale strašidelný. U nás je na 99% hotovo, mám i převahu hráčů v neděli a brankáře stejně asi nenechám chytat. Zato vy, chlapci, mě trochu děsíte. Vůbec nevím, na koho půjdu a jak teda použiju svůj poslední add. Naprosto reálně můžu jít na Joea, Dědka, hapyho i petrika :doh:
Jako v keeperovi bych mohl sepsat srdceryný příběh, ale jen poblahopřeju Ohlundovi k vítězství..
:serus:
Kromě asi tří frajerů vyždímali ze sebe všichni co mohli.
smolne vypadnutie po remize... hapy v posledny den vyrovnal +/- a to rozhodlo... trochu som to aj ja podcenil, mohol som addnut nejakych hracov na nedelu, ale to +/- je tak ci tak osemetne a addnuti hraci to mohli aj pokazit... co uz.

gratulacia superovi, bola to pekna seria :serus:
Před nedělí byly karty rozdány jasně. Prohrával jsem 7:8 a potřeboval udržet všechny gk stats. To nebylo nereálné, protože soupeři měl nastoupit pouze Schneider a nakonec i on zůstal pouze na střídačce. Reálná šance na zvrácení stavu v můj prospěch byla přes vstřelené góly, ze kterých mohlo padnout náhodné GWG, které mohlo také stačit. Nakonec však rozhodla statistika plus/minus, kde já se získanou velkou nulou zůstal na svých -5 a petrik nasbíral rovnou záporných 8. :sok: Vzhledem k tomu, že byl 3 v plusu, tak spadl ve "statistice pravdy" na mou úroveň a tím přišel o svůj o bod a mě remíza stačila. Pro petrika samozřejmě hodně kruté a děkuji mu za vyrovnaný souboj. :yes:

Každopádně jsem v semifinále :clap: Reva jsem v sezoně dvakrát porazil, takže to mohlo být snadné sousto i do třetice. :jn:
petrik píše:smolne vypadnutie po remize... hapy v posledny den vyrovnal +/- a to rozhodlo... trochu som to aj ja podcenil, mohol som addnut nejakych hracov na nedelu, ale to +/- je tak ci tak osemetne a addnuti hraci to mohli aj pokazit... co uz.

gratulacia superovi, bola to pekna seria :serus:
Než jsem se dostal k odeslání příspěvku, tak si mě předběhl se svým. No, nemyslím si, že bys to podcenil, plus/minus se nedá moc odhadnout. Nehledě na to, že já vůbec nečekal, že bych v +/- mohl ještě uspět, s tím jsem vůbec nepočítal. To jsem ještě zkusil vzít naivně Grabnera, že by se třeba připletl k nějakému SHP. Místo toho mi udělal jeden mínus. Kdybych se na ten add vykašlal, tak jsem skončil na mínus čtyřech a je to 8:7.
Hodně štěstí v semifinále i v následném souboji o třetí místo, hapy :serus: Third time's the charm.
prvé kolo dopadlo super, z druhého sa bojím a už stav v úvodný deň 1:12 ma desí :scare:

do toho kopa hráčov mimo (stone, manson, karlsson, tkachuk, it´s bad :cry: )
tak k uvedenému zoznamu hráčov mimo pribudli aj Holtby a Laine, väčšina hráčov, ktorí sú mimo, je pre mňa kľúčová. Toto je úplne v p*či :hroza:

takto sa nedá o finále hrať :cry:
Joe S. píše:tak k uvedenému zoznamu hráčov mimo pribudli aj Holtby a Laine, väčšina hráčov, ktorí sú mimo, je pre mňa kľúčová. Toto je úplne v pi*i :hroza:

takto sa nedá o finále hrať :cry:
A predsa je to len 7-6, ešte musím napísať :petrik: nech odstaví aj Crosbyho a MacKa
tiež som šokovaný, že skóre je k dnešnému dňu len 6:7, ale škoda tých zranení, lebo inak sa ukazovala moja taktika na drafte ako správna :lol2:

a už žiadne zranenia, keď tak tvoj McJesus by sa mohol na tréningu zraniť :jn:
Obrázek

Shea Weber season-ending injury, Shattenkirk season-ending injury, Crawford season-ending injury a teď nově Mike Green season-ending injury.
Stav 7:7 před víkendem. :nervozny: GK stats sice už těžko otočím (díky Warde), ale hráčů mi hraje víc a ti by to mohli (měli) urvat v můj prospěch. Ještě to bude napínavé.
Chtěl bych svým soupeřům poděkovat za fajn sezónu. Letos se to obešlo bez ojebů, nějaké velké neaktivity a celkově ta sezóna měla solidní úroveň :good: Zároveň Vám do dalších ročníků přeji, ať se Vám daří jako nikdy a ať vás má FantaBůh rád. Dál už to bude v klasice beze mě. Už před sezónou jsem zvažoval, jestli tahat zase tolik fantasy týmů a utápět v tom tolik času (i když mě to baví) a rozhodl jsem se ještě pro jedno poslední rodeo, kde jsem chtěl všem ukázat, jak vlastně snadné je tuhle hru vyhrát a že na to ani nemusíte pořádně sledovat NHL (z které jsem docela vypadl za poslední roky :thumbsdown: ). Inu, nepodařilo se to dotáhnout do konce tak, jak jsem si představoval, ale i tak jsem si to užil (a aspoň opanoval základní část :jn: ). Jestli se jen jeden člověk inspiruje mou cestou a mým stylem ve fantě, tak budu rád a svou misi jsem tak částečně splnil #HrajToJakoRev

PS: Kdybyste náhodou někdy chtěli udělat z classic league cash league, tak se mnou počítejte, klidně to i pomůžu zorganizovat.

PS2: Ve finále fandím hapymu. Ať je to jakkoliv, TŘIKRÁT skolil draka. Gratulace :klobuk:
2963 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS