Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EHM: HF.com Superstars v2.0

Diskuze o všem možném i nemožném.

Zranění lokte na béčkovém turnaji. To vidím na to, že jsem si zranil loket zvedáním pulitru. Hlavně za ty 4 zápasy jsem měl, asi nejlepší čísla za celou prozatimní kariéru. Tady se rodí takovej obrovskej bust. :lol2:
2x nováček měsíce a tolik bodů v takovém šajze týmu? To jde. Dám Čikégu ještě sezonu, pak chci pryč jestli nebude PO. :-D
Andy, poverujem ta, aby si mi vybavil vymenu z Philadelphie.
Connor McDavid píše:Andy, poverujem ta, aby si mi vybavil vymenu z Philadelphie.
Flyers s tebou zatím nepodepsali smlouvu. Tak uvidíme co bude dál s tebou. Pokud podepíšeš s Philou tak výměnu zařídím.
Calder trophy, finale a 16 golu v PO... Pekne jsem se rozkoukal v lize lig! :petrik:
do prdele s Coloradom! ja som mal byt vo finale s Miraaakom :cry: nie nejaky Redl :bee:
Boeser s prstenem. Teď toho Benninga nesnáším ještě víc... :nervy2:
:hmm: slaba sezona individualne aj timovo. Som sklamany - hlavne zo seba. Vyzera to ze som brzda mojho utoku :lol2:
V dalsej sezone to bude dufam lepsie
som brutalne prekvapeny, faktor Holtby zapracoval a bol som tak blizko Stanley Cupu :cry: :cry: kazdopadne to vyzera, ze som viac playoff hrac :-D vobec sa nestazujem,
:king: of the casino :frajer:
UPDATE 12: Léto se spoustou změn a koncem Henrika Lundqvista?


Nejzajímavější letní podpisy a výměny:

Braden Holtby :arrow: Ottawa Senators 6 let - 10,1 M
Alexander Ovechkin :arrow: Washington Capitals 1 rok - 12,4 M
Jonas Brodin :arrow: Colorado Avalanche 5 let - 2 M
Joe Pavelski :arrow: Tampa Bay Lightning 2 roky - 2,87 M
Nick Foligno :arrow: Vancouver Canucks 2 roky - 9,5 M
Scott Darling :arrow: Columbus Blue Jackets 6 let - 4,3 M
Wayne Simmonds :arrow: Vancouver Canucks 2 roky - 6,3 M
Ryan Nugent-Hopkins :arrow: Vegas Golden Knights 6 let - 3 M
Matt Niskanen :arrow: Anaheim Ducks 1 rok - 6 M
Derek Stepan :arrow: Anaheim Ducks 2 roky - 4,4 M
Alec Martinez :arrow: Arizona Coyotes 2 roky - 4,3 M
Ryan Getzlaf :arrow: Dallas Stars 2 roky - 2,35 M
Nick Bonino :arrow: Boston Bruins 2 roky - 1,23 M
Michael Frolík :arrow: New York Rangers 1 rok - 3,4 M
Corey Perry :arrow: Arizona Coyotes 1 rok - 820 tisíc

Výraznou obměnu provedli v létě v Anaheimu. Zde skončili dvě tváře posledních let Ryan Getzlaf, který podepsal v Dallasu, a Corey Perry, který podepsal v Arizoně. Místo nich naopak Ducks podepsali Dereka Stepana a Matta Niskanena.

Po roce v Detroitu s iv létě nový tým vybíral Braden Holtby, který nakonec zakotvil v Ottawa Senators. Red Wings kromě něho přišli například o Nicka Foligna, Martina Hanzala, Darrena Helma, Jaye Beagla, Lukea Glendeninga a v neposlední řadě o Henrika Zetterberga, který se rozhodl ukončit kariéru. Vzniklou díru v sestavě by měli zaplnit Paul Stastny, John Hayden a Joonas Donskoi.

Alexander Ovechkin sice do off-season vstupoval bez smlouvy, ale hned pár dní po začátku free agency se dohodl na pokračování v Capitals.

Ve své sérii poněkud zajímavých tahů pokračuje Jim Benning. Ten opět v létě přišel o velmi výraného mladíka. Výměna Thatchera Demka do Colorada za dvě 1. kola draftu (2022 a 2023) vzbudila u expertů spoustu otázek. Kromě tohot kroku Benning podepsal na další dva roky Waynea Simmondse a k němu přidal Nicka Foligna. Trh volných hráčů opět letos zkouší Blake Wheeler, se kterým se tak Canucks rozloučili.

Krom již zmíněného Demka podepsali v Coloradu zkušeného Jonase Brodina. Ten tak vyztuží obranu Avs a ti jistě budou chtít pomýšlet na vyšší příčky.

Největší rybu však ulovili těsně před sezónou Boston Bruins. Ti totiž získali Andreie Vasilevskiyho a to zadarmo! Bolts se ho totiž celkem nepochopitně umístili na waiver list. Tampa Bay se sice potýkala s platovým stropem a nepodařilo se jim nikoho vyměnit, ale věřit v to, že si nikdo nevšimně Vasilevskiyho na waiveru může jen blázen. Kromě ruského brankáře získali Bruins ještě Brocka Nelsona z Islanders, který posílí jejich útočné řady.

Několik změn provedlo i Vegas, ale je to stále spíše přešlapování na místě. Golden Knights se rozloučili s Vadimem Shipachyovem, Davidem Krejčím a také Marc-André Fleurym, který stejně jako Zetterberg ukončil svoji bohatou kariéru. V kolonce příchodů však najdeme pouze jedno výrazné jméno a to Ryana Nugenta-Hopkinse.

Žádné velké změny se naopak nekonali v Chicagu Blackhawks, Los Angeles, nebo Minnesotě Wild, kde udrželi pohromadě všechny klíčové hráče, kteří se podíleli na zisku Stanley Cupu.

Dan Thomas se ani do začátku sezóny nedohodl na smlouvě s Philadelphia Flyers, která se i snažila vyměnit jeho práva, ale zatím bez úspěchu. Kromě Thomase jsou bez smlouvy například Blake Wheeler, nebo Henrik Lundqvist. Dočká se král New Yorku ještě kontraktu v NHL, nebo ukončí kariéru? To uvidíme v následujích týdnech.

Přehled sestav týmů na začátku sezóny 2021/2022:

Boston Bruins
Colorado Avalanche
Detroit Red Wings
Chicago Blackhawks
Los Angeles Kings
Minnesota Wild
New York Islanders
Vancouver Canucks
Vegas Golden Knights
Ok, žádám o trejd. Pod tím retardem odmítám už dál hrát. Ok, ještě bych snesl Simmera, ale trejd Demka?? Ne, opravdu chci odejít. Už za Canucks odmítám hrát dokud tam bude tento idiot.

Bye, bye Canucks. :ahoj:
Backup za Kinkaidem no to zrovna. Je čas dát New Yorku sbohem. Na čase zkusit trh a dát tedy oficiální žádost o výměnu. :bee:
rambo001 píše:Backup za Kinkaidem no to zrovna. Je čas dát New Yorku sbohem. Na čase zkusit trh a dát tedy oficiální žádost o výměnu. :bee:
Já to screenoval po prvním zápase sezóny, byl tam b2b na začátku. Budeš zase jednička, ale jestli chceš výměnu, není problém.
Jo tak pak jo, dam tomu ještě tedy tuhle sezonu, ale jetli zase skončí tankováním, tak pak výměnu to nemá žádnej smysl se tam plácat.
V tom bostone bolo tych zmien celkom dost... zmizol ten khoklachev, martinez
To boli vymeny ci odisli ako UFA?
Vasil... :slintac: :wave:
Ale co to je za blbu AI co da takeho hraca na waiver? Sak mi je to aj blbe sa z toho tesit... :D
To zas bude tragédie :-D
Khokhlov - Anderson
Moverare - Falkovsky :rofl:

Môžeš mi hodiť screen všetkých obrancov, kt má LA v organizácii?
Vasilevski - Rask, to je brankarsky tandem... Detroit to odchodom Holtbyho prehral. budeme radi, ked dame playoff.. podpisat Stastneho, co je zas len center? chudak Zacha v stvrtej lajne? uvidim kam nas Redl dostriela. ale som skeptik
Další update po TDL 2022 bude zítra :)
UPDATE 13: První výměny a nové smlouvy pro HF.com


Pátá sezóna našich kariér je v plném proudu a přišla i první výměna. Její součástí se stal Adam Papoušek, který už ztratil trpělivost s kroky Jima Benninga v Canucks a rozhodl se vydupat si trejd. To se mu nakonec ke konci října podařilo. Bohužel, první polovinu ročníku 2021/2022 lemuje i spousta menších či větších zranění.

Novinky hráčů:

- 9. října 2021 Roman Redl se zranil na 2 týdny. Natažené tříslo.
- 21. října 2021 Radim Kovář se zranil na 4 týdny. Zranění kyčelního kloubu.
- 30. října 2021 Lukáš Líška se zranil na 12 dní. Poranění lokte.
- 2. ledna 2022 Peter Macák podepsal smlouvu s Boston Bruins na čtyři roky. Ročně si vydělá 4,84 milionů.
- 4. ledna 2022 Miroslav Miraaak podepsal smlouvu s Detroit Red Wings na čtyři roky. Ročně si vydělá 4,8 milionů.
- 5. ledna 2022 Lukáš Líška podepsal smlouvu s Los Angeles Kings na tři roky. Ročně si vydělá 5,6 milionů.
- 5. ledna 2022 Daniel Stankovič se zranil na 11 dní. Poranění lokte.
- 6. ledna 2022 Radim Kovář podepsal smlouvu s Vegas Golden Knights na tři roky. Ročně si vydělá 4,95 milionů.
- 11. února 2022 Daniel Stankovič se zranil na 13 dní. Poranění kolena.

Základní část NHL 2021/2022 k 24. únoru:

Prvním hráčem HF.com, který změnil v NHL dres je, jak už jsme psal, Adam Papoušek. Ten se po dlouhých jednáních nakonec stěhoval z Vancouveru do Dallasu, který za něho poslal Canucks tři mladíky - Andersona MacDonalda, Juliuse Honku a Filipa Westerlunda. V Dallasu kvalitního centra hledali od odchodu Tylera Seguina a zisk Papouška tak přišel velmi vhod. Český centra byl okamžitě zařazen do první formace.

Výměny se v poslední den přestupů dočkal konečně i Dan Thomas, který se s Philadelphia Flyers nemohl dohodnout na nové smlouvě. Práva na slovenského útočníka Flyers spolu s 1. kolem draftu v roce 2022 poslali do Detroit Red Wings za Tomáše Tatara a práva na Colea Lafosseho. Rodí se v Red Wings další dynastie?

Oba poslední finalisté mimo play-off? Po TDL to vypadá jako velice reálná možnost. Red Wings ztrácí na postupovou pozici 18 bodů, Wild potom 12.

Výborný vstup do sezóny měli dva hráči HF.com. Daniel Stankovič prád týdnů vévodil kanadskému bodování, potom ho ale zastavilo zranění. Roman Redl si zranění vybral hned pár dní po začátku základní části. Potom ale dával góly v takovém tempu, že se chvíli vyhříval na čele střelecké tabulky.

Alex Ovechkin ukazuje, že ještě nepatří do starého železa a drží se v popředí kanadského bodování i střelecké tabulky. Capitals však ani jeho výkony momentálně nestačí na postupovou pozici.

Během sezóny došlo hned k několika zajímavým přestupům, mezi ty nejzajímavější patří...
...Tyler Ennis z Florida Panthers do Boston Bruins za Travise Dermotta...
...Derrick Pouliot z Detroit Red Wings do Ottawa Senators za Jana Fioreho a práva na Petera Kurvinena a Peter-Jamese Mellanbyho...
...Adam Larsson z Detroit Red Wings do Calgary Flames za Oldricha Curillu a práva na Karana Bertilssona a Richarda Morissetta...
...Keith Yandle z Florida Panthers do Buffalo Sabres za Dmitriho Blinova a práva na Veikka Rassu...
...Semyon Varlamov z Colorado Avalanche do Arizona Coyotes za 2. kolo draftu 2022...
...Jack Johnson z Columbus Blues Jackets do NY Islanders za práva na Zdeňka Paláta...
...Aaron Ekblad z Florida Panthers do NY Islanders za Andreie Svechnikova, práva na Örjana Lindströma a 1. kolo 2022...
...Kyle Turris z Florida Panthers do Winnipeg Jets za práva na Ondřeje Berana...
...Mike Hoffman z Ottawa Senators do Vegas Golden Knights za Ryana Stromea, práva na Bluea Kanuista a Yuryho Guseva a 2. kolo v roce 2022 a 2023 a 3. kolo 2022...
...TJ Brodie z Calgary Flames do NY Islanders za Samuela Fagema a 2. kolo 2022...

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Přehled týmových statistik:
- Boston Bruins
- Colorado Avalanche
- Dallas Stars
- Detroit Red Wings
- Chicago Blackhawks
- Los Angeles Kings
- Minnesota Wild
- New York Islanders - brankáři
- New York Islanders
- Vegas Golden Knights

Olympijské hry 2022:

OH se zúčastnilo hned 10 hráčů z HF.com. O turnaj kvůli zranění bohužel přišel Daniel Stankovič a Slovensko nesáhlo ani po Danu Thomasovi, který do té doby zatím nehrál. Další olmypijské zlato přidala Kanada, stříbro zbylo na USA a bronz získala České republika!

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek

- Statistiky České republiky
- Statistiky Slovenska

____________________________________________________________________________


@petrik: Martinez byl UFA v létě, mám ho i v těch podpisech v posledním updatu. Knoklachev byl ze začátku sezóny zraněný, takže akorát nebyl v tom screenu, ale v týmu je.

@Lukas33: Není to všechno, ale snad to bude stačit: Anderson, Dostal, Doughty, Emberson, Falkovsky, Khokhlov, Moverare, Stastney

Další update druhé poloviny sezóny bude v pátek.
dalsi center v Detroite... ked vidim tie statistiky Nielsena a Stastneho... to je snad 6 milionov vyhodenych do luftu, miesto nich tam mohli byt radsej nejake kridla. ani nechcem vediet ako to tam trener sklada, tipujem, ze centri alternuju na kridlach hore dole. boze to je bordel, este navyse Dan Thomas pride, co je sice super do top6, ale bottom 6 vyzera biedne. a v brane sitko Mrazek. drzim si ale loajalitu a preto neutekam zo shit timu :P
Uff. Bál jsem se trochu, kam půjdu, ale dopadlo to dobře. Možná i líp než jsem čekal. Tenhle Dallas určitě má na SC.

Benn, Radulov, Getzlaf, Zucker, Ničuškin, v obraně Klingberg, Boqvist, Heiskanen a v bráně hlavně Bobrovsky. :petrik: Let's go Stars!
Konečně žádné dno konference. Tak snad to bude stačit na Play-Off. :box:

Jinak pan Papoušek si taky mohl vybrat třeba Ostrovany místo Dallasu :giggle:
U mna zatial vcelku spokojnost so sezonou... ale chcelo by to nejaky PO run...
188 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS