Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ICE CATS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

arek píše:krutá prehra vzhľadom na vaše výkony... :smutok:
Krutá jj ale aj taký je niekedy život.Určite nebudem vyplakávať,že sme mohli mať iného súpera a bolo by lepšie,kto sa chce dostať k titulu,nemôže si vyberať a mal by poraziť každého,čo v play off dostane do cesty a to nám nevyšlo.Tam kde sme vsadili na risk,skoro žiadny nevyšiel,takže štastie i risk Masterákov rozhodli duel pre nich a rešpektujeme to.Viem kde nás tlačila topánka,kde tie chyby boli a zariadim sa pre dalšiu sezonu inak,ale na to bude dosť času pred novou sezonou poriešit.Tebe gratulujem k peknej sezone tiež, :klobuk: som rád,že ste tak vysoko,už kvôli tebe,kolko času tomu venuješ i supr chalanom v tíme,takže po vlanajšku ked sme boli opäť pri sebe ale dole,sme tu tabulku tentoraz otočili naopak a ukázali,že tipovať vieme a do stareho železa ešte nepatríme,aj ked sme tu už od úvodu KTL a to už pár rôčkov je.Ale stále nás to baví a to je základ. :wink:
Miloš taktiež všetko dobré, tento rok si to tam rozobral ako sa patrí, klobúk dole :klobuk: :good:
Walt píše:Miloš taktiež všetko dobré, tento rok si to tam rozobral ako sa patrí, klobúk dole :klobuk: :good:
Dakujem Ivan,no bola to pekná sezona,bavili sme sa s chalanmi,tá čerešnička natorte v podobe finále nevyšla,ale chalani z Gremlins si to zaslúžili,tak nech si to finále užíjú.Tebe a vám to vyšlo tiež velmi pekne ,ako si písal aj ty si sa dobre bavil tu tak je všetko ok budúcu sezonu ťa tu radi uvidíme opäť. :wink:
Jinak děkujem za příležitost si s váma zahrát, ikdyž je to teprve moje první sezóna, tak to byla vcelku zajímavá zkušenot. Měl bych zmínit taky poděkovaní za příležitost i Dadovi u EOSS. Byla to zajímavá první sezóna ať už šlo o nominaci do AS game nebo celkově zakladní část jako celek popřípadě také play off. Snad jsem vám byl co nejvíc nápomocen. :)
Aj ked sezona ešte len nedávno skončila,do novej je ešte fúúúúúra času , tak do mesta mačičiek v týchto dnoch zavítala nová posila na budúcu sezonu,aby si našla ubytovanie a zabydlela sa v novom meste v ktorom odštartujeme spolu prípravu na novú sezonu :) :) jeho ohlásený prestup vyvolal trochu rozruchu u kolegov,tak je načase odkryť karty ktoré sú na stole,aby si na to zvykli a mali dosť času na nájdenie nového kolegu ,tak som sa rozhodol novú posilu predstaviť už teraz ,takže novou posilou tímu ICE CATS se stáva 2 najlepší tipér play off ( gratulujem Zezy :wink: )bývalý exKenták a exARMY menák Zezy. :)Týmto ho v tomto meste vítam a teším sa na budúcu spoluprácu,kde sa pokúsime dotiahnuť to dalej než v tejto sezone a tomu bude zodpovedať aj zostava tímu do budúcej sezony :wink: Není to nič unáhlené,či len kvôli neúspechu v play off Hockey Kentu,boli sme v kontakte ešte pred štartom tejto sezony,kde naznačil záujem vyskúšať niečo nové v KTL ,tak mal ponuku od nášho tímu volnú kartu do tímu ked prejaví záujem a som rád,že si vybral už od budúcej sezony náš tím pre dalšiu kariéru v KTL. :wink: :klobuk:
Dávám Zezymu tři, maximálně čtyři kola a je bez práce nebo na hostování u Blue Angels :giggle:
:sok: Námět na skvělý článek na stránky KTL ... udělat analýzu, když byl Chris GM, kolikrát a zda vůbec odehrál sezónu s hráči, se kterými nastoupil do sezóny :lol: Vždyť každý, i ten nejhorší sportovní fanoušek, ví, že tým se musí sehrát a hráči si musí sednout. :hroza: :scare: :hroza:
tomasinho píše:Dávám Zezymu tři, maximálně čtyři kola a je bez práce nebo na hostování u Blue Angels :giggle:
So Zezym sme boli dopredu viacmenej dohodnutý už od konca minulej sezony,bol dohodnutý,ešte na 1 sezonu s Hockey Kentom takže bolo treba len počkať na začiatok tejto sezony,mal chuť si zatipovať v novom tíme ,ja zase som mal chut si zatipovať s ním a len preto aby som mal tím pokope viac sezon sa na to nevyprdnem,ani nebudem presviedčať niekoho aby porušil dané slovo kolegom.On sám vie,že moje slovo i jednanie s ním bolo taketo a na novú sezonu s ním sa teším. A len preto aby si tím "sedol" mi svoje predstavy o zložení tímu nebudete diktovať,sám dobre viem,akú mám predstavu a na tom mienim pokračovať dalej,vy si tvorte zostavu tak ako chcete vy. :wink:

Mám čisté svedomie v tom,že aj ked som sa pre zmenu rozhodol,tak nikoho som nevykopol,ale našiel mu nový tím,pozrite to je vaša vec ako si predstavujete zloženie tímov,ja mám svoju a o kolegov z tejto sezony mať obavy nemusíte,chystám prekvapenie ktoré zverejníme na začiatku budúcej sezony,karty dopredu odkrývať kvôli bossovi či komukolvek inému nebudem.Ja s kolegami pracujem na ferovku a dopredu vieme na čom sme,Kovi,Pali s ktorými sme si najviac sadli z minulých rokov boli skvelý GM tímov ktoré uhrali titul,(nani sa mohol dostať k dalšiemu titulu možno tiež,keby leci sa nestratil)(cepi a Nabby sem došli kvôli mne,ale už na to nemali bud čas,cepik už nasadol na vagon Yahoo a KTL nebola už jeho šálka kávy) a aj ked mne chýbajú,najviac srandy som prežil s nimi i s rambom a Fortunem tak vidíte sami,že sa stali úspešnými manežermi a z ich úspechov mám radosť rovnako ako keby sme to dosiahli spolu :wink:
No takže na úvod 3 miesto,na rozjazd celkom slušné umiestnenie,najviac sa o neho bodovo pričinili nové posily tímu Zezy a 4 člen do partie ktorým sa stal Vojtari,bývalý GM rytierov ktorý náš tím dobre doplnili.Hned na úvod patrili obaja k najlepším tipérom kola,takže verím tomu,že to bola dobrá volba priviesť ich do mesta mačičiek a týmto ich s rambom medzi nami ´vítame :klobuk: :good: my s rambom musíme pridať,aby sme viac chalanom pomohli aj bodovo,ale aj to časom príde :wink:


Pochvalu si zaslúžia všetci 3 chalani :) som rád,že nevynechávali,odtipovali všetky dni a aj ked nie vždy sa darilo,je pred nami celá sezona takže to naj sme si odložili na dalšie kola :wink: :)
Díky za přivítání. Věřím, že tento výsledek ještě v co nejbližší době překonáme :-D .
Chcel by som popriať svojim kolegom z ICE CATS i kolegom z inýćh tímov z KTL i členom HF mimo ligy pekné sviatky,vela pohody,žiadne nehody a do nového roka všetko nej,vela zdravíčka ,lásky a splnených predsavzatí zo starého roku. :klobuk:
Tak je za námi první polka sezony a zakončili sme ju na 1 mieste našej konferencie a 2 v lige v tomto dnes skončenom 4 kolečku. :clap: :good: Chalani nie vždy to vyšlo podla našich predstáv,občas to byl pekný výbuch ako v tom X kole 3 dni dozadu :-D :wink2: ale na konci sa nám podarilo vybojovať pekný výsledok a s tým môžeme byť všetci spokojný- :) :wink:

Vojtari je náš bodový líder,musím priznať,že ma velmi milo prekvapil,došiel až ako 4 člen,nevedeli sme moc,čo od neho čakať a ako si sadne s kolegami v ICE a sadol si ako s kolegami tak de facto každé kolo podáva super výkony a má nakročené do ALL STARS výberu KTL a celkom zaslúžene. :klobuk: :wink:

Zezy je už ostrielaný borec,spolahlivý,výborný tipér velmi dobre nás doplnil ako po tipovacej tak i kolegiálnej stránke a je to super chalan ,cením si,že sem aj s Vojtarim došli.To ,čo sa mi na nom lúbi,je,že premýšla nad tipmi,netipuje len tak,že by tam niečo nasypal aby sa nepovedalo,ale mení systém,štýl hry a dobre nás s Vojtarim a rambom doplna :) :klobuk:

.Rambo ma tiež velmi milo prekvapil,vlani patril k TOP tipérom ligy,túto mu to tak po individuálnej časti nejde,ale vôbec ho to nezmenilo,naopak sám si vybral úlohu ako pomocť ICE CATS výkonmi,nerozladilo ho to,ale dodáva optimizmus ked sa nedarí a podporu a pochvalu ked sa podarí pekný výsledok.Byť s týmito chalanmi v ICE CATS ma baví a dakujem za to,že sem do mestečka mačičiek prišli a tvoríme jeden tým. :) :frajer:
tomasinho píše:Dávám Zezymu tři, maximálně čtyři kola a je bez práce nebo na hostování u Blue Angels :giggle:
hmm 3 i 4 kola už prešli a furt nic,stále je "doma" v ICE CATS. :giggle: :wink: Nekde soudruzi z NDR udelali chybu :sarcasm: :-D :wink: a tak tomu bude až do konce sezony ako u Zezyho tak aj ostatných kolegov. :)

Tie 3 kolá ste tipovali podobne ako toto ,ale v 4 kole ste sa vo velkom štýle vrátili späť do hry a vyhrali ako konferenciu tak tesne i celú ligu o bodík pred nami a Hockey Kentom a k tomu obidvom spomínaným týmom gratulujem.Skúsenosti sa prejavili,obidva týmy tvoria ostrielaný mazáci a neklesajú na mysli ked sa nedarí. :thumbsup: Super robota,vrátili ste sa vo velkom štýle vy i Kentáci do boja o play off. :) .Pekné sviatky tebe i ostatným na HF a veselého Silvestra prajem. :klobuk: :frajer:
Gratulujem kolegovi Vojtarimu k zvoleniu do ALL STARS duelu KTL ,absolútne zaslúžene, tak toto je taká malá odmena za tvoju usilovnosť a pravidelné tipovanie,zabav sa tam s kolegami z KTL :wink: po zápase ta s našimi kolegami z ICE čakáme naspät,máme tu ešte nedokončenú robotu :wink:

Gratulujem i Sellymu ako GM ktorý to povedie,za tie roky v KTL ako super vedie svojich Gremlinákov si si to zaslúžil :yes: :good: ,vela sťastia a zábavy tebe a všetkým kolegom do toho zapojených ako i petríkovi vdaka ktorému ktorý ho organizuje tento duel stále láka tipérov a za to aj jemu patrí velké Dakujeme. :) :wink:
Díky mockrát. :) :)
no tak tesne nám to 1 miesto ušlo o 1 bodík,každopádne velkú pochvalu chcem udeliť dvojičke Zezy a rambo ktorý majú na výsledkoch svojou robotou velkú zásluhu,super robota páni :klobuk: My dvaja s Vojtarim sme sa nevyhli menším zaváhaniam,ale celkovo dobrá robota aj od Vojtu :) páni,dnes si doprajte zaslúžený odpočinok :) :klobuk:
No po gratuláciách našim konkurentom k postupu do play off som sa prepracoval i do našej témy :-D S vami sme si všetko napísali osobne,ale patrí sa pochváliť vás 3 i tu v tejto téme na HF tak podme na to. :) Velká gratulacia a podakovanie vám 3 chalani,za nasadenie,bojovnosť trpezlivosť.a že ste k výborným výkonom pridali i trochu rozumu k tipom čo nás nakoniec vynieslo až na 1 miesto v lige po ZC ,za čo pred vami :) :good: Velká gratulácia Zezymu a Vojtarimu k individuálke ,to boli skvelé výkony od vás páni a velký klobúk dole robili ste nám radosť a tahali tým k popredným metam v lige.Zaslúžene patríte k TOP tiperom ligy :klobuk: :)

Velké podakovanie i poklonu by som chcel napísať kolegovi rambovi,ktorý si aj ked v individuálke mu to nevyšlo letos tak dobre ako vlani,svoju cestu ako doplnať našich 2 bodových lidrov a tipy našiel,čo bolo velmi cenné,podla tabulky se to nezdá,ale my 3 vieme aký velký prínos pre ICE Cats si znamenal a budeš znamenať :) :wink: velmi dobre sa mi s tebou spolupracuje si super chalan a dobre sme si rozumeli až na tu 68 :-D :-D :wink: a za to vám všetkým 3 ale špeciálne tebe za to všetko patrí velke DAKUJEM odo mna. :) :frajer: Good luck v play off :wink:
Pani sme tam ,postupili sme do finale,uz po 2 dueloch Rags nam to inkasovanym golom na 2:2 vybojovali.Este som taku radost z inkasovaneho golu Rags nemal a Connor taky iste ne. :-D i vam pomohli k matchballu :-( :clap: :wave:
jooooooooooooooooooooo mistřiiiiiiiiiii!!!!!!!!! titul je náš!!!!!!!!!!!! :yahoo: :jupi: :wave:
Je to tam Wildo a medik konečne vyšlo to o čom ste snívali ked ste bojovali za mačičky,titul pre ICE CATS kým ja tu budem GM ,máte svoje čisla dresov vo vítrinke ICE CATS ,dakujem za to čo ste pre mačky odviedli za robotu :klobuk: :klobuk:

a :clap: :clap: :clap: :oslava: :oslava: Chcem sa podakovať hlavne Zezymu,Vojtarimu a rambovi ktorý šli ako píly,makali na 100% individuálka šla bokem,všetko dali pre úspech týmu a dočkali sa za to zaslúženej odmeny v podobe 1 titulu pre ICE CATS.Dakujem páni za to všetko čo ste pre ICE odviedli sezonu a hlavne play off s vami som si užíval a máte svoj 1 titul v kapse zaslúžene vyhrali sme základní čast KTL a ted pridali i play off :good: :oslava: :oslava: :oslava:

Ked som získal svoj 1 titul v drese Evil Insiders vzali sme ICE CATS titul spred nosa v rozhodujúcu noc ,ked boli k nemu velmi velmi blízko,vtedy som si povedal,že tú "krádež" raz tu musím splatiť a vybojovať pre mačičky titul lebo si zaslúžia byť uvedený medzi vítazmi KTL a dnes to vyšlo vdaka páni :klobuk: :clap: :clap: :clap:
no byly to nervy...hlavne dnesni noc kdy posledni zapasy se vyvyjely tak nejak na plichtu nastesti to zvladlo blues a ducks :jupi: a my muzem oslavovat dekuji za sezonu kluci chrisi vojto luky byly ste super kolegove klobouk dolu :good: :klobuk: chlapi uzivejte titulu a dalsi sezonu snad ve stejne sestave zde tu!
Gratuluji k mistrovskému titulu KTL :cup: :cool:
excelent píše:Gratuluji k mistrovskému titulu KTL :cup: :cool:

Dakujeme pekne Exo :) Ja tebe tiež k super sezone v individuálke a postupu do finále konference v týmovej tipovačke,dobrá robota :wink: :klobuk:
Je to taaaaam :D :-D
Congrats
3354 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG