Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ECQF: (1) WASHINGTON Capitals vs. COLUMBUS B. Jackets (WC1)

Vyvrcholenie sezóny 2017/2018.

Postupující :?:

WSH
53%
16
CBJ
47%
14

Obrázek

VS.

Obrázek

Obrázek
1:4 chokers sa zas ukazu
Capitals 4:3 Blue Jackets
Washington in 7.
Tady ještě Caps věřím. 4:2.
CBJ jsou streaky. Caps chockers. rozhodne se rychle. Caps in 5
Caps v 5
Něco mi říká, že letos se Caps nepodívají ani do toho 2nd round. Rozhodně to bude vyrovnaná série, ale spíš se kloním k Busu. Blue Jackets in 7
Nerozumim proc bookmakeri tady tak favorizuji Caps. Realne ma Bus lepsi obranu a vyrazne lepsi depth v utoku, hraci jako Dubois, Atkinson a Panarin jsou red-hot.. Caps maj lepsi special teamy a vetsi hvezdy. Za me total vyrovnany a rozhodovat to nejspis budou golmani.. Co tam ale cekat? Prave tady je nejvic otazniku. Caps by meli jit s Grubauerem, ale pujdou? Bude Bob i nadale nejvetsim PO tragedem? Tezko to odhadovat :neviem: Ustoji to Bob? Mozna to jsou jenom Pens proti kterym neumi hrat a tady bude lepsi. Nesnasim oba teamy, ale tohle je hodne vyrovnanej a dobrej matchup. 7 zapasu, snad se budou rezat. Domaci prostredi tady muze hrat dulezitou roli, zkusim presto tip na "prekvapeni" a to Jackets in 7.
Jackets 6
Najhlavnejší faktor celej série bude Bob, inak sme kvalitnejší, není dôvod si neveriť, netipujem, ale jednoznačne verím v postup.
Pali_Caps píše:Najhlavnejší faktor celej série bude Bob, inak sme kvalitnejší, není dôvod si neveriť, netipujem, ale jednoznačne verím v postup.
V cem konkretne jste kvalitnejsi? Podle me to stoji a pada na golmanech.. Grubauer vs Bob a neodvazim se odhadovat kdo by z takoveho souboje vysel lip. Mozna spis Grubauer. Ale to je hodne neprehledna zalezitost.
Skôr neviem v čom by sme mali byť horší, dokonca ani v tej defenzíve o veľa nezaostávame, depth v útoku už vôbec nie. Videl som všetky 4 zápasy v tejto sezóne, 3 sme v kľude vyhrali, ten posledný sme prehrali a aj to kvôli tomu, že nám nevyšla prvá tretina, čo bola v zápasoch s nimi skôr iba výnimka. Ta séria vyrovnáva zrejme bude, ale ak by sme vypadli, bolo by to veľké sklamanie.
4-2 pro Caps, rozhodnou zkušenosti.
Jackets in 6
Caps to budou mít těžké. In 7.
Caps in 7. Vanekův neexistující backchecking apod.+special teams nakonec rozhodnou.
Edit: Kvetou ve Washingtonu stromy?
4:3 Bus
Sergei Bobrovsky has played 18 career playoffs games. 12 of those came against the Penguins who have a few guys I've heard of, and 16 of those came against teams that went on to win the Cup that season. Let's settle down with citing his numbers in those games.
Nesnažím se rozpoutat nějaký flame. :giggle: Ale vzhledem k tomu, kolik z vás už Bobra zmínilo mi to přijde minimálně zajímavé. Tohle může být jeho breakout play-off konečně a mohl by Bus posunout dál.
Cap 4-0
Caps in 7. Z trojky Cbus, NJ, Philly pre mňa najnáročnejsí súper, ktorého som si do prvého kola najmenej prial.

Oproti predošĺym dvom sezónam nemáme takú hlbokú zostavu, potenciálny úspech v PO bude stáť na tom, že veľká časť z 6-7 najkľúčovejších hráčov Caps bude mať dobré PO.

Proti CBJ vidím šancu v special teams (hlavne keby sa v PO pískalo rovnako ako v základnej časti, však :-( ) , ktoré sme mali túto sezónu výrazne lepšie a CBJ sa v nich umiestnil cez základnú časť na 25. resp. 27. mieste.
tak toto vidim na 7 zapasovu seriu, po ktorej zostanu oci pre plac opät Ovci
Jackets in 7
Doufám v překvápko. Snad dotáhne první lajna Columbus dál. Jackets in 6
CBJ 4-3.
Saad za Panarina, to teda bylo neco od Chicaga.. To je na urovni Larsson vs Hall, seriozne. Washington mohl ten zapas dorazit po dvou rychlych PP golech na 2-0 kdyz mel jeste dalsi 4 minuty PP. Nedorazil, od ty doby Jackets trpelivi a lepsi. Jones monstrum. Ovie tragickej, snad nejhorsi hrac zapasu. Pak se tezko posloucha to, jak si ten SC konecne zaslouzi.. Ale uvidime, ta serie bude jeste dlouha, pro Caps game2 ale totalni must win, v Columbusu se hraje totiz tezko.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS