Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ECQF: (1) TAMPA BAY Lightning vs. NEW JERSEY Devils (WC2)

Vyvrcholenie sezóny 2017/2018.

Postupující :?:

TBL
86%
24
NJD
14%
4

Obrázek

VS.

Obrázek

Obrázek
4:1 s prstom v nose
Lightning 4:1 Devils
Tady taky 4:1, tentokrát pro Tampu.
Tady cítím šanci na překvapení.

Rozhodne G7.
pokud Tampa, tak rozhodne ne s prstem v nose. Devils in 7
budu doufat ve win ale realne tipuju Bolts in 6 :neviem:
S prstem v nose úplně ne, Bolts se zapotí, ale reálně nevidím, kde jak by Devils mohli Bolts přehrát. Tampa in 5
Ciste na papire by to vypadalo na Tampu ve 4-5 easy zapasech.. Herni projev obou teamu za posledni dobu ale naznacuje ze to bude boj. Tampa in 7, ale nedivil bych se asi ani postupu Devils. Obrana Tampy bude mit problem s rychlosti Devils.
Sice poslední dobou Tampa žádná velká sláva na to, jak tým doplnila při TD, ale i tak jim fandím a věřím v jejich postup - 4-2.
Tampa in 6
Jersey bude kousat, ale Blesky in 7
Tampa 4:2
Tampa v šesti. Jestli naskočí Šustr, tak v sedmi.
Lightning 4:0
Tampa in 7.
tu by ma zaujimalo, v akom zdravotnom rozpolozeni je Stamkos :hmm:
favorit zda sa byt jasny, ale po 6 rocnej PO odmlke a Hallovej mega forme, to Bolts nebudu mat rozhodne lahke
kazdopadne Bolts in 6
cepi píše:tu by ma zaujimalo, v akom zdravotnom rozpolozeni je Stamkos
Dva dny zpátky:
Stamkos was asked if he feels there’s a chance he’ll be 100% by Thursday. “Listen, my body will never be 100% regardless going through the stuff I’ve been through. So there’s no point in asking about percentages.”
Dnes:
Steven Stamkos said he’s ready to go. “Best I’ve felt in a couple weeks.”
If Steven Stamkos doesn’t play tomorrow, I’d be stunned. He’s flying up and down the ice today. As one person who follows the team said, “He looks 110 percent.”
Jdeme je rozcupovat. :hit: :gol:
Tampa in 6. Nehledě na tip si přeji, aby se Hallovi povedlo dotáhnout Devils do dalšího kola.
TBL 4-1.
Vedení 1:0 v sérii, fajn začátek. :wave:

V první třetině jsme předvedli skvělý nástup, přesně tak jsem si představoval, že na Devils vlítneme. Nevěděli, kde jim hlava stojí, především lajny Palát-Point-Johnson a Killorn-Cirelli-Gourde hráli perfektní hokej. Je skvělý vidět, jak se někteří hráči na play-off zkrátka umí nabudit, viz Pally, TyJo.

Druhá třetina se nesla ve znamení jakéhosi uspokojení po třetím vstřeleném gólu. Najednou se tým vytratil z ledu, nebyla tam ta energie z prvního dějství. Puky jsme házeli po prknech za bránu, žádné pořádné převezení modré s následným zakončením se prakticky nekonalo. A jak jsme už několikrát v sezóně ukázali, neumíme si relativně pohodovej zápas pohlídat. Celou dobu neviditelný Hall dostal namazáno mezi kruhy a osamocený se z tohohle prostoru málokdy bude mýlit (tím námazem si Palát trošku pokazil svůj výkon). Pak už zase byla řada na Vasym, aby předváděl monstrózní věci jako v průběhu základní části. :cookies:

Naštěstí jsme však neinkasovali kontaktní gól, ten přišel až po zbytečném faulu Millera a následné přesilovce Devils. V zápase byli dohromady tři vyloučení hráči - 2 domácí a 1 hostů -> využití 1/1 & 2/1. I z toho vyplývá, že se oba celky musí vyvarovat zbytečných trestů. Ve třetí periodě jsme zase hráli pěknej hokej, hlavně třetí Cirelliho lajna neúnavně zamykala soupeře v jejich třetině. I přes inkasovanou branku jsme se nepoložili a naopak Killorn kontroval rozhodujícím (a zároveň krásným) gólem na 4:2. Fakt jsem se bál, že si necháme dát třetí kus, ale chlapi ukázali charakter a hlavně touhu se po roční odmlce v play-off vytáhnout. :good:

Chci pochválit již zmíněné dvě lajny, k tomu v obraně výborné Stralmana s McDonaghem + Coburn zahrál hodně slušně. Vasy samozřejmě brilantní. A debutant Sergachev se rozhodně nemá za co stydět, byl navíc u třetí branky. Celkově to byl večer nováčků - Gourde, Cirelli, Point a Sergachev - ani jeden z nich se neztratil, ba naopak. :klobuk:

Co se mi moc nezdálo, tak to byla hra první lajny, určitě už zažili lepší večery než tenhle. Ale u nich věřím, že se do formy dostanou, všichni to jsou výborní hokejisti. Dál mi přišel až moc laxní Hedman, no snad to bylo ojedinělé. S tím Girardim to ještě bude zajímavé, mně k Victorovi prostě nesedí. Uvidíme, jestli Cooper něco vymyslí, každopádně do dalšího zápasu změny nečekám. A to ani ve čtvrté lajně, od které jsem osobně čekal, že půjdou soupeři víc pod kůži.

Jo a rozhodčí teda velká slabota, přehlídli snad 4-5 přestupků, když to sečtu za obě strany. Hrůza děs. :slap:
domov cestujeme so zasluzenou stratou 0:2 na zapasy.. nic nie je stratene, ale musime sa zlepsit a ukludnit. hraci uz snad vedia o com je PO. Tampa hra vyborne.. Vidno ze tampa je lepsi, skusenejsi tim, vsetko im ide tak lahsie. my sme sa snazili prezit. proti ich forcekingu a po zavaroch sme len tazko zakladali utok. po inkasovanm gole( kde greene uz bol myslou na gríne), sme sa zdvihli, vyrovnali hru a hischier skoroval. po prvej tretine vyborny stav 1:1.

No ale co prislo v druhej tretine :hroza: lovejoy captavo vyhodi puk, presilovka, gol.nasledne zavar, 3x nevyhodime puk, 1:3. vzapeti dalsi zavar, chaos, az trapenie ukoncil skvelym blafakom vatanen na kinkaida, 1:4..
a potom si palmieri neudrzi nervy, totalne hlupe vylucenie a dalsia vyuzita presilovka, ked skoruje nekryty killorn, pretoze lovejoy, stojaci pri tycke, co ho mal branit ,sa zo stoja z nicoho nic zje*al!!! :hroza: 1:5 a uz bolo rozhodnute definitivne..
a tak ako zapas predtym, ,ked uz je rozhodnute, tak to z nas opadne a zrazu hrame dobre.. Do brany sa dostal schneider a podrzal. chytil aspon 3 goly a udrzal iskierku nadeje. ta zila aj golom vatanena v zavere tretiny a hrali sme ako posadnuti diablom.. vasil bol ale perfektny :klobuk: nam sa uz len podarilo skorigovat colemanom.. dali sme tam 3 tycky, volalo sa po woodovej sanci ci nepresiel puk za ciaru, nestacilo to.. na strely to bolo 44:25 pre nas, ale dost to skresluje.. verim ze doma budeme slapat 60 minut a nie len uz za rozhodnutych stavov 0:3 ci 1:5.. pome devils :cert:
dunim píše:...
:smutok:
Vedení 2:0 :wave: ALE...

Devils nám ukázali, že v PO rozhodně nezapomněli hrát hokej. Od úvodního buly na nás vlítli a nebylo to tak jednostranné jako v první třetině prvního zápasu. Jejich rychlost v útočném pásmu nám dělala velký problém a často jsme jim stíhali jen s potížema. Hall byl tentokrát jako urvanej z řetězu, dokázal se vymanit z bránění Pointovi formace a společně s Hischierem tam pěkně zatápěli.

Zápas rozhodla druhá třetina, jak již zmínil dunim. Ale nešlo ani tak o to, že bysme soupeře extra přehráli, spíš jsme se jim vyrovnali, začali lépe bruslit a především jsme byli neuvěřitelně efektivní, když jsme z prvních pěti střel vsítili 3 branky. Důležitým faktorem byly přesilovky, které jsme dokázali využít po hloupých vyloučeních Devils. Naopak vlastní oslabení jsme dokázali odbránit na jedničku, konečně se mi zdálo, že to má nějakej systém a řád, KONEČNĚ! :pray:

Zbytečně inkasovaným gólem před koncem druhé třetiny z hokejky Vatanena jsme dali protihráčům křídla do poslední dvacetiminutovky, za tak vydlážděnej chodník pomalu až mezi kruhy by měl Sami poděkovat. Ve třetí periodě nás doslova mleli a znovu ukázali, že se nikdy nevzdávají. Naštěstí pro nás začali opět hrát až za stavu, kdy téměř o nic nešlo. Ovšem svojí rychlostí a šikovným přechodem přes střední pásmo nás ještě dostali pod slušný tlak. Pomohla tomu také změna gólmana, kdy Kinkaida vystřídal v půlce mače Schneider. Ten chytil 2-3 tutovky, čímž vlil spoluhráčům krev do žil. V našem brankovišti však znovu byla vystavěná zeď. Vasy podal opět skvostný výkon, kryl 41 střel a právě v poslední části hry doslova ukradl zápas a nenechal NJD vrátit se do něj.

Bohužel jsme v zápase přišli o Callahana, který si s největší pravděpodobností obnovil zranění ramene. A do třetí třetiny nenastoupil ani Girardi, takže jsme dohrávali s pěti, respektive čtyřmi obránci, protože ani Sergachev nebyl na led posílán nějak často. Takže velká pochvala pro celou obranu za to, že tuhle náročnou situaci zvládla. :mojo: A jinak bych chtěl ještě vyzdvihnout fyzickou stránku naší hry, výborný forechecking a krásné hity, takhle to má vypadat. Chudák Lovejoy, Miller si z něj udělal boxovací pytel. :giggle:
Doufám a věřím, že ve venkovních zápasech vydolujeme minimálně bod a nebudeme si zbytečně komplikovat situaci. Pokud se budeme držet vlastní hry a eliminujeme co nejvíce ty hluché pasáže, můžeme pomýšlet na úspěch. Máme na to se rychlosti a šikovnosti Devils rovnat, protože především druhá a třetí lajna je na tom skvěle bruslařsky, tak toho nadále využívejme. Stamkosova lajna už také hrála o něco lépe, tak věřím, že teď se v těžkém dvojzápase předvedou naplno.
super vyhra, Cory podrzel. Hallsy opet neskutecnej, ALE Zacha, Woods, Stafford naprosto neviditelny. Nevidim duvod proc by nemel dostat sanci Bratt. Lovejoy to tam taky nekolikrat zesral. Navrat MoJoa taky pomohl. Kdyz jeste omezime ty jejich presilovky tak nevidim duvod, proc by jsme zas nemohli vyhrat. Jestli me nasral prichod Grabnera, tak na druhou stranu Maroon se vyplatil a doufam ze ho podepisem i po sezone. Ten gol Willyho byl jeho. Jasne Willy to krasne vymetl, ale Patrick dela super praci pred golmanem, navic ma dost slusny hokejovy IQ, umi vystrelit a vyhrat souboj. Chce to bejt zase aktivni a nebat se hrat. Hlavne to chce, aby se obranci nebali napadat a chodit do tech souboji v jejich pasmu. V ty 3ti tretine krasne nasi beci vystupovali a Tampe se daleko hur rozehravalo a padali z toho ty nepresnosti. jeste musim pochvalit Noesena s Colemanem.. tuhle dvojku nelze nemilovat
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS