Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WCQF: (1) NASHVILLE Predators ‎vs. COLORADO Avalanche (WC2)

Vyvrcholenie sezóny 2017/2018.

Postupujuci :?:

NAS
88%
22
COL
12%
3

Obrázek vs. Obrázek
Nashville Predators (C1) vs. Colorado Avalanche (WC2)

Thursday, April 12, 9:30pm: Avalanche @ Predators | NBCSN, SN, TVA Sports

Saturday, April 14, 3pm: Avalanche @ Predators | NBC, CNBC, SN, TVA Sports

Monday, April 16, 10pm: Predators @ Avalanche | NBCSN, SN, TVA Sports

Wednesday, April 18, 10pm Predators @ Avalanche | NBCSN, SN, TVA Sports

*Friday, April 20, TBD: Avalanche @ Predators | TBD

*Sunday, April 22, TBD: Predators @ Avalanche | TBD

*Tuesday, April 24, TBD: Avalanche @ Predators | TBD
Preds sweep
Asi nejjednoduší série na tipování. Ale zároveň tu taky může být největší miracle. Colorado netipuje snad asi nikdo, ani já.

Preds in 5.
Predators 4:1 Avalanche
Preds in 5.
Loňská jízda Nashvillu a kvalita jejich kádru mě jen utvrzuje v tom, že tohle by mělo být jasné - 4-1 Predators.
mne este stale poriadne nedocvaklo ze sme vlastne postupili... predstava ze ZC skoncila ale sezona este nie je taka nezvycajna :giggle:
tato skusenost by mala byt pre nasich mladych hracov neocenitelna, a tym nemyslim len samotne zapasy PO, ale cela ta cesta don, boj do posledneho zapasu a uspesny koniec. po tej predchadzajucej sezone by to mal byt pre sebavedomie tohto timu do buducnosti ten najlepsi impulz.
nejake vysledkove ocakavania v PO su asi uplne bezpredmetne, kazdy pripadny vyhraty zapas by bol len bonusom k uz aj tak nad ocakavania uspesnej sezone. najpravdepodobnejsi je samozrejme sweep :giggle:
4:0
Predators in 5
Preds in 5
Preds 4:0
Redneckové v pěti a v Tennessee poteče whiskey proudem.
Avs budou radi za jeden zapas, tohle je zjevnej mismatch.
Predators 4:3
NSH in 5.
Jeden doma uhrajou, i když jsem jim příl Vegas.

NSH in 5.

:clap: :jupi:
Nevíte náhodou jak je to pro playoff s NHL game center live? když jsem na začátku sezony zaplatil tuším 119 dolarů tak je to jen na základní část nebo i s playoff komplet?
Přema píše:Nevíte náhodou jak je to pro playoff s NHL game center live? když jsem na začátku sezony zaplatil tuším 119 dolarů tak je to jen na základní část nebo i s playoff komplet?
Neboj, komplet.
COL si svoj :cup: vyhralo v poslednom zapase proti Blues ;) bez tlaku, s pocitom, niet co stratit, to asi aj tak nejako dopadne:) predatori su uplne niekde inde, uz v minulej sezone slapali, kde to od nich nikto neocakaval, kader stabilizovali, posilnili a za mna taky jednoznacnejsi tim v ramci samotneho finale
asi v tejto jedinej serii nevylucujem sweep, no ten jeden winner by som lavinam za ich urcite uspesnu sezonu,aj rad doprial
Preds in 5
Tohle bude rychlovka, Preds in 4.
Prehrame a vypadneme. Ale myslim si, ze urvat dve vyhry doma mozeme. Takze 2-4 na konci serie.
Malem se nam podarilo favorita dokonale zaskocit. Dnes ta prohra strasne mrzi. Nikdo by se nemohl divit, kdybychom po 2. tretinach vedli 3:0, 4:0. Realita ale byla jina. Nevyuzite sance, 2 naprosto zbytecne goly a ve 3. tretine nas dorazil dalsi nestastny gol... Chvili pred tim Rinne chytil tutovku MacKovi.

Skoda, mohli jsme Preds dostat pod tlak. Snad nas to nepolozi. Na dnesnim vykonu se rozhodne da stavet.
Preds nemají Barberia, my bohužel jo..
Preds boli lepsi, resp. ich vykon my prisiel taky “presvedcivejsi” ten rozdiel v skusenostiach a kvalite depthu tam vidiet bol… na druhu stranu sa urcite nemame za co hanbit a naozaj vela nechybalo k prekvapeniu aj ked to tak podla vysledku nevyzera. Pri viacerych situaciach v druhej a tretej tretine sme mali my kus smoly resp. Preds kus stastia a prakticky vsetky skoncili v prospech Preds. :neviem: no a tu Barberiovu asistenciu na gol na 2:2 radsej ani spominat nebudem :slap:
Na uvod to ale bolo lepsie ako som cakal, rozhodne sa neda povedat ze by s nami boli pozametali lad alebo nieco podobne. Osobne mi ku stastiu bude stacit ak tuto nasadenu latku v dalsich zapasoch nepodlezieme. Ci to bude stacit aj na nejaky win alebo nie - na tom mi zas az tak strasne nezalezi

PS: ten Forsbergov gol na 4:2 ktorym prakticky definitivne rozhodol zapas… :klobuk: :slintac: :thumbsup: snad si z toho aj Girard nieco do buducnosti odnesie :giggle:
petrik píše: Na uvod to ale bolo lepsie ako som cakal, rozhodne sa neda povedat ze by s nami boli pozametali lad alebo nieco podobne. Osobne mi ku stastiu bude stacit ak tuto nasadenu latku v dalsich zapasoch nepodlezieme. Ci to bude stacit aj na nejaky win alebo nie - na tom mi zas az tak strasne nezalezi
ani v druhom zapase sme latku nepodliezli, takze u mna OK. prvych 10min druhej tretiny sa sice hralo iba na jednu branku, ale inak zase nechybalo vela k prekvapeniu. Preds su lepsi (obviously) a 2:0 je uplne zasluzene, ale robime co sa da aby to bolo aspon trochu zaujimave. so far so good
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS