Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ECQF: (2) PITTSBURGH Penguins vs. PHILADELPHIA Flyers (3)

Vyvrcholenie sezóny 2017/2018.

Postupující :?:

PIT
72%
26
PHI
28%
10

Tohle je velký špatný.

Takovou holomajznu sem nečekal.
Zranil sem nám první centr :crybaby:
Voni na nás střílej :crybaby:
Jezděj hrozně rychle :crybaby:
Nepouštěj nám góly :crybaby:
Je to vo dva góly, to už se nedá votočit.. :crybaby:

Veteran presence, bejby :ciga:
Nejde to líp vyjádřit, jak to udělal ten fanoušek z Haktardem ... btw. Hakstol má skvělé staty v PO :sarcasm: .. snad hned poletí po PO.
Atlantik píše:
FLYERS FAN píše:2:4 s dvoma prstami v nose
No tak sice tohle uz nevyjde, ale tak treti prst do nosu a ono to pujde? Zapas jinak moc zajimavej nebyl, kočka s myší od zacatku do konce..
"So the Penguins won 3 games this series by a score of 17-1."
Som myslel ze na moje ..... uz nereagujes :( Ci ked ste v pohodicke vtedy sa zas vynoris zo svojej ....? :rofl: Ukludnim ta, po tom co tam stvara ten koko (teda az dvaja) by nas vyradila aj Arizona, takze si velky kredit nedavaj, v dalsom kole vas Bus roztrha. Rozhdocov uz neriesime?, som myslel ze v tejto serii sa to bez toho nezaobide :hmm:
FLYERS FAN píše:
Som myslel ze na moje .... uz nereagujes :( Ci ked ste v pohodicke vtedy sa zas vynoris zo svojej ...? :rofl: Ukludnim ta, po tom co tam stvara ten k**** (teda az dvaja) by nas vyradila aj Arizona, takze si velky kredit nedavaj, v dalsom kole vas Bus roztrha. Rozhdocov uz neriesime?, som myslel ze v tejto serii sa to bez toho nezaobide :hmm:
Ne ze nereaguju, to vubec ne, ale budu se na tom odted jenom bavit, takze o to radsi :wink: Jinak, taky jsem myslel ze se to bez toho neobejde, ale to by ty zapasy musely byt aspon trosku zajimavy, tohle je nuda a po pulhodine to uz v podstate prepinam na jiny zapasy, v podstate neni co analyzovat i kdybyste tvrdili ze ten prvni faul nemel bejt.. :|
Čekam další zápas velký špatný a težkej průser.

6:1 a jedinej gol da Manning.
Kdepak. Giroux řekl, že Flyers budou zde i na Game 6. Takže dnes jistě win. :hahano: Osobně normálně si přeju co největší tlučku od Pens, ať se ten re*ard z tý lavice už pakuje. Protože benchnout Sanheima na úkor Hägga, to snad překonalo i swap Raffla s Konecnym. Idiot.

Nemluvě o tom, že Oskar v minulém zápase byl HS a teď najednou za v TOP6. A pokud nebude hrát Couts, tak 1C bude Filppula. :rofl:
Rono píše:Kdepak. Giroux řekl, že Flyers budou zde i na Game 6. Takže dnes jistě win. :hahano: Osobně normálně si přeju co největší tlučku od Pens, ať se ten re*ard z tý lavice už pakuje. Protože benchnout Sanheima na úkor Hägga, to snad překonalo i swap Raffla s Konecnym. Idiot.

Nemluvě o tom, že Oskar v minulém zápase byl HS a teď najednou za v TOP6. A pokud nebude hrát Couts, tak 1C bude Filppula. :rofl:
Krok se Sanheimem me zarazil vůbec nejvic.Pokud ted mame problém strilet goly tak posadit ofenzivniho obrance co ma super strelu a dobry utocny vlastnosti je proste debilita.

Nad Konecnym placu uz jakou dobu , zabijet takového hrace , kterej sice ma mouchy v obrany cinnosti ale v utoku je naprosto skvelej je proste zlocin proti lidskosti a zdravému rozumu.
Anger píše:kterej sice ma mouchy v obrany cinnosti
Mouchy v obranný činnosti má polovina týmu. Možná celej.
TO byl tak brutalne winnable zapas...... Ale dobre nam tak, koledovali jsme si brutalne od zacatku do konce a ten nahore to zaridil logicky. Kessel tu hlavu z prdele nevynda, s tim se taky musime holt smirit. Serie snad furt ok, tohle ale je komplikace a misto toho aby jsme dolecili sramy se tu budeme jeste trapit :hroza:
Ten nahoře se asi nemohl dívat na ty šašky v pruhovanem, to bylo tak BRUTALNE okate, ze nevydržel a zasáhl. Doufám, že jim minimálně přidáme aspoň další bebinka!! :box:
Tvl Letci z prdele klika. :eek2:
Tak my jinak na výhru ani nemáme. :giggle: Každopádně refs příšerní. Snad v neděli přijdou kompenzace. :jn:
Toto bol prvy zapas co som videl, takze nehodnotim celu seriu, ale brutal od zebier no, to vylucenie Filpulu na zaciatku 3 tr mohol byt kludne rozhodujuci moment zaasu a koniec serie, Flyers to tam dali so stastim, aj ked to vlastne ani nebolo o nich ako o tom ze tam Pitt netriafal prazdnu branku. Potom tam Oleksiak mimo hry sunda Girouxa a ide sa dalej :-D Ja nechapem k comu to tym zebram je
Nemyslím, že by to bylo úmyslné.
Po druhé třetině:
Your 5v5 icetime leaders through 2 in another elimination game:

1. Radko Gudas
2. Andrew MacDonald
3. Brandon Manning
Obrázek

A všichni samozřejmě víme, co se stane ve zbytku zápasu. :cookies: :hroza:
3 hvezdy Pens.. Jake Guentzel, Sidney Crosby, Dave Hakstol. HM: Brian Elliott.

Nasel bych tam pozitiva i negativa.... Celkove ale moc dobrej pocit z toho nemam. Na druhe kolo by to jeste stacit mohlo, kdyz se nejak podari dat dohromady tu zacinajici marodku.. Jinak psal jsem to i v chatu a budu se opakovat.. Prekvapive ferova serie, predevsim ze strany Flyers, za to respekt.
Proč se, do psí prdele, celej Pittsburgh točí na nějaký zas*aný hokejce?
Ano, kdyby jen vypíchl puk a pak podrazil Coutse, tak by to bylo OK, ale on mu svoji pravou a částečně možná i levou nohou podmetl obě nohy. Teoreticky se to dalo klasifikovat i jako slewfoot.
To je to samý jako Giroux-Letang, kde absolutně ignourujou fakt, že ho Crosby strčil a ještě ve zpomalenejch záběrech vypráví, co se dá všechno za půl sekundy stihnout.
To tam snad kážou na nějaký pomocný škole.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES