Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ECQF: (2) BOSTON Bruins vs. TORONTO Maple Leafs (3)

Vyvrcholenie sezóny 2017/2018.

Postupující :?:

BOS
63%
17
TOR
37%
10

BosBru píše:Game 5 byl o Raskovi a jeho bídném výkoně.
To je ako kritizovať Andersena za prehry v G1 a G2. Prvý gól bol o Brownovom hand-eye coordination a o fakte, že keby tam bol Chára-McAvoy ako pri ostatných striedaniach proti Matthewsovej formácii, tak ten gól pravdepodobne nepadne. Za druhý gól by si mal „bičovať“ ak nie celú formáciu za zlý shift, tak minimálne McAvoya, ktorý nepokryl svojho hráča. 4 gól bol výsledkom dlhoročnej práce JvR, ktorý sústavne trénuje zakončenie z tesnej blízkosti pred brankárom.

Jediný moment, keď Rask vyložene „zaspal“ bola Dermottova strela, ktorá skončila tyčkou. Vtedy bol nepripravený a riskoval, že pustí lacný gól.

V predošlých zápasoch ste bránili neutral zone a slot, teda oblasť pred brankárom/medzi kruhmi. V G5 nie. Systémovo ste zlyhali a hodiť to na Raska je mylné. To, že sám povie: “Probably could’ve stopped more pucks with my eyes closed. That’s about it. It’s on me.”, je prejav jeho charakteru a nie priznanie viny.
Captain Crunch píše:To, že sám povie: “Probably could’ve stopped more pucks with my eyes closed. That’s about it. It’s on me.”, je prejav jeho charakteru a nie priznanie viny.
Tohle mě taky vždycky zaráží. Buď je v gólmanech fyziologicky víc, než vědci popisují, a nebo si prostě dávají nereálné cíle.
Captain Crunch píše:To je ako kritizovať Andersena za prehry v G1 a G2. Prvý gól bol o Brownovom hand-eye coordination a o fakte, že keby tam bol Chára-McAvoy ako pri ostatných striedaniach proti Matthewsovej formácii, tak ten gól pravdepodobne nepadne. Za druhý gól by si mal „bičovať“ ak nie celú formáciu za zlý shift, tak minimálne McAvoya, ktorý nepokryl svojho hráča. 4 gól bol výsledkom dlhoročnej práce JvR, ktorý sústavne trénuje zakončenie z tesnej blízkosti pred brankárom.

Jediný moment, keď Rask vyložene „zaspal“ bola Dermottova strela, ktorá skončila tyčkou. Vtedy bol nepripravený a riskoval, že pustí lacný gól.

V predošlých zápasoch ste bránili neutral zone a slot, teda oblasť pred brankárom/medzi kruhmi. V G5 nie. Systémovo ste zlyhali a hodiť to na Raska je mylné. To, že sám povie: “Probably could’ve stopped more pucks with my eyes closed. That’s about it. It’s on me.”, je prejav jeho charakteru a nie priznanie viny.
Vůbec nechci brát kredit hráčům Leafs, kteří si góly vypracovali. Ani nechci významně kritizovat vlastního gólmana.
Ale rozhodně Rask nebyl ve své kůži. Nejde jen o obdržené góly, které zmiňuješ (mimochodem hru JvR v PP velmi dobře zná, letos už na něj z podobné pozice vyzrál), ale pocitově lze na něm poznat horší soustředěnost, což se projevuje např. tím "zaspáním" při střelbě soupeřových beků, nerozhodnosti při práci s hokejkou, kostrbatým vyjížděním za branku a mimo brankoviště, občasným škobrtnutím, apod. Výborně rozehrával dlouhé pasy do n-zone, ale v game 5 to bylo málo.
V game 6 potřebujeme lepšího Raska. A nejen to, samozřejmě...
pan Andersen zda sa chytil vesmirnu formu a my potrebujeme namocit hokejky do :ho*no:
toto co sme nepopremienali po neuznanom gole listov, mal som dost, tam uz mohlo a malo byt po zapase!
na strane druhej, Rask nas inymi zakrokmi stale drzal nad vodou
nic sa nedeje, nemôze byt nic lepsieho, ako opätovne poslat listy v 7 zapase na :golf:
cepi píše:tesim sa na tuto seriu, pretoze bude mat derby grady se vsim vsudy a treba si tu seriu pekne uzit :cookies: :kajo: :tv: :fan:
Bruins in 7
:frajer: a ci som to teraz jinxol, seru na to, doma ich odfukneme! :evil:
torontosun.com píše:TORONTO — Tarp-covered bodies littered blood-stained sidewalks after a white rental van plowed into pedestrians along a busy section of Yonge St. on Monday.

Toronto Police reported the driver of a Ryder rental van had been taken into custody just south of the horrifying scene, which stretched from Finch to past Sheppard Ave. Officers arrested a man who appeared to point something at police.

Police confirmed the crash claimed 10 lives and left 15 others injured. They arrested the alleged driver — Alek Minassian, 25, of Richmond Hill (Police spelled his name “Alex”) — but said it was too early to discuss charges he might face. None of the allegations against him have been proven.


http://torontosun.com/news/local-news/m ... n-yonge-st

„Hold your loved ones tight. Give them an extra kiss tonight... we’re going to play our heart out for this city.” – Ron Hainsey

Leafs konečne odohrali zápas, v ktorom ukázali svoju identitu. Takýto hokej sa od nich očakával pred sériou potom, čo za sebou nechali jednu z najlepších regular season v rámci organizácie – prelomili sériu prehier s Habs ich sweepnutím v sezóne (4-0-0), vytvorili nový rekord vo wins (46), home wins (27), total points (105) a wins pre brankára (36). Ak zvládnu G7, bol by to 1st PO round win od roku 2004.

„That’s what we talked about tonight: This is fun. This is where you want to be. Going into the third period, this is fun. This is where you want to be. You want these moments in life. You don’t remember everything in your life, but you remember moments. You want to create those moments; you want to create memories. It’s a good opportunity for us to create memories with a good group of guys. We like each other a lot. We play hard for one another. We had a good regular season. We want to have a good playoff. Now we’ve got to go to Boston, get the clam chowder like we talked about, and dig in and win a game.“ – Mike Babcock

Penalty kill v závere tretej tretinyeffort Connora Browna bolo to najlepšie na PK od pamätného výkonu Tima Brenta z roku 2011. Zachytí Marchandovu prihrávku, s Kapenenom takmer skórujú v oslabení, backcheck, vráti sa do d-zone, nadvihne hokejku Marchandovi a umožní tak vyhodiť puk z d-zone a vystriedať celej formácii. William Nylander odohral svoj najlepší zápas ako Maple Leaf – skvelá transition, agresívny forecheck, dohrával súboje, plne využíval svoju rýchlosť. Marner hral ako v časoch, keď hrával za London Knights v PO zápasoch – skvelá two-way hra, čítanie hry, odoberanie pukov, elegantné prihrávky, k tomu zosilnel a je silnejší v hre pri mantinely, rohoch. Patrick Marleau – tie závery zápasov, on je primárnym dôvodom, prečo Leafs dokážu udržať vedenie a zápas pod kontrolou. To množstvo empty netters je výsledkom jeho skúseností, robí správne veci v správnych okamihoch. V noci umožnil Plekancovi prejsť cez n-zone a vstreliť EN goal na 3-1. S Marnerom zbierajú cenné sekundy v n-zone/o-zone proti top hráčom súpera, nehovoriac o jeho prínose v kabíne. Takýto hráč tomuto tímu chýbal.

:poklona: Freddie Andersen.

We're going to Boston baby!
Ha nečekal sem že se Boston nechá takhle zatlacit , když už měl serii téměř vyhranou.

Trochu víc přeju Bostonu protože LL fakt nemusim i když Toronto mám rád.
Anger píše:Ha nečekal sem že se Boston nechá takhle zatlacit , když už měl serii téměř vyhranou.
Podstatným je, že po G1 a G2 Leafs začali hrať, resp. stupňovať výkonnosť, pričom Babcock skvele zladil formácie a TOI. Ponechal v zostave Johnnyho a nechal Komarova v press boxe. Pleky hrá momentálne skvelý hokej po boku Marnera s Marleauom. Babs ho tam ponechal aj po návrate Kadriho, čo bol ďalší boost pre depth tímu. Vedľa neho postavil Willyho, ktorý od kedy nenastupuje proti Chárovi, ide výkonnostne hore. Včera hral dokonca fyzicky a skončil zápas s dvoma hitmi(!). van Riemsdyk napr. hral v noci v oboch PP unit, ale pri ES mal ďalší zápas výrazne limitovanú rolu. Defenzívne nestíha a coaching staff to správne analyzoval.

Zatiaľ čo Boston výrazne spolieha na hru L1, Toronto rotuje 4 formácie. Kapanen, ktorý mal najnižší TOI, odohral 12:03. Najvyšší TOI mal Hyman s časom 17:53. Zatiaľ čo Boston mal 3 hráčov pod 10 min TOI, Marchand a Bergeron skončili s 22+ TOI. Bergeronova formácia prakticky hrala každé druhé striedanie v určitých pasážach zápasu.

K tej zlepšenej hre hlavne patrí fakt, že lepšie bránime priestor na slote. Samozrejme nejde plne eliminovať tak kvalitnú formáciu, akou L1 Bostonu je, stále generujú množstvo šancí ale rozdiel je v tom, že A) nemajú extra čas na puku, brániaci hráči k nim lepšie pristupujú, B) konečne hrajú fyzicky a neboja sa napr. do Pastrňáka oprieť, C) strážia si shooting lanes.

Bez ohľadu na výsledok G7, tieto skúsenosti budú mať značný dopad na budúcnosť tohto tímu.
k dnesnemu matchu niet co dodavat, nie je nic viac, ako 7 zapas PO, no ze to nejako aj predpovedam hm
odkliat Andersena, prebudit nasu prepotrebnu 1 lajnu a verim :!:
neviem, osobne by som hodil do vody aj Donata, ale pokial nedostal sancu doteraz, asi bezpredmetne...TDL posty Gionta,Wingels stale na cakacke

Marchand - Bergeron - Pastrnak
DeBrusk - Krejci - Heinen
Rick Nash - Riley Nash - Backes
Schaller - Kuraly - Acciari

Chara - McAvoy
Krug - Miller
Grzelcyk - McQuaid

Rask


:pray:
Wes McCauley a Kelly Sutherland budú pískať G7. McCauley je solid: "5 minutes each... for fiiightning!" :lol2:, posledných 5 rokov pískal SC final. Sutherland tiež pohoda.

EDIT:
Proč vlatně nehraje Donato?
Na konci sezony hrál parádně, opravdu by ho nevyužili?
Cassidy dôveruje zostave,ktora to cele odstartovala a veri jej,ze to aj uspesne ukonci
K*rva, já su tak nervózní, že se snad nebudu ani dívat... :scare: :nervozny: :pray:
Obrázek
Boston Bruins :cinka: :poklona:

Toronto Maple Leafs :klobuk:

:serus:
cepi píše:nemôze byt nic lepsieho, ako opätovne poslat listy v 7 zapase na :golf:
:hehe: :moj:

golovy gif obrat pri hre 4 na 4

Krug!
DeBrusk!
a dielo dokonane Pastickou
kazdopadne silena hokejova noc heh dovi dopo dobru
Gratulace Medvědům. 7 zápas peklo :cool:
:lol2:

Přílohy

Boston znova úspešne eliminoval hru v neutral zone a vďaka ich forechecku sme generovali množstvo turnoverov vďaka neúspešným pokusom o stretch-passes. Písal som o nich predtým, takže viete presne o čom hovorím. Gardiner mal 12 pokusov o stretch pass v G7 – viac ako ktorýkoľvek iný hráč v zápase v tomto roku, regular sesason alebo playoff. 5 úspešných, 7 neúspešných. 2 z nich viedli ku goal against. Síce nie som veľký fanúšik +/-, ale -5 v jednom zápase, to už je číslo. Nie je to náhoda. Hráči B´s boli na to pripravení, očakávali to.

Časté dump-ins, ktoré Boston rovnako tak s prehľadom kontroloval – prevzali puk, D-to-D pass a von z pásma. Nemali sme žiadny cycling a... a bez naťahovania – vyhral lepší tím. O tom niet žiadnych pochýb. Zdenovi budem držať palce, nie náhodou nosím jeho podpísanú kartičku už roky v peňaženke. Snáď sa vám rozbehne Rick Nash, inak strata Ryana Lindgrena môže mrzieť. Tampa je nám typologicky podobná, povedal by som, že vás čaká obdobná séria. Good luck.

Toronto vypadlo, Trenčín prehral, už to zostáva len na Berlíne. Niečo viac v topicu Leafs.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS