Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ECSF: (1) TAMPA BAY Lightning vs. BOSTON Bruins (2)

Vyvrcholenie sezóny 2017/2018.

Postupujuci?

TBL
47%
9
BOS
53%
10

Sérii nesluší ani 3:1 a neslušelo by ani 2:2. Při ES je Tampa lepší. Boston získává převahu, když začne hrát fyzicky, což se ale nedá předvádět celý zápas a Tampa na to má odpovědi (nejen jejich 4. lajna). Vyrovnávací gól padl po podcenění McAvoya, nikoliv po faulu. Byl v rutijní situaci, puk jednoduše ven, nestalo se a tak se stalo. Divím se, že Krug nějak to střídání dohrál. Série se blíží ke konci dle objektivních předpokladů...
Není třeba dlouhých komentářů. Pokud nejste schopni dát gól v situaci 5na5, nemůžete pomýšlet na úspěch. Ano, přesilovky Bruins jsou skvělé, ale ty mají symbolizovat pomyslný jazýček na vahách při vyrovnané hře a překlápět výsledek na konečnou výhru. Plus individuální chyby typu prohraný souboj 1na1, zbytečné vyhození puku přes mantinel (PP 5na3 pro soupeře) a podklouznutí s námazem... tohle prostě prohrává zápasy. Chára s McAvoyem jsou v tom až po uši.

V této sérii dělají refs chyby na obě strany, nikomu nelze nic vytýkat. Třeba takový Marchand měl jenom v game 4 sedět dvakrát.

Tampa je lepší, nehledejme okolky.

Ještě jsme nevypadli, můžeme to otočit... :neviem: :pray:

BB :cinka:
[quote="BosBru"]

Supr příspěvek. 6 zápas by tomu slušel. Nicméně ve hře 5 na 5 se opravdu projevuje výrazný rozdíl a prohrát 2x doma je smrtelné. Ale pokud hrajete fyzicky, tak se na to dívá parádně, Tampa na to hůř reaguje, Cooper tam vždycky vzápětí posílá tu svoji "čtyřku", aby vás taky rozvěsili po mantinelech, pěkná série. Chára je opravdu hodně přetěžovaný, ale klobouk :klobuk: Celkově zklamání od Ricka Nasha.
Tampa vedie zasluzene, ale ako nehnevajte sa, ak sa toto nemalo piskat na McAvoya tak som totalny analfabet
automaticky McAvoy, aj Z rozpazili halooo sudi a za takeho to stavu a nie daleko pred koncom zapasu....nas*at
Dobře Blesky :cinka:
cepi píše:Tampa vedie zasluzene, ale ako nehnevajte sa, ak sa toto nemalo piskat na McAvoya tak som totalny analfabet
automaticky McAvoy, aj Z rozpazili halooo sudi a za takeho to stavu a nie daleko pred koncom zapasu....nas*at
Jo, je to asi zatím nejkontroverznější situace v sérii. Kučerov tam tu nohu měl, Charlie o ni zavadil. Když to srovnám s faulem Acciariho, tak bych tohle určitě taky pískl. Každopádně McAvoy najížděl do prostoru, kde byli dva hráči Tampy a jednoho si vezl na hřbetě. To nebyla správná cesta.
:nono: ja som riesil skôr jeho lavu ruku, ku*va jasne pridrzanie (v pase), po ktorom Charlie logicky upadol, tam nebolo ku*va co riesit, hlavne, ze sudi meter od nich! a sere to preto, lebo to bolo za nasho priazniveho stavu, v podstate pred koncom zapasu, kde sme mali ist jednoznacne do presilovky!, takze za mna, vyrazne ovplyvnenie zapasu!!! :bee:

a k Marchandovi je zbytocne sa vyjadrovat „Znížil sa k takejto reakcii, ale nás to nijakým spôsobom nerozrušilo. Verím, že si to vedenie súťaže všimlo. Neviem, či sa to dá riešiť podobne ako opľutie, no pre mňa bolo to olízanie ešte horšie,“ citovala agentúra AP Callahana.

Marchand celý incident zľahčoval: „Štyrikrát ma zasiahol do tváre a stále sa ku mne približoval. Nešlo o nič vážne.“
cepi píše::nono: ja som riesil skôr jeho lavu ruku, ku*va jasne pridrzanie (v pase), po ktorom Charlie logicky upadol, tam nebolo ku*va co riesit, hlavne, ze sudi meter od nich! a sere to preto, lebo to bolo za nasho priazniveho stavu, v podstate pred koncom zapasu, kde sme mali ist jednoznacne do presilovky!, takze za mna, vyrazne ovplyvnenie zapasu!!! :bee:

a k Marchandovi je zbytocne sa vyjadrovat „Znížil sa k takejto reakcii, ale nás to nijakým spôsobom nerozrušilo. Verím, že si to vedenie súťaže všimlo. Neviem, či sa to dá riešiť podobne ako opľutie, no pre mňa bolo to olízanie ešte horšie,“ citovala agentúra AP Callahana.

Marchand celý incident zľahčoval: „Štyrikrát ma zasiahol do tváre a stále sa ku mne približoval. Nešlo o nič vážne.“
No pustil jsem si to asi desetkrát a tohle mi přišlo méně závažnější než následný kontakt nohou (teprve pak Charlie upadl). Kučerov jej vyvedl z rovnováhy v tom oblouku, jak říkám, dalo se to písknout. Teď už je to hlavně šuma fuk.

Marchanda mám plné zuby. Ano, zařídil gól na 3:2, měl několik zajímavých momentů, ale jinak se chová jako hovado. Nějak pro mě ztrácí význam držet jej v organizaci, jeho body nejsou všechno. V play-off je poloviční než v regularu (vloni byl horší), jsou s ním neustále nějaké potíže. A potřebujeme top beka...
BosBru píše: Marchanda mám plné zuby. Ano, zařídil gól na 3:2, měl několik zajímavých momentů, ale jinak se chová jako hovado. .
Takového názoru si cením. Můj koment výše měl být něco jako ať do Blesky dotáhnout ať máme od Parchanda pokoj. Jinak je mi Boston s Pastou a Davidem moc sympatický, ale tento idiot to naprosto kazí.
Marchanda by som sa nezbavoval. Predstava, ze to, co robi inym, by robil nam.... radsej , nech zostane :-D Okrem toho je technicky vyborny a dokaze sa presadit 1na1 a 1na2. S Bergeronom si rozumeju. Ulety by si mohol odpustit, ale ziaden hrac nie je dokonaly.
No hearing scheduled for Brad Marchand with @NHLPlayerSafety for low hit on #tblightning Ryan Callahan.
Hm, tak to ať se jdou s prominutím vysrat, pokud tomu sráčovi nejsou schopní dát minimálně zápas :stop: za ty jeho excesy. Čím víc mu to bude dovolováno, tím víc to bude zkoušet. Klidně ať dostává minimální suspendace, ale ať je to pravidelně, když si to zaslouží. Že mu jednou za sezónu dají větší a tím to hasne, na to fakt není nikdo zvědavej.

Jinak do Game 5 pravděpodobně nenastoupí Torey Krug, což mi připomíná situaci s Vatanenem ze série proti NJD. Taky postrádali v jednom z rozhodujících zápasů nejlepšího beka, což pro nás bylo obrovskou výhodou. Do toho McAvoy, který po minulém zápase nebude dvakrát sršet sebevědomím, to všechno nám hraje do karet. Vůbec by proto nebylo od věci sérii znovu ukončit v domácím prostředí. Před začátkem jsem čekal, že Bruins uděláme v šesti zápasech, nicméně bych se velmi rád mýlil a skončil to dnes. Přeci jen každý den volna je vítán a s postupem času bude každý zápas v nohách navíc znát. Z projevu některých hráčů mi přijde, že by volno potřebovali jako sůl.

Základem úspěchu je nedělat zbytečné chyby v obraně, v Game 4 tam bylo pár turnoverů, které si Coburn, McDonagh, či v poslední třetině Hedman za rámeček nedají. Tomu se musíme vyvarovat, nenabízet jim zbytečně puk, když můžeme v klidu založit útok. Pak to stojí strašně moc sil, který jsou potřeba v útočným pásmu. A taky se nenechat zbytečně vylučovat, protože Boston ty přesilovky hraje parádně/naše oslabení je kapitola sama o sobě po celou sezónu. :)
Tampa je ve VŠEM lepší. Doufám, že budu sledovat posledních 20 minut sezóny, je to utrpení.
Gratuluji k zaslouženému postupu. :serus:
Tampa :wave: :oslava:
Pripájam sa ku gratulácii, zaslúžene postúpil lepší tím.
Obrázek
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES