Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DETROIT RED WINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co se týče mladých, zajímá nás aktuálně hlavně play-off WHL, Ras má v osmi zápasech 24 bodů za 10+14, výrazně tak přispěl k tomu, že Americans obě první kola sweepli své soupeře.

Čekají tedy na soupeře a tím může být hypoteticky tým Portlandu Winterhawks, kde hraje Cholowski, zatím 10gp(5+2), nicméně tým tažený především Cody Glassem dostal poslední dva zápasy s Everettem docela čočku a stav je 1:2 na zápasy.
Možná od nás nakonec dostanete ten 2. pick :jn: :giggle:
AndyF píše:Možná od nás nakonec dostanete ten 2. pick :jn: :giggle:
no nevim, ta podmínka je podobně splnitelná jako aby vyjeli blaničtí rytíři :)

A odjinud. Tiskovku s Hollandem jsem tentokrát neviděl, nějak jsem na ty jeho tradiční kecy neměl sílu. Podle ohlasů se nicméně nesla v jiném duchu než obvykle a dokonce KH přiznal některé špatné kontrakty (i když to zmírnil tím, že ty má každý tým). Ale nevim, asi si ji stejně nechám ujít.

Obrázek
Rethon píše:Tiskovku s Hollandem jsem tentokrát neviděl
No podle toho obrázku asi na beka počítá příští rok s Limbou.. :neviem:
Rethon píše: Tiskovku s Hollandem jsem tentokrát neviděl, nějak jsem na ty jeho tradiční kecy neměl sílu. Podle ohlasů se nicméně nesla v jiném duchu než obvykle a dokonce KH přiznal některé špatné kontrakty
On byl zhulený ? :sok:
Tlačovku trvajúcu viac ako 40 minút som si už posunul do zoznamu "Pozrieť neskôr" a keď budem mať čas, určite si ju vypočujem. Je to taká každoročná klasika. :lol2:
Machovský už vzal roha :lol2:
Jj, myslím taky, že konec pro něj. Osobnostní problém asi, škoda ho a jeho volba. Myslel jsem na to často - jak ho přestali nasazovat tak jsem si říkal, že s ním nepočítají.
Portland s Cholowskim tedy neprošli a končí v play-off. Rasmussen s Tri-City tedy 20. začíná sérii s Everettem.

Griffins 21. začínají play-off na ledě Manitoby (formát je naopak, výhoda domácího ledu znamená, že začínají venku dvěma zápasy, ale zbylé tři hrají doma). Uvidíme, jestli se v play-off představí i Libor Šulák, sehrál poslední dva zápasy GR, v kterých získal dva body a je +2.
Tak bereme z 6. mista, coz je pro nas prijatelne. Spadli jsme pouze o 1 pricku a jsme nuceni vzit beka. Meli by byt k dispozici Dobson, Bouchard, Hughson, mozna Boqvist. Do uvahy pripadaji i utocnici Wahlstrom a Tkachuk. Musim si tyto hrace detailneji nastudovat, protoze nejsem rozhodnuty, ale na prvni pohled bych asi sahl po Boqvistovi.
Jo, trochu zklamání, že jsme neposkočili, ale šesté místo je celkově fajn a letos tam budou do desítky hodně zajímavá jména.
Skončila bohužel sezona pro GR, v p-o se prosazovali hlavně veteráni, kteří ovšem někteří v rozhodujících chvílích chyběli na ledě. Mladí, opět bohužel, tým moc nepotáhli.

Končí i Ras, vypadli s Everettem.

Machovský podle očekávání háže bobek na Ameriku. Jde do Sparty, no s Kruppem si na téma organizace Wings asi něco i řekne nepěkného :lol2:
JKL píše: Machovský podle očekávání háže bobek na Ameriku. Jde do Sparty, no s Kruppem si na téma organizace Wings asi něco i řekne nepěkného :lol2:
:giggle:
Škoda, obhajoba nebude. Snad aspoň uvidíme Hronka a Šuláka na MS. Kdyby to byli útočníci, tak mají asi smůlu, ale do obrany by se mohli vejít.
Rethon píše:Snad aspoň uvidíme Hronka a Šuláka na MS.
On je tam náš "super" trenér Jandač pozve ?
Už pozval pokuď jsem to správně četl, tak už jsou oba zapsáni na soupisku a zítra by měli dorazit do Dánska. :lol2:
:good: Ale nečakal som, že práve s nami.
:roll: jo, v Toledu se vlastně uvolnilo místo
https://hokej.idnes.cz/johan-franzen-me ... 49_nhl_cig" onclick="window.open(this.href);return false;

celkom smutné čítanie, keď mladý človek je v podstate na sra*ky :?
Joe S. píše: celkom smutné čítanie, keď mladý človek je v podstate na sra*ky :?
:verysad: :cry:
Je v podobném stavu už tři roky. Tehdy to byla blbost, že ho pustili na led vůbec na těch pár zápasů, bylo naprosto jasné jak to dopadne. Btw. s ním byl kdesi rozhovor o otřesech, tak se ho ptali, kolik jich měl, zda už opravdu tři (které jsou považovány za konec kariéry), či pět, jak se někde uvádí. Řekl, že je přestal svého času počítat.
Prej jdete po Kovym..
Tak to je novej level :giggle:
By byl poněkud proti sobě u nás podepsat. nicméně, spíš Lenovo kickin tires nez skutečná snaha.
U nás vyhraje tak kulové a ne SC jak prezentuje :hehe:
JKL píše:By byl poněkud proti sobě u nás podepsat. nicméně, spíš Lenovo kickin tires nez skutečná snaha.
Automatická oprava Holland za Lenovo. Stimt. Oboje funguje na ho*no. :wave:
13157 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG