Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Pali_Caps píše:Za mňa jeden z najlepších výkonov túto sezónu a akurát práve v Pittsburghu, Gruby bol skvelý a celkovo super výkon.
Myslím, že aj v noci sa ukázalo, že pre oba tímy toto proste nie je len obyčajný zápas a musíme ich v nejakej sérii dostať, chcem ich, raz cez nich musíme prejsť a nie je dôvod si na nich tento rok neveriť. Napriek tomu, že sme boli dosť podceňovani, zase vyhrávame divíziu, nie je to až také zle ako sa čakalo, kvalita je tam stále veľká, aj keď obrana je výrazna slabina.
Dnes potřebujeme vaší pomoc :) .Obrat o body St. Louis ...
To si fakt niekto pochvaluje, ze ma v time poleno ako je Kempny? :-O Hra aspon priemerne?
Samozrejme, že tej našej tragédii v obrane pomohol, to aj Jerabek mimochodom. A inak, on Kempny není žiadny zázrak, je to taký poctivý priemerak, čo v defenzíve Caps stačí momentálne. Čo som ale o ňom čítal, ani v Chicagu nebol žiadny vyložený tragéd, takze ty preháňaš nezmyselne a to ako sa ho snažis vykresliť proste nie je pravda.
Je pravda, ze moj nazor na neho je silno ovplyvneny reprezentaciou. A tam fakt nikdy poriadne nic nezahral a skor ho beru ako trageda, co casto pri PP nezmyselne striela a triafa prveho hraca pred sebou. :-D Na WC16 bol desivy, z mojho pohladu suverenne najslabsi obranca toho turnaja.

Nemate vlastny prospekt, ktory by zastal jeho miesto?
Kempný za repre hrál vždy velmi solidně, nikdy se nebál podpořit ofenzivu, dozadu byl více než průměr. Ten pokřivený pohled na něj vychází od spousty lidí díky SP, kde vyrobil několik kiksů. Ale co měl dělat, když poprvé v kariéře hrál proti mnoha top hráčům světa a trenér po něm chtěl aktivitu dopředu. Přesto pak odešel do Ameriky, pere se s tím statečně a už má stovku odbruslených zápasů. :good:
:slintac:
Veľká škoda Ovechkin, že to nevyšlo :-( Columbus som zrovna nechcel, ale ešte viac som nechcel Flyers, takže som celkom spokojný, ale tak je to jedno v podstate, hrateľné to pre nás je, tak snáď pôjdeme ďalej.
Ahoj. Taky jsem si Columbus moc nepřál, bral bych raději Devils, ale to nešlo..Ale lepší "Modré kabáty", jak "Letce"... Tak doufám, že je dáme...
Chyba Capitals hrac typu Hagelina? Na drafte v roku 2016 draftovali Jonssona-Fjällbyho. Ten celkom ziaril v PO v drese DIF. Bol podla mna jeden z najlepsich hracov svojho timu. A prave on mi stylom hry Hagelina pripomina. Skvely hrac do PK, neunavny korculiar, hlavnou prednostou jeho hry je napadanie. Snad jeho buducnost bude vo Washingtone, celkom dost som si ho oblubil. Nikdy nebude sbierat pravidelne 50+ bodov za sezonu, jeho prednosti lezi inde. Tak snad sa mu zadari a casom sa do NHL dostane.
Je to tam, je to tam, duše odsúdených sa vzburili..

Bolo vidiet ako pri preberani SC Alex zo seba vypustil tych 11 rokov utrpenia, priznam sa, ze som v ten moment uronil par slz. Ten pocit pochopi asi iba ozajstny fanusik Washingtonu.

Well done boys, well done..nemam viac co dodat
Jo jo přeju vám to..
:serus:

Agent stranou, Wilson stranou...

Srdečná gratulace.

Snad se taky někdy dočkám.. :giggle:
Za tři dny to bude přesně 20 let od okamžiku, kdy ve druhém zápase finále Tikkanen ve druhém zápase za stavu 4:3 totálně selhal v zakončení a umožnil tak Detroitu obrátit už téměř ztracený zápas a získat vedení 2:0 v sérii po zápasech u Caps. Byla to hodně vyrovnaná série a Washingtonu se tak na dlouho zavřelo pomyslné okno, do kterého se dostali až během posledních pár let, nebýt ovšem Pens. Takže jim to přeju, jejich první, třeba ne poslední a SC pro Ovci, který se asi poslední roky mohutně kousal do rtu, co jako bude, či nebude. Tak si to užijte.

:good:
:rono: Caps and Ovie and Kuzy and Oshie :wave: Gratulace a užijte si to :cool: :good:
obrovská gratulace i trochu závist, ale Oviemu sem to fakt přál :clap: :rocker: :fan: :groupwave: :winner1: :taptap:
Je ešte dôležité k tomu všetkému, čo bolo napísané, povedať, že po 2 dvoch sezónach, kedy sme mali papierovo najsilnejšiu zostavu v NHL, panovala aj na začiatku sezóny nespokojnosť a keby sa neodohrala tak, ako teraz, myslím si, že by sme mohli očakávať minimálne nového trénera a k tomu aj aspoň 1 výmenu so zásahom do jadra mužstva, čo pravdepodobne nenastane a aj Trotz podľa najnovších informácii asi v najbližších dňoch predĺži. Táto sezóna je nielen najúspešnejšia v histórii, ale bude mať aj vplyv na skladbu mužstva najbližších 5+ sezón:

1. Dostali príležitosť mladí, ktorí so získanými skúsenosťami môžu byť pre nás veľmi užitoční a na nízkych cap hitoch (Djoos, Stephenson, Vrána..), taktiež sa začal chytať a herne poskočil vyššie Wilson, stačí ho teraz podpísať a Ovechkin - Kuznetsov - Wilson môže byť vynikajúca lajna ešte niekoľko sezón.
2. U prípadných výmen cez túto offseason zvyšuje vyhraný pohár ich hodnotu vo výmenách.
3. Potenciál zmlúv a ťahov pred sezónou, ktoré GMBM urobil a vyzerali katastrofálne sa zlepšíli, MoJo nám nejak veľmi nechýba, zmluvy, ktoré boli podpísané (Kuznetsov, Orlov, Oshie) vyzerajú oveľa lepšie či už kvôli výkonnosti týchto hráčov alebo kvôli tomu, že má platový strop údajne poskočiť dosť hore a keby boli podpisované teraz, určite by to nebolo za menej, taktiež Eller by žiadal po jeho senzačních PO oveľa viac. Jedine stráta Schmidta ešte bude mrzieť aj v budúcnosti.
4. Cez TDL sme neurobili žiadnu veľkú výmenu, takže sme vyhrali SC bez toho aby sme stratilil dobrých prospectov/voľby, dokonca sa podaril GMBM asi najvacsi steal TDL, keď sme získali Kempného za 3rd round pick, ktorý hral počas PO veľmi dôlezitú rolu a ak sa nám ho podarí podpísať na slúšnú zmluvu, získali sme do budúcnosti dobrého obrancu v podstate zadarmo.
5. Výhra SC vnáša kľud do celého mužstva, myslím si, že už sa nemusíme obávať krátkozrakých výmen tipu Erat/Forsberg ani niektorých podpisov zmluv, ktoré GMBM urobil (a semozrejme veľa mu toho vyšlo, ale v tom čase to nebolo jasné a bol to všetko dosť veľký gamble.)

Okrem výhry SC zlepšuje 17/18 aj vyhliadky do vzdialenejšej budúcnosti, ktoré pred sezónou neboli práve najlepšie.
Aj počas draftu a UFA periódy tu je možnosť zlých rozhodnutí, ale kvôli bodu 5 verím, že všetko bude riadne premyslené.. samozrejme to teraz môže pár dní až do draftu počkať, teraz sa oslavuje. :oslava: :scare: :hop: :clap:
Sources: Barry Trotz is stepping down as head coach in WASH.
Zaujímavé..

musím si to nechať trochu rozležať v hlave, ale jeho nástupcom by mal byť pravdepodobne Reirden, ktorý vraj už aj doteraz mal dosť veľkú rolu v tíme, takže by to nemala byť až taká veľká zmena.

Myslím si, že Trotz môže byt spokojný, dostane niekde inde na 100% veľkú zmluvu s top platom a z WSH odchádza ako víťaz. :)
Jediný hráč, ktorého ste brali z OHL je Kody Clark, syn Wendela Clarka. Ako 47. hráč draftu predstavuje mrhanie 2nd rounderom. K dispozícii bol napr. Thomas, Tychonick, Addison, Olofsson, Hallander, Wise, McBain... V OHL ťažil zo svojej postavy, rýchlosti a to najmä pri backchecku, kde poľahky odstavil súpera od puku. Ono to vyzerá pekne, keď dokáže predĺžiť striedanie v o-zone svojim pokrytím puku/silou, ale faktom zostáva, že Clark nevidí hru. V závere sezóny (20+ gp) strelil len dva góly. Ťažko si ho predstaviť, že by v rámci decision making a kombinácie stíhal súčasným štandardom v NHL. Ten výrazný skok v štatistikách v OHL je najmä vďaka zlepšeniu v korčuľovaní, zosilnel a dostal vyššiu rolu v tíme. Ofenzívne skilly zostali zhruba rovnaké- strela, playmaking ability etc.
Captain Crunch píše:Jediný hráč, ktorého ste brali z OHL je Kody Clark, syn Wendela Clarka. Ako 47. hráč draftu predstavuje mrhanie 2nd rounderom. K dispozícii bol napr. Thomas, Tychonick, Addison, Olofsson, Hallander, Wise, McBain... V OHL ťažil zo svojej postavy, rýchlosti a to najmä pri backchecku, kde poľahky odstavil súpera od puku. Ono to vyzerá pekne, keď dokáže predĺžiť striedanie v o-zone svojim pokrytím puku/silou, ale faktom zostáva, že Clark nevidí hru. V závere sezóny (20+ gp) strelil len dva góly. Ťažko si ho predstaviť, že by v rámci decision making a kombinácie stíhal súčasným štandardom v NHL. Ten výrazný skok v štatistikách v OHL je najmä vďaka zlepšeniu v korčuľovaní, zosilnel a dostal vyššiu rolu v tíme. Ofenzívne skilly zostali zhruba rovnaké- strela, playmaking ability etc.
Máme SC, je nám to jedno.
Pali_Caps píše:
Captain Crunch píše:Jediný hráč,....
Máme SC, je nám to jedno.
:good: Přesně tak... :lol2: :lol: :-P
Washington Capitals have re-signed defenseman Michal Kempny to a four-year contract. Average annual value of $2.5 million. Capitals now have Carlson, Kempny, Niskanen and Orlov all locked up for at least three more seasons.

Gembaaaaass nádhera, zaslúžil si, veľká spokojnosť.
Opravdu skvělá top4 obránců. :klobuk:
To bude zas banik pre Wilsona :) skoda, teraz ked ma taku formu, je zbytocne asi ale hovorit o tom, ze keby islo o ineho hraca, tak ziadny ban nebude..
Wilson je největší prase širokého dalekého vesmíru, všech dimenzí, kdyby chtěl, tak se vyhne, ale to určitě není na suspendaci, protože je to fakticky jen interference a na hlavu to nebylo, což přiznal i Brett Seney.
4062 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS