Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NASHVILLE PREDATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Včerejąí přípravný zápas proti týmu Carolina Hurricanes odehráli Predátoři v plné síle kompletního muľstva tak jak by měli nastupovat v nové sezoně NHL.Výsledek byl celkem jasný NAS-CAR 7:3 a i kdyľ se jedná o přípravný zápas síla Predátorů bude velmi vysoká.Včera chyběl jen útočník David Legwand který by jeątě mohl patřit do základní sestavy muľstva.
Tým jiľ v přípravě piluje sehranost a lze očekávat,ľe od prvních ostrých zápasů bude hrát na vítěztví v divizi i v celé západní konferenci.

Sestava:

Brankari:
1.Vokoun
2.Mason


Obranci:
1.Timonen-Zidlicky
2.Weber-Klein
3.Suter-Yonkman


Utok:
1.Kariya-Arnott-Dumont
2.Sullivan-Legwand-Erat
3.Hartnell-Vasicek-Radulov
4.Hordichuk-Upshall -Smithson

Neviem preco (no mozno viem, ale nepoviem :D ) toto muzstvo nemam rad. Ale kedze sa im start do sezony nevydaril, trosku si u mna splhli :lol: , ale kedze sa akosi rozohrali zase ich mam rovnako "rad". :evil: Ti ked nemaju Vokouna, alebo maju Vokouna z formy (to vsak nebyva casto :P ) su priemerni. Sakra, zase budu nebezpecni. :x

Tak sa zda,ze Vokoun je "extremista".Na zaciatku schyta 6-7 kuskov a teraz nepusti ani jednu strelu skoro zo 40tich.....Inak ani ja nemusim NSH,ale dresy a logo maju celkom pekne..

Dufam, ze si nemyslel tie horcicove :shock: :D :lol:
Musim uznat, aj ked ich moc nemusim ( :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :oops: ), ze su fakt dobri. Budu hrat urcite o uplnu spicku, Detroit tentokrat asi bude tahat za kratsi koniec :P A v play-off by bolo lepsie sa im asi vyhnut, urcite aj tam uz budu chciet uspiet :?

:o tema Preds, klubu, ktory nemam vobec rad a 2 zo 4 prispevkou je odomna. A este ich aj vychvalujem :bitka2: co som sisi, piste sem nieco :lol:

maju na postup aj do finale ale myslim si ze nepostupia tak daleko

Predatori ma sklamali, ze v Detroite prehrali 0:3 :thumbsdown: Aspon raz mi mohli spravit radost :roll: a oni si takto prehraju :?

WildCelt píše:Predatori ma sklamali, ze v Detroite prehrali 0:3 :thumbsdown: Aspon raz mi mohli spravit radost :roll: a oni si takto prehraju :?
tak sa mi zdá, že Predatorov postupne zacinaš mať nesmierne rád
:skodoradostny: ved v tejto teme mas najviac prispevkov a este si aj chcel podať tento zápas :lol: a dokonca si im aj fandil :lol:
No nieje toto láska ku klubu Nashville Predators? :haha2:

:hanba: to, ze mam v ich teme najviac prispevkov este neznamena, ze ich mam rad :P Dufam, ze ich Wild porazia na ich lade vo stvrtok, to vitazstvo by ma potesilo asi viac ako ktorekolvek doposial :modlenie:

WildCelt píše::hanba: to, ze mam v ich teme najviac prispevkov este neznamena, ze ich mam rad :P Dufam, ze ich Wild porazia na ich lade vo stvrtok, to vitazstvo by ma potesilo asi viac ako ktorekolvek doposial :modlenie:
Ak bude hrat Gaby tak porazia. Evidentne Palkovi chyba viac ako to vyzera.

Predatori su dobri, velmi dobri, vtip je v tom, ze na Hawks nevedia a dufam, ze ani nebudu vediet.

Nashvile zĂ­skal Petra Forsberga.Mohol Ă­sĹĄ do Buffala :)

Fopa je podla mna obrovska posila, ak sa nezrani, NAS je horuci kandidat na SC

post centrov maju teraz dost dobre zastupeny Forsberg Legwand, Arnott, Vasicek, Sullivan :roll: inak teraz hraju 4 zapasi po sebe doma tak sa moze Foppa predviest svojim domacim fanusikom :) len aby sa za tie 4 zapasi nezranil co je u neho dost mozne :lol:

Seabrook píše:post centrov maju teraz dost dobre zastupeny Forsberg Legwand, Arnott, Vasicek, Sullivan :roll: inak teraz hraju 4 zapasi po sebe doma tak sa moze Foppa predviest svojim domacim fanusikom :) len aby sa za tie 4 zapasi nezranil co je u neho dost mozne :lol:
Vasiceka vymenili do Caroliny :)

Nashville Predators – hokej nebo country?

Predators jako týmu nic nechybí. Mají kvalitní brankáře, kvalitní obránce i útočníky. Jedno je však dlouhodobě problém – hokej se v Nashvillu příliš neusadil a vedení NHL nevidí rádo, když má jeden z nejlepších týmů NHL poloprázdné tribuny. Příchod Forsberga může situaci vylepšit, ale ne vyřešit. Pro majitele Preds se tak nabízí otázka přestěhování :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D – o peníze jde přeci až na prvním místě.

tak to ani ja nevidim rad, hokej prec z Nashvillu :a_von:

taky tak suhlasim, predatori mi v NHL absolutne nerezu
v tak nehokejovom meste sa predsa nemĂ´ze hrat NAJprestiznejsia liga na svete..ale ak uz, tak ten pocet divakov je pri hre, ci vysledkoch Nash. v tejto sezone fakt na smiech, resp. na zaplakanie :(

nech zije country.. Obrázek

jj v tomto pripade by bolo prestahovanie lepsie. A prestahovat by sa mohol aj Phoenix, trebars naspat do Winnipegu.

Inak admini alebo moderatori, mohli by ste dat nazov tejto temy velkymi pismenami ako je to pri vsetkych timoch. thx

Ze do Buffala. No uz len tam. Buffalo po minulorocnych skusenostiach potrebuje ZDRAVYCH hracov. A co riesi Foppa v Nashville? Je tu Arnott a Legwand, to chcu Foppu dat na kridlo?

Foppa pár fanoušků přivede, ale NAshville se lepší i bez něj....podle mě po play off, ať už budou úspěšní nebo ne nashvillu přibudou fanoušci o stovky, možná o tisíce, příští rok nebo za dva roky by mohl bejt nashville typyckym hokejovym městem, nemaj k tomu daleko, maj zkušenej a iperspektivní kádr, kvalitní gólmany a perfektní elitní útočníky...nashville má předpoklady stát se trvalou součástí nhl a hokeje vůbec.....

Hokej tam nema tradiciu, bude to trvat este roky, Foppa je sice vyborny marketingovy tah, ale to je tak vsetko.

nezapomínej na Kariyu, Sullivana...to sou špičkový hráči co taky přitahujou fanoušky.....Židlický je taky špičkovej obránce ....a Vokoun svejma výkonama taky dokáže zvedenout ze sedadel, to samý dokáže i Tootoo svejma bitkama.....atd....nebude to trvat tak dlouho....

Enkidu píše:...nashville má pĹ™edpoklady stát se trvalou součástĂ­ nhl a hokeje vĹŻbec.....
V čem spočívají ty předpoklady?? Za dobu co se hraje v Nashvillu NHL vyprodali stadion možná 10x. V letošní sezoně mají kádr výborný, ale jak dlouho budou hrát na špici?? Za dva roky klidně mohou být na chvostu ligy...
Bitky v podání Tootoo taky nejsou nic extra, v lize je dost lepších bitkařů, Tootoo rozhodně nepředvádí nic lepšího než třeba Cowan a J.Ruutu.
Jestli má některý nový tým předpoklady stát se trvalou součástí NHL, tak je to Minnesota.

Este spomeniem Arnotta a Mansona. Minnesota ma hokejovu tradiciu, netreba zabudat na North Stars. Lenze Nashville je taka sedliacka diera, tam bude hokeju velmi dlho trvat, kym sa dostane do povedomia, ak vobec....
518 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG