Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HK Nitra

Diskuze o nejvyšší slovenské hokejové soutěži.

Nitra sice vcera vyhrala po dlhom case nad Zilinou po predlzeni, ale od Irbeho, ktory sa opat nechal vystriedat(uz po 3 krat za sebou) som ocakaval ovela viac. :(

Ťažko povedať prečo sa mu tak nedarí. Kvalitu určite má, ale ja neviem, či v poslednom čase trénoval a či mal dostatočnú prax. Vzali ho zrejme len kvôli menu. Niekedy mal veľké kvality, ale toto angažovanie bolo zrejme trochu zbytočné. To je však už ich záležitosť. Nám musí byť jedno, kto bude stáť v bráne súpera, my sa musíme snažiť o svoju hru."povedal o Irbem najproduktivnejsi hrac kosic Juraj Fait.

Arturs si mĂ´ze prist do Ke pozriet akurat tak krasu Steel Areny a po zaverecnom hvizde zamava na rozlucku so slovenskou extraligou.. Obrázek

Arturs, Arturs, prekvapil si, zial, v tom negativnom zmysle :?
Obrázek

Suhlasim.Nitra mu dala poslednu sancu ale neviem ci s tim proti kosiciam daco spravy.Ocakavam ze dostane takych 4-5golov.Ovsem ak sa zase nenecha vystriedat.

a co budete vraviet ked vychyta shotout????? :cool: no velmi tomu neverim a aj ja ocakavam ze dostanu taku 5tku

nekritizujte ho,lebo v ke zachytal dobre...5 golov si teda nezaslužil,mal pekne zakroky..smola je,že obrana nulova,a to by fakt neviem aky brankar mal šancu..chytať nemohol zabudnuť a bolo to vidno..potrebuje čas a normalnu obranu :?

Irbe odišiel z NITRY.Tréneri Nitry vyhlásili že do play-off pôjde ako jednotka Branislav Konrád,a tak Irbe nechcel vysedávať a odišiel.No,myslím si,že keby proti ZV chytal IRBE,bolo by to ľahšie ako oproti mladému-talentovanému Konrádovy

extreme7 píše:keby proti ZV chytal IRBE,bolo by to Äľahšie ako oproti mladĂ©mu-talentovanĂ©mu Konrádovy
to by sa ti lubilo cooooo :D traste sa Nitricka vas este potrapi :fan:

Dneska som velice zvedavy skoda ze to nie je v telke, potom uz asi neuvidim ani jeden zapas lebo zajtra cestujem prec. Leda tak semifinale ale to by musela poriadna motyka vystrelit. Nech aj vypadneme ale chcem vidiet take tie poriadne vyrovnane playoff nervaky co idu az do predlzenia a nech je co najviac zapasov.

bravurny GLOVE SAVE v podani Konrada posuva Nitru do zapasoveho vedenia 2:0 :!:
tak pome kosicania, nedajme sa zahanbit :!:

:fan: Ke - Nr - Ke :fan:

Nira nemá nič iné,len šťastie!!!!!! :( A v Nitre si ideme po 2 víťazstvá.Dúfam že neskončíme ako minulý rok.Táto séria bude na 7 zápasov-to je isté.Najviac ma s*re že nepremeníme šance ako J.Čierny ,keď nedá do prázdnej brány gól tak to je nanič.

NITRICKA NASAAAAAAAAA 0:2 keby to bolo 1:4 supeeeerr nitricka nasa

paradny Konradov zapas aj s kopou stastia samozrejme ale to k tomu patri :) uz som to videl bledo ked sme v polke zapasa prehravali na streli 20>3 :D
ale Konrad fakt podrzal super zapas zo super koncom pre nasu Nitrickuuu :cool:

a tie 2 presilovky 5 na 3 obe skoro dvojminutove no skoro ma slahlo pri telke :lol:

Uz je to tu. Sviatocni divaci alebo bandwagon fans ako hovoria v kanade. Zas urcite lepsie ako keby malo prist tolko ludi co vo zvolene. Len ma stve ze sa moze stat ze pravidelny fanusik co povzbudzuje celu sezonu nedostane listok na ukor nejakeho sviatocneho divaka.


http://www.bleskovky.sk/cl/12/144251/Ho ... -o-listky-

O chvilu to zacne.
Zapas #5 Zvolen - Nitra

Stav serie 2:2.

Favoritom sa opet stal Zvolen ale uvidime. Vyhra Zvolen ako prvy tim doma?

Zaciatok 17:00.

1.tretina

14:58 Tak a Ivan Svarny striela prvy gol v presilovke. Stav 0:1.

Kratke zhodnotenie Hokejportalu: Hrá sa veľmi opatrne, takticky, s dôrazom na obrany, tí čo poznáte play off pripomína mi to "siedme zápasy".

Strely 8:12 :cool:

2.tretina

30:35 Zvolen vyrovnava v oslabeni! Babka dava gol. Ani to radsej nekomentujem. Stav 1:1.

Na konci tretiny stav 1:1. Toto su prave playoff nervaky. Pre toto mam rad hokej.

Tak nakoniec Zvolen vyhrava vyrovnany zapas 2:1.

Stav serie 3:2 pre Zvolen.

Ja z nasich uz nemozem, tolko golov vo vlastnej presilovke nedostava ani Rumunska reprezentacia. Skoda toho celeho, len zasa tie nase debilne chyby ...

Ako ja som dnes necakal ziaden zazrak. Takze nebolo to az tak zle vcelku vyrovnane. Ale Zvolen sa predsa ukazal ze je lepsi a otocil. Doma to bude extremne tazke, nasi budu hrat s roztrasenymi rukami.

:o :o :o tak pri uvodnom gole ZV (v oslabovke 5:3) budete cumiet :roll: :roll: :roll:

skoda toho,ze Nitra vypadla.celkom som jej prial,taky sympaticky tim.skoda,no :(

bez debat, bez nej to bude take ine, ta atmosfera na stadione, bez komentara..a ked si tam predstavim ZV :cry: na ich domace stvrtfinalove zapasy ich prisiel povzbudit smiesny pocet divakov..
skoda, v tejto serii som im velmi fandil

aj ja som im prial celkom sa mi zacali pacit len ten Zvolane nepekny im skrizil cestu skoda ze doma nevyhrali aspon jeden zapas bolo by to o inom a ta atmosfera bola pekna a nie ako vo Zvolene :lol: :lol: :lol:

Tak gratulujem Zvolenu k postupu. Urcite postupil zasluzene. My jednoducho nemame ten tim, co sme mali minulu sezonu a v semifinale by sme boli zrejme len do poctu, a to tam byt ani nemusime. Skoda toho celeho, lebo tolko presiloviek sme este nikdy nehrali, hadam prvy krat co som videl, nam rozhodca neskodil, mozno naopak a aj tak sme s tym nedokazali nic spravit. A ked tim nedokaze dat gol so 6. hracmi proti trom, tak si nezasluzi nic ine, len vypadnut.

Nitra potrebuje do buducej sezony urcite posilnit, hlavne v obrane a samozrejme aj na centroch, lebo prave tieto miesta boli u nas prakticky nulove. Len sa bojim, do kedy Plandora vydrzi, lebo viem, ze je uz financne velmi vycerpany, pretoze klub hlavne tuto sezonu taha skoro sam. Keby pride nejaky normalny sponzor, co by dal aspon tych 5 milionov ako dava EuroVat ( Dynamax ), tak by to bol super. A podla mojich informacii, by sa mal cez prestavku prerabat povrch pod ladom, lebo Nitra ma na lad vynimku od zvazu, pretoze nas lad je krivy a dost nekvalitny, cize dalsie peniaze. Ale hadam nieco zostane aj na kvalitne posily.

Myslim, ze hanbu sme si v Play Off nespravili a som si isty, ze nasi fans dokazali, ze su na Slovensku najlepsi.

Nitra do toho !!!

no favorita sme potrapili a hlavne zaskocili skoda ze sme to potom nevyuzili ale snad sa najdu nejake posili a buduci rok to dotiahneme dalej :) NITRICKAAA NITRA :taptap:

cepi píše:bez debat, bez nej to bude take ine, ta atmosfera na stadione, bez komentara..a ked si tam predstavim ZV :cry: na ich domace stvrtfinalove zapasy ich prisiel povzbudit smiesny pocet divakov..
skoda, v tejto serii som im velmi fandil
Ă
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS