Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marcel Hossa

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

WildCelt píše:
Alex píše:
WildCelt píše:
hral, ved som ho videl v priamom prenose
Ale Eman sa pytal,ci HRAL a nie ci si ho tam videl :D :D :D
to bola akoze otazka :?: :?: :?:
oups :oops: :oops: .Tak nic 8) :)

Tak a je to tu.Marcel Hossa strelil svoj 1 gól, v tomto ročníku.Bol vyhlásený, 3 hviezdou zápasu.:cool:

Tak Maucelko gratulujem.Uz bolo nacase.Dufam,ze nezostane len pri tom jednom gole a konecne zacne bodovat pravidelnejsie.

No konecne sa zobudil aj strelecky!!!Uz som si myslel ze uz nikdy neda goool!!Ale vidno ze je z Hossovej fajty!!!!Len nech sa mu dari

Marcel Hossa dal včera o sobě opět vědět když v osmé serii proměnil samostatný nájezd na brankáře Martina Brodeura a zajistil Rangers vítěství nad New Jersey.Hossa už podobný kousek v letošní sezoně předvedl a nyní si opět v týmu upevnil pozici důležitého hráče při samostatných nájezdech. :taptap:

az tak dolezity za nieje ked isiel az v osmej serii

no hej, ale uz druhykrat sa mu to podarilo, mozno uz bude chodit castejsie :)

podla mna od neho prilis vela ocakavate... koli marianovi...
ale i napriek tomu myslim patri medzi 10 naj slovenskych utocnikov :cool:

jj sak Marcel je dobry. Je utocnik, ale jeho ulohy su skor obranne, a napriklad v repre ich plni vzdy skvele. Neznasam ked na neho niekto kyda, ze je to supak a neviemco este, kazdy ho len porovnava s Marianom, ale oni dvaja su odlisne typy hracov, neviem ako ich moze niekto porovnavat. A uplne najradsej mam tych, ktori ho neznasaju kvoli tomu ze v repre je len kvoli oteckovi Ferimu...i ked to neni pravda :x

Vcera som stihol len poslednu tretinu zapasu NYR vs.PHI ,ale musim uznat,ze Marcel hral velmi dobre.Naozaj si rozumel so Shanahanom,bol nasadzovany aj na presilovky aj na oslabenia.Skvely vykon,skoda,ze neboduje......

Alex píše:Vcera som stihol len poslednu tretinu zapasu NYR vs.PHI ,ale musim uznat,ze Marcel hral velmi dobre.Naozaj si rozumel so Shanahanom,bol nasadzovany aj na presilovky aj na oslabenia.Skvely vykon,skoda,ze neboduje......
Skoda ze som to nevidel :( Ale aspon to potvrdzuje to ze jeho vykony sa rapidne zlepsili a som rad ze mame ako taku potencionalnu nahradu za Handzusa(braniaci utocni), samozrejme Handzus je na inej kvalitativnej urovni ale aj Marcel ked bude pravidelne hravat a bude hrat s takymi hracmi ako Shanahan tak aj on zacne bodovat pravidelnejsie, chce to len cas a ja mu verim ze raz sa stane naozaj platnym hracom aj po bodovej stranke.

Takze Marcel 3 hviezda zapasu, super parada, prijemne ma to potesilo ale hlavne to ze sa dokazal aj strelecky presadit, hrat presilovky je pre neho velka skola, myslim ze jeho oddanost na lade vidi aj trener a preto mu dava priestor, ked Marcel naberie sebadoveru, verim ze bodovat zacne pravidelnejsie. GO MARCEL GO :cool:

OpenFire píše:Takze Marcel 3 hviezda zapasu, super parada, prijemne ma to potesilo ale hlavne to ze sa dokazal aj strelecky presadit, hrat presilovky je pre neho velka skola, myslim ze jeho oddanost na lade vidi aj trener a preto mu dava priestor, ked Marcel naberie sebadoveru, verim ze bodovat zacne pravidelnejsie. GO MARCEL GO :cool:
tak tak cista pravda....trener mu verii...len uz ostava na marcelovi ci sa mu odvdaci...ale dakedy ani tie body niesu dolezite...staci odviest dobru "spinavu" robotu na lade a aj to sa ceni...i ked bezny divak vidi len body...ale trener sa na to pozera isto z ineho uhla pohladu :roll:

Dnes Marcel Hossa

Marcel HOSSA (NYR): 1g, +2, 1str, odohral 16:39

:cool:

Keby v tom len pokracoval :modlenie:

OpenFire píše:Dnes Marcel Hossa

Marcel HOSSA (NYR): 1g, +2, 1str, odohral 16:39

:cool:

Keby v tom len pokracoval :modlenie:
kraaaasaaaa len tak dalej...moc mu drzim palce :!:

Marcel super...dnes icetime skoro 19 minut a 1+1... :super:

zacina mu to tam sypat ale netreba prlis chvalit lebo sa potom darit nebude ale len tak dalej MARCEL :cool:

jj...proti Washingtonu hral super...nastupoval v patke z Jagrom a Strakom a krasne si rozumeli...chodil aj na presilovky...v ktorej dal gol po shanahanovej asistencii...skutocne hral s chutou...vidno ze sa mu zvysilo sebavedomie len tak dalej

OpenFire píše:Dnes Marcel Hossa

Marcel HOSSA (NYR): 1g, +2, 1str, odohral 16:39

:cool:

Keby v tom len pokracoval :modlenie:
Keby si mal, Open pravdu.Odkedy začal Marcel hrávať s Jardom a začal zbierať body, tak Rangers začali vyhrávať. :cool:

krasa :cool: . Teraz sa Marcelovi dari viac ako Marianovi :)

Marcel Hossa včera proti Caps opět klíčový hráč Rangers!!Hrál přesilovky i oslabení a jeho nasazení bylo opravdu veliké.Vstřelil gol a měl asistenci jeho ice time 18:45 což dokazuje,že hraje super.

Marcel Hossa dnes proti Chicagu, strelil dôležitý víťazný gól.Marcel strelil 5 gólov, z posledných 7 zápasov. :shock: Len tak daľej Marcel. :cool:

no ved marcel aj hra s Jagrom a Strakom teraz takze je to vidiet na jeho vykonoch ked nehra v nejakej stvrtej patke :cool: len tak dalej

Marcel sa nám rozohral, k skvelým výkonom.Dnes proti Montrealu strelil 2 góly a má aj 1 asistenciu.Len tak dalej Marcel. :taptap: :taptap:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS