Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marcel Hossa

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

Marcel skvele, dostal sa fakt do fantastickej formy, repspektive verim ze konecne prebudil svoj spiaci talent :cool:

super a prave vtedy sa zobudil ked budu MS dufam ze mu to vydrzi skvele marcel skvele :cool:

Marcel je hotovy dabel poslednych dni. Zatienil hadam aj vlastneho brata. Dufam, ze mu forma vydrzi co najdalej, prajem mu uz vyraznejsie presadenie sa v Rangers. A to mu velmi ani nechceli predlzovat zmluvu na zaciatku sezony.

Veru veru nikto mu neveril, dokonca ani na tomto fore, teda okrem mna a areka, ostatni ho skor odsudzovali na Europu, ja verim ze naozaj toto bolo jeho prave prebudenie, len v tom pokracovat, taky dobry ako Marian bude sotva ale v obarnej cinnosti a bojovnosti sa mu moze vyrovnat.

rozhovor s Marcelom Hossom si mĂ´zete precitat :arrow: http://www.denniksport.sk/clanok?id=21087

V prípade, že sa vám nepodarí postúpiť do play-off, čo by sme vám samozrejme nepriali, prišli by ste reprezentovať Slovensko na majstrovstvá sveta do Moskvy?

„Ešte som sa s trénerom Šuplerom nerozprával. Mali by sme sa stretnúť počas jeho pracovnej cesty v Amerike. Ak mi to zdravotný stav dovolí, nebudem zranený a budem sa cítiť oukej, tak v prípade nezdaru našej snahy dostať sa do bojov o Stanleyho pohár som pripravený Slovensko na majstrovstvách sveta reprezentovať.“

Marcel HOSSA (NYR): 2a, +/-0, 5str, odohral 22:08

krasa a celkovo 2 hviezda zapasu ten Ice time mal prakticky ako Jagr a to je uz co povedat, Bravo!!!, fakt sa z jeho uspechov nesmierne tesim, len tak dalej Marcel. :cool:

preco ho nemohli zacat stavat skor???? :? vidno,ze ofenzivny talent mu nechyba
Marcel Hossa Je Super.....!!!!!!!
No to je sila co predvadza Marcel v poslednych zapasoch odkedy hraje s hviezdami tymu......viem Ĺľe to uĹľ bolo hovorene ale musim to znova zdoraznit lebo som pozeral teraz zapas NYR verzus STL a ÄŤeÄŤe sice som videl iba poslednych 10 minut zapasu ale bolo to super ked Avery vyrovnal na 2:2 a v OT jak Jagr robil rozruch pred branou STL a nnajazdy NEUVERITE....ako 4. v poradi isiel Marcel Hossa - este nikdy neisiel pokial ja viem tak skoro.....ked si pamatate na zaciatok sezony tak dvakrat siel ale az 12. alebo 13. v poradi a nakoniec aj rozhodol a TERAZ 4. v poradi....nooo trener mu veri a to je dobre moc dobre....ides Marcel drzim palce v dalsich zapasoch a nech sa ti dari dalej tak ako doteraz v poslednych 15 zapasoch...jj....A ten zapas hosi bol fakt SUPER a hlavne to predlzenie a najazdy...kukal som to s otcom...obaja 1. krat cez net a ja osobne mam super zazitok...fakt supris koniec zapasu+ najazdy.....Bomba, kto to videl mi da zapravdu.....a Marcel pekne zase das 20 min.:::::::.super chlapec sa nam chytil asik mal pohovor s bratom

vitaj coloradcan, tak sa ti to podarilo :thumbsup:
tak dufam, ze sa stanes stalym prispievatelom a nezabudaj na KTL.. :wink:

Marcel ma proste formu ako hrom, je to o dĂ´vere, ak ju ma predvadza to co predvadza..
Diky za vrele privitanie.....este sa tu musim poriadne obhliadnut aby som

bol na takej urovni jak vy....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A aby som sa tu udomacnil......dik za link je to super..... :cool:

coloradcan Vitaj :!:

Super ze sa tu nasiel dalsi fanusik Marcela...

Tak ako si povedal Marcel sa prebudil sice som ten zapas nevidel, ale z tvojho prispevku je mi jasne ze bol opat ustrednou postavou na lade. Ten rozhodnuty najazd mu moze fakt este viac pomoct k upevneniu jeho sebadovery. Len tak dalej Marcel :!: :!: :!: 8)

OpenFire píše:coloradcan Vitaj :!:

Super ze sa tu nasiel dalsi fanusik Marcela...

Tak ako si povedal Marcel sa prebudil sice som ten zapas nevidel, ale z tvojho prispevku je mi jasne ze bol opat ustrednou postavou na lade. Ten rozhodnuty najazd mu moze fakt este viac pomoct k upevneniu jeho sebadovery. Len tak dalej Marcel :!: :!: :!: 8)
Aj ja vítam medzi nami, nového člena coloradčana :cool:

Open s tým Marcelom, to tak slávne v tomto zápase, nebolo.Vôbec sa mu v základnej hracej dobe a ani v predlžení nedarilo,na čo zareagoval Reeney tým, že ho preradil v 3 tretine z 1 útoku do 2 a k Jágrovi preradil Isbistera.Rovnako sa nedarilo Nylanderovi, ktorý 2x netrafil prázdnu bránu.Ale v samostatných nájazdoch, si to vynahradili, ked obaja v nich strelili gól a Marcel dal ten posledný a tým pádom víťazný. :cool:
Vdaka Vam vsetkym fakt........hned sa tu citim ako doma.....A inac ja

som fanisik kazdeho nasho hraca ktoremu sa dari...len napr. skoda

zranania Tomasa Kopeckeho - tiez len teraz sa dostal do 1. teamu a uĹľ

hned take zranenie , dufam Ĺľe ho to neviviedlo z formy a miery a Ĺľe do

PO bude spat a bude bavit - jak saleny.... :D :lol:

Marcel si v mestko derby zranil koleno a do hry uz nezasiahol :(
Skoda ze sa mu to stalo teraz ked mal dobru formu.Dufam ze to nebude nic vazne.

Naozaj je to smola,prave ked hral naozaj vyborne a aj sa mu bodovo darilo.Skoda.Zelam mu skore uzdravenie a navrat na lad...

Marcel bude so zranenym lavym kolenom chybat 3 az 4 tyzdne takze mozno do konca sezony pokial Rangers nepostupia do play off.

no...tak s postupovimy sancami rangers je to na zlej ceste...co to znamena?ze Marcel ak sa zotavi zo zranenia bude moc reprezentovat nasu vlast na majstrovstvach sveta....len mozme dufat ze mu to vedenie klubu povoli....

g.e.o.r.g.e píše:no...tak s postupovimy sancami rangers je to na zlej ceste...co to znamena?ze Marcel ak sa zotavi zo zranenia bude moc reprezentovat nasu vlast na majstrovstvach sveta....len mozme dufat ze mu to vedenie klubu povoli....
Marcel síce môže dôjsť na MS, ale na takéto úvahy, je ešte priskoro.Stále "sme" v hre o play off a všetko, je v "našich" rukách.Ja verím, že to play of, jazdci nakoniec budú hrať.A ak to aj nevyjde, tak už sa teším, na budúcu sezónu.Verím, že Marcelovi sa budú vyhýbať zranenia a ak ho nechajú vo formácii s Jágrom, tak bude patriť k veľmi produktívnym hráčom a spolu s Lundqvistom,Immonenom,Dawesom,Callahanom,Barankom ...si v pohode, to play off, hráči jazdcov zaistia. :wink:

srry...nechcel som "vam" brat nedeje....nemam nic proti "vam" ale moj nazor poznas...

Kower píše:Marcel bude so zranenym lavym kolenom chybat 3 az 4 tyzdne takze mozno do konca sezony pokial Rangers nepostupia do play off.
No pri súčasnej forme tímu Rangers a osobitne náhradníkov, ako sú Callahan a Isbister, to bude mať Marcel veľmi ťažké ,vrátiť sa do zostavy jazdcov, až sa uzdraví.Náhradníci za Marcela a Martina, sa pevne chytili svojej šance a nebudú ju chcieť ,len tak pustiť z rúk. :wink:

Marcel Hossa by měl již v play off hrát. :cool: V případě,že Rangers narazí na Atlantu v prvním kole což vypadá velmi nadějně jsem zvědaví jak souboj bratrů dopadne. :wink:

Majko ma este 2 tretiny.

debil píše:Majko ma este 2 tretiny.
asi sis spletl tému :D

Marcel Hossa se prosadil golem v prvním zápase 2.kola play off proti Buffalu.Jen škoda,že Rangers prohráli dost jasně,ale Marcel opět potvrdil,že letos má skvělou sezonu a patří k hlavním hvězdám Rangers.

no zas az tak by som neprehanal.sice je pravda,ze Marcelovi koniec zakladnej casti este pred zranenim celkom vysiel,ale k najvacsim hviezdam Rangers nepatri.na to su tam ini-Jagr,Straka,Nylander,Lundqvist,..
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS