Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NHL zaujimavosti

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

NHLPRO.CZ:
Brankář Floridy Panther Alex Auld se v pátek ráno zranil na hotelu v Uniondale (NY), kde jeho tým přebýval před nadcházejícím utkáním. Auld údajně uklouzl na mokré podlaze, kde Ed Belfour rozlil láhev s vodou.

Podle zprávy nedělního Miami Herald měl Auld několik stehů nad okem a proti New York Islanders nenastoupil. Belfour ihned odmítl četné svědecké výpovědi, podle kterých byl na hotelovém baru agresivní, když se ho spoluhráči snažili odvést na pokoj.

„Ani jsme nepili,“řekl Belfour, který měl s alkoholem v minulost problémy. „Vůbec v tom nebyl žádný alkohol. Vůbec jsem nepil, byla to nehoda. Nevím, proč o tom musíme mluvit zrovna ve dni, kdy hrajeme zápas. Byli jsme něco zakousnout a dívali jsme se přitom na baseballový zápas. To je celé. Odešli jsme všichni najednou.“

Klub se rozhodl celou záležitost vyřešit v tichosti a jak kapitán Jokinen, tak trenér Martin, uvedli, že incident se bude řešit "v soukromí".
Ani bych se nedivil, kdyby to zákeřnák Belfourova typu udělal...

Robite z komara somara, Orol nie je ziaden zakernak! Auld sa skratka zosypal na zem, lebo ako sikovne chyta, tak sikovne zrejme aj chodi....

..pridu NHL hviezdy o svojich ochrancov.. :?: :arrow: http://hokej.pravda.sk/pridu-hviezdy-nh ... sk_nhl_p28

Sledujte aktuální dvojice pro play-off :!:

Zde můžete sledovat aktuální dvojice pro play-off, zbývající zápasy všech klubůch bojujících o postup do Stanley Cup.

Východní konference:

http://www.nhlpro.cz/zapasy/playoff-com ... rence=east

Západní konference:

http://www.nhlpro.cz/zapasy/playoff-com ... rence=west

Regular Season Ends: 23days - 17hrs - 01min - 44sec

Bodování vyhrál St.Louis

http://www.nhl.cz/index.php?view=clanek&id=114699

Wow dost zaujimave. Ale aj tento system bodovania ma svoje chyby. Dalo sa to aj lepsie spravit. pretoze ak niekto znizi na rozdiel jedneho golu alebo zvysi naskok na dva goly tak je to stale silne dolezite ale nie je tu za to ziaden bod. Podobne niekedy nahravka byva este dolezitejsia ako gol a dost casto. A tu ma polovicu hodnoty golu.

Vediet strelit dolezity gol je ale velmi dolezita vlastnost. Frodo je v tom vitaz. Uvidime po skonceni playoff ako to sedelo s tymto rebrickom. Mohol by tam byt vcelku slusny vztah ze strelec dolezitych golov byva uspesny v playoff.

Ono nic není přesné a nikdy nebude, myslím že Thornton má na víc než 18. místo, prostě jak jsi psal - někdy je i asistence duležitější než gol, taky záleží na spoluhráčích a na hodně jiných věcech a je to asi dobře, protože se takhle mužeme polemizovat kdo je nejlepším hráčem světa...Podle mě je to momentálně Crosby, ale spíš od něho očekávám ještě něco v budoucnu - v play-off ted moc dobrý není a je hodně hráčů kteří by se s ním mohli rovnat co s e týče přínosu pro tým
Mezinárodní hokejová federace IIHF připravuje na září příštího roku exhibiční střetnutí některého z evropských klubů proti týmu z NHL. Prezident IIHF Rene Fasel plánuje, že do budoucna by se mohli každoročně utkávat vítěz nově založené hokejové Ligy mistrů s držitelem Stanley Cupu.
cepi píše:MezinárodnĂ­ hokejová federace IIHF pĹ™ipravuje na září příštĂ­ho roku exhibiÄŤnĂ­ stĹ™etnutĂ­ nÄ›kterĂ©ho z evropskĂ˝ch klubĹŻ proti tĂ˝mu z NHL. Prezident IIHF Rene Fasel plánuje, Ĺľe do budoucna by se mohli kaĹľdoroÄŤnÄ› utkávat vĂ­tÄ›z novÄ› zaloĹľenĂ© hokejovĂ© Ligy mistrĹŻ s drĹľitelem Stanley Cupu.
No, neviem ci je to dobry napad :o
Dvě mužstva z Evropy a jeden tým z NHL. Tak bude vypadat exhibiční miniturnaj, který chystá Mezinárodní hokejová federace IIHF na září 2008 jako součást oslav stoletého výročí svého založení. Soutěž ponese jméno Victoria Cup na počest montrealského hřiště Victoria Skating Rink, kde byl 3. března 1875 sehrán první oficiální hokejový zápas.

“Na téhle vizi jsme aktivně pracovali několik měsíců,” říká prezident IIHF Rene Fasel. “Některé detaily bude ještě potřeba doladit, ale jsme si jistí, že máme dostatečné finanční i sportovní zázemí, která odstartují novou éru evropského klubového hokeje i klubového hokeje vůbec.”

Fasel by byl rád, kdyby se z podzimního turnaje stalo tradiční klání, při němž se budou každoročně utkávat nejlepší týmy ze starého kontinentu a ze zámoří. Evropu budou zastupovat finalisté nově ustanovené Hokejové ligy mistrů, Amerika by měla vysílat vítěze Stanley Cupu. National Hockey League se ale k poslední myšlence nestaví zcela jednoznačně.

“Snažíme se tuhle myšlenku přivést k životu už léta. Konečně věříme, že spolu s NHL jako partnerem máme koncept pro každoroční zářijová setkání,” pokračuje Fasel.

Kluby z Evropy a NHL se utkajĂ­ o Victoria Cup

Nejlepší dva hokejové kluby z Evropy a jeden z NHL budou od příštího roku bojovat o novou trofej, Victoria Cup. První turnaj je naplánován na září 2008. Podobné měření sil se snažila Mezinárodní hokejová federace vyjednat se zámořskou stranou již delší dobu, v úterý IIHF potvrdila vznik soutěže na tiskové konferenci v dějišti mistrovství světa v Moskvě.

http://hokej.sport.cz/clanek/113208-klu ... a-cup.html

MÄšLO BY SE FINĂ

A co sme v baskete? Nie, nech pekne zostane pri zauzivanom systeme. Predostreny system mierne zvyhodnuje nizsie nasadene muzstvo.

chorche píše:A co sme v baskete? Nie, nech pekne zostane pri zauzivanom systeme. Predostreny system mierne zvyhodnuje nizsie nasadene muzstvo.
sohlasím, taky si mylsím že je lepší hrát na 2-2-1-1-1, i když je to náročnější

nic nemenit, neriesit :!:

presne naco by sa to malo menit teraz je to dobre

Ani ja by som to nemenil.......Nie som ekonom,ani nejaky matematik,ale aj tak sa mi zda,ze pri celkovom rocnom rozpocte klubov,by tato zmena nehrala velku rolu pri setreni penazi.....mozno sa mylim,ale aj tak by som to nemenil 8)

Narocnejsie na cestovanie? No ano. Ale hra sa tak uz hafo rokov a som za, aby sa zachoval sucasny model playoff....

Hm, naozaj dobra investicia u Jastrabov, ale autor clanku prehliadol Aucoina, cim sunul Hawks az do prilis priazniveho svetla. 4 miliony na sezonu a vykony biedne. Ano, kapitan je casto zraneny, ale beztak hra mizerne....

Bettman nebere Winnipegu naději na návrat do NHL

ja osobne chcem vidiet hokejovo_divacky_popularne kluby spät :!:

Osobne sa domnievam, ze Winnipeg bol zo vsetkych kanadskych muzstiev brany za najvacsich posukov. Quebec? Zvysnych 6 timov? Trebars Thunder Bay alebo Hallifax? Das ist scheiss egal! Myslim, ze Winnipeg by bol sice asi marketingovo uspesnejsi, nez trebars Anaheim, dnes som na hokej.sme.sk nasiel velmi zaujimavy clanok, ludia tam ani nevedia meno supera....

no, no, ale stale sa bavime o KANADSKYCH timoch nie o hambacovych, pre Teba "posukovych", kde je pre diviakov NHL zapas zdrojom, resp. prisunom kalorii.. :x

Ale Winnipeg je tiez len taka kanadska dedina v strede nicoho.
1453 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO