Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FC Barcelona

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Já ze zahraničních klubů ( kde nejsou Čeąi ) fandím jedině Barceloně, tak poud je tu jeątě nekdo takový, tak připojte se
:fucker2: dovidenia :klobuk:
Najlepší tím na svete sa neprebojoval do finále najlepšej klubovej súťaže na svete? kde sa stala chyba najfantastickejší hráči s najfantastickejším trénerom, najfantastickejšou mládežníckou základňou, najfantastickejšou transferovou politikou nemá na v súčasnosti priemerný tím anglickej ligy, ktorý hral bez stopérov? Čo to má znamenať? :lol2:

Kde bol ten reklamný výtvor z inej plánety Lessi? Penalta? :hehe: a k tomu karta, to je teda výkon hodný naj hráča sveta :sarcasm:


A najvtipnejšie na tom celom bolo, keď druhý polčas behali hráči vyššie spomenutého klubu po ihrisku ako zmoknué kurence po hnojisku :lol2:
Ono je pre pozeratelnost toho finale asi lepsie ze tam barcelona nebude. barcelona svojim stylom ked nepusti supera k lopte donuti aj toho najsilnejsieho supera branit na vlastnej polovici a cakat na nejaky protiutok. Je to uz trochu nuda.
Joe S. píše:Najlepší tím na svete sa neprebojoval do finále najlepšej klubovej súťaže na svete? kde sa stala chyba najfantastickejší hráči s najfantastickejším trénerom, najfantastickejšou mládežníckou základňou, najfantastickejšou transferovou politikou nemá na v súčasnosti priemerný tím anglickej ligy, ktorý hral bez stopérov? Čo to má znamenať? :lol2:

Kde bol ten reklamný výtvor z inej plánety Lessi? Penalta? :hehe: a k tomu karta, to je teda výkon hodný naj hráča sveta :sarcasm:


A najvtipnejšie na tom celom bolo, keď druhý polčas behali hráči vyššie spomenutého klubu po ihrisku ako zmoknué kurence po hnojisku :lol2:
Najlepšia radosť - škodoradosť ? Asi ťa vážne sere, že doteraz vyhrali do radu všetko čo prišlo ?

Tento týždeň im proste nevyšiel, mali smolu, nezvládli to, no a čo ! Nie je to prvý ani posledný krát čo nezvíťazil/nepostúpil lepší/futbalovejší tím.
Tí hráči majú svoje nesporné kvality, kus individuálbeho majstrovstva, dokážu s loptou veci v plnej rýchlosti.

Niekomu urobí radosť keď postúpi jeho obľúbený tím. Niekomu zase keď vypadne jeho neobľúbený.

Trochu tragédiou tejto hry pre diváka je, že sa presadí tím, ktorý sa zmôže v dvojázpase na odkopávanie lopty. Keď si človek uvedomí kolké tisíce libier týždenne tí hráči poberajú a čo ukážu na ihrisku tak niečo nie je v poriadku...
teraz ti to mitch vysvetlil ze barcelona s milion prihravkami donuti aj najsilnejsieho supera branit na vlastnej polke :bitka:
navyse takmer cely druhy zapas hrala chelsea bez vyluceneho kapitana a jedneho z TOP obrancov na svete, tak preco by sa za priazniveho stavu (barcelona bola v postupe ani nie 3 minuty, chelsea dokazala okamzite zareagovat) mali vrhat do utoku? tu sa nehra na drzanie lopty alebo na strely, ale na vysledok :klobuk:

navyse na strely na branu to bolo LEN 5:3 ... darmo si barcelona milion x nahra, ked nevedia poriadne vystrelit
Dvě tyčky a neproměněné šance, které jinak Messi proměňuje s prstem v nose. Každý den není posvícení a né vždy postoupí, nebo dokonce vyhraje ten nejlepší... Gratulace do Chelsea a hlavně všem posměváčkům, ať si to pořádně užijí, zapomlouvají si a zabrblají, po takové době fňukání si to zasloužíte !! :klobuk:
MinonkySK píše: Tí hráči majú svoje nesporné kvality, kus individuálbeho majstrovstva, dokážu s loptou veci v plnej rýchlosti.
včera tam nebol ani len náznak plnej rýchlosti nie to ešte futbalového majstrovstva a nie len včera

MinonkySK píše:Trochu tragédiou tejto hry pre diváka je, že sa presadí tím, ktorý sa zmôže v dvojázpase na odkopávanie lopty. Keď si človek uvedomí kolké tisíce libier týždenne tí hráči poberajú a čo ukážu na ihrisku tak niečo nie je v poriadku...
Ak si si nevšimol, hrali o 10ich


A fakt sa pýtam, čo je intergalaktické na futbale tých nadárkov z Nou Campu :?: dopracujú sa pred 16ku, nahrajú si loptu 20x na metrovú vzdialenosť, potom jeden z hráčov nevie, čo spraviť, tak to nahrá 20 metrov dozadu a ide sa od znova :slap: to nie je futbal ale historicky prekonaný hádzanársky štýl :roll:

Nechápem, čo je na takom futbale pekné. Pekný futbal v podaní Barcelony som nevidel už dobré 3-4 roky. Pekný, atraktívny a najmä efektívny futbal sa hrá inde, určite herný prejav Bayernu, Borussie, Arsenalu (samozrejme v plnej sile) alebo aj tímu toho starého škótskeho alkoholika je pohľadnejší :klobuk:
mountain píše:Jde i o styl té ligy - já jsem přesvědčený, že Barcelona by v anglické lize určitě nedominovala. Protože za první tam je dost klubů (řekněme třeba 5), které jsou schopny ji porazit. Neříkám že porážet (pravidelně), ale porazit určitě.
A pak za další, moc bych chtěl vidět Barcelonu, jak přijede na zápas do klubu, který hraje v dolní polovině tabulky, bude tam místo hřiště oraniště a před vápnem bude stát 10 chlapů, kteří budou mít cíl uhrát to na 0:0, půjdou do nich, okopou je jak sviňa apod. To by mě docela zajímalo, jak by se s tímhle vypořádali (a to teď nemyslím nijak špatně, ironicky, jízlivě nebo tak, mě by to fakt zajímalo).

všetky tvoje otázky boli včera zodpovedané, priemerný tím Premier league dohnal v početnej nevýhode dvojgólové manko Barcelony, ktorá sa s defenzívnym a fyzickým prejavom s nadšením hrajúceho súpera nedokázala vysporiadať :ciga:
Deco2508 píše: neprehanaj ak aj real ziska titul o com uz nepochybujem tak na trofeje to bude minimalne 1-1 alebo 2-1 ci 3-1 pre nas takze stale to nie je ono takze z mojej strany spokojnost aj ked titul nebude. 3 trofeje - Copa del Rey, Liga majstrov a MS klubov!
Champions League? I don´t think so, sir :nono: :noway:

Deco2508 píše:navyse Barca je aktualne postrach pre Real vo zajomnych zapasoch
She is? Really? :lol2: :ciga:
Joe S. píše: včera tam nebol ani len náznak plnej rýchlosti nie to ešte futbalového majstrovstva a nie len včera
Ak si nechcel vidieť, je zbytočné ťa presviedčať o opaku.
Joe S. píše: Ak si si nevšimol, hrali o 10ich
Fakt ? Ani veľmi nie. Ich hra bola stále rovnaká. Odkopnúť čo najďalej ako sa dalo.
Joe S. píše: A fakt sa pýtam, čo je intergalaktické na futbale tých nadárkov z Nou Campu :?: dopracujú sa pred 16ku, nahrajú si loptu 20x na metrovú vzdialenosť, potom jeden z hráčov nevie, čo spraviť, tak to nahrá 20 metrov dozadu a ide sa od znova :slap: to nie je futbal ale historicky prekonaný hádzanársky štýl :roll:

Nechápem, čo je na takom futbale pekné. Pekný futbal v podaní Barcelony som nevidel už dobré 3-4 roky.
Intergalaktické na jej hre je možno to, že okamžite po strate lopty napádajú hráči Barcelony v trojici či štvorici svojho súpera a na 80% sa im podarí získať loptu ešte na súperovej polovici.
Takisto to že dokážu ukázať po sebe 2-3 "jednoduché" narážačky na tak prehustenom priestore, že sa do tej šance dostanú. Možno aj to že sa snažia udržať loptu na svojich kopačkách aj vo chvíľach keď sú pod tlakom a sériou krátkych nahrávok sa z toho tlaku dostanú.

V tej "smrláckej" La Lige ako tu nietorí ohrńajú nos nad jej kvalitou si s Barcelonou dovolia hrať otvorenú partiu aj mužstvá druhého sledu. Spomínam si na zápas v Bilbao kde domáci Athletic Club barcelonu vyslovene dusil a tá bola nakoniec rada za remízu 2:2.
Už aj také Getafe či Mallorca prídu hrať na Nou Camp tak sa snažia ukázať futbal.
Joe S. píše: Pekný, atraktívny a najmä efektívny futbal sa hrá inde, určite herný prejav Bayernu, Borussie, Arsenalu (samozrejme v plnej sile) alebo aj tímu toho starého škótskeho alkoholika je pohľadnejší :klobuk:
[/quote]

Tím p.Fergussona je pojmom posledných 30 rokov v Európe a Anglicku. Je jedným z mála tímov, čo si dovolili hrať s Barcou otvorenú partiu. Minuločné finále fakt stálo za to. Napriek tomu, že Manchester svoj vstup do zápasu neudržal po celý zápas a nakoniec Barcelona zaslúžene vyhrala Manchester sa pred divákmi ako ja hanbiť nemusel.
To naopak Chelsea určite áno. Tie "miliónové" hviezdy toho z futbalovej moderny neukázali nič.

Mimochodom je celkom zaujímave z tvojich príspevkov sledovať ako Ti ležia v žalúdku úspešné tímy ako Barcelona či Manchester.

Takisto sa mi páči hra Bayernu aj Dormundu. Taký Bayern by niečo takéto ako Chelsea určite nepredviedol. To by ich vlastní fanúšikovia vypískali a čo by na to povedal Kaiser Franz to si ani neviem predstaviť. Ale určite by si servítku pred ústa nedával...
ak už herný štýl Barcelony je stredobodom pozornosti skúseného fanúšika zo Slovenska, kde je odborníkov na herné systémy ako maku... tak to už je čo povedať. :frajer2:
Joeiho treba brat s rezervou :D on sa vytesuje viac na svojich nenavidenych kluboch (futbal, hokej) ako na tych, ktorym skutocne fandi :lol2: ale ktore to su vlastne? :hmm:
ako ja mam na salame, ze Barca skoncila, uz som to tu x,y krat spominal, ze im fandim vtedy, ak hraju proti Barbienaldu a spol; to ze neziskaju ligovy titul a zostali stat pred branami Ligy Majstrov, to mi veru zily netrha :)
v poslednom case, je to aj tak len simulacne nechutne divadlo, v ktorom castokrat vystupuju sudi ako sasovia....nenam problem vytiahnut sporne penalty v prospech Barcelony (naozaj nechutne), na strane druhej, to co v poslednom, case predvadza Drogba, je ubohe.....pomaly mi to uz pride, ze futbal je pre zeny Obrázek chvalabohu za NHL

je vsak usmevne, ked si tu clovek od Joea precita, Chelsea = priemerny tim.....priemerny, ci podpriemerny bol akurat tak vias boas loas, ci ako sa ten trapko volal, stacilo zriesit normalneho trenera a vysledok sa dostavil....na Barcu usili taktiku, ktora im priniesla svoje ovocie, to ze, supera v oboch zapasoch ohrozili 4x a dali z toho 3 goly, paci sa, Barca to mala len a len na svojich kopackach, ale tak aj Messi je len clovek.....pochybovat vsak o jeho nespornych futbalovych danostiach, prednostiach, dokaze len clovek naozaj zaslepeny, ci zavistlivy :klobuk:

chcel by som inak vidiet priamo na ihrisku tych, ktori sa tu vychechtavaju z toho, aka bola Barca v stretnuti neschopna, ako si tam len tictactovala.....hrat do plnych, ked 10 hracov maltuje, betonuje, pricom akekolvek pokusy o centre su total zbytocne, kedze prevaha supera v hlavickovych subojoch je zrejma a s pribudajucim casom rastie aj nervozita.....ale to si clovek musi najskôr ten skutocny futbal aj vyskusat, ale ved na co, ked majstrom sveta spoza obrazovky dokaze byt na Slovensku naozaj kazdy :good:
švolco píše: navyse takmer cely druhy zapas hrala chelsea bez vyluceneho kapitana a jedneho z TOP obrancov na svete, tak preco by sa za priazniveho stavu (barcelona bola v postupe ani nie 3 minuty, chelsea dokazala okamzite zareagovat) mali vrhat do utoku? tu sa nehra na drzanie lopty alebo na strely, ale na vysledok :klobuk:

navyse na strely na branu to bolo LEN 5:3 ... darmo si barcelona milion x nahra, ked nevedia poriadne vystrelit
To že Barcelona nezaliezla do ulity za stavu 2:0 a stále sa snažila útočiť len dokumentuje, že ona sa futbal snaží hrať stále. Také zápasy sa však vyskyujú pomerne často.

Veľmi dobre si spomínam na našu úspešnú éru v hokeji. Ale akonáhle sme narazili na Švajčiarov, ktory uzamkli vlastnú polovicu, mali sme s nimi čo robiť a uhrali sme chudobné víťazstvá 3:1 a to sme väčšinou ešte skórovali do prázdnej brány. Takisto na minuločných MS v BA zápas s Nemcami. Tí vyšli zo svojej obrannej tretiny 5x a zavesili nám také 4 vinkle, že bolo vymalované.

Áno bolo to na strely na bránu 5:3. A to mám pocit, že tá tretia strela bola Drogbova strela z polovice ihriska :good:
Zasa na obranu Barcelony treba napísať, že strela do tyče či brvna sa neráta do strely na bránu. A v dvojzápase s Chelsea ich mala hneď 4...

Ako fanúšik som zvedavý čo predvedie Chelsea vo finále. Tento rok im karta ide. V dvojzápase s Neapolom, Benficou aj Barcelonou boli jednoznačne menej futbalovým tímom a podarilo sa im urvať postup.
Hovorí sa, že do tretice všetko dobré. Tri krát mala šťastie v postupe.
Teraz leda, že by mala mať tretie finále LM. Ale to pravdu povediac neviem. Pamätám si totižto len jeden zápas finále LM kde hrala Chelsea - a to v Moskve kde prehrala nešťastne s Manchesterom. Tam bola futbalovejšia a predsa jej to pomohlo.
Cepi, ty tady píšeš, že fandíš Barce jen proti Realu a pak tady vždy po důležitých zápasech uděláš takovouhle slohovku. To už ti tady nikdo nežere. :D

Když někdo, kdo vede 2:0, neporazi tým o 10 hráčích, který hraje bez dvou stoperů a levého obránce mu hraje Drogba :D , nedá penaltu, neumí vystřelit dál než se z vápna, za celý zápas neudělá kloudný centr a jako třešnička na závěr mu dá gól Torres :lol: , tak se sice může vymlouvat na nějaký beton, ale je je to jasně jeho chyba a postup si nezaslouží.
cepi píše: na strane druhej, to co v poslednom, case predvadza Drogba, je ubohe
Já už tady několkrát psal, že to nesnáším. Ale upřímně se přiznám, že když jsem viděl jak mu Alves a Busquets nadávají a zvedají ho, tak jsem měl úsměv na rtech. Že zrovna tyhle dva. :lol2:
cepi píše:pomaly mi to uz pride, ze futbal je pre zeny Obrázek chvalabohu za NHL
Myslíš Marchanda. :hmm:
dejf píše:....
ak si tu clovek najde poniektore vyplodne skvosty, tak nereaguj :D
v prvom rade fandim Bruins, v subojoch proti Barbienaldu drzim palce (radsej to napisme takto) Barce a samozrejme, nenamietal by som, ak by sa Barca stala vitazom Ligy Majstrov rok co rok....tuto sezonu sa tak nestane, ale naozaj mi to zily vonkoncom netrha, potesilo by ma sice skôr, ak by siel hore namiesto Chelsea iny anglicky tim, ale myslim, ze aj s tymto dokazem dalej zit a fungovat, dokonca predycham aj to, ak Ligu Majstrov ziska taky Real....chalani, neberte tu hru tak smrtelne vazne :D
dejf píše:....
jj, March
Obrázek :cool:
http://espn.go.com/blog/boston/bruins/p ... ng-charges" onclick="window.open(this.href);return false;
dejf píše:....
cepi píše:....ale to si clovek musi najskôr ten skutocny futbal aj vyskusat, ale ved na co, ked majstrom sveta spoza obrazovky dokaze byt na Slovensku naozaj kazdy :good:
berem spät, aj v Cesku :D :good:

howgh
Ale to jsou hrozný žvásty. To jako jen někdo, kdo ve fotbale něco dokázal, tak má právo o něm mluvit a kritizovat? Ok, tak zrušme tohle forum, protože pokud se nepletu, tak nikdo z nás nehrál v NHL, v repre nebo jen v český a slovenský lize. Takže nic o hokeji nevíme a toto forum je zbytečné.
Mám čas, přispěji tak svoji troškou do mlýna..

..v nedávné době jsem byl svědkem dvou fotbalů, dvou světů a kopal jsem za obě teorie. Nejprve byl Liberec v roli "Barcelony" a musel udolat betonující "Chelsea" Žižkov. (Deset zdrávasů za použití Chelsea a Žižkov v jedné větě). Liberec však narozdíl od Barcelony prolomil koncentrovanou obranu Žižkova. Je samozřejmě těžké asociovat tyto dva zápasy, ale Liberci vyšla střela zpoza vápna a bylo vymalováno, Žižkov už neměl co bránit. To jsem včera od Barcelony moc neviděl, že by to zkoušela. Leda snad Mascherano? :hmm: a hned to byla šance.. Tím, že jejich taktika zatvrzele stojí na stejných principech, odkrývá svoji taktiku, na kterou se s trochou té "Boží pomoci" dá připravit. Nehledě na to, že proti vám stojí jeden z nejlepších týmů na světě. Včerejší vítězství píle, pracovitosti, zahušťování klíčových míst a v neposlední řadě brankářského umění beru jako vítězství pro fotbal, protože je to další důkaz k tomu, že to, na čem Barcelona postavila taktiku před desítkami let, není dokonalé, jak nám to veškerá média podsouvají.
Ono totiž, všechno je relativní.. Kolik Barcelona vyhrála soubojů o míč ve středu hřiště? A kolik 40 metrů od brány? A kolik soubojů pak vyhráli ve vápně? Kolik soubojů ve vápně vůbec podstoupili? .. :hmm:
MinonkySK píše:
To že Barcelona nezaliezla do ulity za stavu 2:0 a stále sa snažila útočiť len dokumentuje, že ona sa futbal snaží hrať stále. Také zápasy sa však vyskyujú pomerne často.
ako mohla za 2 minuty zaliezt do ulity? ved na ten gol chelsea okamzite odpovedala :)

ale celkovo ma tu fakt nebavia tie prispevky o tom ako je barcelona futbalovejsia bla bla...
kolko x tu mame vytahovat toto video?

je to 3 roky dozadu, zostavy takmer identicke, barcelona mala ist domov s vypraskom, ani si neprdla .. cloveku je este teraz do placu z toho

nastastie Boh existuje a karma funguje :thumbsup:
Obrázek :jn:
švolco píše: ako mohla za 2 minuty zaliezt do ulity? ved na ten gol chelsea okamzite odpovedala :)
Samozrejme, verím Ti, že ťa to nebaví ak vyhráva tím ktorému nepraješ.
Len chcem regovať na citáciu.

Ako ? Veľmi jednoducho. Chelsea bola po góle tak frustrovaná, že priamo po zahratí výkopu po góle loptu odpálil tuším Ramirez smerom na bránu Barcelony.
Stacilo rozohrat patku na svojej polke a nahravat si tam do nemoty. Chelsea by sa v tej cvili tazko stavala na nohy. To ze sa Barcelona dalej tlacila do utoku len dokumentuje ze sa snazi hrat utocny futbal.
Nemusela hrat tak ako všetci s obľubou zdôvedňujete taktiku betónovania. Stačilo jej čakať na smrtiace protiútoky a pridať ďalšie poistky. Ale Barca hrať chcela svojím typickým spôsobom ďalej.

O.K. To bolo to posledne co mam k tomu potrebu napisat. Nemam v umysle presviedcat niekoho o opaku co si mysli.
Hraje se na vyhru (postup) a to co na hristi nechali hraci Chelsea :klobuk: Teda az na Terryho, jak si tohle takovy zkuseny hrac muze dovolit :slap: Ten bude muset ty ostatni borce na rukou nosit. Ve finale budou fandit znovu Chelsea, ale s tou zlatanou sestavou to budou mit sakra tezke...
MinonkySK píše: Samozrejme, verím Ti, že ťa to nebaví ak vyhráva tím ktorému nepraješ.
Len chcem regovať na citáciu.
len ta opravim, mne vobec nejde o to ci barcelona vypadla, mne ide o to ze chelsea postupila :)

no a k tomu dalsiemu - preco by mali hrat vtedy nieco ine ked im toto vychadzalo? ale aj tak.. keby drzia ten stav tak do 75.minuty a potom stale utocia, potom sa mozme o tom bavit... ibaze my vypravame o dvoch minutach, teda prakticky okamzitom gole
cepi píše:Joeiho treba brat s rezervou :D on sa vytesuje viac na svojich nenavidenych kluboch (futbal, hokej) ako na tych, ktorym skutocne fandi :lol2: ale ktore to su vlastne? :hmm:
to že to nevieš, ty, ja za to nemôžem, to sú tvoje problémy, ktorým sa môžeš smiať sám sebe pred zrkadlom :wink2:
cepi píše:v poslednom case, je to aj tak len simulacne nechutne divadlo, v ktorom castokrat vystupuju sudi ako sasovia....nenam problem vytiahnut sporne penalty v prospech Barcelony
prečo si nevyzdvihol vymyslenú jedenástku zo včerajšieho zápasu? Fabregas so sebou mrskol o zem ako Marchand alebo Kesler :roll:

cepi píše:je vsak usmevne, ked si tu clovek od Joea precita, Chelsea = priemerny tim
vieš čo, aspoň nevytrhávaj vety z kontextu, písal som v súčasnosti priemerný tím PREMIER LEAGUE, čomu zodpovedajú ligové výsledky aj po odchode Villasa-Boasa, ich postavenie v tabuľke a vzdialenosť od pozície zabezpečujúcej štart v LM pre sezónu 2012/13
cepi píše:supera v oboch zapasoch ohrozili 4x a dali z toho 3 goly
koľko razy v tomto dvojzápase skutočne ohrozila Barcelona Petra Čecha? SKUTOČNE, nie MALÉ DOMOV DO STREDU BRÁNY :hmm: :?:

cepi píše: chcel by som inak vidiet priamo na ihrisku tych, ktori sa tu vychechtavaju z toho, aka bola Barca v stretnuti neschopna, ako si tam len tictactovala.....hrat do plnych, ked 10 hracov maltuje, betonuje, pricom akekolvek pokusy o centre su total zbytocne, kedze prevaha supera v hlavickovych subojoch je zrejma a s pribudajucim casom rastie aj nervozita.....ale to si clovek musi najskôr ten skutocny futbal aj vyskusat, ale ved na co, ked majstrom sveta spoza obrazovky dokaze byt na Slovensku naozaj kazdy :good:
už len ty si si skutočný futbal vyskúšal :rofl: každý víkend si na veľkom futbalovom ihrisku, kde hrajú 11 proti 11, že? :lol3: Hlavne, že píšeš pravidelne, že hrávaš malý sranda pivový futbal (ten nemá zo skutočným futbalom nič spoločné, ak vieš ;) ) čiže aspoň si neoné do úst :roll: a teraz mi daj ban, aby sa ti uľavilo. Fakt, všade, kde niečo napíšem, ty nabehneš ako Zoro pomstiteľ a začneš ma zhadzovať, neviem, či takto rýpeš z pozície moci, alebo ide o nejakú averziu, komplex

Ja narozdiel od teba som na veľkom futbalovom ihrisku každý víkend a viem, aké to tam je a to z viacerých strán


Edit: príspevok je v súlade s pravidlami fóra
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS