Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Newcastle United

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

To kdyby se povedlo, tak je to super, tento hráč se mi v Barce hodně líbil............. :cool: !!!!

No ten Geremi uĹľ klapl,teraz sa rokuje s Barcelonou ohladne Edmilsona...

No nádeje nato že by bolo Newcastle konečne našpici sa mi začínajú rozplývať,prvý priatelský sme síce vyhráli v Hartlepoole 1:3 a dal po roku a pol gol aj Owen,velmi dobrý zápas hral Barton ktorý mal nahradiť arkera,lenže pred druhým zápasom sa Owen zasa zranil :evil: (ale len na 6-10 dní) a naša obrana hrála tak jak zvyčajne velmi zle a opäť sme dotali prvý gol,našťastie odhanby nás zachránil až v nadstavenom čase Solano ked dal na konečných Carlslie 1:1 Newcastle Utd. Po zápase som sa dozvedel dalšie "skvelé" správy-Barton si 3 týždne pred začiatkom ligy zranil lavú nohu na 6 týždnov a že Kieron Dyer dostal zelenú a môže prestúpiť do West Hamu :x :evil: No zasa sa mám načo tešiť,skončíme zasa ale 12...

No asi už im fakt záleží natom aby išli hore,v dvoch prípravných si poradili s Celticom 4:1 a Juventusom 2:0,odchádzajúceho Dyera hned nahradí konečne prichádzajúci Alan Smith a na spadnutie je aj další prestup a to obrancu Lyonu Cacapu.

kto to vlastne zatial prisiel?si dal tolko mien,ze nemam prehlad

už na 100% prišli títo Rozehnal,Viduka,Geremi,Barton,Smith a Cacapa a ešte možno jeden další príde
Smith podpĂ­sal 5 roÄŤnĂ˝ kontrakt,Allardyce mu verĂ­ ale ja neviem ÄŤi bude hraĹĄ dobre aj potom dlhom zranenĂ­...
Obrázek
Cacapa podpísal dnes dvojročnú zmluvu s možnosťou ešte jeden další rok zostať.
Obrázek
Jediná vec čo mi kazí náladu v týchto dnoch je to že Bartona čaká súd za májové napadnutie spoluhráča Daba a môže dostať aj 5 ročný trest pretože ho napadol zozadu a ublížil mu na zdraví.A neviem ako sa to vyrieš ked bude odsúdený,Newcastle zaplatilo 5,8 miliona libier za hráča ktorý tu odohrá 1 prípravný zápas a potom pôjde na 5 rokov do väzenia?[/img]

No a ten další už prišiel,dnes sa dokončil prestup Joseho Enriqueho-lavý obranca a reprezentant Španielska do 21 rokov...
Obrázek

Tak Newcastle dnes odštartovalo sezonu úspešne ked vyhralo na ihrisku Boltonu 1:3,goly dávali Martins 2 a N´Zogbia.Len tak dalej straky...

no první poločas byla paráda :cool: ten druhý gol byl krásný, ten třetí celkem se štěstím, ukázalo se, že Newcastle míří v této sezoně na poháry

Ano, báječný start do nové sezóny, jen tak dále............. :cool: !!!!

No len tak dalej to asi nepôjde :cry: ,prvý domáci zápas sme "len" remizovali s Aston Villou,bol to zápas bez šancí,najväčšiu zahodil Rozehnal po štandardnej situácii na konci prvého polčasu,v zápase sa po zranení objavil Owen a ku koncu zápasu aj Cacapa.Takže návrat Emreho bude najskôr za týžden na ihrisku Middlesbrough.

Newcastle malo k výhre zasa blízko,v zápase s Middlesbrough 2x viedli a dokonca Vidukov gol na 1:2 bol 13 minút dokonca,lenže odpoved prišla už o dalšie tri minúty,s týmto výsledkom nebol z našej strany spokojný nikto,máme nové tretie dresy,ale neviem načo to každý rok menia...
Obrázek
Obrázek

No tak včera sa uzavrel prestupový trh.A Newcastle na poslednú chvílu kúpilo dalších dvoch obrancov,namiesto zranených Carra s Ramagea prišli Habib Beye z Marseille a Abdoulay Diagne-Faye z Boltonu,kedže sme tú náhradu získali tak sme konečne mohli pustiť Nobbyho Solana do West Hamu,ten žiadal o trejd kôli rodine ktorá žije v Londýne.A dalším kto odišiel bol mladý Paul Huntington a išiel do Leedsu,v našej už preplnenej obrane by si miesto nenašiel :(
ObrázekObrázek

Dalšie pozitívum je že sredu v Carling Cupe sme vyhráli 2:0 nad Barnsley,a pred zrakom nového vlastníka Mikea Ashleyho strelil svoj prvý gol po zranení Michael Owen,druhý pridal 4 minuty pred koncom "Bafo" Martins.


UĹľ druhĂ© vĂ­ĹĄazstvo strák v priebehu 3dnĂ­ zariadil Michael Owen,dnes to bolo 3 minuty dokonca,hrali sme presilovku od zaÄŤiatku druhĂ©ho polÄŤasu ale mali sme to len ĹĄažšie pretoĹľe Wigan zaÄŤal len brániĹĄ,no nakoniec zo stĂşpajĂşceho tlaku prišiel najskor neuznanĂ˝ gol pre ofsajd a po Ĺ
Wooooooooow,pre takéto zápasy mám velmi rád aj futbal,hrali sme doma s Evertonom,skore sme otvorili 3 minuty pred polčasom golom Nickyho Butta,ale už niekolko minút po začiatku druhého polčasu vyrovnával Andy Johnson,a potom to prišlo! treéner Allardyce dokázal že je na správnom mieste,nasadil do hry Owena,ktorý sa nedávno zranil a pôvodne mal vynechať aj kvalif. zápasy,ale on chcel dnes nastúpiť a Big Sam mu to umožnil,spolu s nim prišiel na ihrsko môj oblúbený a konečne zdravý Emre Belozoglu,Emre strelil víťazný gol v 86.minúte a poistil ho v 89.minúte Owen,a v šialenom závere padol ešte jeden gol ale do našej siete si dal vlastenca Shay Given.Takže sme vyhrali vdaka dvom super striedaniam Allardyca a stále sme doma neporazený,od prvého kola s A.Villou (0:0) sme doma vyhráli už 4-tý zápas po sebe,už chýba len zlepšiť hru vonku.
GO MAGPIES GO!
Obrázek
No ale posledné zápasy to je katastrofa :cry: ,prehra doma s Portsmouthom 1:4,remiza v derby zápase v Sunderlande 1:1 a dalšia zahanbujúca prehra v lige,teraz proti The Reds 0:3 a to možme byť ešte spokojný... :| :(
Pod Allardyce-om sa začala kývať stolička po 6-tich zápasoch bez výhry,ale on zatial tlak zvláda a v zápase proti zatial neporazenému Arsenalu sme v stredajšej dohrávke mali navrch a prestrielali sme ich v počte striel na bránu 8:2,len škoda že sme zaspali začiatok a prehrávali už od 4-tej minuty.Na hráčov padali po zápase samé chvály a podobný výkon sa čakal od strák už v sobotu doma proti Birminghamu a ono to aj bol podobný zápas, znovu sme prehrávali 0:1 po obrovskej chybe Rozyho,mali sme znovu viac šancí len tentokrát sme to dokázali otočiť,ked v nadstavenom čase rozhodol hlavičkou Habib Beye po rohu na bližšiu tyč od Emreho. :clap:

Tak a máme dalšiu výhru :clap: , vo velmi nudnom zápase bez šancí to vyzeralo na bezgolovú remízu 0:0, ale v posledných sekundách bol v pokutovom území faulovaný Alan Smith a rozhodca správne uznal penaltu :D
Penalty u nás kope "Bafo" Martins, ale v 77. minute išiel dole tak si loptu zobral Milner, lenže prišiel za nim Barton a požiadal ho či by to nemohol kopnúť on , že sa nato cíti ....
Tak nakoniec kopal Barton a gooooooooooool Niemi nemal šancu a 3 body sa vezú domov, druhá výhra posebe a tiež v nadstavenom čase :) .Nabudúci zápas hráme doma s Derbym, to by mala byť povinná výhra, ale nemôžem zabúdať, že jedinú výhru si baránkovia pripísali tento rok práve proti nám.
ObrázekObrázek
Po velkej dávke kritiky sa môže Allardyce opäť cítit kludnejšie.
Obrázek
Obrázek
Tak začiatkom oktobra som bol štastny, ako sa nam darí a písal som že Allardyce je spravny muž na spravnom mieste, ale posledných asi 10 zápasov bolo príšerných, zaznamenli sme len 2 výhry a obe v nadstavenom čase proti podpriemerným súperom, ťaháme v lige už 3 prehry po sebe a pred nami je zápas s Man UTD... Dokonca v pohari sme mali namale aj u 2. ligoveho Stoke City,ledva sme remizovali 0:0 a vynútili si odvetu u nás.
Tieto hrozné výsledky volali po zmene, a už tradične si to odniesol tréner, pred necelými 2 hodinami sa dohodlo vedenie klubu na Allardycovom odchode :cry: ,vela ludí vrátane mna to velmi prekvapilo ale dúfam že to bol správny krok.
Teraz sa hladá nástupca, velké šance sa dávajú našej legende Alanovi Shearerovi,ale pochybujem že s jeho trenerskymi schopnostami by neako pomohol,skôr verím príchodu Martina Jola,ktorý tento rok skončil u kohútov z Tottenhamu.
Čítal som že Sam je už 7-mi tréner tento rok čo končí v angl. lige a medzi nimi bol aj Mourinho, to len dokazuje aký velký tlak tu na trénerov je.
Som sklamaný že odišiel lebo hráči si ho a jeho plány s tímom pochvalovali a aj fanúšikovia ho mali radi, on mal proste len smolu.
No dostali jste od United pořádně, ve druhém poločase jste inkasovali 6 krát :!:
No viem, zápas som pozerl cez sopcast, bol to velmi podobný zápas ako sme hrali v Chelsei, boli sme jasne uzavretý na našej polovici a hráči robili všetko aby čo najviac pomohli Givenovi v bráne, potom sa náhodou dostaneme do šance prišla prihrávka poza obranu a Owen prekonal Van der Saara, lenže hralo sa na ihrisku Man UTD tak jasné že to musel byť offside, aj ked videozáznam ukázal že Owen v offside nebol.
V druhej polovici sa to už nedalo pozerať, dostávali sme jeden za druhým a v samom závere to s nervami nezvládol náš kapitán a bývalý hráč diablov Alan Smith a nechal sa vylúčit.

Velmi som nahnevaný na rozhodcov v anglicku, ved hrali sme na ihrisku Chelsei a držali sme to do záverečných minút, prišla prihrávka do offsidu ku Kalouovi a Chelsea vyhrala.

No a včera sme dali my regulárny gol ale predsa to je Manchester a jeho "dokonalá" obrana by tam Owena určite nenechala keby nie je v offside a tak ten :censored: :censored: :censored: rozhodca zdvihol zástavku a gol neplatil, viem že by nám ten jeden gol asi moc nepomohol, ale ide o princíp, znovu ma futbal velmi nahneval, v NHL by sa takéto niečo nikdy nestalo. :evil:
Tak po tom čo Harry Redknapp odmietol ponuku "strák" aby sa stal našim trénerom sa splnil sen mnohých fanúšikov, do tímu prišiel Kevin Keegan, bol to práve on pod kým sa nám darilo najviac.Včera sa bol pozrieť na zápas Newcastle : Stoke, vyhrali sme 4:1.
ObrázekObrázek
Tak straky sa konečne dostávajú do formy, konečne strielajú goly, vyhrali už 3 zápas v rade a posledné 4 neprehrali. Owen strelil gol vo všetkých 4 zápasoch, takýto kúsok sa naposledy podaril Shearerovi v ročníku 03/04. Dnes sme vyhrali doma s Readingom 3:0 a do streleckej listiny sa k Owenovi pridali Martins a Viduka, pre oboch to bol 2 gol z posl. 3 zápasov :thumbsup: .
Tréner bol po zápase trochu nespokojný, tvrdil že golov sme mohli streliť aj 5-6...
Jediné negatívum je že v zápase rezervných tímov proti ManUTD (1:1), sa po strelení nášho golu opäť zranil Emre. :(
Ale nechápem ako je možné že tomuto tímu sa nepodarilo vyhrať ligový zápas od 15.12. do 22.3.
Zaujímavé je že čiernu sériu sme začali po výhre vo Fulhame a proti tomu istému tímu sme ju aj na našom štadione prerušili.
Mam taky pocit ze v Newcastle nechce nikto hrat aj brankar Given chce odist a este mnoho dalsich hracov som zvedavy co z toho bude Given to je pan brankar najlepsi v Premier League :D
Chceli by sme s kamošom vytvoriť fórum o Manchestri a chcem sa opýtať či by tam niekto chodil. :D
kanter píše:Chceli by sme s kamošom vytvoriť fórum o Manchestri a chcem sa opýtať či by tam niekto chodil. :D
v ziadnom pripade kanter :lol:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS