Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HK Nitra

Diskuze o nejvyšší slovenské hokejové soutěži.

Jan Lipiansky do Nitry. 32 rokov 38 bodov v 60 zapasoch, +29! poslednu sezonu, ale cisla nam moc nepovedia, u lidra sa lahsie zbieraju ako v priemernom time. Moc som ho hrat nevidel. co si myslite o tejto posile, hlavne ak ste sledovali zapasy Kosic minulu sezonu?

Lipiansky je super hraÄŤ,budte radi Ĺľe ho mate :( nechapem jak ho mohli vyhodiĹĄ

debil píše:co si myslite o tejto posile
urcite bude pre Vas tim vitanou posilou

Miro Kovacik ide do Nitry. :cool: Super aspon nieco. Mame opet prvoutokove lave kridlo po odchode Cacha. Serie ma ze nejaky styridsattisicovy trencin dokaze lepsie manazovat tim a dokaze im ponuknut zmluvu tak ze prijmu v trencine a nie v Nitre.

Nitra ma mladeho rusa Alexandra Plyuscheva, draftoveneho v 04 v 8.kole torontom. Zaujimave lebo na urovni ruskej ligy sa mu moc nedarilo ale poznam rusov oni nemaju s hracmi prilis trpezlivost. Talent ma a v nasej lige by mohol hrat s vecsim sebavedomim a byt tu celkom platny hrac.

Robert Lukas nova posila obrany.

Fantazia nitrianskeho manazmentu nepozna hranic. Dalsia "exkluzivna" posila do zbierky. Nie ze by som ho nejak dopredu odsudzoval ale co mozeme cakat od rakuskeho reprezentanta? Velky plat a priemerny vykon. Fyzicku hru? Ano. LENZE nasa balet liga tam sa fyzicka hra nenosi a chalan sa bud sam zachvilu prisposoby hokejkovemu braneniu alebo mu to rozhodcovia daju jasne najavo ze hit je tazky precin zatialco pichanie, hakovanie a podobne veci su normalne.

lukas sa udajne v pripravnych zapasoch javi vo velmi dobrom svetle. rovnako aj prvy utok kolnik-lipiansky-kovacik
mohla by to byt pre nitru lepsia sezona ako ta posledna...

btw - na nitrianskej stranke docasne pozastavili diskusiu k clankom, pretoze si tam vsetci "odbornici" otvarali huby na trenenra aj na hracov - hlavne na trenerovho syna a udajne to nerobilo dobre atmosfere v kabine :)

No v prvom rade by nam mali zo zakona zakazat hrat presilove hry. Potom by tie nase presilove hry mali pustat malym ziakom ako ukazku totalnej nemohucnosti a neschopnosti strelit gol.

Zvolen dnes vyhral uplne zasluzene. Okrem casu ked prehraval bol jednoznacne lepsi, nedovolil nam vobec nic a vyuzil vsetko co sa dalo. Rozhodca bol skor na nasej strane, bez vacsich chyb, cize pohoda.

A divakov bolo urcite viac ako bolo oficialne cislo, ale to je uz v Nitre dlhe roky tradicia.

Vedenie hovori, ze ked nepostupime do semifinale, bude to pre nas sklamanie. No ked budu nasi hrat tak, ako dnes, tak len postup do Play Off bude pre nas obrovsky uspech.

Je este len uvod takze by som sa az tak moc nevzrusoval a nevytvaral nejake velke zavery. Si pametam par rokov dopredu sme boli po dvoch kolach prvy a potom sme vypadli. A ze sme opet vybuchli porychlom dvojgolovom vedeni? Tu by ma uz normalne prekvapilo keby sa tak nestalo.

Podla hokejportalu sa chysta prva trenerska vymena v lige: "Trénerskú dvojicu Nitry Ivan Dornič - Marcel Ozimák by mala vystriedať dvojica Jan Neliba a Rostislav Vlach, ktorí aj sledovali posledný zápas Nitry na tribúne."

Skorpion píše:Podla hokejportalu sa chysta prva trenerska vymena v lige: "TrĂ©nerskĂş dvojicu Nitry Ivan DorniÄŤ - Marcel Ozimák by mala vystriedaĹĄ dvojica Jan Neliba a Rostislav Vlach, ktorĂ­ aj sledovali poslednĂ˝ zápas Nitry na tribĂşne."
Uz sa tak stalo. Dornic v Nitre uz skoncil (vcera myslim) a nasi novi treneri su prave tito dvaja Cesi (ci Moravaci). Trening este vsak viedol dornicov asistent Ozimak so sefom mladeze Draganom. Dufam, ze to uz bude len lepsie a lepsie, aj ked nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt este horsie... :D

Som zvedavy co z toho bude... :hmm:

ey ma konečne nitrička potešila vítazstvo nad Košicami super..už sa to snad rozbehne...
Nitra, mila Nitra, ty hokejova Nitra,
kde ze su te casy, v ktorych si ty kvitla?

Nitra, mila Nitra, ty naj fanuskov mati!
Co pozrem na teba, musim zaplakati.

Ty si bola niekdy extraligy hlava,
bal sa nas Trencin, Zvolen, Martin i Blava.

Ty si bola svate mesto hokejovo,
dnes nerecie nikto o tebe dobre slovo.

Vcilek tvoja slava jak ladom tuha lezi,
tak sa casy menia, tak tento svet bezi!
Tim je v totalnej krize. Co je vsak dobre je ze je len zaciatok sezony. Trener Vlach zatial motivacne toho moc neukazal.
No zaciatok to sice je, ale taka strata sa bude tazko dohanat. Ak dnes v Ziline nevyhrame, tak potom snad len s LM sa mozme chytit...
:censored: :censored: :censored: , :censored: :censored: :censored: :censored: . :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: . Asi tolko k dnesnemu vysledku.

Trener chysta obmenu kadra, tak som zvedavy co sa budu diat za veci...
Obmena je sice pekna vec ale je dolezite aby sa "obmenili" ozaj ti spravni. Inac co robi trener? Na keru rit tam je? Motivator jak svina. Jednoznacne ten tim nie je tak slaby len musi z neho trener dostat 100%. A Dornic ani Vlach zatial neukazal z tohto nic.
ten Jonak, to je co za :censored: tak ak by som bol na tomto zapase, asi by som po nom nieco hodil..zapas som sice nevidel, ale stacilo mi par shotov z TA3 + reakcie nezaujatych..som sice vychodniar, ale popradcanov od isteho momentu nemusim :bitka3:

banda na cele s :censored: s Dankom by sa mala pobrat kade lahsie..dufam, ze budu papat co najcastejsie :!:
Skoro som spadol zo stolicky, ked som si rano pozrel vysledok!!! Isiel som spat s pokojom na srdci ked bolo 4:1 a bol som 100% presvedceny, ze to bude jasne vitazstvo. Rano sa zobudim a hned jak bomba do hlavy - prehra. Nevidel som ani ukazky zo zapasu, ale musel byt hovadsky zle odpiskany, ked aj media tvrdia, ze to boli "cudne" vylucenia. Som zvedavy ake kroky podnikne vedenie HK. Zdalo sa, ze chalani sa uz zacinaju rozhybavat a zrazu taketo cosi :(
taketo čosi vďaka pánu rozhodcovi inak by nitra vyhrala
dnes o 18:00 na TA3 pan Pastinsky..
jonak ma na mesiac zastavenu cinnost. dost lacno obisiel :censored: jeden... :bitka3:
Nitra a Zvolen rokuju o Lipianskom. Zatial neuspesne...
Škoda že neúspešne ja by som ho bral do ZV všetkými desiatimi...
uf tak tu je pekne dlho pekne ticho

novinky co sa tyka teamu pre sezonu 08/09

Konrad nam zduchol do Slovanu (skoda)

prisiel za to Cesky brankar Falta(Liberec)

inak nas z tych najzvucnejsich mien opustil Vozdecky (Zvolen)

a prichody su :

Andrej Kmeč (Slovan)
Albín Podstavek (Martin)
Martin Výborný (Ml. Boleslav)
Lukáš Bednařík (Litvínov)
Jan Kudrna (Žilina)
Jan Hranáč (Litvínov)
Martin Zajac (Fínsko)
Peter Poljaček (Trenčín)
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS