Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

R.I.P. Pavol Demitra #38

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

Jeden z nejlepąích slovenských útočníků v NHL Pavol Demitra mění dres a přestupuje do týmu Minnesota Wild.Výměna znamená významné posilení útočných řad Wild a můľe mít vliv na rozhodovaní daląího hráče Minnesoty Mariana Gaborika který vyjednává s týmem novou smlouvu.Spojení těchto dvou ąikovných forvardů by pro Wild mohlo zamenat velkou ofenzivní sílu s kterou měli zatím v Minnesotě velké potíľe.
Nejůspěąněąí sezona Pavla Demitry v NHL byla v letech 2002-03 kdy dosáhl 93 bodů za 36 branek a 57 asistencí.V poslední sezoně kterou odehrál v týmu Los Angeles byl také velice platným hráčem bohuľel vinou zranění na olympijském turnaji byl jeho výkon v závěru sezony značně omezen.

tak toto je naozaj bomba sprava, len neviem ci dobra alebo zla, myslim ze to je 50:50. Este nech do tiahnu MAriana Hossu a urobia najlepsi utok poslednych ZOH 8)

Sakra,neviem preco stale nasi hokejisti minaju Detroit,je to asi zakliate mesto pre slovakov.Nemohli ho trejdnut prave do HockeyTownu,taky skvely utocnik(a este k tomu slovak),by sa nam urcite zisiel.
Ale k veci.Neviem,co tym LA sledovalo,ale asi to nebol pre nich nejak vyhodny trejd.Asi maju problem so stropom.Zateka.:D:D:D(alebo v Californii skor presvita)....

No ja si myslim, ze to bude pre neho vyhodna zmena. Minnesota je mlade muzstvo s nadejnymy hracmi. Palo tam celkom urcite zapadne a bude jasnym lidrom klubu. Mozno dostane aj C-cko, kedze nikto nie je jasnym kapitanom muzstva. Ale spolupraca Demitra-Gaborik bude fantasticka. Ak Marian neodide z klubu.

nebojte, demitra si gabbym bude rozumiet....teraz sa zacnu diat velke veci 8)

S tejto spravy som normalne sokovany :o .Len by som dodal este Hossa k nim :cool:

s hossom neratajte...atlanta ho nepusti

:D Vymena Gaborika do Ottawy za Havlata je uz tam tam. :thumbsdown: Otazka casu kedy podpise Gaborik zmluvu. Minimalne na 2 roky. :thumbsup: Chceme Stanley Cup :super: Len skoda, ze odisiel Patrick O'Sullivan. Myslel som si, ze prave on nahradi Gaborika. Tesil som sa na to ako vtrhne do NHL. No, nech sa mu v LA dari. :doh: A zrazu mame aj Demitru. :clap: A to pred rokom som dufal, ze Demitru podpisu ako volneho hraca, no neva, ze som si musel pockat rok. To je ako sen. :thumbsup2:

Hossu ee. Mne k nim uplne postaci Olvecky. :dance:

tak na toho som skoro zabudol....dalsi trencan, vidis, :cool:

jj a moc mu nechybalo v predsezonnom kempe, aby sa dostal do prveho tymu. Odoslali ho medzi poslednymi na farmu. Dufam, ze si zvykol v poslednej sezone na farme na zamorsky hokej a presadi sa. :thumbsup:

Ale keby dotiahnu aj Handzusa, nebol by som proti.
:D

Rovno nech dotiahnu Nagyho alebo cely SVK tim :lol: :haha:

Skoda, ze nebola akciova ponuka Demitra s Visnovskym v jednom baleni.

:lol:

Aj Charu by sme brali do party.

:wink:

Co je vlaste teraz z Gabym? Uz ma nejaku zmluvu?
Myslim si ze Majo neostane v minesote, ked teraz Minesota kupila Pala. Myslim ze za tym bolo viac a chceli nahradit Gabbyho za lacnejsieho ( mozno) lebo Gaby chce az prilis vela na Wild.

tak ja som hlasoval,ze nie.sorry WildCelt,ale podla mna je to pre Pala krok vzad.aj co sa tyka hokeja a taktiez byvania.
lebo ak Wild budu hrat stale tym Lemaire-ovym defenzivnym systemom,nebude to prenho najlepsie.ja ale teraz dufam,ze Gaborik zostane v Minnesote a spolu vytvoria super utok. :D

eman:nemuselo to byt preto,ze sa chcu zbavit Gabbyho.
ved Minnesota patri v NHL k muzstvam s najnizsim rozpoctom,tak si mozu dovolit aj Maja.z tych co tam beru viac su tusim iba Gabby,Rolston,Fernandez,teraz Demitra.dufam,ze som na nikoho nezabudol. :roll:

kajo a co myslis akym hokejom sa dostal edmonton do finale stanley cup-u? Tym istym, aky hraju Wild.

WildCelt píše:kajo a co myslis akym hokejom sa dostal edmonton do finale stanley cup-u? Tym istym, aky hraju Wild.
Ale plus este vyborna forma brankara. :D

fernandez patri statisticky k vrcholu NHL...a nezabudaj, ze roloson mu robil dvojku :D

ale Oilers maju lepsiu ofenzivnu silu,v Minnesote je na to iba Gabby,Rolston,Bouchard

eman22 píše:
WildCelt píše:kajo a co myslis akym hokejom sa dostal edmonton do finale stanley cup-u? Tym istym, aky hraju Wild.
Ale plus este vyborna forma brankara. :D
ktory prisiel prave z minnesoty :D

a akaze to je ta ofenzivna sila edmontonu?

no napriklad Smyth,Hemsky,Horcof,Stoll,Samsonov,ale skor sa mi zda ze Oilers maju velmi vyrovnane styri utoky.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS